Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım, bence şimdi mümkünse tanıştır. ailenle görüş ve ciddi niyetle görüştüğünüzü söyle. nişan vs karıştırmadan bir tanışma ayarlayın.Teşekkür ederim çook güzel cesaret verdin ..
Bir de şimdiden söylemeli miyim yoksa daha 1 sene var biraz daha kışa doğru mu söylesem o konuda ne dersin neyneysecim?
Çok değişmiş beslenmem değil mi bakalım tartıda da yarayacak mı karatay bana?
oruç oruç gezmek hiç cazip değilmiş, değil mi:))Kızlar ben geldim.. ama kimsecikler yok sanırım...
iftar menüm:
* 1 kase domates çorbası
* 1 servis kaşığı pilav
* 1 tane tavuk budu (önce haşladım yağı suyuna geçti... fırında pişirdim baharatlı ve salçalı sosla.. YAĞSIZ)
* 10 - 15 adet patates kızartması ( peçetede beklettim yağını salsın diye)
* çok az diyet mayonez ve çok az ketçap yedim..
sonrasında:
* 1 fincan nescafe
* bitter çiko (3-4 parça)
şimdi: 1 soda içiyorum
3 lt su çoktan bitti.. spor da gündüz dışarı çıktık elbise falan bakmaya görümcemle.. çok gezdik dolaştık ama öldüm susuzluktan .. iftarın olmasını resmen ağlayarak bekledim.. Allah'ım bizi susuz bırakmasın..
sahurda:
* 1 kase special k (yağsız süt ile)
* 1 tane küçük milföy
* 1 bardak şekersiz çay (bunları yiycem)
kendini tanıtman çok iyi olmuş canım:81:selam kızlar haftasonuna kadar oruç tutamaycam ama eşim için bu saatlerde buralardayım işte. genelde sahura kadar bekliyorum bugün uyuyayım demiştim. ama üst komşu sağolsun pek bir muhabbetlilerdisinir oldum seslerinden kalktım uyuyamadım..
bu arada kendimi tanıtayım.
bugün katıldım aranıza.
24 yaşındayım evliyim 1 senelik.
öğretmenim 2. sınıfa geçti kuzucuklarm.şubat ayındda 83.4 ile kilo vermeye başladım kalori sayımı ile.
taki mayıs sonu gibi durana kadar öyle devam ettim. sonra bocaladım çabaladım derken dukana başladım. şimdide dukan diyetiyle veriyorum kilocuklarımı.
inşallah hedefim 59 a da dukanla ulaşmayı planlıyorum.öyle işte aklıma başka bişey gelmiyor. nickim uzun biraz siz ismimle seslenebilirsiniz. gülçin benim ismim.öyle işte kızlar.inşallah kısa zamanda kurtuluruz şu çirkin yağlardan da hep beraber yardımlaşarak..
işiniz zormuş canım, Allah yardımcınız olsun.canım aslında ankarada oturuyorum çalışıyorum. ama eşim istanbulda o yüzden yaz tatilinde şimdilik onun yanındayım. maalesef bu masal da bayrama kadar sürecek. sonra yine aynı haftasonları görüşürsek ne alaaa.
tamamdır canımHayırlı sabahlar arkadaşlar... Nasılsınız bakalım?
Neyneysecim, kuralları zaten biliyordum, kabul ediyorum elbette.![]()
ne kursuna gidiyorsun canım?Ben yeniyim... Kızlar gelince sizinle muhabbet etmek isterim..
Gelince dediğim bu 13.00 bulur :) gideyim, yatayım.saat 9.00 da kursa gideceğim. Azıcık uykumu alayım... Hayırlı sabahlar tekrar hepinize...
ben regl oldum kurtuldum, çok şükürGünaydın kızlarr !!
Malum regl olacağım o yüzden olsa heralde benimkinin ağzından çıkan Aa harfi bile yetebiliyor ..
