ya ben geldim kimsecikler yok(
eşimden zor almıştım oysa kiiiii neyse sağlık olsun
analiz için hedef istemişsin meliscim ,15 mayıs hedefim 67.400 diyorum
bakalım tutturabilcek miyim
malum bende misafir bitmio görümcem geldi şimdi de,perşembe akşamda yemekte misafirim var
bakalım bu hafta nasıl olcak ,
bu arada yeni gelen arkadaşlarla kaynaşamadım çok üzülüom
hepinize ii geceler,en yakın zamanda görüşmek üzere ....
üzülme bi tanem, kaynaşırsın. Aman misafirlerle çok yeme. Senden bu hafta çok şey bekliyoruz.
ama bir türlü spora başlayamadım gerçi hergün 1km yürüyorum çocukları okuldan alıyorum 500 mt si 5şer kiloluk 2 çantayla spor sayılır mı bilmem
biraz sayılır ama canım 1 km az spor için canımcım-tatlicadiarzu-
evet oldu sonun da başardım ,yardım eden bütün arkadaşlara teşekkürler ve ayrıca doğum günümü kutlayan bütün arkadaşlarada teşekkürler
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar bu sabah itibariyle 64.8 kiloyumm benneyaptımki
sinir oluyorum yaa sinirrrrr 1 haftada buakdar olmaz ama yaa kilo almışımmm
800 gr verebilirim inşallahh kilo vermek istiyorumm yeter artık
nereuscum beni de çok güldürdün, bi de serap görmüşsün hemen inanma canım 2.5 kilo nasıl gitsin bir günde, belki senin baskül bozuktur seni hiç 64ün altnda göstermiyordur. Sen yeneceksin, direnmeye devam. Lahana, lapa, beşibiryerde hiç bir şey de sana olmuyor şekercim, bu nasıl metebolizma. Bence de senin kilocuklar aşık sana, sev onları, bırakmıyorlar.
canım hiç merak etme 59 göreceğine inanıyorummm senin ayrıca bana komlonu düzenliyon annenin yemekleri ye tekrar gruba katıllllllkötükedihüso
evet evet. Canım hızlısın mezun olacxağa benziyorsun ama sana çok alıştık bırakmayız. Mezun ol git gerei gel özletme tamam mı :teytey: