Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar eve yeni geldim, bu arada internetten test sonuçlarına bakılıyormuş... baktım tsh ım normal değere gelmiş.... yarında doktora göstercem bakalım.... şimdi bakıyım bensiz neler yapmışsınız neler kaynatmışsınız... aşuklar maşuklar ne durumda.... :52:

Son düzenleme:
kızlar selam.. öncelikle hepinize fikir ve desteklerinizden dolayı teşkr ederim..

bende kararımı anaokulundan yana kullanıyorum.. :81:

6 Temmuz, Dünya Öpme Günü olarak kutlanıyormuş. Ne yalan söyleyim böyle bir günün varlığından haberdar değildim bugüne kadar. -Zaten her olayın bir günü var, öpmenin de olmuş çok mu?- ABD Los Angeles şehrindeki Cinsel Davranış Kurumu Uzmanlarının araştırmalarına göre bir insan, ömrü boyunca yaklaşık 100.000 öpücük dağıtıyormuş, bu da gün bazında tam 76 güne denk geliyormuş. :) Ayrıca 5 dakika öpüşmek 50 kalori yakılmasını sağlıyormuş.:17::17:

ben ufaktan eşimin yanına uzıyım :60::60::60:

Yediklerimi yazayım:
Sabah:
- 250 ml kefir
Öğle:
- Kahve
Akşam:
-Mantar kavurma
-1 dilim ekmek
mantar kavurma ha:53:
yemek görüyorum senin listende:9:

iyiyim canım sağol sen nasılsın?:71:

hastaneye bugün de gittim ilaç milaç verdi işte tekrar gitmem lazım bitmiyo bu hastane işi ya:50: bi de üstüne sabahta kedimi veterinere götürdüm dikişlerinden biri açılmış gece gece ona da üzülmüştüm neyseki bişeyi yokmuş çok şükür:44:
şifa olur ilaçların inşalah canım.
minik kedicğin de iyi olmasına sevindim.:16:

5 gunde 5 kilo diyetini benim de yapasim var aslinda ama saglikli mi sagliksiz mi karar veremiyorum bi turlu.. Ama sagliksiz gibi sanki:S ayrica benim bi sorum var kizlar, ben gecen hafta listede yoktum.. Kilom 54.2ydi, ama anneannemlerdeki tarti demistim.. Belki evdeki farkliydi.. Ben yarin kilo bildiriminde bulunurken "onceki kilo" olarak 2 hafta once evdeki tartida yazan kiloyu yani 55i mi yoksa gecen hafta anneannemlerde yazan 54.2yi mi yazicam?
canım, taa ilk baştaki kilonu alacağız 56.1, sen sabah normal bildirimini yap.

bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

öğlen yok saat 4 gibi amcamın kızındaydım

1 kase kadar kısır 2 küçük milföy peynirli.
2 küçük bardak şekrsiz çay.
(kurabiye simit kek vs vardı yemedim)

akşam yok. 6-7 tane kayısı yedim.

3 litre su içtim. spor olarakta akşam yürüyüşümü yaptım...

5 günde 5 kilo diyetini bozdum sabah kalktım mide bulantım vardı ve baş ağrım hala geçmemişti. ve burnum kanadı epeyce... meyve sebze uğraşamadım bunları yedim..
kilo vermedeki çabam normal şartlarda devam edicek. 8 li rakamları gördüm..

Son düzenleme:
Kızlar size bir konuda danışmak istiyorum.

hani geçen gün iş başvurusunda bulundum dedim ya şimdi bir ana okulunda iş var ahçı olarak.

alacağım maaş aynı. tek farkı çalışma saatler ve tatil günleri belli. ve yazın 3 ay tatil. ve çocuğumuda yanımda götürbilicem. diğer işin çalışma saatleri belli değil ve gece 2'ye kadar vardiyası var.. ve gerçekten sabır isteyen bi iş. biliyosunuz dalga geçmek için bile arayanlar oluyor. size küfr etse daha tabi efendim diyceğini z bir iş :50:sizce hangi işi tercih etmeliyim.. ben niyetim ölüme kadar çalışmak değil sadece eve biraz katkıda bulunabilmek kendimizi toparlayana kadar.
ayrıca ana okulunda onların web işlerini ve grafik işlerinide yapıcam. sevdiğim bir işi yani.. yemek yapmak ve çizim yapmak :)))

yemek yapmak mutfağı temizlemek butun işim 3-4 saat geri kalan saatte büro işine bakıcam. yani sevdiğim işi yapmak daha cazip geliyor bana..

Ana Okulu mu?
Çağrı Merkezi mi?
canım bende anaokulu diycektim ama karar vermişsin.... bende şuan seninki gibi karışık bi durumdayım... bi dersaneyle görüştüm etüt öğretmeni arıyolardı... aslında ben baştan beri hiç dersane istememiştim... pazartesi izin kullanıldığı için... eşimle hiç iznimiz uymayack diye yani... neyse görüştük bayada iyi bi dersaneydi adı var yani.... ama bi yandan babamda bi iş ayarlıcak gibi sanırım bi vakıf tipi bi yerde memur tipi olucak onun ayarlıcağı...hafta sonları yok... kpss yede çalışabilirim bi yandan orda... babamınkinden haber bekliyorum diye dersanedeye yalan söyledim 2 hafta içinde belki eşimin işi için eskişehire gidebiliriz temelli dedim... zaman kazanmak için ama öteki taraftan da henüz haber yok... sonunda 2 side olmucak bende ortada kalcam gene diye korkuyorum... :31:

geçmiş olsun canım ben de aynı şeyleri yaşıyorum ya...
geçmiş olsun cnm sanada çok... zor iş sıra bekle oraya git tekrar bekle... 10 dk lık iş için saatlerimiz sırada geçiyor...
Bildiğin kendi kendime konuşmuşum ben dün ya :26:
:60::60::60::60:
Şimdi fark ediyorum kend kendime konuştuğumu ben de :1:
Ben de yapamadım gitti 5 günde 5 kiloyu.

Sonuçlar belli olsun da için rahatlasın bakalım yarın.
Paylaş hemen bizimle de merak etmeyelim.
Biyolojiyi lise yıllarında hiç sevmeyen bir insandım şimdiyse keşfettim nasıl güzel bir şeymiş o biyoji.

..
bene hiç sevmezdim lisedde biyolojiyi... fiziğe bayılırdım fizik okucam derdim hep... sonra dersaneden yazdırmadılar fiziği... iş imkanı yok diye.... biyolojide süper imkanlar var sanki.... neyse susuyum ben içimden karamsarlık akıyor iş konusunda...:26:
6 Temmuz, Dünya Öpme Günü olarak kutlanıyormuş. Ne yalan söyleyim böyle bir günün varlığından haberdar değildim bugüne kadar. -Zaten her olayın bir günü var, öpmenin de olmuş çok mu?- ABD Los Angeles şehrindeki Cinsel Davranış Kurumu Uzmanlarının araştırmalarına göre bir insan, ömrü boyunca yaklaşık 100.000 öpücük dağıtıyormuş, bu da gün bazında tam 76 güne denk geliyormuş. :) Ayrıca 5 dakika öpüşmek 50 kalori yakılmasını sağlıyormuş.:17::17:
:23::54:
Yediklerimi yazayım:
Sabah:
- 250 ml kefir
Öğle:
- Kahve
Akşam:
-Mantar kavurma
-1 dilim ekmek
ay bayılıcam bu menülere ölürüm ben böyle yesem açlıktan... ama en azından akşam bişiy yemişsin...
üzüntüden süzülen de, kendini yemege veren de var demek ki:D ben maalesef ikinci gruptayim:D 52 kilo olarak terk edildim, bi kac ay sonra noluyoruz zayiflamam lazim dedigimde 59 kiloydum:D sok diyetlerle 61-62 ye ciktim:D yok ask acisi bana yaramiyor:D veteriner 26-27 yaslarindadir herhalde, bugun yine gittim oraya cunku bizim kedi ne yese kusuyor:( babasi da oradaydi:p bana hosgeldin dedi yuzunde guller acarak:D sikayetimizi anlattim siringayla ilac verdi, kedinin kulaklari falan cok pisti ben pamukla temizlemeye calismistim evde ama rahat durmuyodu onu soyledim kulaklarini, gozlerini temizledi.. Tum bunlari yaparken surekli kedinin agzindan konusarak espriler yapip beni guldurdu:D Ve tum israrlarima ragmen hic para almadi:S bi daha gelisinde cikolata getir bize dedi:D giderken adimi sordu, ben aslinda dun duymustum onun adini ama yine de ben de sordum.. Memnun oldumlastik ve ben maalesef ki eve geri dondum:D gecen sene agustos'tan beri kimse yok hayatimda.. Bu o mu ki, bilemedim ama cok etkilendim:D Su anda butun sokak kedilerini evlat edinesim var:p neyse bugun yediklerimi yazayim artik;