Niye öyle diyorsun git ya konuşmayalım moduna geçmeme ( Tam olarak böyle olmasam da her şeyden alınıyorum işte.. O yüzden ilgimi çeken karikatürler de fazla erkekler üzerine bu sıralarda .. :)
Eki Görüntüle 242194
günaydın canım:79:günaydınlarrrrrrrr fıstıklarrrrrr
günaydınlarr:79:gunaydın kızlAr
sahur menum kuçucuk bı tost
3bardak su.))
keşke böreği kaçırmamış olsaydın.Günaydın
Akşam menüm zeytinyağlı semizotu ve salata
ama kayınvalidem börek göndermiş itiraf ediyorumki biraz kaçırdım
Dün nihayet bisiklete binmeye de başladım
25 dakika 65 kalori yaktım
ama günde bir saat binicem artık
normalde gündüzleri de takım aktifti ancak ramazan sebebiyle geç uyanılıyor sanıyorum canım.Kızlar
Sizler genelde akşam ve geceleri burada olduğunuz için tek kaldım ama idare edicem artık
Ben menüleriim, yazıcam iki gündür yaptığım hataları okadar net gördümki
Oysa ben yememe güya dikkat ederdim.
Şiimdi anlıyorum neden kilo aldığımı
günaydınlarrrrrrrr fıstıklarrrrrr
gunaydın kızlAr
sahur menum kuçucuk bı tost
3bardak su.))
Günaydın
Akşam menüm zeytinyağlı semizotu ve salata
ama kayınvalidem börek göndermiş itiraf ediyorumki biraz kaçırdım
Dün nihayet bisiklete binmeye de başladım
25 dakika 65 kalori yaktım
ama günde bir saat binicem artık
Kızlar
Sizler genelde akşam ve geceleri burada olduğunuz için tek kaldım ama idare edicem artık
Ben menüleriim, yazıcam iki gündür yaptığım hataları okadar net gördümki
Oysa ben yememe güya dikkat ederdim.
Şiimdi anlıyorum neden kilo aldığımı
canım, bence şimdi mümkünse tanıştır. ailenle görüş ve ciddi niyetle görüştüğünüzü söyle. nişan vs karıştırmadan bir tanışma ayarlayın.
emin ol 1 sene dediğin çok hızlı geçiyor. ailen erkek arkadaşını bir görsün. ilk etapta arada biraz soğukluk olur, onlar için falan zaman lazım.
bence böyle devam edersen karatay sana yarar. metabozliman da hızlanır diye düşünüyorum. inşallah:97:
oruç oruç gezmek hiç cazip değilmiş, değil mi:))
iftarını hilal didiklemiş, bir de ben yaranı deşmeyim
sahur güzel
kendini tanıtman çok iyi olmuş canım:81:
ben de tanıtayım. ismim rabia. 28 yaşındayım. evliyim, 1 oğlum var. ben de ankaradayım bu arada.
dukan diyetini uygulayan arkadaşlar vardı takımda. gerçekten çok faydalandıklarını gördüm. kitabına uyulduğunda verdiren bir diyet diye biliyorum.
işiniz zormuş canım, Allah yardımcınız olsun.
tamamdır canım
ne kursuna gidiyorsun canım?
ben regl oldum kurtuldum, çok şükür
darısı başına:97:
günaydın canım:79:
günaydınlarr:79:
sahur süper:79:
keşke böreği kaçırmamış olsaydın.
güzel beslenmişsin ve spor yapmışsın.
inşallah bir fırsat çıkar da gelebilir canım.Yakında tanışma ihtimalleri de ne kadar bilmiyorum ki Rabiacım ..
Gelemiyor bile o da canımı sıkıyor zaten bu sıralarda.
Ama ben ufaktan alt yapı yapayım olmadı önce annemle tanışır sonra babamla tanıştırayım.
Hayırlısı olsun bakalım ..
Ya hepiniz böyle misin regl döneminde yoksa benimkisi abartılı mı kendimi çok kötü hissediyorum.
Hiç bir şey yokken gözlerim doluyor her sözü farklı anlıyorum ..:26:
normalde gündüzleri de takım aktifti ancak ramazan sebebiyle geç uyanılıyor sanıyorum canım.
sen paylaşımlarına devam et, zaten ramazanın bitmesine 2 haftadan az var artık.
Günaydınn
Afiyet olsunn ..
Afiyet olsun ..
Bu biraz kaçırma ne kadar acaba :26:
Gündüzleri de geliyoruz merak etme sen ..
Hiç farketmediğimiz hatalar bazen dışarıdan görülüyor o açıdan da çok güzel.
Yakında tanışma ihtimalleri de ne kadar bilmiyorum ki Rabiacım ..
Gelemiyor bile o da canımı sıkıyor zaten bu sıralarda.
