• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar günaydın ben geldim ne var ne yok ..
başımda birşey var sanırım terslik terslik üstüne ..
eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...
artık kesinlikle eminim buuu evimizin olmasını istemiyor ..

günaydın tebrikler aralık

saol ortim:46:
niye gitmiyo kilolar semine ne yedin bu hafta sanki menüde paylaşmadın mı banamı öyle geldi ki ortim

tebrikler:46::46::46::nazar::nazar:masalllah derya süpersin

saol derya sporun faydasını görüyorum
teşekkür ederim gülçin..
günaydın kızlar kilom 73.6....tam 3 kez tartıldım inanamadım... geçen hafta 75.4 tü....1.800 gitmiş...

:nazar::46::46: tebrikler..

:9: Gül canım, gülmek iyidir.karın kasların calısır :9:

ben kullanıyorum ama cok düzenli değil.düzenli kullanırsdan bölgesel olarak cok ii bi alet ama kullanım kurallarına uy. yoksa saglıgından olursun.

ya napalım, herkes eşiyle kavga etmiş,azcık gülelim dedik :9:

iyi iyi, benimkide iyi davranıyo bana. aman naz yapma sakın :9:

geçmişler olsun seminecim.

pes pes vallahi, helal olsun...
kilo verdiğini görünce nasılda saldırmıyorsun değilmi?

günaydın canım..

oo nerelerdesin kız? ne zmaan gelicen?

ooo turtaya bak, dünden razı pis seni :60: :60:
sana bi deney bulalım madem :9:

geçmiş olsun.. Eşin nasıl oldu?

Deryacım valla ben ne edeyim, bizim kızlarda meraklaymış, bahsedince hemen atıldılar konuya :1:
sucum yok :60:

Ayy cidden nasıldın sen öyle yaa :1:
Bugün Özlem ne yapmış diye girerdim resmen :60:

Sinem ne yaptın hayırdır ?
Araada girerim dedin bir gittin pir gittin ..

Turtam sen asansörcüğünün üstünde çalış da ileride asansör fantezisi yaparsınız :60:

:60: :60: evet evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hilalim :60: :60: melekim var zaten adayım sadece köşeye sıkıştırmam lazım :60: :60:

Eki Görüntüle 311798 burda 57 kiloyum diğerresimde 65kilo ayakta çekilmiş yoktu o yüzden toplu resim koydum

hiç kilolu durmuyorsun kızzzzzz

eşimle olan son durum konuşuyoruz sırnaşıyorda hatta ama bazen bende tam sırnaşcak gibi oluyorum o an geliyor aklıma duraklama oluyor ister istemez .. o günden hiç konuşmadık ... sanki böyle bişi hiç yaşamadık gibi davranıyor .. belkide böylesi daha iyidir ..
diğer konu ise kayınvaldem insanlar ne kadar anlayışsız ya zaten en yakınından beklicekmişin darbeyi ..
biz eyşa almaya girişicez şimdi beyaz eşyalara 3 500 tutuyor taksidi 300 küsür düşüyor eşimde araştır dedi daha alçak taksit olursa girelim dedi bu sabah kayınvaldeme söledim ...dedim böle böle annemle git dio dedi dedim dioki ben ne anlıyım ya zaten ben seçiçem dedim oğlun dediki sen seç al işte taksidi uygun olsun annemde karttan çeksin öderiz ona dedi dedim öyle diince bozuldu herhalde o seççeğini sandı .. neyse işte kahwaltıya oturcaz diyorki valla bana her ay 200 versin dio dedim ya sana verirse biz nasıl eşya alıcaz ki dedim nasıl evimizi kurucaz dioki hanım ben napıyım ... zaten onu duymam yetti .. faturalara yetişemiyormuş diğerine herşey alnır ama bize gelince hiç bir kolaylık yok ... ev kurucaz ya para kısıtlı nereye ne gidio zaten belli 200 üde ona verirsek nasıl eşya alıcaz ...

günaydın hoş geldin..kaynanın ne dediğine bakma eşinle ortayı bul sen..kur evi git bak nasıl mutlu olursunuz..para konusunu da kayınvalide deki oğlunla konuş..sen yorum yapma bence..
şu cuma günü yüzü gözü hürmetine rabbim tez zamanda hayırlı evini kurup sağlıkla yerleşmeyi nasip etsin..üzme kendini..

günaydın kızlar benimde kilom 61.300 o kadar da yedim nasıl verdim anlamadım :60: çok spor yaptım amma bir iki gündür ondan mı acep :24::24:

günaydın hoş geldin..kaynanın ne dediğine bakma eşinle ortayı bul sen..kur evi git bak nasıl mutlu olursunuz..para konusunu da kayınvalide deki oğlunla konuş..sen yorum yapma bence..
şu cuma günü yüzü gözü hürmetine rabbim tez zamanda hayırlı evini kurup sağlıkla yerleşmeyi nasip etsin..üzme kendini..

ya varya nasıl daaldım anlatamam ya .. bir insan bu şekil zorluk çıkarırmı yaa
ne yapayım diyor ya yardımcı olucaklarına yani yardımı geçtim destek olucaklarına yok ya yokkk

sen de inadına kur evini... paraayla ilgili kayınvalidene bişiy deme... eşinle konuş... ama anlayışlı saki bi şekilde... ufacık bi yanlış anlama yine kavgaya dönüşebilir... inş en yakın zamanda çıkarsınız evinize...

Gunaydin kizlar herkese
Hemem kilomu yazayim
66.9 gecen hafta
Bu hafta malesef 66.7
Ama bu hafta geri alcam diye korkuyordum buna da sukur:)
olsun orti 200 gr da olsa gitmiş..
Kimse yok, herkes yarInin heyecaniyla spor mu yapiyor nedir :52:
Gideyim ben de yarin okula gidicem banyo yapip yatiyim, erken kalkicam yarin.

Umarim sabah herkes guzel sonuclar aliirr..
Mutlu cumalar herkesee:)
mışıl mışıl uyuyordum desem.
Suyu tamamladim 2 litreye
Bir kupa da isirganli yesil cay ictim, icine biraz da kiraz sapi koyuyorum, ve limon skiyorum.
:7::7:
bugun annem ayni seyi soyledi, senin bunyen acliga alisti artik zor zayiflarsin dedi.. napiym ki:( yesem de kilo aliyorum iste, spor yapamiyorum:(
düzneli bir beslenme +spor yap fıstık gibi olursun..spor yapmaya engelin yoksa ..30 dk cık yürümeyi dene..:34:
Ece senin icin nacizane fikrim biraz daha iyi yemek yiyip metabolizmani sasirtip spor eklemen. Bu sekilde biraz zor bence kilo vermen yorgunlugu, stresi de cabasi olur.
aynen dediklerine katılıyorum..
Ben de menumu paylasiym

sabah
1 kase yogurt
3-4 ceviz

ara
nescafe
turk kahvesi

aksam
pirasa yemegi
:57:yok yok sen bizi hiç dinlemiyorsun..
Yemegimi yiycem simdi hepsini ayri kaselere hazirladim tepsiye koydum, gozumu doyurdum

Menum
sabah 8.30 --> 2 kuru kayisi
13--> bir yumurta cok az sucuktan sucuklu yumurta
Bir dilim peynir , 2 biber, salatalik ve 1 dilim ekmek
18 --> 2 kepce corba
4 yk bamya
2-3 kasik yogurt
1 dilim ekmek

Bu kadar, su henuz 1 litre 2 ye tamamliycam.
su az ortim..
:60: :60::52:
Eki Görüntüle 311951
buda günün karikatürü olsun...
:27::53::60:
Çaydanlık şakası - YouTube

Kızlar çok güldüm şuna bir bakar mısınız ?
şakayı pek kaldıramayan bir tipim sinir krizleri geçiririm..:37:
oh ne güzel:nazar:yasemin çayını bebeği henüz olmayan bayanlara pek tavsiye etmiyorlar ama sen içebilirsin... sende iki dene var:52: ama karnını ağrıtıyorsa farklı çaylarla dönüşümlü iç istersen...
nedenkine bekarken bol bol tükettim.yağ attırıyor..
kızlar hafif karnım çıksada giremediğim kotumma oldum ya bugün güzel oldu yani

bu yaseminli yeşil çayda karnımı ağrıtıyo ya
yakında daha rahat giyeceksin ..:nazar::12:
Kızlar Merhaba

Ben geldim 5 dakika uğrayayım ddim.

Nasılsınız?
hoş geldin..
Kizlar ya sol tarafimda bir agri var dunden beri dun azdi bugun artti. Ama sirtimda mi kemiklerde mi yoksa kalbim mi cok ayirt edemiyorum. Omzumu hareket ettirdigim zaman, one egildigim zaman fln agriyor ama boyle bicak sokulur gibi olur ya boyle o yuzden diyorum kalp mi acaba ne yapmam lazim ya, sabah gecer dedim ama tirstim biraz da.
soğuk algınlığında böyle ağrı olabliyor ..ama geçmezse doktora git orti..
ya varya nasıl daaldım anlatamam ya .. bir insan bu şekil zorluk çıkarırmı yaa
ne yapayım diyor ya yardımcı olucaklarına yani yardımı geçtim destek olucaklarına yok ya yokkk
çıkartır anam niye şaşırıyorsun.sen oğluna ortakçı oldun..herşeyi eşinle çöz derim..tatlı dille konuş fikrini söyle bi ortam yarat önce bak sana sırnaşıyormuş hafiften sitemle istediklerinide söyle..elele verip hallederiz de..ailesini şikayet etmeden..o zaten herşeyi görüyordur onlara tepki göstermeyip seni üzüyor boşuna yıpranıyorsun..

kızlar hafif karnım çıksada giremediğim kotumma oldum ya bugün güzel oldu yani

bu yaseminli yeşil çayda karnımı ağrıtıyo ya

bende bugün alıcam bakalım tadı güzelmi

Çaydanlık şakası - YouTube

Kızlar çok güldüm şuna bir bakar mısınız ?

bunu ben her gittigim yerde yapıyorum :60:
sülaleyi bitirdim sayılır :60:

:60: :60: evet evet kesinlikle ben de öyle düşünüyorum hilalim :60: :60: melekim var zaten adayım sadece köşeye sıkıştırmam lazım :60: :60:

:60: sapık :60:

olsun orti 200 gr da olsa gitmiş..

mışıl mışıl uyuyordum desem.

:7::7:

düzneli bir beslenme +spor yap fıstık gibi olursun..spor yapmaya engelin yoksa ..30 dk cık yürümeyi dene..:34:

aynen dediklerine katılıyorum..

:57:yok yok sen bizi hiç dinlemiyorsun..

su az ortim..

:60: :60::52:

:27::53::60:

şakayı pek kaldıramayan bir tipim sinir krizleri geçiririm..:37:

nedenkine bekarken bol bol tükettim.yağ attırıyor..

yakında daha rahat giyeceksin ..:nazar::12:

hoş geldin..

soğuk algınlığında böyle ağrı olabliyor ..ama geçmezse doktora git orti..

çıkartır anam niye şaşırıyorsun.sen oğluna ortakçı oldun..herşeyi eşinle çöz derim..tatlı dille konuş fikrini söyle bi ortam yarat önce bak sana sırnaşıyormuş hafiften sitemle istediklerinide söyle..elele verip hallederiz de..ailesini şikayet etmeden..o zaten herşeyi görüyordur onlara tepki göstermeyip seni üzüyor boşuna yıpranıyorsun..

ben birden fazla yerde duydum cnm rahatlatan çayların düşük yapmaya neden olduğunu.. ama her bünyede aynı etki olcak diye bişiy yoktur heralde...

kızlar canım hiççç ders çalışmak istemiyo... nolcak benim halim... akşamada arkadaşımın d. günü var bi an önce akşam olsun süsleniyimpüsleniyim çıkıym istiyorum...

Back
X