Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar bu arada ben 1.5 kilo almışım ya:43: olabilirmi böyle bişey dün iftar zamanı orucumu açmadan hemen önce tartıldım normal kilomdu bi de bugün iftardan önce tartıldım 1.5 kilo fazla çıktı neden oldu ki:43:

kızlar bu arada ben 1.5 kilo almışım ya:43: olabilirmi böyle bişey dün iftar zamanı orucumu açmadan hemen önce tartıldım normal kilomdu bi de bugün iftardan önce tartıldım 1.5 kilo fazla çıktı neden oldu ki:43:

Normal değil 1.5 kilo da neden olabilir diyorum.
Şişkinlik falan var mI?
ya da wc sorunu?

dudişten öpte görek :&0: evettt bacımmmm diş içinnnn zati dolgu yaptırcammm bayramdan sonra oooffff offfff

tmmm deryoşumm anlaşıldı stopp öpüldün stopppp :38::60::60:allah kabul etsin bacııııııım:42:

geçmiş olsn cnm.. dişçiye gidicen madem temizlettir dişlerini..

kızlarrrrrr geçen gün arkadaşımla konuşuyoduk ne kadar kilo vermişinnn öle dedi 63 kiloyum dedim oda 62 ymişşş boyumuz aynııı ama 38 -40 beden giyebiliyooo ben halaaaa 42 deyim oooffffffff offffffffff depresyondayımmm unutuldummm........... sevgilimden ayrılmadım ama yalnızımmmm :60: tuhafıma gittiiii yaaaaaa :(

canım vucut yapısı ile alakalı.. benimle aynı kiloda olanlar 46-48 beden gigiyor.. sıkma canını spora ağırlık ver ramazandan sonra sıkılaş biraz..

Kızlar merhaba gitmekten vazgeçtim buradayım ..
Nasılsınız?
gitmediğine sevindim canım sensiz çok ıssız olur bu topik... ama canının sıkkın olmasına üzüldm... inş önemsizdir...

Şimdi benim menüm dayaklık farkındayım ..
Sahur da söz dinledim kalktım yedim.

2 yumurtadan yağsız omlet
1 kk peynir
1 domates

Ama gel gelelim iftarda canımın da sıkkın olmasının etkisiyle ..

orucumu suyla açtım sonrasında da 2 fincan kahve içtim sek şekersiz.
Sonra midem ağrıyor diye de şikayet ederim biliyorum da durum bu bu akşam ..
canım hasta olcan bu gidişle bak bu kadar az kalorili beslenmek vücuduna çok zararlı...
Olmaz mı hiç kendinden bir parça o ..
Ben asla çocuk diyen birisiyim aslında, hani çocukları çok severim de ileride düşünmüyordum.
Ama şurada öyle bir anlatıyorsunuz ki hemen yarın alayım bir tane istiyorum. :1:( nereden alıyorsam ..)
:1: benimde bir tane alasım var şöyle tombik tombik kolları bacakları falan ısırmalık canım çekiyor....

yeşilçay iç istersen cnm ödem olabilir...

Son düzenleme:
kızlar ben geldim ama uykusuzluktan ölecemmm :59:

menümü yazıp kaçıcam

- 1 kase yayla çorbası (soğuk)
- 3 tane kürdan kebabı çok ufak toplardı kızlar doyamadım tadına zaten mecbur yarıda kestim..
- 1 dilim ekmek

çok su içtim sofrada şiştim patlıcaktım :61: neyse eve yürüyerek geldim.. veeeee eve gelince çok fena bişi yaptım 2 tane fıstıklı sarma yedim.. onlarda ufaktı pişmanım affedin :71: neskafe 3 ü bi arada istedi cnm ama içmekten vazgeçtim..

3 lt su içmişimdir kesin.. hee birde 2 tane kayısı yedim.. haa bir tanede sade soda içtim :60:

Son düzenleme:
gitmediğine sevindim canım sensiz çok ıssız olur bu topik... ama canının sıkkın olmasına üzüldm... inş önemsizdir...

canım hasta olcan bu gidişle bak bu kadar az kalorili beslenmek vücuduna çok zararlı...

:1: benimde bir tane alasım var şöyle tombik tombik kolları bacakları falan ısırmalık canım çekiyor....

yeşilçay iç istersen cnm ödem olabilir...

