• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben kırmızı et yiyemiyorum fazla ama bundan sonra yiyeceğime emin olabilirsiniz:60::60:
çok üzüldüm canım ya :59:
asla kullanmam

Ne için vermişti tam olarak Gözdecim?

biz çanakkalede tanışmadık aslında o ben okulu kazanınca çanakkaleye yerleşti:69::69:

ya kafam karıştı şimdi en iyisi ben gidip doktoruma tekrar sorayım da aklıma yatsın ne yapsam bilemedim

Ayy :69:
Çocuğu nasıl aşık ettiysen kendine peşinden sürüklemişsin :69::1::nazar:
Ee o ne yapıyor?
Okuyor mu çalışıyor mu?
Valla güzel yere de sürüklemişsin.

evet haklısın neredeyse 3 haftadır sabit kilodayım ve bu beni çok yıprattım inancımı aldı götürdü kendimi tutmam lazım bana kızın bişiler yapın:58::58:

Demekkii sana günlük gereken enerji aldığın enerjiye eşit birşeylerin lkalorisini düşürmen gerekecek

demek az birşey yesen kilo alcan

bunları düşün ve yeme
ama tezi kendi söküğünü dikemiyor offf:47::47::47::47:

Ne için vermişti tam olarak Gözdecim?

Ayy :69:
Çocuğu nasıl aşık ettiysen kendine peşinden sürüklemişsin :69::1::nazar:
Ee o ne yapıyor?
Okuyor mu çalışıyor mu?
Valla güzel yere de sürüklemişsin.

b12 değerim normalden düşükmüş canım unutkanlık var fazlasıyla o yüzden vermişti

:69::69::69::69: çalışıyo canım çok şükür allah bozmasın:nazar::nazar: az kaldı gün sayıyorum bende:69:

evet haklısın neredeyse 3 haftadır sabit kilodayım ve bu beni çok yıprattım inancımı aldı götürdü kendimi tutmam lazım bana kızın bişiler yapın:58::58:
Sabit kiloda olmak insanın bütün motivesini götürüyor Gözdecim.
Bol bol spor yap ..
Hem iştahını kapatıyor en azından benim.
Hem de o kadar yoruldum boşuna gitmesin diye kaçamak yapmıyorsun.
Tek diyeceğim spor.

:10::10::10:Herkese Selam Kızlarrrrrrr:10::10::10:
Dilek için 313 Aytel Kürsiyi duydum,deneyen var mı? Başladım bugün okumaya:71:
Olur inşallah istediğim okul tutsun diye dua edeceğim:emir_bebek:
E sizler nasılsınız bakalım? ben çok susadım bugün ya:18:

Aaa ben de deneyebilirim bunu ..
Duymuş ama uygulamamıştım daha önce.

Bol bol spor yap ..
Tek diyeceğim spor.

Bende duydum deneyceğim bakalım Allahtan ümit kesilmez:43:

bana da kız bana da:59:

Sana da kızıyorum sana daa :47:
Cuma günü kızacağım ben size bu kaçamaklar için ona göre:1:

b12 değerim normalden düşükmüş canım unutkanlık var fazlasıyla o yüzden vermişti

:69::69::69::69: çalışıyo canım çok şükür allah bozmasın:nazar::nazar: az kaldı gün sayıyorum bende:69:

O zaman gerçekten telafi edebilirsin yiyeceklerine dikkat ederek ama tahlilleri kontrol ettirmeyi unutma.
Kaç yaş var aranızda?
Kıymetini bil Gözdecim sayılabilecek kadar gün var önünüzde :17:

Yarı özel yurt.
Mutfağı var yemekleri kendimiz yapıyoruz rahatım da her zaman yapmıyorum işte.
Dönem içinde daha düzenli olurum inşallah.

Canım valla mutfağının olması çok güzel birşey ben kiloları yurtta hazır yemekten aldım okula başladığımda 68 dim bitirdiğimde 83 olmuştum ya o yüzden yap yemeğini ye rahatsın madem ne güzel birşey mutfağın olması.
Ama şöyle de birşey var şimdi başlasam üniveristeye yine yerim o ortam bambaşkaa ah ahhh çok özledim yurdu odamı arkadaşlarımı çok ggüzeldi ya tadı damağımda kaldı:50:

Bol bol spor yap ..
Tek diyeceğim spor.

evet aynen öyle oluyo o kadar yoruldum diyip yemiyorum hiçbişey akşam yaparım inş

Yok artık yemicem masal regli yaklaştıya ağzım sulanıyor tatlılara ama yemicem

sonrası kötü pişman oluyorsun neden yedimki diyorsun

Aynen öyle ..
Ben de regl döneminde önüme ne versen yiyebilirim.
Kriz gibi.
Ya da canım sıkkınken.
Ama ne isteğim geçiyor ne moralim düzelir aksine daha kötü hissediyorum o yüzden dur demek gerekiyor.

