• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:1: :1: iice zayıfla öyle çık canum ya sonra gene kilo verdin mi yeni aldıklarını da giyemiyeceksin sonra :1: :1:

Ben de aynen öyle düşündüm o yüzden çok bir şey almadım turtam.

iyiyim canim, sen nasilsin:) benim basim donmuyo bugun ama sistitim fena dunden beri:1: cok fena usutmusum sanirim surekli wc'ye gidesim geliyo:1:

hosgeldin canim,. Diger msji alintiladim ama bence de tartilip moralini bozma simdilik, sevgilinle olmanin tadini cikar:1:

ayy bence de ya aldıysam aldım veririm sonuçta.

Hemen hemen herkes burda Hilal senin gelişin nasıl belli oldu

Bana gelince o kadar koşturmuşumki sabahtan konstantre olamıyorum şimdi ara verdim bir saat kadar.

Zaten toplantı var off of

Ne güzel cidden kalabalık kalabalığızz ..

doğru aralık kaptanı gören takıma koşmuş:1::1::1::1::1:

Boş görmeyeyim takımııı :60:

Kizlar dun 30 day shred diye bi egzersiz programi indirdim, basene pek faydasi yok aslinda ama yine de sklasmaya yardimci.. Bu aksam annemle beraber baslicaz, sitede topigi var isterseniz bi bakin derim:)
3 level'dan olusuyo.. Ilk 10 gun 1. Level, sonraki 10 gun 2. Level, son 10 gun 3. Level'i yapiyoruz.. Her level yaklasik 30 dk.. Insallah ise yarar bakalim, bugun baslicam ben:)

Ben de bakayım bir ara ..

ya kızlar ben ne zaman tartıya çıksam zayıflamış olsam muhakkak kaçırıyorum güya bugün sırf meyva yiycektim barbunya ekmek yedim ben tartılmasammı sadece cuma kaçamak yaparım ne deersiniz:9::9::9::9::9:
kızlar şakada hakkaten psikolojik herhalde bu bende kemerleri hemen gevşetiyorum kiloları verince

Bence de cumadan cumaya en iyisi ..

kızlar akşam eşim bi kızdı babamla görüşüyorduk msnde bide ona şikayet etti beni zayıflamaya çalışıyo diyo bişey yemiyo bayılacak hastane hastane dolaş
çocukları beni perişan edecek falan tabi babamdan ii bi azar yedim zaten zayıfsın ne istiyon kendinden deyip duruyorlar
çok güldüm ama

Ayy hemen şikayet hemen şikayett ..

Ben çıkıyorum kızlar...

Yemek yapayım, oğlanı uyutayım, pazara çıkıcam :1:
Gelincede çamaşırlar ve ütü beni bekler..

Görüşürüz kızlar :3:

yok aralık nerde şu güzel havada uyusunda azcık yatıyım diye çocukların gözlerinin içine bakıyorum
bu arada senin gebelik işi ne oldu ne meraklıyım ya

Bu ay yok

Geçikince olabilir gibi geldi genelde bende gecikme olmaz 3-4 günd öne atardı 3 gün gecikti

Çok korkuyorum ama Gülçin nasıl bakıcam ne yapıcam bakabilecek miyim? o sorumluluğu taşıyabilecek miyim?

Ben çıkıyorum kızlar...

kolay gelsin melek bende yapıcamda hiç kalkamıyorum emzirmek bile zor geliyo o derece

Pepee bitti, bizim oğlan yine ağlama krizlerine girdi :60: :60:
ay benimde kız onu izleyince sersemliyo dalıyo her işi unutuyo sinir oluyorum televizyon yasağı koyucam artık

Bu ay yok

Geçikince olabilir gibi geldi genelde bende gecikme olmaz 3-4 günd öne atardı 3 gün gecikti

Çok korkuyorum ama Gülçin nasıl bakıcam ne yapıcam bakabilecek miyim? o sorumluluğu taşıyabilecek miyim?
sıkma canını yapıcan en ii şey bi çocuk doğurmak
ayrıca aralık Allah insana taşıyamayacağı yük yüklemez merak etme bi yolu bulunur
takdir ediyorum aynı zamanda cesaretini

kolay gelsin melek bende yapıcamda hiç kalkamıyorum emzirmek bile zor geliyo o derece

ay benimde kız onu izleyince sersemliyo dalıyo her işi unutuyo sinir oluyorum televizyon yasağı koyucam artık

sıkma canını yapıcan en ii şey bi çocuk doğurmak
ayrıca aralık Allah insana taşıyamayacağı yük yüklemez merak etme bi yolu bulunur
takdir ediyorum aynı zamanda cesaretini

Neden cesaretliyim anlamadım hem doğurup hem çalışmak konusunda mı?

naber canım nererdesin sen ya....

canım önce kitabın sonundaki soruları oku... sonra konu içinden o soruların olduğu yerler daha bi dikkatini çeiyor... bide zaten genelde hep o sorulardan çıkıyor...
hukuku bitirdimmmm
soruları çözdümmm tam bi fiyaskoooo:52::52::52::52::52:
hahahahahaha ara sınav testinde 30dan 8-10 tane yanlışşş:52:yandım bennnn
oku geççç yaparsan olcaaaa budurrrr:27:
Kızlarrr
Ben geldim nasılsınız ?

Geldim geldimm ..
Ayy o kadar güzeldi ki anlatamam.
hiç ama hiç ayrı zaman geçirmedik.
Dolu dolu ve mükemmeldi çok özlemişim.
Ama ayrılırken çok ağladık.
Hoş 1 haftaya tekrar görüşürüz hatta öncesi bile olabilir de şimdi hem size bir bakayım hem havadisleri alayım dedim.
Gel git devam ederim bir süre.
Çook fazla yedim kesin kilo aldım ama tartılıp moralimi bozmayacağımm.
hoşgeldin hilalcimmm
nasılsınnnn zamanınızın güzel geçmesine çooook sevindim cnmm:16:
oku bolca eşimde murat yayınlarına çalışıyo soruları sora sora ben ondan çok öğrendim oku sonra bolca sorulara çalış bizimki kitabı bitirdi bir ay önce ingilizcesi kaldı o daha zor

selam ece

yok aryık öğlen mi uyandın yat bolca keşke bende yatsam
sizin doğalgazcılar seneye yetiştirir inşallah:1::1::1:
ooo hoş geldin nasılsın hilal
tatil nasıl gidiyo seni zayıflamış gördü sevgilin tepki nasıldı merak ettim

olsun gelince halledersin

tam motive oldun yani

kolay gelsin aralık

ewt bolca hissediliyohilal

hadi bakem hayırlsıııı ben ing çalışmicam temeldeki bilgiler yeter sanırım ama yinede soru tiplerine bi ghöz atarım

Son düzenleme:
Bu ay yok

hiç gecikme yaşamıyordunsa gebelik öncesi hazırlık olarak algıla ..her an bebiş geleblir..
Pepee bitti, bizim oğlan yine ağlama krizlerine girdi :60: :60:
bizmki çok severdi ama canı isterse izliyor..
Ben çıkıyorum kızlar...

kolay gelsin..
kızlar akşam eşim bi kızdı babamla görüşüyorduk msnde bide ona şikayet etti beni zayıflamaya çalışıyo diyo bişey yemiyo bayılacak hastane hastane dolaş
çocukları beni perişan edecek falan tabi babamdan ii bi azar yedim zaten zayıfsın ne istiyon kendinden deyip duruyorlar
çok güldüm ama
aslında gerçekten kilolu değilsin..öyle acil kilo vermene gerek yok kendine zaman tanıyarak kilo versen gülçin ..
Bende saatlerce yürümek istiyorum o kadar özledimki yürüyüş yapmayı

Bence en güzel spor yürümek.

Zamanınız varsa mutlaka yapın
gerçekten en güzel spor yürüyüş..
ya kızlar ben ne zaman tartıya çıksam zayıflamış olsam muhakkak kaçırıyorum güya bugün sırf meyva yiycektim barbunya ekmek yedim ben tartılmasammı sadece cuma kaçamak yaparım ne deersiniz:9::9::9::9::9:
kızlar şakada hakkaten psikolojik herhalde bu bende kemerleri hemen gevşetiyorum kiloları verince
bir ara bendede oluyordu ve kilo vermeye engel gerçekten..haftada bir tartıl..

Selam kizlar.. Bugunku menum;

sabah
3 yk yogurt
2 dilim kepek ekmegi
1 avuc ceviz
1 portakal
ceyrek elma
aksam
2 kase icinde biraz bulgur biraz patates olan adini bilmedigim bi corba:1:

cok mu yemisim bugun? Ama kacamak yapmadim hic gunlerden sonra:1: bi de birazdan sabah bahsettigim o sporu yapicam yarim saat..

sabah
3 yk yogurt
2 dilim kepek ekmegi
1 avuc ceviz
1 portakal
ceyrek elma
aksam

cok mu yemisim bugun? Ama kacamak yapmadim hic gunlerden sonra:1: bi de birazdan sabah bahsettigim o sporu yapicam yarim saat..

Çok çeşit yediğin için çok gelmiş sana..
bence gayet iyi...