Ama ben ufaktan alt yapı yapayım olmadı önce annemle tanışır sonra babamla tanıştırayım.
Hayırlısı olsun bakalım ..
Ya hepiniz böyle misin regl döneminde yoksa benimkisi abartılı mı kendimi çok kötü hissediyorum.
Hiç bir şey yokken gözlerim doluyor her sözü farklı anlıyorum ..:26:
arkadaslar hayirli gunler size bir sorum vardi.ben sadece göbekten yaglandim.hic birsey göbekten olmuyor.diyete basladim 3.gunum hergun oeta tempoda 1 saat yuruyorum ama sorunum su neden karnim sisiyor.sizdede böyle bir durum oldumu gercekten 3 gun lahana diyetini yaptim yani cok az yedim karnim inecene davul gibi oluyor cok rahatsiz oluyorum.gaz sorunu olmadi
inşallah bir fırsat çıkar da gelebilir canım.
sen altyapı çalışmalarına başla bence, anne ve baban da kendisini hazırlamış olur böylece..
hayırlısı olsun hakkında.
ben de çok gergin oluyorum regl öncesi. her şeye patlayabilecek halde
normal canım, hormonlar değişiyor vs.
erkek arkadaşın bunu tahmin edemiyordur belki, ilerde öğrenir![]()
İdari edicez artık napalım
Ya iki kibrit kutusu kadar bir dilim ekmek kadarmış bir yerde okumuştum itiraf ediyorum ben iki-üç dilimlik kaçırdım
Sayende zaten yaptığım hataları görüyorum
ağustos başında 65 kiloydum bir ayda insan 5 kilo alırmı ya tartı 70 gösteriyo
Çokta şişliğim var bu aralar maydonoz suyu içiyorum ama nedense atamıyorum
Biz de kardeşim ön ayak olmuştu yemeğe çağıralım diye anneme onlarda yemeğe çağırmıştı eşimi öyle tnışştılar
Regli döneminde bende öyleyim ağlarım bağırırım çağırırım
birde bende çok şişlik olur sende de oluyormu
Sanki o kaçamak biraz fazla olmuş ama onu değiştiremeyeceğine göre hemen sporla telafi yoluna git ..
Ben bunu hep söylüyorum ama ay büyüyen fazdayken dikkat edilmediğinde çok kilo alındığına inanıyorum ki sen o dönemden bahsediyorsun, şu zaman ise aya göre kilo vermek için çok uygun bir zaman ..
Tuvalet sorunun var mı ben bundan 1 hafta önceye kadar kötü bir durumdaydım ama öyle bir şiştim ki .. Hadi ödemden değilde ondan olabilir mi?
Kaç yaşındaydınız tanıştırdığınızda ?
En büyük sorunum okul, okul varken erken diyecekler ama konuşacağım yine de kararlıyım.
Şişlik regl döneminde oluyor ama çok çok aşırı değil 1 kg fark ettirecek kadar ama psikolojik etkisi olmasa da şişlik olsa keşke diyorum ..
Tuvalet srunum olmazmı var hep var ama uzun zamandır tartıda 70i görmemiştim epey bir koydu açıkçası
25 yaşındaydım tanıştırdımğımda ama o dönemde yüksek lisansım vardı nişanı felan yaptık ama okul bitmeden düğün olmaz dediler birdaha okumaassın sen dediler
okul bitince de evlendik.
Konuş tabi bilsinler alıştırılar kendilerini kız ailesi için alışmak zaman alıyor
Kahvaltı: ( Sahurda yedim bir daha uyumuyorum diye çok acıkmıştım .. )
- Patlıcan
- 2 kaşık yoğurt
- 2 domates
- Ton balığı
- 2 kk peynir
- Nar ekşisi
-
Öğle: (12.00)
- Haşlama tavuk
- 2 kaşık Yoğurt
- 1 domates
- 2 salata
- 1 kk peynir
Ama stres yapma kendine bu kadar
diğer kızarkadaşlarım önce anneleri ile tanıştırdılar dışarda yemek yediler
sonra anneleri babalarına söyledi.
Rahat ol onlarda tahmin ediyordur bence de belli etmiyorlardır ama dediğim gibi ne kadar erken söylersen o kadar annem alışana kadar çok arıza çıkardı bana mesela
Alışırlar sizinkiler bir an önce