• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayyy mesajlara alinti yaptim amma telden girdigim icin olmadi sanirsam

Deryacum birde bana sor burasi rus dolu pis kafirler hepsinin elinde dondurma gecip duruyolar kariimdada bakkal var kapinin onunde meyveler cipsler falan :60: acliktan oiluyorummm uleeeen
kız sen tatildesin mi bakym???
Kızlar çok yorgunum... Mukabelem bitti bugün... Cemaatim nasıl ağladı ayrılıyoruz diye :50:

Alışverişe cıktım.Et, süt, bitkiçayı, müsli falan aldım. Bugünü et günü ilan ettim. İftarda midemiz bayram edicek :9:

Azıcık dinlenip, saç düzleştirici ve maa almaya gidicem. Dün sormuştum.Fakir'in maşa ve düzleştiricisi kampanyadaymış. ikisi 40 lira... Bence uygun sizce nasıl?

Birde şu ızgara tavalarından alıcam.Ne zamandır alacaktım. Hazır para elime geçmişken alayım..

Kızkardeşm de doğum yapacak ona bebek arabası alacagım.Bakayım fiyatlara :))

Kardeşlerimede algidanın dondurmalı pastasından alıcam :)) eve gelip ütü yapıcam sonra yemek falan... :59:

ay ne cok yapacak seyim varmış.. :))

cnm yengemin fakiri düzleştiricisi var ama çok iyi düzleştirmiyor bilgin olsun... bende babyliss varmaşa olarak ta rowentayı tek geçerim... 15 sn de kullanıma hazır hale geliyor... diğerlerinde bekleme süresi baya uzun oluyor... tabi yine son karar senin...

cnm yengemin fakiri düzleştiricisi var ama çok iyi düzleştirmiyor bilgin olsun... bende babyliss varmaşa olarak ta rowentayı tek geçerim... 15 sn de kullanıma hazır hale geliyor... diğerlerinde bekleme süresi baya uzun oluyor... tabi yine son karar senin...

ya böyle okuyunca hevesini kırmışım gibi hissettim ama aldıktan sonra pişman olmanı istemem... o yüzden baştan yazayım dedim...

Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

"Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet."
(Tirmizi, Daavat, 12)

Hayırlı Cumalar,Hayırlı Kandiller,Hayırlı Ömürler,Hayırlı Ölümler.. ♥

(ölüm de nerden çıktı demeyin; Allah Ölümün de hayırlısını nasip etsin biz aciz kullarına)

Amin Amin

herkesin kandili mübarek olsun kızlar ..

Seninde kandilin mübarek olsun masalım

Kızlar çok yorgunum... Mukabelem bitti bugün... Cemaatim nasıl ağladı ayrılıyoruz diye :50:

Alışverişe cıktım.Et, süt, bitkiçayı, müsli falan aldım. Bugünü et günü ilan ettim. İftarda midemiz bayram edicek :9:

Azıcık dinlenip, saç düzleştirici ve maa almaya gidicem. Dün sormuştum.Fakir'in maşa ve düzleştiricisi kampanyadaymış. ikisi 40 lira... Bence uygun sizce nasıl?

Birde şu ızgara tavalarından alıcam.Ne zamandır alacaktım. Hazır para elime geçmişken alayım..

Kızkardeşm de doğum yapacak ona bebek arabası alacagım.Bakayım fiyatlara :))

Kardeşlerimede algidanın dondurmalı pastasından alıcam :)) eve gelip ütü yapıcam sonra yemek falan... :59:

ay ne cok yapacak seyim varmış.. :))

Hepsini iftara kafar mı yetiştiricen maşşallah sana Kolay gelsin

Kızlar bayram haftası için mesaj sayısı ile ilgili durum ne olacak bilmiyorum ama bildirim yok galiba

Az önce belli oldu benim iznim 9 günmüş.Evde netim yok.

Kaptanım ben bir hafta mesaj yazma için izin isteyeceğim .

Şimdiden hepinize iyi bayramlar

Kızlar bayram haftası için mesaj sayısı ile ilgili durum ne olacak bilmiyorum ama bildirim yok galiba

Az önce belli oldu benim iznim 9 günmüş.Evde netim yok.

Kaptanım ben bir hafta mesaj yazma için izin isteyeceğim .

Şimdiden hepinize iyi bayramlar

Bayram izninde çok katı kurallar olacağını zannetmem.
Pek kalabalık olmaz muhtemelen burası da .
Ama dikkat et olur mu kaçamak yok.

ama ben hala 42 beden giyiyorum bedenim düşmedi offfff
sıklaşmaya ihtiyacım var
görünüştede çok kilolu değilim zaten ama beden yüksek
Kız ben bu kiloyla giyiyorum 42 ya senin sıkı bir spor programına ihtiyacın var slim dene bakalım...
hulk,
hedef kilon nedir canım?

mütedeyyin'cim kilonu eklediğinde, liste tamamlanmışsa, öncelikle kardeş takımımız 5. takıma kontrol ettirmelisin. sonra ekleyebilirsin paylaşıma. yardımların için de teşekkür ederim.:71:
Canım hedef kilom: 60
şimdiki kilom: 75

Hulk hedef kilon kaçtıı?
Canım hedef kilom: 60
şimdiki kilom: 75

Evet benim maşamda rowenta süper yya çok memnunum...

Kızlar bugün baya yorulduk yine ya toplantımız vardı çok da kalabalıktı hala ofisteyim bitmedi toplantı yoruldummmmm:14:

Kızlar bugün baya yorulduk yine ya toplantımız vardı çok da kalabalıktı hala ofisteyim bitmedi toplantı yoruldummmmm:14:

Kolay gelsinn ..
Bak tatil başlayacak sabır.

hoşbulduk hilalcim ben de iyiyim sağol
bugün depresif takılıyorum dinledğim şarkılarla dokunsan ağlarım:60:

Hayırdır Gözdecim neyin var bakayım?

Back
X