Canım valla mutfağının olması çok güzel birşey ben kiloları yurtta hazır yemekten aldım okula başladığımda 68 dim bitirdiğimde 83 olmuştum ya o yüzden yap yemeğini ye rahatsın madem ne güzel birşey mutfağın olması.
Ama şöyle de birşey var şimdi başlasam üniveristeye yine yerim o ortam bambaşkaa ah ahhh çok özledim yurdu odamı arkadaşlarımı çok ggüzeldi ya tadı damağımda kaldı:50:

Ben de geçen sene hep hazır beslendim.
Saat kaçta ne yiyeceğin belli değil abur cubur vs ..
İlk başta takımdaydım çok güzel kilolar verdim yurtta olmama rağmen.
Zaten bir şey de yiyemiyordum o zamanlar moralim bozuktu ..
Sonra takımdan bir ayrıldım ama yediklerimin haddi hesabı yoktu ..
Yoksa baya incelmiştim.
57 falandım ..

Bende de öyle olmuştu aşırı halsizlik ve unutkanlık,

Ama bana kilo olarak döndü

Sana çok içten olarak tavsiyem sevebilceğin bir kırmızı et türünü düzenli ye.İnan geçiyor ama diyet gibi sabır işi oda

Birde çalışıor musun bilmiyorum unutkanlık iş hayatını etkiliyorsa puzzle yap çok çok iyi geliyor. Şimdi fil hafızalı oldum o derece

Aynen öyle ..
Ben de regl döneminde önüme ne versen yiyebilirim.
Kriz gibi.
Ya da canım sıkkınken.
Ama ne isteğim geçiyor ne moralim düzelir aksine daha kötü hissediyorum o yüzden dur demek gerekiyor.

Ayy sorma bende öyley,m ama bu bana ders olsun yemicem artık.

Gerçi 1,5 haftadır çok değiştirsim alışkanlıklarımı ama daha oturmadı işte.

Hep adamı bırak dışarıda ye zaten ohh .. :1::1:

püfff çıkamıyorum zaten... arkadasımız annesi ayagını incitmiş. baska zaman artık... :59:

BUGÜNÜM ..

Sabah:
-C vitamini takviyesi
-Yarım saat yürüyüş
( 09.30)
- 1 armut
- Badem
- Beyaz leblebi
(15.00 )
- 1 armut
(16.15)
- 2 kaşık yoğurt
- 2 salata

Bugün niye böyle oldu ama canım bir şey istemedi.
Ben de zorlamak istemedim sonradan midem ağrımasın diye.
Yarın daha düzenli bir menü ve sporla karşınızda olmak istiyorum.
Sporu da ağrıdan dolayı yapamadım ..

çok az yiyorsun. az yersende kilo veremezsin söylim... hiç tartıldın mı? verebilmişmisin?

:10::10::10:Herkese Selam Kızlarrrrrrr:10::10::10:
Dilek için 313 Aytel Kürsiyi duydum,deneyen var mı? Başladım bugün okumaya:71:
Olur inşallah istediğim okul tutsun diye dua edeceğim:emir_bebek:
E sizler nasılsınız bakalım? ben çok susadım bugün ya:18:

oku... Neticede Allahın kelamı, mutlaka etkisi olur. Ama içten yüreklilikle yap bu duayı...
Biz kullar genellikle, sıkıstıgımız zamanda dua ederiz ve sonra " neden duam kabul olmuyor?" deriz.. işte bu yüzden.. duada ısrarcı olmadıgımız için... Birşeyi istiyorsan, o şeyde ısrar etmelisin dua ederken.. kabul olana kadar bırakmamalısın duayı... kabul olduktan sonrada teşşekürünü şükür olarak göstermelisin ki, sonra dularında kabul olsun...

genel konsutum, üstüne alınma :1:

Bende de öyle olmuştu aşırı halsizlik ve unutkanlık,

Ama bana kilo olarak döndü

Sana çok içten olarak tavsiyem sevebilceğin bir kırmızı et türünü düzenli ye.İnan geçiyor ama diyet gibi sabır işi oda

Birde çalışıor musun bilmiyorum unutkanlık iş hayatını etkiliyorsa puzzle yap çok çok iyi geliyor. Şimdi fil hafızalı oldum o derece

Ayy sorma bende öyley,m ama bu bana ders olsun yemicem artık.

Gerçi 1,5 haftadır çok değiştirsim alışkanlıklarımı ama daha oturmadı işte.

Daha çok fazla olmadı ki zamanla oturacak sen yeter ki kararlı ol.
Artık bu kaçamağı da unut ama telafi et biraz sporla.

püfff çıkamıyorum zaten... arkadasımız annesi ayagını incitmiş. baska zaman artık... :59:

çok az yiyorsun. az yersende kilo veremezsin söylim... hiç tartıldın mı? verebilmişmisin?

oku... Neticede Allahın kelamı, mutlaka etkisi olur. Ama içten yüreklilikle yap bu duayı...
Biz kullar genellikle, sıkıstıgımız zamanda dua ederiz ve sonra " neden duam kabul olmuyor?" deriz.. işte bu yüzden.. duada ısrarcı olmadıgımız için... Birşeyi istiyorsan, o şeyde ısrar etmelisin dua ederken.. kabul olana kadar bırakmamalısın duayı... kabul olduktan sonrada teşşekürünü şükür olarak göstermelisin ki, sonra dularında kabul olsun...

genel konsutum, üstüne alınma :1:

Biliyorum bugün çok az oldu ama midemle karnım çok kötü durumda yiyemiyorum canım istemiyor.
Normalde bu kadar az değil ki ..
Vermişim vermişim 65i gördüm :1:

Back
X