• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Püsküüt listede düzeltmek için sormuş canım.
81 kilo ile başladığın yazılı şu an .
Öyle bir yere gitsem tartışmak için daha fazla nedenimiz olacak, her şey sorun ki .
Bazen yeter diyorum ama seviyorum diye dayanıyorum sonradan.
Doğru mu yaptığım bilmiyorum.
Gelecek olsa söyler heralde ama ne biliyim ya o zaman da gelmezse iyice umudum bitecek.

Hımm tamam canım.
Ya ben kursa yazıldım ne kavgalar ettikkk günlerce,
Spora yazıldım yine kavga ettik,
İşe giderken ne giydiğimi bile sorardı her sabah hala arada aklına gelirdi ama ben bu davranışı onun kendine olan güvensziliğine ve benim istanbulda olup onun çevremi bilmemesine bağlıyorum çok kavga ettik hala da ederiz zaman zaman ama o gelip gide gide etrafımı gördü annemi kardeşimi tanıdı ne biliyim kafasında birşeyler daha net sanırım daha rahatız ama işyerinde aradığında arkadan bir erkek sinem dese kavga çıkıyo ama yanyana olduğumuz da hiç birşey olduğu yok ben de çok düşünüyorum acaba hata mı yapıyorum ilerde pişman olur muyum diye.Ama çok da seviyorum ya dediğin gibi hayırlısını isteyelim Allahtan hayırlısını versin hakkımızda ne diyelim...

Hımm tamam canım.
Ya ben kursa yazıldım ne kavgalar ettikkk günlerce,
Spora yazıldım yine kavga ettik,
İşe giderken ne giydiğimi bile sorardı her sabah hala arada aklına gelirdi ama ben bu davranışı onun kendine olan güvensziliğine ve benim istanbulda olup onun çevremi bilmemesine bağlıyorum çok kavga ettik hala da ederiz zaman zaman ama o gelip gide gide etrafımı gördü annemi kardeşimi tanıdı ne biliyim kafasında birşeyler daha net sanırım daha rahatız ama işyerinde aradığında arkadan bir erkek sinem dese kavga çıkıyo ama yanyana olduğumuz da hiç birşey olduğu yok ben de çok düşünüyorum acaba hata mı yapıyorum ilerde pişman olur muyum diye.Ama çok da seviyorum ya dediğin gibi hayırlısını isteyelim Allahtan hayırlısını versin hakkımızda ne diyelim...

Bizim bilmemesiyle falan alakası yok Sinemcim bu tamamen başka bir şey.
Aynen öyle giydiklerimi sorar, sorsun da problem yok zaten rahatsız olacağı bir şey giymiyorum.
Elimden gelen her şeyi de fazlasıyla yapıyorum ama ne yaparsam yapayım yetmiyor.
Okul bile problem.
Nereye varır bilmiyorum, sadece yanındaysam rahatım.
Bu sıralarda da iyice bunaldım düşünüp duruyorum bakalım nereye gidecek ..
Ayrıca güvensizlikten de değil ondan olsa, kendine güveniyor farkındayım zaten güvenecek durumda.
bana desen gözüm ondan başkasını görmüyor niye güvenmesin
Bu başka bir şeyden ve daha kötü sanırım.

benim başımdan buna benzer çok olay geçti çocukluk zamanımdan.. ama yeni olmuş bi olayımı anlatayım konuyla alakası yok ama arkadaşlıkla alakası var..

üniversitede tanıştığım çok sevdiğim bir arkadaşım vardı.. oda evliydi ama yaşı benden küçük ve benden önce evlenmişti. çok ii bir arkadaşlığımız vardı eşim ist olmadığı için zaman zaman onlarda kaldığım olurdu inanılmaz ruh ikizimdi resmen yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. birbirimizin herşeyini bilirdik.. ve 2003 den 2011 e sürdü bu arkadaşlığımız 8 yıl dile kolay.. sonra lafı çok uzatmak istemiyorum ben bingöle gelince telde sürekli konuşurduk ist gidince evine giderdim kalırdım eşimle.. bir gün tel açtı eşiyle boşanacağını söyledi annesinde kalıyormuş eşi sanırım aldatmış. neyse boşandı aradan bi 7 ay geçti. beni hiç aramadı ben bi kaç kez aradım sonra aradan uzun bi zaman geçti o hiç aramıyınca ben sürekli arıyodum baktım hiç aramıyo bende aramayı kestim. uzun zaman sorna beni aradı 1000 liraya ihtiyacı olduğu söyledi bende olmadığını veremiyeceğimi söyledim. neyse hal hatır ettik kapadık 4 ay sonra yine aradı 200 lira istedi yolladım nisanın 18 ydi hiç unutmam mayısın başında bana lazım olduğunu düğün olduğunu söyledim tamam dedi ay sonunda yolıycam mutlaka dedi. çünkü çalışmıyorum ben nette herzaman iş olmuyor arkadaşım için eşime mahçup kalamazdım. neyse nisan sonu oldu yollamadı bende aramadım anladımki işi düşünce beni arıyor.. mayısın 3 ünde msj çektim ben sana ay sonunda yollıycam dedim dedi daha ayın 3 ündeyiz diye msj yolladı.. bende dedimki ben nisanın sonu dedim sana neyse saçma sapan bir muhabbete döndü bende yollama teşkr ederim dedim. aradan 2 gün geçti gayet resmi bir şekilde hesap no yolla yazmış bende pişkin bir şekilde hesap no yolladım. akşam paranı yolladım yazmış bende teşkr ederim yazdım.. o gün bugündür ASLA beni aramadı bende aramayı düşünmüyorum. para önemli bişey değil benim durumumu iyi kötü biliyor ve kendisi konsoslukta ii bi dercede çalışıyor 2500 lira maaş alıyor ve bekar annesi babasıyla yaşıyor. bana uygun bir dille söyleseydi belki olay bu noktaya gelmiycekti.. pişmanmıyım ASLA değilim.. çünkü menfaat üzerine kurulmuş anne evlat ilişkisi bile istemem ben.. bırak arkadaşı tek kalemde silerim arkama bakmam.. ben iyi günde yanımda kimseyi istemem zaten bana kötü gün insanı lazım. demek istediğim canım kardeşim biz bu olgunlukta neler yaşıyoruz senin yaşaman gayet normal ve yeri geldiğinde üzülmeyi değil vazgeçmeyi bil.. biraz büynce arkana bakınca bu olayı düşün ve emin ol yüzünde bi gülümseme olucak.. kendini yıpratma ve diyetine devam et :54:
anlatsan kitap olur değil mi deryacım?
Hani bazen birisi için “çok iyi” falan deriz ya, nerden biliyoruz ki kalbini mi açtık da baktık?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye atalarımız boşuna dememişler.

Kizar merhaba.. Bugun gelemedim cunku eve daha yeni geldim.. Dedem mide kanamasi gecirdi de.. Kiyafet falan alip sabah geri donucez ve ananemlerde kalicaz bi sure.. Bayramin son gunu falan doneriz sanirim, insallahh.. Beni idare edin lutfen.. Cumaya kadar gelmis olurum, kilo bildiriminde bulunurum yani.. Gecmis olsun dilekleriniz icin simdiden tesekkur ederim (sonra gelip okuyamayabilirim cunku) ve simdiden iyi bayramlar hepinize.. Kendinize iyi bakin, eger bi yolunu bulursam gelmeye calisicam.. Gorusuruz:)
Dedene çok geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin.

Rica ederim Rabiacım ne demek ..
Ben buradayım sevdiceğim orada sınırı korusun ben de burada takımımızı :1:
bayramda iş başındayız.
Kolay gelsin, çok yormadan yap ama kendini ..
Bayramda eve gitmiyor musun canım sen?

anlatsan kitap olur değil mi deryacım?
Hani bazen birisi için “çok iyi” falan deriz ya, nerden biliyoruz ki kalbini mi açtık da baktık?
İnsanoğlu çiğ süt emmiş diye atalarımız boşuna dememişler.

Dedene çok geçmiş olsun canım, Allah şifasını versin.

Bayramda eve gitmiyor musun canım sen?

Gitmiyorum Rabiacım buradayım da o konuyu sorma hiç ..
Çok karışık .. :5:

merhabalar kardeş takım:69:
iade-i ziyarete geldim seng'cim..
nasılsınız ne var ne yok?
canım kusuruma bakma geliyorum gidiyorum kimse olmayınca araya zaman koyuyorum :) görmemişim hoşgelmişsin ne yapalım işte bayram öncesi durumu ;) sizde durumlar nasıl ?

Gitmiyorum Rabiacım buradayım da o konuyu sorma hiç ..
Çok karışık .. :5:
nasıl yani sorma???
ailenle bir sıkıntı mı var?

canım kusuruma bakma geliyorum gidiyorum kimse olmayınca araya zaman koyuyorum :) görmemişim hoşgelmişsin ne yapalım işte bayram öncesi durumu ;) sizde durumlar nasıl ?
niye kusura bakalım canım:61:
uğraman çok ince bir davranış bence.
ben bir türlü bayram temizliği yapmadığım evimle meşgulüm:1:
sen neler yapıyorsun?
bu arada öğrenci misin evli misin:) pek tanışmadık seninle.
ben evliyim, ankaradayım. 1 oğlum var. çoluk çocuk hayat gailesi:)

Ayy çok yorgunum :84:

Yemek yaptım, çamasır yıkadım , katladım, ütüledim.
Başörtülerimi yıkamıştım onları ütüledim.2 saat ütüledim hala yarısı bile bitmedi ya :84: çıldırıciimmm :9:

Daha dışarı çıkıp bebk arabası bakıcam kardeşime... Off cokda acıktım, susadım...

Aff Allahım afff...

Ders calısıcam şimdi.. bu yorgunlukla nasıl olacaksa... :59:
allahım hamarat hanımlar nasıl belli oluyor:1:
çok çalışmışsın, çok yorulmuşsun melekcim. maşallah.:nazar:

Arkadaşlar ben bayramın ilk günü salı gününden cumaya kadar yokum. Eşimin köyüne gideceğiz. Haftasonu dönerim inş. Şimdiden söyleyeyimde, sonra unuturum falan.. :))
iyi eğlenceler diliyorum canım.:10:

Gayet güzel ..
hem öğrenmiş olursun Dukanı yapmayınca dukanın kiloları geri alınıyor mu bakalım ..
Ben yemeye başladım ne bulursam :5:
hilal?!...

Bu arada böyle bir konu konuşulmadı.
Bu karışıklıkta da mümkün olur mu bilmiyorum ama ayın 10unda bir süpriz de beklemiyor değilim sevdiceğimi karşımda görmek gibi ..
Şimdiden söyleyeyim de o gelirse haber veremem bir kaç gün kaybolabilirim merak etmeyin.
ay canım inşallah hayırlısıyla süprizine kavuşursun:69:

:1::1::1::1::1: :60::60:
Güldürdün beni ama haklısın Özlem tam kızmalık son zamanlarda.
ee ama değil mi:95:

Ahh Rabiacım ya ne kadar işin olsa da burayı hiç aksatmazsın sen ..
vazgeçemiyorum canım:) bağımlılık yaptı burası:16:

hoşbulduk hilalcim:71:
ay o istek bende 1 haftadır var hiç geçmiyo:60: dün çok moralim bozuktu 4 parça çikolata yedim:26:
gözdecim, kiloyu kolay veriyormuş gibi yapmayın böyle.. toparlanın canım. zaten önümüz bayram. ipin ucu kaçıcak, bayramdan önce bari elinizden geldiğince dikkat edin.

Ben de bugün ne yesem diye bakındım durdum ama hep sağlıklı şeyler vardı yanımda.
Ama biliyorsun dün de benim çikolata vukuaatım var.
Kilo almayalım bir de ya off ..
allahtan bugün sağlıklı atıştırmalıklar tüketmişsin. yalnız yemeksiz olmaz.

evet kızlar neler yaptım bugün...

* camları sildim.. 3 oda bir salon mutfak ve bahçe kapısı
* halıları fırçaladım salon halısı hariç..
* perdeleri yıkadım ütüledim astım
* çarşafları değiştim
* mobilyaların tozunu aldım
* her yeri süpürdüm ve sildim
* hazır baklava yufkası ile baklava yaptım iki borcama..
* wc ve banyoyu yıkadım.
* tabi bunları yaparken sanırım merdivenlerden 100 kere aşağı in yukarı çık yapmışımdır ...

-----yarında mutfağı temizliycem dip bucak-----

2 kg birden verdiğimi düşünüyorum çok kalori harcadım :60: veee çok yorgunum bilhassa sırtım çok ağrıyor :59:
doğrusu pek iş yapmam ama o sırt ağrısını bilirim :( bi de ameliyatlıyım en küçük bişey de ağrıyo :( maşallah canım darısı başımıza :34:
nasıl yani sorma???
ailenle bir sıkıntı mı var?

niye kusura bakalım canım:61:
uğraman çok ince bir davranış bence.
ben bir türlü bayram temizliği yapmadığım evimle meşgulüm:1:
sen neler yapıyorsun?
bu arada öğrenci misin evli misin:) pek tanışmadık seninle.
ben evliyim, ankaradayım. 1 oğlum var. çoluk çocuk hayat gailesi:)

:) öğrenciyim bu yıl lise son kısmetse dolayısıyla evli de değilim :) evde olmanın ve sürekli bişeyler çıkaran annemin işleri yapmasından dolayı boş oluyorum tabi bazen hesapta olmayan nedenlerle değil siteye girmek aklıma bile getiremiyorum :):) ne güzel canım allahım hep mutlu etsin inş.

Son düzenleme:
Ben kızmayı bırakıp yemeye başlayınca hemen yedin değil mi :1::1:
Kızıp kızıp kızmayı bırakınca böyle oluyor demek ki.
Kalktım az da olsa spor yaptım.
Leslie ile 2 mil + 10 dakika slim in 6 ..
Yavaş yavaş kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

yok kız ondan değil hiç düşünmedim çok deli gibiydim dün:60::60:

iyi yapmışsın valla ben 3 gündür spor yapmıyorum gece belki leslie yaparım biraz

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin sende kendine iyi bak :):71:

Kızlar selam bu arada.Birsürü alıntı yapmıştım ama toplu alıntıda sorun var olmadı.Tek tek alıntılarım şimdi tekrar:52:
Birde ben sapıttım kafayı yedim 2-3 gündür yiyorum durdukça toparlanmak için nasıl bir liste yapayım ne kadar az yiyeyim yardım eder misiniz? pişman oldum:50:
yaw neden başkalarına kızıp kendinize zarar veriyorsunuz? git o seni kızdıranlara bağır çağır ne yapıyorsan yap.. eline geçeni yiyerek kendine işkence ediyorsun.:47:

aynen canım.. bir şey sorucam belki bilginiz vardır..

bu regl de sancım ilk gün oldu ve şişkinlik olmadı bir kaç gün evvelinden göğüslerim biraz şişti ağrıdı sonra geçti.. tartı beni 1 kg fazla tartmıyor şişkinliğim yok çünkü şuan gayet rahatım.. ve hatta tartı 100 gram eksik bile tartıyor. sizce bu işte bi gariplik var mı? yoksa ben mi abartıyorum bu durumu?
sanmıyorum gariplik olduğunu. belki ramazanın hikmetidir.

evet kızlar neler yaptım bugün...

* camları sildim.. 3 oda bir salon mutfak ve bahçe kapısı
* halıları fırçaladım salon halısı hariç..
* perdeleri yıkadım ütüledim astım
* çarşafları değiştim
* mobilyaların tozunu aldım
* her yeri süpürdüm ve sildim
* hazır baklava yufkası ile baklava yaptım iki borcama..
* wc ve banyoyu yıkadım.
* tabi bunları yaparken sanırım merdivenlerden 100 kere aşağı in yukarı çık yapmışımdır ...

-----yarında mutfağı temizliycem dip bucak-----

2 kg birden verdiğimi düşünüyorum çok kalori harcadım :60: veee çok yorgunum bilhassa sırtım çok ağrıyor :59:
:46::46:
bayramda sizin eve gelmek lazım:51:

Eveettt...

Gelelim işlerden sonra neler yaptıgıma :))

18.30 a kadar ders calıstım.Sonra bir cıktım evden, geldiğimde saat sekize 10 vardı ve 5 dk. sonra ezan okunacaktı :)) fıldır fıldır gezmekten eve geç kaldım :60: hemen acele acele sofrayı kurdum, tam ezan okundu bizde oturduk :))

tam 1.5 saat gezdim caddede... bebk arabalrına baktık, kardeşime gömlek, oğluma bez , banada kalori harcamak kaldı :)) iyi oldu...
hadi bütün işler hallolmuş, gözün aydın:46:

Bugün bizde ezan okunurken sofra kuruyoduk evde büyük temizlik vardı ya,
Naptınız beğenebildiniz mi bebek arabası

evet beğendim. kardeşimin bebek cantası lacivert turuncu idi. Tam onun renginde, kullanışlı güzel bi araba begendim. 150 lira...

Ohh ne güzel bol bol kaloriler harcamışsın Melek ..

ay sorma ayaklarım çok agrıyor :))

allahım hamarat hanımlar nasıl belli oluyor:1:
çok çalışmışsın, çok yorulmuşsun melekcim. maşallah.:nazar:

iyi eğlenceler diliyorum canım.:10:

:1: anam kadar hamarat olsam keşke... :9:

Artık eğlencemi olur nolur bilemem :))

doğrusu pek iş yapmam ama o sırt ağrısını bilirim :( bi de ameliyatlıyım en küçük bişey de ağrıyo :( maşallah canım darısı başımıza :34:

:) öğrenciyim bu yıl lise son kısmetse dolayısıyla evli de değilim :) evde olmanın ve sürekli bişeyler çıkaran annemin işleri yapmasından dolayı boş oluyorum tabi bazen hesapta olmayan nedenlerle değil siteye girmek aklıma bile getiremiyorum :):) ne güzel canım allahım hep mutlu etsin inş.
lise son ha, ay ne güzel zamanlarındasın:97:
tabi tek sorun üniv. hazırlığı olsa gerek:1: o da hayırlısıyla olur inşallah.
ahaha anneler az iş çıkarmaz bilirim, hele bayram öncesi:1:

Bizim bilmemesiyle falan alakası yok Sinemcim bu tamamen başka bir şey.
Aynen öyle giydiklerimi sorar, sorsun da problem yok zaten rahatsız olacağı bir şey giymiyorum.
Elimden gelen her şeyi de fazlasıyla yapıyorum ama ne yaparsam yapayım yetmiyor.
Okul bile problem.
Nereye varır bilmiyorum, sadece yanındaysam rahatım.
Bu sıralarda da iyice bunaldım düşünüp duruyorum bakalım nereye gidecek ..
Ayrıca güvensizlikten de değil ondan olsa, kendine güveniyor farkındayım zaten güvenecek durumda.
bana desen gözüm ondan başkasını görmüyor niye güvenmesin
Bu başka bir şeyden ve daha kötü sanırım.

Allah kolaylık versin zor işler valla ya doluya koysan almıyo boşa koysan dolmuyor ne diyim hayırlısı olsun demekten başka birşey gelmiyor elden

Kızlar biz aniden memlekete gitmeye karar verdik anneanne çok iyi değil çıkıyoruz birazdan bayram bitimi görüşmek üzere kendinize iyi bakınn:58:

Off arkadaşlar düzleştirici ve maşa aldım ama maşa ile şekillendirmeyi beceremedim ya... :26:

İlk defa kullanıyorum maşayı... Bi türlü düzgün bi model çıkaramadım sacımda... 2 saattir ugrasıyorum :60:

Açık arkadaşlardan tavsiyede buluna varmı? yada sac yapan bi site varsa oraya girim. :9:

lise son ha, ay ne güzel zamanlarındasın:97:
tabi tek sorun üniv. hazırlığı olsa gerek:1: o da hayırlısıyla olur inşallah.
ahaha anneler az iş çıkarmaz bilirim, hele bayram öncesi:1:
:) evet canım bi de bu yıl sınıflarımız ayrılıyormuş hayırlısı olur inş. :) etkiliycek çünkü tamaıyle ayy hiççç sorma duruyo duruyo bişey çıkarıyo :)
Off arkadaşlar düzleştirici ve maşa aldım ama maşa ile şekillendirmeyi beceremedim ya... :26:

İlk defa kullanıyorum maşayı... Bi türlü düzgün bi model çıkaramadım sacımda... 2 saattir ugrasıyorum :60:

Açık arkadaşlardan tavsiyede buluna varmı? yada sac yapan bi site varsa oraya girim. :9:

ay valla ben bi kere denedim olmadı pek uğraşmamıştım ama :1: valla yardımcı olamıycam canım :(bulursan çaresini bana da haber verir misin?

Ayyy cahillik bu olsa gerek :60: :60:

Amma güldüm kendime.. Allahım akıl fikir ihsan eyle :60: :60: :60:

Uzman tv de maşa modellerine bakıyordum.Adam içine sarıyor saçı, ben sacımı bütün o ruloya doluyordum :60: :60: :60:

ayy Allahım rezalet !!! :61:

Yaa.. Demek öğrenecek çok şeyimiz varmış... :60: :60:

:) evet canım bi de bu yıl sınıflarımız ayrılıyormuş hayırlısı olur inş. :) etkiliycek çünkü tamaıyle ayy hiççç sorma duruyo duruyo bişey çıkarıyo :)

ay valla ben bi kere denedim olmadı pek uğraşmamıştım ama :1: valla yardımcı olamıycam canım :(bulursan çaresini bana da haber verir misin?

:60: uzman tvde acıkılyıor nasıl yapılacagını :60:

Ayyy cahillik bu olsa gerek :60: :60:

Amma güldüm kendime.. Allahım akıl fikir ihsan eyle :60: :60: :60:

Uzman tv de maşa modellerine bakıyordum.Adam içine sarıyor saçı, ben sacımı bütün o ruloya doluyordum :60: :60: :60:

ayy Allahım rezalet !!! :61:

Yaa.. Demek öğrenecek çok şeyimiz varmış... :60: :60:

:60::60::1: ben en azından onu biliyordum ama daha büyük rezillik ilk başladığımda fişi takmıştım ama birisi çıkarıp şarj takmış görmemişim sonradan anladım :)ama ısıtınca beceremedim:(

:60::60::1: ben en azından onu biliyordum ama daha büyük rezillik ilk başladığımda fişi takmıştım ama birisi çıkarıp şarj takmış görmemişim sonradan anladım :)ama ısıtınca beceremedim:(

:60: :60: ya kuaförlükte zor zanaatmiş :))

ben nerden bilim sacın içine sarılacagını.. hayatımda maşa hiç yapmadm ki.. :60:
Ayy gece gece gülmekten öldüm ya... :1:

Back
X