• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayy çok sevindirikim ya :9:

Haftaya da 71 olsam çok ii olacak.. :32:

Hilal, bana ortileri özelden atar mısın? :44::44:

Haşlanırken dağılmıyor mu Melekk ?

Hayır dagılmaz.Ama çok çok ii yogurman lazım..

Sen baya uyku düzeninin tutturdun desene Melek ..

Evet ya, artık uyuyup da ne yapıcam diyorum.
Kalkıp işime gücüme bakıyorum.

Maşallah pek iyi güzel gidiyorsun melek olur inşallah ..
Atıyorum birazdan ..

İnş. bu haftada düzenli gitmem lazım.
Fire vermemeliyim...

*** Ortiler arası dereceler ***

1- Ozlew_19 - Mutedeyyin: % 1.23
:65: :65: :65: :32: :48: :81: :118:

2- Laydline - Balkaymak: % 1.11 :65: :65: :124: :119: :66: :46:

3- Betuld -ysfmir: % 0.52 :65: :71: :128: :87:

kıslar akşam seminer programında kızın biri 15 kilo vermiş... eşiyle iddiaya girmişler... kilo başına 100 lira diye.... 1500 almış...:52: gerçi onunki biras doğum hediyesi gibide olmuş o yüzden o kadar çokmuş.... bende kendi kocişime anlattım.... dedi kilo başına 10lira.... ohooooo dedim o paraya kılımı bile kıpırdatmam...:1: gerçi bedavaya vermeye çalışıorum ama çaktırmayın....:27: neyse anlaştık
4 kiloda 100 liraya... yani kilo başı 25 lira.... akşam yemekten sonra tartılmıştım bide şansma adet şişkinl,iği vardı... 73.8 çıktı.... yani 69. 8 de ilk 100 mü alıcam...:9: ama yine akşam yemekten sonra o kiloda olmam gerekiyor...

kıslar akşam seminer programında kızın biri 15 kilo vermiş... eşiyle iddiaya girmişler... kilo başına 100 lira diye.... 1500 almış...:52: gerçi onunki biras doğum hediyesi gibide olmuş o yüzden o kadar çokmuş.... bende kendi kocişime anlattım.... dedi kilo başına 10lira.... ohooooo dedim o paraya kılımı bile kıpırdatmam...:1: gerçi bedavaya vermeye çalışıorum ama çaktırmayın....:27: neyse anlaştık
4 kiloda 100 liraya... yani kilo başı 25 lira.... akşam yemekten sonra tartılmıştım bide şansma adet şişkinl,iği vardı... 73.8 çıktı.... yani 69. 8 de ilk 100 mü alıcam...:9: ama yine akşam yemekten sonra o kiloda olmam gerekiyor...

Evet özlem.. bizimde böyle bi anlasmamız var.
60 a kadar 1 milyar.
60 dan sonra her kilo için 100 milyon :60:

*** Ortiler arası dereceler ***

1- Ozlew_19 - Mutedeyyin: % 1.23
:65: :65: :65: :32: :48: :81: :118:

2- Laydline - Balkaymak: % 1.11 :65: :65: :124: :119: :66: :46:

3- Betuld -ysfmir: % 0.52 :65: :71: :128: :87:

Eline sağlık Melekcimm ..

Ohh ne güzel olmuş Özlemm ..
Az yersin sen de o gün çıkarsın hemen :1:

Kızlar size bir şey anlatacağım.
Sevdiceğim askeriyede biliyorsunuz.
Şimdi mecburi hizmet süresi azalacakmış.
İlerleyen zamanlarda macburi hizmeti bitince devlete geçsem mi diye bir düşüncesi var.
Ama kararı bana bırakıyor.
Askeriyede olsa sürekli şehir değişecek ( Bu sorun değil benim için.)
Nöbetleri olacak bazen görevlendirmedir, atışlardır, arazidir derken 1 ay olmayacak.
Memuriyet olsa saatleri belli.
Ama biliyorsunuz ben çok aşırı kıskancım ve bayanlarla aynı yerde çalışmasını istemem.
Problemler olacaktır muhtemelen benim kıskançlığımdan.
Siz olsanız ne derdiniz ?

İlerleyen zamanlarda macburi hizmeti bitince devlete geçsem mi diye bir düşüncesi var.
Nöbetleri olacak bazen görevlendirmedir, atışlardır, arazidir derken 1 ay olmayacak.
Ama biliyorsunuz ben çok aşırı kıskancım ve bayanlarla aynı yerde çalışmasını istemem.

ben olsam geçsin derdim... masal bayan her yerde var.... insanın içinde olmasın.... hem o kadar kıskanlık insanın kendine zarar verir... bazen benimde damarım tutuyor ama kendimize hakim olmamız lasım...

kıslar benim 3 te bi dersim daha var... ona yetişeyim hiç değilse.... akşam erken gelirsem görüşürüz:54:

$b-550503-havai_fi%C5%9Fek.gif

:72: *** 13. Takım İçi Bireysel Dereceler *** :72:

1. Mutedeyyin: % 2.17 :65: :124: :128:

2. LaydLiNe: % 1.94 :64: :71: :119:

3. Betuld: % 1.52 :79: :32: :12:

4. Balkaymak - Ozlew_19: % 0.28 :23: :46: :8:

5. Ysfmir: % -0.49 :20: :122: :130:

6. Eski_bir_masal: % -0.56 :36: :35: :24:

$b-550503-havai_fi%C5%9Fek.gif

ben olsam geçsin derdim... masal bayan her yerde var.... insanın içinde olmasın.... hem o kadar kıskanlık insanın kendine zarar verir... bazen benimde damarım tutuyor ama kendimize hakim olmamız lasım...

Özlem ondan yana bir şüphem yok yanlış bir şey yapmayacağını biliyorum.
Ama konuşmaları falan, bir de öyle sıcak yaklaşan bir kadın olursa çok sorun çıkar.
Askeriyede hiç yok bayan işte ama bilmiyorum zor da askeriye.

kıslar benim 3 te bi dersim daha var... ona yetişeyim hiç değilse.... akşam erken gelirsem görüşürüz:54:

Kolay gelsin Özlemm.

Süpersin sen ya :16:

Rica ederim...

ben ucuza gitmişim desene:9:
:60: :60:
Valla ben istememiştim , kendisi verdi parayı :60:

evet bende öyle düşündüm.... hem zayıflayınca kıyafet ihitiyacım olcak.... bol bol alışveriş yaparım...:23:

aynen bende su an hiç kıyafet almıyorum. 6 ları görünce baslarım almaya :60:

Ya bu insanlar sevdiklerini neden paylaşmaz anlamıyorum.
Sonucta bayan her yerde var özlemin dediği gibi.
Benim eşim bile Diyanette görevli ama yeri gelince mecburen bayan öğreticilerle beraber olmak zorunda oluyorlar.
Bunu sorun yapmamalısın..

Aş kendini bacım aşşş :52:

Back
X