• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım:61:

bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah:1:

$images.webp

Tebrik ederim Neyneysecimm ..
Maşallah sana ..
Senin senen bu sene, çok mutlu oldum okuyunca ..

:60::60::60:

Üzülme lütfen..
Biliyorsun ki korumak da iyidir.
Sınavın nasıl geçti?

Ama kaç haftadır böyleyim Rabiacım ..
Bilmiyorum belki görüyorsundur menülerimi ..
Dikkat ediyorum spor da yapıyorum niye anlamadım gitti ..
Ama bu haftada regl diye teselli ediyorum kendimi.
Haftaya hiç bir şey kalmayacak.
Sınavım da beklediğim gibi değildi ne yazık ki .
Son hafta derse girmemiştim.
Çok bir şey sormaz oradan final ya eşit dağılım olur diye notları falan da almamıştım.
40 puanlık soru sormuş orası gümledi.
Bir de modern fizik olunca.
Onun haricini yaptım dersi de geçerim ama ben biraz ortalamamı yükseltsin istiyordum.

İyi geceler kızlar. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm :61: :86: :62: İnş. hayırlısıyla hemşirede olurum. :61:
Bugün o 27 saattlik uykusuzlukla yedim sonra yattım. :59:

İftar menüm:
* bi tabak salata
* 5-6 kasık taze fasülye yemeği

Sahur menüm:
* 3 domates
* küçük bi tabak yoğurt
* 5-6 kasık taze fasülye yemeği yine
* 1 papatya ekmeğinin bi küçük yaprağı oluyor sanırım ondan yedim.

Baya bi dengem bozulduda daha iyi hissetmek için ekmek takviye ettim :30:

Arada:
Yesil cay iki bardak.

hemşire ve ilahiyatçımız mı var şimdii:65: alıntı yapamadım geçmişe dönmem lazım çünkü, üşeniyorum:1: ama tebrik ediyorum disakkarit ve neysene'yi.. başka üni'li olan varsa onlara da hayırlı olsuun:) sahur menüm;
3 yk patates püresi
1 grissini..

Herkese iyi sabahlaar:)

Dün ne güzel uyumuştum bugün uyandım tekrar da uyuyamadım.
Mesajları okudum ama cevap veremedim ..
Acayip bir üşengeçlik halindeyim.
Reglden olayı bir şimişlik ve de ağrı da cabası ..

Gittigidiyordan aldım simbo marka ..
40 tl ..
Ya ben de çok doğru bir sonuç vereceğine inanmıyorum aslında ama benim tartım digital değildi.
Eğer o ölçümü olmasa da tartı digital olsun dedim.
Gelince göreceğiz ama tabi yine bilemeyeceğim tam olarak doğru mu yanlış mı karşılaştırma yapamayacağım için ..
Kışın ölçtürmüştüm ben ..
Kas oranım fazla çıkmıştı normalden kilo almam gerekiyor gözükmüştü de baya gülmüştük ..
Ama baya incelmiştim ben o sıralarda ..
Hadi ya regl bittikten sonra mı iniyor ..
Cidden 1 kg fark ediyor mudur?
Ben bugün aldım tartıda da aynı çıkınca üzülmüştüm
Kullan bakalım tatlım ona göre bende vereyim sipariş tartımdan çok memnun değilim tefal alayım diyorum o da çok pahallı ya :61:
BUGÜNÜM ..
Sabah:
- Leslie ile 1 mil
- C vitamini taksivesi
Kahvaltı: (7.30)
- K special-light süt
- 4 kuru kayısı
- 10 badem
- 3 parça bitter çikolata
Ara:
- Çilekli kefir
Öğle: (12.30)
- Ton balıklı salata
- 1 bardak ayran
- 1 armut
Leslie ile 3 mil (14.30 ) (5 mil diye düşünerek başladım ama 2. Milde regl oldum o yüzden bıraktım.)
Akşam ( 17.00)
- 2 kase yayla çorbası

Gün boyunca 3 yeşil çay ..
Menün ne kadar hafif valla çok iyi gidiyorsun sporu da bırakmadan maşallah canım:nazar::nazar:
Kızlar 27 saattir uyumuyorum. Stres, heyecan uyutmadı hiç.

İzmir katip çelebi üniversitesi sağlık bilimler fakültesi hemşirelik kazandımmm
:40:
Ayyy çok sevindim canım bölümünde kazandığın ilde süper yani Allah okulu bitirmeyi de nasip etsin hayırlısıyla...
zumba çok güzel popo şekillendiriyor canımm. benimki düzdü o yüzden araştırdım hatat bi araçok yaptımm.cenifır lopez olamadım ama lopet olma konusunda iddalııyım.:9::9::9:
Hahaha:60::60: lopet iyiymiş de neymiş bu zumba bana da anlatın bakalım bi:62:
iyi geceler kızlar:79:
neler yapıyorsunuz bakalım:61:

bu arada güzel bir haberim var ankara üniv ilahiyat kazanmışım:81:
yeniden okullu olucam inşallah:1:
Seni de tebrik ederim kaptan kazanan kazanana ya çok sevindim valla okumak gibisi yok:34:ben hep öğrenci kalmak isterdim :1:
iyi geceler kızlaar...ben spora giderr. sahura kadar. artık tatil bitti yeniden oruç tutulaaa..
Kilo verme aşkına bak sen ya gece bile spor yapıyor valla Gülçin süpersin azminden bir parça da bana ver gücüm kalmıyor bu aralar benim hiç ya...

Bu arada günaydınlar herkese....
Bugün bir ben ezik gibi akşama kadar çalışıyorum sanırım:37:
Dün akşam da yemeğe davetliydik hem de dışarı ama az yedim valla;

1 kase çorba, 2 tane köfte, minicik bir dilim börek :1: bu da yeni porsiyon şekli minicik...

Sahur;
1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,peynir,biber yedim 1 lt su

Kullan bakalım tatlım ona göre bende vereyim sipariş tartımdan çok memnun değilim tefal alayım diyorum o da çok pahallı ya :61:

Menün ne kadar hafif valla çok iyi gidiyorsun sporu da bırakmadan maşallah canım:nazar::nazar:

Hahaha:60::60: lopet iyiymiş de neymiş bu zumba bana da anlatın bakalım bi:62:
[/B]

Regl döneminde pek anlayabilir miyim bilmiyorum ama sonucu bildireceğim.
Gerçekten tefalinkiler güzel gözüküyordu ama acaba nasıl en azından bu beklediğim gibi olmasa da tartı işlevi görmese yeterli olacak ama ona o kadar para verince yazık ..

Olmuş mu menümm ?
Bir önceki gün ağır olmuş denilince daha dikkat ettim.
Ama bugün spor yapma ihtimalim hiç yok ağrıdan uyandım kıvranıyorum resmen.
Bir şey de yiyesim yok bakalım..

Bu zumba bir dans ama baya baya hareketli bir dans ..
1 saatte 500 kalori yaktırıyormuş internette videoları da var.

Bu arada günaydınlar herkese....
Bugün bir ben ezik gibi akşama kadar çalışıyorum sanırım:37:
Dün akşam da yemeğe davetliydik hem de dışarı ama az yedim valla;

1 kase çorba, 2 tane köfte, minicik bir dilim börek :1: bu da yeni porsiyon şekli minicik...