Adını bilemediğin çorbada nasıl bişi öyle :60:

$4956175.gif

Menüm:

Sabah:
Yarım dilim dukan ekmeği
1 küçük sosis ve 1 çay

Öğle:
Bol yogurtlu tavuk

Akşam:
Bol kıymalı karışık sebze (çok acıydı) :56:
1 dilim dukan ekmeği ve ayran

1 saat kemer + Oğlum erken yatarsa 30 dk. zumba yapacagım inş. Eki Görüntüle 320517
2 lt su + Bioform çayı ve çilekli yeşilçaydan 1 lt. $swpbaxu6.gif

Baya bir süre fark edemedi.
Nasıl özlediysek öp sarıl derken hiiç bakmıyor :1:
Sonra sarılmayı falan bıraktık da gördü sen nasıl zayıflamışsın öyle diye :1:
Niye verdin ben seni öyle de çok beğeniyrdum yemiyorsun hasta olacaksın diye kızdı biraz ama sonra beğendi :1:
>Daha vermek istiyorum dedim kızdı önce sonra ikna ettim az naz az cilve derken :1:
Şimdi destek ..
hoş geldin bu gün hep aklımdaydın gelsede az yazsa diye :9:ama ben gelemdim..:1:
maşallah size..:nazar:
kızlar meyvenin yanında azcık barbunya yedim ama boşverdim zaten yarın yumurta günüm cumayaca 2 gün daha protein günü yaparsan ii olucakda spor yapamıyorum çok halsizim
gülçin şu evde yaptığın yemeklerinden güzel güzel 3 ana öğün öğleden sonra 1 ara öğün yaparak kilo versen..
sen gittiğinden beri aşağı yukarı aynı sayılırm.. 73 tüm bu sabah... yılbaşında malum kaçamak yaptım... ama dün diyetisyene gittim 4 kilo vermiş çıktım 1 ayda...iyi gidiyosun dedi... bide en sevdiğim kotum üzerimden düşüyor sevinsem mi üzülsem mi... biras daha zayıflıyım bende çıkıcam alışverişe...
:nazar:sevin sevin..istediğiniz kiloya yakın alışverişe çıkın.

BU arada ciciler aldım.
Altım 38 beden üstüm 36 ..
Kilo verme konusunda da sevdiceğimin desteğini aldımmm.
:nazar:çıtır çerz olmuşsun Hilal.cicilerinide güle güle giyin..

Geldim geldimm ..
Ayy o kadar güzeldi ki anlatamam.
hiç ama hiç ayrı zaman geçirmedik.
Dolu dolu ve mükemmeldi çok özlemişim.
Ama ayrılırken çok ağladık.
Hoş 1 haftaya tekrar görüşürüz hatta öncesi bile olabilir de şimdi hem size bir bakayım hem havadisleri alayım dedim.
Gel git devam ederim bir süre.
Çook fazla yedim kesin kilo aldım ama tartılıp moralimi bozmayacağımm.
boşver kiloyu şimdi gelince verirsin..
Kızlarrr
Ben geldim nasılsınız ?
yokluğun baya baya belli fazla ara verme sen gel hemen..:16:

Çok çeşit yediğin için çok gelmiş sana..
bence gayet iyi...

Adını bilemediğin çorbada nasıl bişi öyle :60:

annem bile bilmiyor:1:

Eki Görüntüle 320515

Menüm:

Sabah:
Yarım dilim dukan ekmeği
1 küçük sosis ve 1 çay

Öğle:
Bol yogurtlu tavuk

Akşam:
Bol kıymalı karışık sebze (çok acıydı) :56:
1 dilim dukan ekmeği ve ayran

1 saat kemer + Oğlum erken yatarsa 30 dk. zumba yapacagım inş. Eki Görüntüle 320517
2 lt su + Bioform çayı ve çilekli yeşilçaydan 1 lt. Eki Görüntüle 320518

afiyet olsun canımm

menü
sabah
1 bardak su
1 çay bardağı süt..yy yağlı
kahvaltı
1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara
yeşil çay
öğle
tavuk göğsü haşlama bol maydanozlu limonlu..
1 bardak şalgam suyu
1 dilim ekmek
ara
5 badem
akşam
yumurtalı ıspanak 2 kaşık..
1 kaşık yoğurt..
ara
5 badem ve yeşil elma..
su 2.5 litre..spor ip atlıyacağım..
ve mekiğe başlıyacağım..

sabah
3 yk yogurt
2 dilim kepek ekmegi
1 avuc ceviz
1 portakal
ceyrek elma
aksam

çok değil iyi..:34:çorabın adı neymiş merak ettim..:1:

slm kızlar ben banu

geçen yaz başka bir takımdaydım ama takımın paylaşımı çok yoktu

çok motive olamadım ve ayrıldım

ama şimdi acaip hırslıyım diet sürecimi ve tıkır tıkır erime serüvenimi sizlerle paylaşmak istiyorum

boyum 170 kilom 88 benide takıma alırmısınız....

neden siz bilmiyorum 13. takım son şansımmış gibi geliyor...

hrs kolay gelsinnn...a e olunnnn....:54::54::54:

Back
X