• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çok çok güzel.
Her şeyde olumlu bir yan görüp gülebilmek.
Peki nasıl başarıyorsun bunu ?

Bilmem ki... Bildim bileli böyleyim...

Millet sıkılınca, gülmek için hep benim yanıma gelir... Annem mesela benim hep böyle aglamaklıdır.Bir bahane olsamda aglasam diye :9: Bende onun ağlayacagını anlayınca " anne küçük emrah moduna geçtin yine " derim. Oda ağlama modundan cıkıp, gülmeye başlar...

Aslında herşeyi olumlu görmedikçe, hayatımızda hep birşeyler olumsuz gider genelde...
Bir sıkıntımız oldu mu, onun götürüsü oldugu gibi, getirileri oldugunuda fark etmeli insan...
Sonuçta, güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünende hayatından lezzet alır... :34:

Ellerinde çekirdeklerle giderken hızlı hızlı yürüyüp dönüşte oturup çekirdek çitleyen teyzeler de var :1:
Sonra su içsem yarıyor denir bir de ..

:60: :60: :60: ah bu kadınlar .. herseye bir bahane bulurlar :))

Kabaht sende değil teyze, cekirdekte... :))

Bilmem ki... Bildim bileli böyleyim...

Millet sıkılınca, gülmek için hep benim yanıma gelir... Annem mesela benim hep böyle aglamaklıdır.Bir bahane olsamda aglasam diye :9: Bende onun ağlayacagını anlayınca " anne küçük emrah moduna geçtin yine " derim. Oda ağlama modundan cıkıp, gülmeye başlar...

Aslında herşeyi olumlu görmedikçe, hayatımızda hep birşeyler olumsuz gider genelde...
Bir sıkıntımız oldu mu, onun götürüsü oldugu gibi, getirileri oldugunuda fark etmeli insan...
Sonuçta, güzel gören güzel düşünür. Güzel düşünende hayatından lezzet alır... :34:

:60: :60: :60: ah bu kadınlar .. herseye bir bahane bulurlar :))

Kabaht sende değil teyze, cekirdekte... :))

Şu yazdıklarını okurken bile öyle bir hoşuma gitti imrendim ki anlatamam.
Ben de en ufak şeyden mutlu olabilen ama yine en ufak bir şeyden çok üzülebilen biriyim.
Sanırım bende de var biraz melankoliklik.
Hep gül ne güzel ..
Bak ben buna kızmıştım erkek arkadaşım deyince hep bir bahanen var zaten diye ama haklı ya kadınların her şeye bahanesi hazır.:1:

hafta sonu artı bayram tatili sessiz olur buralar ..
Her zaman bekleriz .
Nasılsın?
evet sadece haftasonunda sessiz oluyo ki bi de bayram öncesi bi de çoğu kişi işi vs dolayısıyla yoğun oluyo bu fırsatlar da kacmaz tabi ben herzaman yoğun olmuyorum o yüzden rahatim :) gerçi okullar açılınca rahat olamıycam:D sizin takım masallah yine boş kalmıyor pek :)

Şu yazdıklarını okurken bile öyle bir hoşuma gitti imrendim ki anlatamam.
Ben de en ufak şeyden mutlu olabilen ama yine en ufak bir şeyden çok üzülebilen biriyim.
Sanırım bende de var biraz melankoliklik.
Hep gül ne güzel ..
Bak ben buna kızmıştım erkek arkadaşım deyince hep bir bahanen var zaten diye ama haklı ya kadınların her şeye bahanesi hazır.:1:

Yok yok... ben mesela birşeye üzülersem o anlıktır yani.. asla ve asla takmam...

Mesela eşim askere gitmedi benim. Gecenelrde aklıma geldi.İşte o askere giderse ben naparım, oğlum cok aglar, ona bişi olursa ben yasayamam falan filan... Böyle üzüntülü durumlara girmiştim. Sonra dedimki, " aman zaten zamanı geldimi üzüleceksin, bari şimdiden kendini telef etme " :60: :60: :60:

Hep sunu söylerim ben... Geçmişte birşey yasamıssın geçmiş, ona o zaman üzüldün ve bitti... bugüne alıp üzülmek çok gereksiz..

