Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kuzum sanki wc sorunun vardı yanlşmı hatırlıyorum.. muz yemeseydin keşke.. hem wc sorunundan dolayı hemde başka bir meyve tercih etseydin daha ii olurdu.. gerçi hi bişi yememişsin yine :50:

wc sorunum için problem mi olur muz?
Bilmiyordum ki canım tatlı şeyler isteyince yedim bir de tek meyve bunu bulabildim.
Pek tavsiye edilmiyor biliyorum ama doğadanın 5i 1 aradalarından içtim dün gece.
sinemaki de var içinde.
Biraz rahatlattı ama 1 haftadan fazla içmek zararlıymış.

wc sorunum için problem mi olur muz?
Bilmiyordum ki canım tatlı şeyler isteyince yedim bir de tek meyve bunu bulabildim.
Pek tavsiye edilmiyor biliyorum ama doğadanın 5i 1 aradalarından içtim dün gece.
sinemaki de var içinde.
Biraz rahatlattı ama 1 haftadan fazla içmek zararlıymış.

tabiki kuzum muz kbzlık oluşturabilir..

Sabah/öğle
- Kahve
- 7-8 badem

Ara:
-Dondurma

Akşam:
- Kefir
- 1 muz
- 4 badem

sadece dondurma gördüğüm için beğendim ama onun dışında hiçbişey yememişsin masalcım?
metabolizman durur böyle allah korusun!
muz kabızlık yapıyor benim de bildiğim ama hem de çok tatlı, en azından kahvaltıda yeseydin de güne sağlam başlamış olsaydın...

sadece dondurma gördüğüm için beğendim ama onun dışında hiçbişey yememişsin masalcım?
metabolizman durur böyle allah korusun!
muz kabızlık yapıyor benim de bildiğim ama hem de çok tatlı, en azından kahvaltıda yeseydin de güne sağlam başlamış olsaydın...

Şİmdi şöyle bir şey ..
Gece geç yatıyorum ee öyle olunca da sabah erken kalkamıyorum canım bir şey istemiyor derken öğünler birbirine karışıyor ben de bir şey yiyememiş oluyorum.
akşamı da 18den sonraya bırakmamaya çalışınca.

Ne yapabilirim ki acaba yemek saatini biraz geç mi yapmalıyım ?

menümün devamı:

special k yedim öğlen yine...

2 kayısı yedim arada..

akşam

1 kase cacık
1 kase yayla çorbası
minnacık sebze yemeği
1 dilim ekmek

3 litre su bitti.. yeme işleminide sonlandırdım haliyle. bukadar benim bu günlük..

kızlar mesaj sayma sırası kimde bilmiyorum ama otur otur sıkılınca sayayım dedim. sırası olan kızmaz umarım bana...
ben mi bir yanlışlık yaptım yoksa cumartesi günü takımı vurdu mu?

30 temmuz cumartesi mesaj sayıları...

eski-bir-masal: 16
kedican: 8
elmalıturta: 7
maviyeşil1999: 7
mcrgözde: 6
özlemmtekin: 4
elisya: 2
neslivicdan: 1
ferdici: 1
neyneyse: 0
drygp: 0
chika: 0
sakalynmaster: 0
ebruli_hayat: 0
serena: 0
pufycikcik : 0

Son düzenleme:
Şİmdi şöyle bir şey ..
Gece geç yatıyorum ee öyle olunca da sabah erken kalkamıyorum canım bir şey istemiyor derken öğünler birbirine karışıyor ben de bir şey yiyememiş oluyorum.
akşamı da 18den sonraya bırakmamaya çalışınca.

Ne yapabilirim ki acaba yemek saatini biraz geç mi yapmalıyım ?

tatlım ben de geç kalkıyorum ama eğer yapabiliyorsan ilk öğünün klasik kahvaltı olmasında bence fayda var.
mesela 14:00de kahvaltı yaptın,
16:00da bir ara yaparsın, o bademleri veya meyveyi bu arada yersin,
sonra 18:00de akşam yemeğini yersin. böyle durumlarda etli sebze yemeği uygun olabilir. böylece kaçırdığın bir öğündeki gıda türünü tamamlamış olursun...

ama bünyen son öğünde "yemek" yememeye alıştıysa ve yemek yemek ağır gelirse ara saatinde yemek yiyip, akşam 18:00de bir ara öğün gıdasıyla günü kapatabilirsin...

tabi uzmanlar hiçbir öğün atlamamayı öneriyor ama sanıyorlar ki herkes onların yaşam düzenine uymak zorunda... bence beslenme düzenini kendi yaşantımıza uydurabiliriz kolayca...

menümün devamı:

special k yedim öğlen yine...

2 kayısı yedim arada..

akşam

1 kase cacık
1 kase yayla çorbası
minnacık sebze yemeği
1 dilim ekmek

3 litre su bitti.. yeme işleminide sonlandırdım haliyle. bukadar benim bu günlük..

