- 15 Haziran 2009
- 3.268
- 98
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar,
Davet için teşekkürler. Yediklerimizi her gün yazıyoruz buraya zannedersem değil mi?
Sabah 8.30'da kalktım. Oğlum sağolsun kaldırdı naniknanik
1 bardak suya yarım limon sıktım ve 1 tatlı kaşığı bal attım. Önce onu içtim. 20 dk bir şey içmedim ve yemedim.
Kahvaltı olarak 4 zeytin, biraz peynir, domates ve 2 dilim çavdar ekmeği + 1 bardak yeşil çay.
Ara öğün, 1 dilim elma ve biraz muz.
Öğle, 1 tabak zaytinyağlı pırasa ve 1 bardak ayran. Ekmek yok.
Şimdilik böyle kızlar.
Hoşbuldum ad. Selamlar herkese.
82 kiloyum. 27 yaşındayım. Boyum da 1.66. Kiloların bir kısmını evlendikten sonra kalanını da hamilelikle beraber aldım. O arayı çok net takip edemedim :) Şimdi 2 yaşında bir oğlum var. Emzirme vs çoktan geride kaldı :)
Çalışmıyorum, evde oğlumla ilgileniyorum. Haftada 3 gün spor yapıyorum aile yaşam merkezinde. 2 gün aerobik ve 1 gün pilates. Her gün akşama doğru da oğlumu dışarı çıkarıyorum. Bana da yürüyüş oluyor.
Diyet yapıyorum ama öyle monti vs tarzı değil. Bana o tarz bir şeyi takip etmek zor geliyor. Şimdilik yediklerimi azalttım. Porsiyonlarımı azalttım. Uzun zamandır diyet yapmamış biri olarak irademi güçlendirmeye çalışıyorum. Sizlerin de desteğiyle başaracağıma inanıyorum.
vede başardın zaten:81: bu arada eski menülerini takibe aldım cnm düzene girme konusunda bana yardımcı olacağına inanıyorum...
haftaya kesinlikle kilo vermiş bi özlem olucak burda.... hele dün gece kocam şişko özlem dedikten sonra....![]()
günaydın kızlarrr bu sabahki kilo cağızım 63.5 şuan yoğunummm acayip şekilde 1 saattir kilomu bildircem bildiremedim gelicem geri işlerimi halledip öptümmm
vede başardın zaten:81: bu arada eski menülerini takibe aldım cnm düzene girme konusunda bana yardımcı olacağına inanıyorum...
haftaya kesinlikle kilo vermiş bi özlem olucak burda.... hele dün gece kocam şişko özlem dedikten sonra....![]()
nasıl buldun bunları özlemcim:))) alemsin valla.neyneysem şuan listeyle uğraşıyosun biliyorum ama sana biraz nostalji yapmamı ister misin? eskileri kurcalıyordum da senin ilk geldiğin günü buldum.... hazır mezuniyetinde yaklaşmışken nostalji olsun bizede şevk verir biraz...
ne güzel kilocuklar verilmiş .
sakalaynmaster ve ferdicim ayrıca tebrikler size.
evet bencede eşimeoy oyyy özlemimm nelerde bulmuş öyleee :)
eşine gelinceeeazmet ve başarrr canımcımmm
nasıl buldun bunları özlemcim:))) alemsin valla.
eline sağlık nostalji oldu.![]()
teşekkür ederim canım.Neyneysecim listenizi ben kontrol nettim.elifin işleri var galiba.doğru bi problem yok.ellerine sağlık.
Bol sanşlar
neler neler yemişim:)ben okuyurum daha... bugün yataktan kalkamıyorum neden se.... tipimi görseniz... 2 yastık üstüste karnımda laptop bi acayip yazmaya çalışıyom... bu arda elimde bi defter rabişin beğendiğim menülerini yazıyorum.... mercimekli saltalar, sarımsaklı pırasalar zeytinyağlı patlıcan ve kabaklar....
![]()
günaydın kızlarrr bu sabahki kilo cağızım 63.5 şuan yoğunummm acayip şekilde 1 saattir kilomu bildircem bildiremedim gelicem geri işlerimi halledip öptümmm
ooooooo kutlarım senı drycımmmm:)
güzel gidiyor canım ,göbekte çıktıteşekkür ederim..
hamilelik nasıl gidiyor..iyisindir inşallah..bu arada canım kızın olacakmış gözün aydın hayırlı evlat olsun vatana milete anasına babasına faydalı bir insan olsun inşallah..
göbişte çıkmıştır ..
oy oy hamileleikte ayrı güzel ayrı heyecan..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim..
![]()
ah canım benim, sen de iyi ki varsın.8'li rakamlara çok az kaldı.. Allah'ım sana şükürler olsun.. ne diyebilirim ki...
hepinize çok ama çok teşekr ederim burda olduğum için herzaman çok mutlu oldum iyi günde kötü günde destek bulduk birbirimizde.
kimimizin yaşı daha çok genç kimimiz anneyiz ablayız,
hepiniz iyiki varsınız.. burası olmasaydı belkide böyle azimle bu kiloyu veremezdim. buraya geldiğimde kendi çabamla 6 kilo vermiştim. şimdi sizlerle zoru başarıyorum..
hepiniz iyiki varsınız...
![]()
ayy gobişini sevsinler, ne tatlı gözüküyor:97:güzel gidiyor canım ,göbekte çıktı![]()
Eki Görüntüle 228805 bak size özel
valla gülüm hayırlısı olsun inşallah enes çok istiyordu kız olsun kız olsun allah gönlümüze göre de verdi bakalım inşallah sağlıcakla doğar ,büyütürüz .