Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın...hava biraz yumuşadı şükür..hemen evde bile farkediliyor..
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
günaydın..ankara kapalı ama -18 lerden -6 ya düştü hava doğal olarak ılık geliyor..Günaydın. Evet haklısın ama burda havalara hala kötüGüneş var ama ayaz çok fazla.
eşim NLP ile sigarayı bıraktı..15 yıllık ve günde 2paket sigara içiyordu 45 dk lık bir seansla bıraktı..
bende düşünce gücüyle spor yapmayı denedim etkiside oluyor gerçekten..
yarın tartıl son kez..ondan sonra cumaya kaydırırsın..
bende 50 kilo olduğum bir resmi yatak odamda aynaya astım gidip geldikçe ona bakıyorum gerçekten motive ediyor insanı..:13:
hedef belirlemen iyi olmuş..önce aylık olarak takip et kendini...![]()
günaydın..ankara kapalı ama -18 lerden -6 ya düştü hava doğal olarak ılık geliyor..![]()
bravo düşüncelerin güzel asıl iş bu tür sorunları kafada bitirebilmek..bence sende bunu başarmış görünüyorsun..Bende 10 ay önce bıraktım sigarayı. 15 yıldır içiyordum. Ama ben ilaçla ve doktor kontrolünde bıraktım. Sigara daha beter bişey. Zaten en büyük motivem o. Eğer ben sigarayabı bırakabildiysem, şu hayatta yapamayacağım hiç bişey yok :)) Bu arada kasım ayında ayağım kırıldı. Yaklaşık 45 gün alçıda kaldı. Bu son 5 kilonun tek suçlusu :) Şuan spor yapamıyorum. İnşallah en kısa zamanda eski günlerime dönebilirim.
Pek farklı sayılmayız. Bende Konya'dayım :)) Aşağı yukarı aynı iklim.
bravo düşüncelerin güzel asıl iş bu tür sorunları kafada bitirebilmek..bence sende bunu başarmış görünüyorsun..
kilo dediğin nedir ki geldiği gibi gider...:13:
Teşekkürler. Bende aynen senin gibi düşünüyorum. :)
o konyada soğuk olur gerçekten..oralımısın yoksa görev itibariylemi ordasın..?
Slm kızlar ben 5. takımdan betül... Maşallah sizin sürekli takipçinizim. Bu hafta biraz sizin sonuçlarda bizim gibi iç açıcı olmasa da inanıyorum bu azimle haftaya daha güzel olacak. İnşallah biz de aynı şekilde...
Ben KPSS yi 2006 da kazandım. Yaklaşlık 7 yıldır memurum. Darısı sana inşallah :))
Günaydın herkese. Bugün sanırım en erkenci benim. Akşam erken uyumanın avantajları... Ben güne bir fincan kahveyle başlıyorum. Ne yaptımsa vazgeçemedim şu kahveden.![]()
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
günaydın...hava biraz yumuşadı şükür..hemen evde bile farkediliyor..
bana müsade yeşil çayımı içeyim..oğlum kucak istiyor az onunla oynaşayım..hastaya sıpa naz niyaz..kedi gibi sırnaşıp duruyor..![]()
bana müsade yeşil çayımı içeyim..oğlum kucak istiyor az onunla oynaşayım..hastaya sıpa naz niyaz..kedi gibi sırnaşıp duruyor..![]()
Benimkininde ateşi çıktı.inş. ilerlemez..
inş. haftaya iyi olur betül...
Ay ne kadar güzel ya.. Bide biz kazanaydık
günaydın...
Kahve içebilirsin ama şekerini azaltmaya calıs..
Oooo ne güzel taktikler
Düşünce gücüne inanıyorum ama nedense ben yapamıyorum bunu..
aynene ya... dün dondum burda, bugün ii gibi..
Geçmiş olsun sanada. Ama ateşi çıktıysa hiç bekletme bi doktora mutlaka götür. Ateş mutlaka bi enfeksiyonun kaynağıdır.
İnşallah sizinde çıkar biran önce. :))