5 günde 5 kiloyu bıraktın mı?

kızlar mesaj sayma sırası kimde bilmiyorum ama otur otur sıkılınca sayayım dedim. sırası olan kızmaz umarım bana...

Eline sağlıkk ..
Dün çok boştu sen de yanlışlık yoktur.

tatlım ben de geç kalkıyorum ama eğer yapabiliyorsan ilk öğünün klasik kahvaltı olmasında bence fayda var.
mesela 14:00de kahvaltı yaptın,
16:00da bir ara yaparsın, o bademleri veya meyveyi bu arada yersin,
sonra 18:00de akşam yemeğini yersin. böyle durumlarda etli sebze yemeği uygun olabilir. böylece kaçırdığın bir öğündeki gıda türünü tamamlamış olursun...

ama bünyen son öğünde "yemek" yememeye alıştıysa ve yemek yemek ağır gelirse ara saatinde yemek yiyip, akşam 18:00de bir ara öğün gıdasıyla günü kapatabilirsin...

tabi uzmanlar hiçbir öğün atlamamayı öneriyor ama sanıyorlar ki herkes onların yaşam düzenine uymak zorunda... bence beslenme düzenini kendi yaşantımıza uydurabiliriz kolayca...

Teşekkür ediyorum önerilerin için.
Ramazandan sonra dikkat edeceğim buna.
Tamam ilk öğün klasik kahvaltı saat kaç olursa olsun.
Akşam yemeğe pek alışık olmadığımdan hoş ara saatinde acıkmış olmam kahvaltıyı yapınca ama yine de yemek yemeye çalışıp akşamı hafif atlatacağım.
Ramazanda da sahura kalkamama problemim olacak büyük ihtimalle.
Bakalım ne olacak?

ellerine sağlık canımcım..

hafta sonları grubumuzu vuruyor :1:
bende hasta olduğum için girememiştim...

5 günde 5 kiloyu bıraktın mı?

8 li rakamlara gelince bırakacağımı söylemiştim canım :61:

ben motivasyonum artsın diye yaptım o diyeti bir sürekliliği yoktu yanii..

çok şükür cumadan bugüne 200 gram daha vermişim.. yarından itibaren ramazanda zayıflayalım grubuna katılıyorum. burayla birlikte oraylada ilgilenicem.. ramazandan kilo vermem lazım.. malum bayramdan sonra düğün var..

8 li rakamlara gelince bırakacağımı söylemiştim canım :61:

ben motivasyonum artsın diye yaptım o diyeti bir sürekliliği yoktu yanii..

çok şükür cumadan bugüne 200 gram daha vermişim.. yarından itibaren ramazanda zayıflayalım grubuna katılıyorum. burayla birlikte oraylada ilgilenicem.. ramazandan kilo vermem lazım.. malum bayramdan sonra düğün var..

Bakalım nasıl olacak ramazan ..
Umarım iyi geçer ..
Ben bilmiyorum kimin düğünü?

kizlar selam..
kacaginiz geldi. misafirlerimi gonderdim.
inanilmaz da yoruldum. ustune bir de hasta oldum :(
grip. temmuz ayinda! hay allah ve yarin ders calismaya baslamam da gerekiyor hem de cooook fazla calismam lazimmm...

neyse...resmen yazamadim cunku o kadar vaktim yoktu ki anlatamam telden de yazamiyorum uzun uzun sayfa kucuk kucuk aciliyor filan..
tekrar aranizdayim..kaldigimiz yerden devam diil ama malesef.

tekrar bi donus yapayim bakalim.

hastalandigim icin bal filan yedim tabi bolbol ne biliyim. baska kacamaklarim da oldu of of coooooooook pismanim....

ama hic bisi icin gec diil di mi kizlar?

yardim edin... simdi tekrar donuyorum. cok hatam oldu offfffff eeen basa dondum :( kilo almamisim ama farketmez ki. olayi bozdugum icin. neyse
simdi donup gecmis mesajlari okicam okuyabildigim kadar. ve yiyeceklerimi planlicam tekrardan...

herkesee sevgilerrrr :2:

Teşekkür ediyorum önerilerin için.
Ramazandan sonra dikkat edeceğim buna.
Tamam ilk öğün klasik kahvaltı saat kaç olursa olsun.
Akşam yemeğe pek alışık olmadığımdan hoş ara saatinde acıkmış olmam kahvaltıyı yapınca ama yine de yemek yemeye çalışıp akşamı hafif atlatacağım.
Ramazanda da sahura kalkamama problemim olacak büyük ihtimalle.
Bakalım ne olacak?

ramazanda allah hepimize kolaylık versin, sonrasında da sana uyduğu gibi yaparsın canım

yarin ramazan basliyormis. ben oruc tutamatacagim kizlar malesef bu sene.
hem tez yaziyorum sinvlarim var
hem de burada ne yemek yapabilecek halim zaamnim vaktim yok
bir de burada
oldugundan cooook daha gec aciliyorrr
herkese hayirli ramazanlar

istanbul cok sicakmis ama allah sabrini veriyor 1 ay cabucak geciyorr..

Back
X