sabah
1 kase nesfit yarim yagli sutle

ogle
1 kepce cacik

aksam
1 tabak salcali makarna

bu arada kedi isimsiz kaldi, onerisi olan varsa soylesin lutfen:Dcinsiyeti erkek.. Haa bi de aksam yemegimi 4 gibi falan yedim, biraz erken oldu o yuzden bi kac saat sonra 2 top sade dondurma yiyebilirim, kizmak yok ama:D
ah o ilk tanışma heycanları bi başka oluyo....:69:
bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

5 günde 5 kilo diyetini bozdum sabah kalktım mide bulantım vardı ve baş ağrım hala geçmemişti. ve burnum kanadı epeyce... meyve sebze uğraşamadım bunları yedim..

neden burnun kanadı ki cnm?

kızlar ben yatıyorum... çoookkk yorgunum kaptişim sanırım 5 mesajı geçemedim ama hastane koşturmaca evde de yoktum bütün gün afff istiyorum.... herkese iyi geceler.....:54:

bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

geçmiş olsun canım neden rahatsızlandın?

canım bende anaokulu diycektim ama karar vermişsin.... bende şuan seninki gibi karışık bi durumdayım... bi dersaneyle görüştüm etüt öğretmeni arıyolardı... aslında ben baştan beri hiç dersane istememiştim... pazartesi izin kullanıldığı için... eşimle hiç iznimiz uymayack diye yani... neyse görüştük bayada iyi bi dersaneydi adı var yani.... ama bi yandan babamda bi iş ayarlıcak gibi sanırım bi vakıf tipi bi yerde memur tipi olucak onun ayarlıcağı...hafta sonları yok... kpss yede çalışabilirim bi yandan orda... babamınkinden haber bekliyorum diye dersanedeye yalan söyledim 2 hafta içinde belki eşimin işi için eskişehire gidebiliriz temelli dedim... zaman kazanmak için ama öteki taraftan da henüz haber yok... sonunda 2 side olmucak bende ortada kalcam gene diye korkuyorum... :31:

geçmiş olsun cnm sanada çok... zor iş sıra bekle oraya git tekrar bekle... 10 dk lık iş için saatlerimiz sırada geçiyor...

:60::60::60::60:

bene hiç sevmezdim lisedde biyolojiyi... fiziğe bayılırdım fizik okucam derdim hep... sonra dersaneden yazdırmadılar fiziği... iş imkanı yok diye.... biyolojide süper imkanlar var sanki.... neyse susuyum ben içimden karamsarlık akıyor iş konusunda...:26:

:23::54:

ay bayılıcam bu menülere ölürüm ben böyle yesem açlıktan... ama en azından akşam bişiy yemişsin...

ah o ilk tanışma heycanları bi başka oluyo....:69:

neden burnun kanadı ki cnm?

sünizitten canım. dün çok terledi saçlarım baş ağrım geçmedi iki gündür bu akşam ii oldum biraz.. :61:

senin işte baya karışmış. umarım gönlünde yatan olur..

bugün neler yedim...

sabah 1 yumurta
2 bardak şekersiz çay.
1 tatlı kaşığı çiko

Aaa geçmiş olsun canım ya.. :50: burnun da sinüzitten mi kanadı ki?

mantar kavurma ha:53:
yemek görüyorum senin listende:9:

şifa olur ilaçların inşalah canım.
minik kedicğin de iyi olmasına sevindim.:16:

canım, taa ilk baştaki kilonu alacağız 56.1, sen sabah normal bildirimini yap.

kilom 54.0.. Hala yatmadim sabah uyanamama korkusuyla simdi yaziyorum:D 11den once uyanabilirsem tekrar tartilip yazarim

Back
X