haziran gecesi benimde favorilerim arasında .günaydın kızlar :79:
dün gece uyumadım en son 4 ü geçiyordu gözlerim davul gibi ve acıyor haziran gecesini izliyorum bitsin gene uyku moduna geçicem.... siz neler yapıyosunuz bakalm.....?

:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haziran gecesi benimde favorilerim arasında .günaydın kızlar :79:
dün gece uyumadım en son 4 ü geçiyordu gözlerim davul gibi ve acıyor haziran gecesini izliyorum bitsin gene uyku moduna geçicem.... siz neler yapıyosunuz bakalm.....?
canım kısa ve özetle işsizlik ve bunun evde yarattığı huzursuzluk diyebiliriz... çok güzel bi tanımlama olduvay vay vay merhaba demeden buna yorum yazmak geldi içimden ..:13:
sen niye melenkoliksin hayırdır..kusura bakma geçmişe bakamdım..:18:![]()
haziran gecesi benimde favorilerim arasında .
:
günaydın kızlarrrrr dün akşam 1 saat spor yaptım
bisiklet ip dambıl mekik +hareketlerr çok da yemedim bol su içtim amaaa gece yine yedimmm 1 dilim pide salata peynir ve patates kızartmasııı
ve şuanda regl oldum orucumu bozsam mı bozmasam mı?
günaydın kızlar :79:
ya gıtmekten vazgectım..oncelık cocuklarım.sonra iş..önce bebegım bı 1 yasında olsunda sonra dvm ederım.ilk kızımıda öle yapmıştım.bunada oyle yapmak ıstıyorum uveylık olmasın en azından...
hepinize günaydın kızlarrrr
karnım çok feci ağrıyo takım olarak hepimiz regl dönemindeyiz galiba
sabah kalkınca yarım litre ılık su içtim limonlu
bugünü et günü yaptım hazırn et yemeği varken.günleri değiştirdim bişey olmaz heralde
sabah sabah binbir güçlükle tavuk yemeği yedim çok zorladı beni yaaa hiç çekilmiyor
şimdi de sporuma başlıcam hazırlanıyorum:82:![]()
Nie çok durgun bugün burası ya?
birsürü kez girdim baktım kimse yok...
grubbun melankoliği geldi.......
kızlar sabahtan beri dinleyip avunduğum şarkının sözlerini yazmak istiyorum...
Dünyada aşamayacağın hiç bi yol olamaz.
Bunuda unutma bi kenara yaz.
O ne dedi bu ne dedi diyene kadar.
Kaderini yaşa yada yenisini yaz......
ne söz yazmışlar yaa......
Kızlar benim de hiç ama hiç keydim yok son zamanlarda ..
Ve bu yediklerime yansımasın diye uğraştım ama artık yansıyor.
Bugün menü yazmasam daha iyi ama örnek verebilirim kocaman bir paket ülker çikolata yedim üstüne üstlük Antep fıstıklısından ..
Devamı da var ..
o zaman şimdi neşeli müzikler açıyosun, spor yapıyosun ve kendini iyi hissediyosun:)) olumsuzlukları düşünmüyosun, nasıl olsa bi gün hepsi bitecek ve aklına bile gelmeyecek... bu arada ülker antep fıstıklı çikolataya ben de bayılıyorum, nescafeyle süper oluyoneyse benim menüm;
sahur
1 simit
1 tane 110 kalorilik portakallı, limonlu, havuçlu meyve suyuben 44 kalori sanıyodum ama o 100 ml'siymiş:7
iftar
1 kase cacık
4 ızgara köfte
Sadece o kadar da değil ki ..
Dondurma ..
ekmek arası döner ..
Yapmazdım ben böyle şeyler bugün gözüm bir şey görmedi.
Aynen öyle nescafeyle bayılıyorum ben de ..
Taze sıkılmışsa çok güzel çok değil zaten kalorisi ..
yok taze değildi, tamek miydi dimes miydi unuttum... aman ne takıyosun kafana ya, bundan sonra dikkat edersin.. benim de moralim bozuksa hıncımı yemeklerden çıkarma gibi gıcık bi huyum var.. bi de insan madem bozdum diyeti o zmaan tam yiyeyim gibi bi psikolojiye giriyo, yedikçe yiyo.. öyle düşünme hiç, yedin gitti, dikkat edersin artık:) ki sen iradene sahip çıktın mı tam çıkıyosun zaten:)
Ben değilim henüzz
Sorun olacağını zannetmiyorum bakalım ne akdar kilo vereceksin ben bir türlü yapamadım şu 5 günde 5 kiloyu.
Cidden çok boş kalmış bugün ya ..
Ne güzel şarkıymış Özlemcim ..
Bugün menü yazmasam daha iyi ama örnek verebilirim kocaman bir paket ülker çikolata yedim üstüne üstlük Antep fıstıklısından ..
Devamı da var ..
ramazandan sonra dene canım en azından 2 kilo verirsin
canım moralin bozuk olduğuna ne kadar düşünürsen o kadar yersin düşünmemeye çalışman lazım hafi bugünlük tatilin olsun ama yarın eski haline dön lütfen...
bende üzüm yiyodum tutamadım kendimi hepsini yemişim üzümün![]()
merhabalar kızlar
öğle menüm: 1oogr yoğurt ve 1 dilim salam
saat 10da yedım bunları
akşam yemeğimi de malesef saat 22'de yedim
eve ancak geldim çünkü,, tabi o 12 saatte halsizlik çok fenaydı
ayrıca arkadaşlarımın yanımda yediği burger kingler lahmacunlar cabası
onlar yerken ben çay içtim
akşam menüm: 200gr kırmızı et ve 1 armut
çok yorgunum kızlar iyi geceler hepinizee
Devamı da var ..
olsun. arada oluyor böyle hepimiz yapıyoruz bunu, mesele bunu sürdürmemek canım
mehmet öz'ün siz : diyettesiniz kitabını okudum ve ordan aldığım en değerli bilgi şu oldu ; diyet bozuldu diye kendini koyvermeyin hemen bir u dönüşü yapın ve diyetinize devam edin.
kısaca canım u dönüşü yapmak zor değil bak o kadar kilo verdin bunca zaman deneyimlisin.
hatırlarsan ben de 2 gün önce küçük pizza (hem de ketçaplı mayonezli)yemiştim ama hemen u dönüşüyle isveçe koştum.
moralini bozan ne bilmiyorum ama halletmişsindir canm inşallah
sıkma canını, hadi u dönüşü lütfen:)
Ayh yine kimse yokkkkk...
Canım sıkılıyo yaaa...![]()
Ben varımmm amaaa .. :26: