Ben sana dedim ama dukan yapım mı senle diye sen kilo vermen durduğunda yap dedin ben de karatay'a başlıcam sonra da dukana geçicem beklersen durum bu yaniYa takımda dukan yapan yokmu birlikte yapsak bikaç kişiyle süper olurdu. Irrascım kitabını aldın mı kuzu beraber yapsak iyi olurdu okulda uıygulayabilirmisin peki?ama canım yeni gördüm senin tirodiin varmış dukan sana iyi olmayabilir belki. Ben bilmiyodum tiroidin olduğunu o zman yavaş değil kilo vermen ya bende gizemde benim gibi yavaş veriyo diye kızıyodum sanada banada. Ee senin tiroidin var haklı bi sebebin var ben napicim şimdi. Bende tutamıyorum şu boğazımı ki çok seviyorum yemek yemeyi hele bugünlerde iştahum çok arttı. Devamlı ne yesem diyorum.bende yemeyim diye zero kola içiyorum ama masal kızacak şimdi dövecek beni ama masalcım dukanda serbest kola ve şişkinlik verdiği için yeme isteğim kalmıyo. Ya şimdiye kadar kola sevmezdim hatta lavaboya döktüğümü hep anlatırım ama şimdi 4-5 ay hedefime ulaşana kadar içsem sağlığım bozulur mu diyosun. Sonra içmem sözz.
Iyi geceler kızlar...
İyi geceler ben de yatcemmm