Valla Özlemcim son zamanlarda iyice bunaldım bakalım nereye gidecek sonu ..
Biliyorum hele bu akşam çok kötü oldu zorla kefiri içebildim şimdi ama ben de canım sıkkınken hiç bir şey yiyemiyorum.
Aynen öyle tombiş bir şey sıkıp sevmelik ..
Düşünüyor musunuz yakında?

kızlar ben cıkıorum sımdı tugram uyanır gorusuruz sabaha:)

Görüşürüz sabaha ..
Öp benim için ufaklığı..

o nasıl bişi kız

Şimdi şöyle bir şey gözdecim ..
Bu ayın durumları var küçülen faz ve büyüyen faz olmak üzere.
Ve gayet bilimsel bir durum.
Ayın çekim etkisinin vücuda etkileri baya bir araştırdım.
Şu an ay büyüyen fazda ve yediğin içtiğin her şey yarayabiliyor o yüzden kaçamaklara çok dikkat etmek lazım.
Tam tarih hatırlayamadım ama 2 haftaya yakın böyle devam edecek.
Hoş senin kaçamağında yok ama ..
Ben de bu sürede biraz aynı kiloda kalmaya çalışıp diğer 2 haftada hızlı bir şekilde vermeye çalışacağım.

menümü yazıp kaçıcam

- 3 tane kürdan kebabı çok ufak toplardı kızlar doyamadım tadına zaten mecbur yarıda kestim..
- 1 dilim ekmek

çok su içtim sofrada şiştim patlıcaktım :61: neyse eve yürüyerek geldim.. veeeee eve gelince çok fena bişi yaptım 2 tane fıstıklı sarma yedim.. onlarda ufaktı pişmanım affedin :71: neskafe 3 ü bi arada istedi cnm ama içmekten vazgeçtim..

3 lt su içmişimdir kesin.. hee birde 2 tane kayısı yedim.. haa bir tanede sade soda içtim :60:

fıstıklı sarma hariç normal canım yediklerin az yemişsin bugün belki o yüzden ne görürsen yemek istemişsindir bana da öye oluyo az yiyince ama sen çok disiplinsin 2 tane ufak şey arada olur

menümü yazıp kaçıcam

- 1 dilim ekmek

o fıstıklı sarmaların ne kadar şekerli kalorili olduğunu biliyorsun değil mi deryacım?
Ama dayanamamışsın olmuş o kadar ama bence durmasın ortada onlar ..

Görüşürüz sabaha ..
Öp benim için ufaklığı..

Şimdi şöyle bir şey gözdecim ..
Bu ayın durumları var küçülen faz ve büyüyen faz olmak üzere.
Ve gayet bilimsel bir durum.
Ayın çekim etkisinin vücuda etkileri baya bir araştırdım.
Şu an ay büyüyen fazda ve yediğin içtiğin her şey yarayabiliyor o yüzden kaçamaklara çok dikkat etmek lazım.
Tam tarih hatırlayamadım ama 2 haftaya yakın böyle devam edecek.
Hoş senin kaçamağında yok ama ..
Ben de bu sürede biraz aynı kiloda kalmaya çalışıp diğer 2 haftada hızlı bir şekilde vermeye çalışacağım.

hmm ilginçmiş olabilir tabii biraz daha dikkat etmek lazım o zaman

fıstıklı sarma hariç normal canım yediklerin az yemişsin bugün belki o yüzden ne görürsen yemek istemişsindir bana da öye oluyo az yiyince ama sen çok disiplinsin 2 tane ufak şey arada olur

o fıstıklı sarmaların ne kadar şekerli kalorili olduğunu biliyorsun değil mi deryacım?
Ama dayanamamışsın olmuş o kadar ama bence durmasın ortada onlar ..

evet kızlar biliyorum gerçekten pişman oldum ama canım çok tatlı istedi.. o anda meyve yemek gelmedi aklıma + biz almadık o sarmaları kaynım almış uğrayıp bıraktı Allah'tan çok değil.. neyse asla yemem bu pişmanlık duygusunu yaşamamak için yemem yani.. gidim azcık su içiyimde yatiyim bari.. bu arada yürüyüşüm 45-50 dkk arasındaydı belirtmeden geçemedim :52:

ii geceler herkese çok öptüm hepinizi :71::71::71:

yok kızlar yazın istediğinizi lahmacunlardan hiç pişman falan değilim niye pişman oliim küçücük bişey yaaani!
zero konusunda dicek bişeyim yok evet bırakmam lazım, mideyi genişletmesi bi yana içindeki aspartam öldürecek. ama yazın da sıcakta iyi gidiyo napiim :27:
bugün hiç içmedim zero ya da sprite valla!

bi de yani diyet yapıyorum diye kuru yemişle, suyla, iki kaşık yoğurtla yaşanmaz. dieti bırakır bırakmaz geri alınır o kilo. örnekleri de var zaten...
ben dieti bıraktığımda da böyle yaşamaya devam edecek şekilde, yavaş yavaş veriyorum kilocuklarımı.

lahmacun yediysem de hamburger yemedim zaten. o yüzden panik yok kızlar! herşey yolunda!

sana katılıyorum canım kuş yemi gibi yemeğe vucudumuzu alıştırırsak metabolizmamız ç ok az yakmaya alışır
bende güzel yiyip uzun zamanda kilo verme taraftrıyım

Back
X