Gelecekte de birşeye üzülecegini biliyorsan, zamanı gelince zaten üzülceksin. Şu anı zehir etmeye değmez...

ANI YAŞA !!! :9:

evet sadece haftasonunda sessiz oluyo ki bi de bayram öncesi bi de çoğu kişi işi vs dolayısıyla yoğun oluyo bu fırsatlar da kacmaz tabi ben herzaman yoğun olmuyorum o yüzden rahatim :) gerçi okullar açılınca rahat olamıycam:D sizin takım masallah yine boş kalmıyor pek :)

Bizim takıma takıl sen hareketlenene kadar.
Çok boş kalmayacak gibiyiz.
Okuyor musun yoksa öğretmen misin ?

Yok yok... ben mesela birşeye üzülersem o anlıktır yani.. asla ve asla takmam...

Mesela eşim askere gitmedi benim. Gecenelrde aklıma geldi.İşte o askere giderse ben naparım, oğlum cok aglar, ona bişi olursa ben yasayamam falan filan... Böyle üzüntülü durumlara girmiştim. Sonra dedimki, " aman zaten zamanı geldimi üzüleceksin, bari şimdiden kendini telef etme " :60: :60: :60:

Hep sunu söylerim ben... Geçmişte birşey yasamıssın geçmiş, ona o zaman üzüldün ve bitti... bugüne alıp üzülmek çok gereksiz..

Gelecekte de birşeye üzülecegini biliyorsan, zamanı gelince zaten üzülceksin. Şu anı zehir etmeye değmez...

ANI YAŞA !!! :9:

Bunu deneyeceğim.
Ama benim üzüldüğüm şeyler zaten genelde şu anı ilgilendiriyor.
Olsun onun haricinde olursa en azından onlara üzülmeyeceğim.
Ohh be.
Valla kendimi berbat hissediyordum biraz da olsa içim rahatladı.

Bizim takıma takıl sen hareketlenene kadar.
Çok boş kalmayacak gibiyiz.
Okuyor musun yoksa öğretmen misin ?

Bunu deneyeceğim.
Ama benim üzüldüğüm şeyler zaten genelde şu anı ilgilendiriyor.
Olsun onun haricinde olursa en azından onlara üzülmeyeceğim.
Ohh be.
Valla kendimi berbat hissediyordum biraz da olsa içim rahatladı.

daha çok rahatlatmak isterdim ama gidip oğlumu yatıracagım :)) görüşürüz

Facebook dukan diyeti grubu

Salih topçu: " ‎10 günlük atak evresi ve 7 gunlük seyir evresi yanı 17 günde 6.7 kilo vermiş bulunmaktayım :)

Seyir evresinde yavaşlamasını bekliyodum fakat diyeti hiç istisnasız götürürseniz devam ediyo kilo kaybı hemde spora dahi başlamamış olmama rağmen !!! "

:53: :53: :53:

Bayramdan sonra dukana mı başlasam? ama aylarca protein yiyemem ben ya... :25:

Salih topçu: " ‎10 günlük atak evresi ve 7 gunlük seyir evresi yanı 17 günde 6.7 kilo vermiş bulunmaktayım :)

Seyir evresinde yavaşlamasını bekliyodum fakat diyeti hiç istisnasız götürürseniz devam ediyo kilo kaybı hemde spora dahi başlamamış olmama rağmen !!! "

Gerçekten çok güzel sonuçlar elde etmişler ama ben de sırf proteinle beslenemem gibi.
protein ağırlıklı besleniyorum ama yediğin tek bir karbonhidrat bile yeterli oluyormuş ee ben de kaçamak yapıyorum.
İleriki zamanlarda dukanı düşünebilirim diyorum çok yavaşlarsa kilo vermem.

Gerçekten çok güzel sonuçlar elde etmişler ama ben de sırf proteinle beslenemem gibi.
protein ağırlıklı besleniyorum ama yediğin tek bir karbonhidrat bile yeterli oluyormuş ee ben de kaçamak yapıyorum.
İleriki zamanlarda dukanı düşünebilirim diyorum çok yavaşlarsa kilo vermem.

Ya ben bu kurban bayramına kadar 68 olmak istiyorum. Ve eğer istersemde verebilecegime adım gibi eminim...

Çünkü bu ramazanda 5 kg verdim nerdeyse... bu 2 ay içindede daha ağır spor ve daha dikkatli beslenmeyle verebilecegime inanıyorum. Dukan cok hızlı verdiriyor ama diyorumki mesela... en az 10 en fazla 20 gün yapsamda, sonra kalori sayımına gecsem, o verdiklerimi alırmıyım endişesi var içimde... bilmiyorum ama yani kararsızım şimdi.. :26:

Dukan yapan arkadaşlarım, yulaf kepeği yerine, yulaf ezmesi olaaar mıı

Son düzenleme:
Ya ben bu kurban bayramına kadar 68 olmak istiyorum. Ve eğer istersemde verebilecegime adım gibi eminim...

Çünkü bu ramazanda 5 kg verdim nerdeyse... bu 2 ay içindede daha ağır spor ve daha dikkatli beslenmeyle verebilecegime inanıyorum. Dukan cok hızlı verdiriyor ama diyorumki mesela... en az 10 en fazla 20 gün yapsamda, sonra kalori sayımına gecsem, o verdiklerimi alırmıyım endişesi var içimde... bilmiyorum ama yani kararsızım şimdi.. :26:

Dukan yapan arkadaşlarım, yulaf kepeği yerine, yulaf ezmesi olaaar mıı

Ben de inanıyorum kurbana kadar rahatlıkla o kiloda olacağına.
70 gün mü vardı aralarında?
Haftada bir gün saf proteinle beslendiğinde verdiğin kiloyu almadığını okumuştum bir yerde.
Yulaf kepeği yerine de yulaf ezmesi olmadığını, nedenini de okumuştum ama tam hatırlayamadım.

Bu sefer nedensiz geldiler valla ..
Bu daha da kötü oluyor aman gitsinler ..
Çok tanıdık geldi valla yaptığı:1::1:
Canım uyandı ve aynen dediğimi yaptı yine yaaaa...
yazmassan hiç olmaz kuzum ben sana yetişmeye çalışçam bi gün dedim sadece... sen yazmassan bu takım yetim kalır valla.....

olsun cnm yeter ki iş olsun...

teşekkür ederiz....
Öyle tabi canım çok şükür işsiz kalmadım hiç Allah da bırakmasın yanii...

Ayy ne güzel ya yapabilsem ben de başlarım hemen

Bu arada muteee ben de 20 yaşındayım çok fark yokmuş ya aramızdada :61:

Kızlar akşama misafirlerimiz var piknike yapcaz iftarı bu akşamm pide yaptırcaklar annemler valla yemem demiyorum yerim ama azz :69:

Gece gelebilirsemm görüşürüzzzz:38:

Bu arada muteee ben de 20 yaşındayım çok fark yokmuş ya aramızdada :61:

Kızlar akşama misafirlerimiz var piknike yapcaz iftarı bu akşamm pide yaptırcaklar annemler valla yemem demiyorum yerim ama azz :69:

Gece gelebilirsemm görüşürüzzzz:38:

Canım püsküüt sormuş sen daha önce bizim takımın listesine girmiş miydin hiç?

bizimki gergin değildir, gergin olan benim ama haklı olduğumu düşünüyorum. aman ne bileyim özlemcim, evlilik dediğin zor bir zanaat..

şikayetvar'ı bayağı ciddiye alıyorlar ve bence de bulduğun her yere yaz. sen yandın başkaları yanmasın.
benim de bulaşık makinem aynı marka. çok memnun değilim. annemin eski makinesi benimkinden daha temiz çıkarıyor, nasıl oluyorsa:52:

ramazanın sonuna regl oldun desene deryacım:)

naptın yaw:) maşallah:nazar:
kuzu mu yedin de onca yeşil çay içtin? söyle bakalım?

:60::60::60: açlığımı bastırsın diye içtim ağzım maksat ağzım boşta kalmasın:60::60:

Back
X