Sahur;
1 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık,peynir,biber yedim 1 lt su

Harikasın dışarıda olmana rağmene hiç kaçamak yok ..
Olsun pozitif ol bak ağrın yok çalışıyorsun :2:

Regl döneminde pek anlayabilir miyim bilmiyorum ama sonucu bildireceğim.
Gerçekten tefalinkiler güzel gözüküyordu ama acaba nasıl en azından bu beklediğim gibi olmasa da tartı işlevi görmese yeterli olacak ama ona o kadar para verince yazık ..
Evet ya yok kilonu hafızasına alıyo filan baya özellikli şeyler ama güvenemiyorum o kadar para vermeye bende
Olmuş mu menümm ?
Bir önceki gün ağır olmuş denilince daha dikkat ettim.
Ama bugün spor yapma ihtimalim hiç yok ağrıdan uyandım kıvranıyorum resmen.
Bir şey de yiyesim yok bakalım..

Bu zumba bir dans ama baya baya hareketli bir dans ..
1 saatte 500 kalori yaktırıyormuş internette videoları da var.
Canım ya bence senin menüler çok hafif yani bilmiyorum ben çok anlamam da bence iyi yani:34:
Hımm hemen videolarına bakmam lazım o zaman :66:

Adaçayım da yok ki ..
Off evdeyken herşeyim tedarikliydi şimdi çok kötü oldu .. :43:
Yurttasın sen dimi ah kıyamam:70: yurtta ben de çok çektim o derdi her ay hastaneye giderdim çok sancılı geçiyo benim de ya:37:
Harikasın dışarıda olmana rağmene hiç kaçamak yok ..
Olsun pozitif ol bak ağrın yok çalışıyorsun :2:
Öyle valla adet sancısı çekmektense çalışmak kesinlikle daha iyi sonuna kadar katılıyorum:34:

Canım ya bence senin menüler çok hafif yani bilmiyorum ben çok anlamam da bence iyi yani:34:
Hımm hemen videolarına bakmam lazım o zaman :66:

Yurttasın sen dimi ah kıyamam:70: yurtta ben de çok çektim o derdi her ay hastaneye giderdim çok sancılı geçiyo benim de ya:37:

Öyle valla adet sancısı çekmektense çalışmak kesinlikle daha iyi sonuna kadar katılıyorum:34:

Her ay aldıracağım ben bu yumurtalıklarımı çocuk falan istemiyorum diye ağlama moduna geçiyorum resmen. :1:
Geçen ay çok rahattım anlamadığım bir şekilde dedim yine inşallah öyle olur ama yok olmuyor ..
Şİmdi yerimden kalkamıyorum öyle oturdum kaldım :43:
Doğum kontrol ilaçları baya rahatlatıyormuş bir ara kullanacaktım sonra yan etkilerinden tedirgin oldum ama düşünüyorum şu an tekrar.
Bittikten sonra fikrim değişir mi bilemiyorum.

neyneyse tamam canım iznim için
haklısın misafrlrim hiç bitmiyo güzel misafir ağırlamak ama çok yoruluyorum

Her ay aldıracağım ben bu yumurtalıklarımı çocuk falan istemiyorum diye ağlama moduna geçiyorum resmen. :1:
Geçen ay çok rahattım anlamadığım bir şekilde dedim yine inşallah öyle olur ama yok olmuyor ..
Şİmdi yerimden kalkamıyorum öyle oturdum kaldım :43:
Doğum kontrol ilaçları baya rahatlatıyormuş bir ara kullanacaktım sonra yan etkilerinden tedirgin oldum ama düşünüyorum şu an tekrar.
Bittikten sonra fikrim değişir mi bilemiyorum.

Ya onu bende duydum ama cesaret edemedim hormonların dengesini filan bozar dediler kaç kere doktora gittim ben bunun için ağrı kesici yazıyolar bakıyolar filan yok bişey evlenince geçer falan filan ama ona da inanmıyorum evlenip hala ağrı çekenleri de gördüm yani bence alakası yok ama hasta olmadan 2 3 gün önceden ağrı kesici alınca hafif geçiyor bazen ama her zaman aynı etkiyi göstermiyor ya sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor oluyor ki o günlerde ben de bir de mide bulantısı yapıyor çok fena amannn en dertli olduğum konuya değindin :50: ne çekiyoruz kadın milleti olarak varya bir de bize dayanıksız derler

Ya onu bende duydum ama cesaret edemedim hormonların dengesini filan bozar dediler kaç kere doktora gittim ben bunun için ağrı kesici yazıyolar bakıyolar filan yok bişey evlenince geçer falan filan ama ona da inanmıyorum evlenip hala ağrı çekenleri de gördüm yani bence alakası yok ama hasta olmadan 2 3 gün önceden ağrı kesici alınca hafif geçiyor bazen ama her zaman aynı etkiyi göstermiyor ya sabah kalkıp işe gelmek o kadar zor oluyor ki o günlerde ben de bir de mide bulantısı yapıyor çok fena amannn en dertli olduğum konuya değindin :50: ne çekiyoruz kadın milleti olarak varya bir de bize dayanıksız derler

Lİsedeyken de bütün devamsızlıklarımı bu regl zamanında kullanırdım.
Hala da o zamana saklamaya çalışırım.
Nasıl berbat bir şey bu ya ..
Menepozda gibi olurmuşuz o zaman o da çok kötüymüş hepsi bir birinden zor valla ..
Bana da bazen spor iyi geliyor ama bazen kıpırdatmıyor ki ne sporu ne yürüyüşü ..
Ben de pek inanmıyorum evlilikle falan geçeceğine ..
Benim halam hala aynı gençliğindeki gibi çok zor geçiyor o dönemi evli hatta çocuklu ..
Kadın olmak zor zanaat valla ..

Lİsedeyken de bütün devamsızlıklarımı bu regl zamanında kullanırdım.
Hala da o zamana saklamaya çalışırım.
Nasıl berbat bir şey bu ya ..
Menepozda gibi olurmuşuz o zaman o da çok kötüymüş hepsi bir birinden zor valla ..
Bana da bazen spor iyi geliyor ama bazen kıpırdatmıyor ki ne sporu ne yürüyüşü ..
Ben de pek inanmıyorum evlilikle falan geçeceğine ..
Benim halam hala aynı gençliğindeki gibi çok zor geçiyor o dönemi evli hatta çocuklu ..
Kadın olmak zor zanaat valla ..

Evet bence de çok zor bir zanaatı icra ediyoruz :60::60:
Ya bi ara civanperçemli böle bol otlu bir çay aldım iyi geliyo diye zehir bildiğin yaa ama iyi geliyodu sanki içmiştim arada istersen al dene belki içebilirsin canım az al ama aktarda oluyor regl sancısı için civanperçemli karışık çay diyince veriyolar bir de benim vazgeçilmezim sıcak su torbası kesinlikle yatarken otururken ayaklarına ya da bacaklarının arasına koy bak çok iyi geliyo.

Evet bence de çok zor bir zanaatı icra ediyoruz :60::60:
Ya bi ara civanperçemli böle bol otlu bir çay aldım iyi geliyo diye zehir bildiğin yaa ama iyi geliyodu sanki içmiştim arada istersen al dene belki içebilirsin canım az al ama aktarda oluyor regl sancısı için civanperçemli karışık çay diyince veriyolar bir de benim vazgeçilmezim sıcak su torbası kesinlikle yatarken otururken ayaklarına ya da bacaklarının arasına koy bak çok iyi geliyo.

Geçen ayın verdiği rahatlıktan olsa gerek hiç bir şeyim yok ..
Buscopan baya rahatlatırdı.
Adaçayı bulundururdum.
Böğürtlen çayı iyi gelirmiş.
Hele sıcak su torbası mükemmel ..
Şİmdi bu halde çıkamıyorum da dışarı aktara da gidemem ki ..
Ama bugünü atlatırsam rahatlarım diye düşünüyorum.

kızlar evlenincede geçmiyor malesef ben şekil A olarak.... bende çocuk olunca geçiyor diye biliyorum ama bi arkadaş sezeryan oldu onunda geçmemiş... galiba normal doğumda geçiyor...

Back
X