- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok sevindirikim ya
Haftaya da 71 olsam çok ii olacak..
Hilal, bana ortileri özelden atar mısın? :44::44:
Haşlanırken dağılmıyor mu Melekk ?
Sen baya uyku düzeninin tutturdun desene Melek ..
Maşallah pek iyi güzel gidiyorsun melek olur inşallah ..
Atıyorum birazdan ..
Hayır dagılmaz.Ama çok çok ii yogurman lazım..
Evet ya, artık uyuyup da ne yapıcam diyorum.
Kalkıp işime gücüme bakıyorum.
İnş. bu haftada düzenli gitmem lazım.
Fire vermemeliyim...
Ayy Melek çok teşşekür ederim.
3-4 gün dolapta dursa bir şey olur mu
kıslar akşam seminer programında kızın biri 15 kilo vermiş... eşiyle iddiaya girmişler... kilo başına 100 lira diye.... 1500 almış...gerçi onunki biras doğum hediyesi gibide olmuş o yüzden o kadar çokmuş.... bende kendi kocişime anlattım.... dedi kilo başına 10lira.... ohooooo dedim o paraya kılımı bile kıpırdatmam...
gerçi bedavaya vermeye çalışıorum ama çaktırmayın....
neyse anlaştık
4 kiloda 100 liraya... yani kilo başı 25 lira.... akşam yemekten sonra tartılmıştım bide şansma adet şişkinl,iği vardı... 73.8 çıktı.... yani 69. 8 de ilk 100 mü alıcam...ama yine akşam yemekten sonra o kiloda olmam gerekiyor...
*** Ortiler arası dereceler ***
1- Ozlew_19 - Mutedeyyin: % 1.23![]()
![]()
![]()
![]()
:81: :118:
2- Laydline - Balkaymak: % 1.11![]()
:124: :119:
![]()
3- Betuld -ysfmir: % 0.52![]()
:128: :87:
kıslar akşam seminer programında kızın biri 15 kilo vermiş... eşiyle iddiaya girmişler... kilo başına 100 lira diye.... 1500 almış...gerçi onunki biras doğum hediyesi gibide olmuş o yüzden o kadar çokmuş.... bende kendi kocişime anlattım.... dedi kilo başına 10lira.... ohooooo dedim o paraya kılımı bile kıpırdatmam...
gerçi bedavaya vermeye çalışıorum ama çaktırmayın....
neyse anlaştık
4 kiloda 100 liraya... yani kilo başı 25 lira.... akşam yemekten sonra tartılmıştım bide şansma adet şişkinl,iği vardı... 73.8 çıktı.... yani 69. 8 de ilk 100 mü alıcam...ama yine akşam yemekten sonra o kiloda olmam gerekiyor...
Hayır bişi olmaz.Dolabın iyiyse hiçbişi olmaz..Üst katta beklet ama...
Evet özlem.. bizimde böyle bi anlasmamız var.
60 a kadar 1 milyar.
60 dan sonra her kilo için 100 milyon![]()
Eline sağlık Melekcimm ..
Ohh ne güzel olmuş Özlemm ..
Az yersin sen de o gün çıkarsın hemen
evet bende öyle düşündüm.... hem zayıflayınca kıyafet ihitiyacım olcak.... bol bol alışveriş yaparım...![]()
Kızlar size bir şey anlatacağım.
Sevdiceğim askeriyede biliyorsunuz.
Şimdi mecburi hizmet süresi azalacakmış.
İlerleyen zamanlarda macburi hizmeti bitince devlete geçsem mi diye bir düşüncesi var.
Ama kararı bana bırakıyor.
Askeriyede olsa sürekli şehir değişecek ( Bu sorun değil benim için.)
Nöbetleri olacak bazen görevlendirmedir, atışlardır, arazidir derken 1 ay olmayacak.
Memuriyet olsa saatleri belli.
Ama biliyorsunuz ben çok aşırı kıskancım ve bayanlarla aynı yerde çalışmasını istemem.
Problemler olacaktır muhtemelen benim kıskançlığımdan.
Siz olsanız ne derdiniz ?
ben olsam geçsin derdim... masal bayan her yerde var.... insanın içinde olmasın.... hem o kadar kıskanlık insanın kendine zarar verir... bazen benimde damarım tutuyor ama kendimize hakim olmamız lasım...
kıslar benim 3 te bi dersim daha var... ona yetişeyim hiç değilse.... akşam erken gelirsem görüşürüz![]()
Eki Görüntüle 334455
*** 13. Takım İçi Bireysel Dereceler ***
1. Mutedeyyin: % 2.17:124: :128:
2. LaydLiNe: % 1.94![]()
:119:
3. Betuld: % 1.52 :79:![]()
4. Balkaymak - Ozlew_19: % 0.28![]()
![]()
5. Ysfmir: % -0.49:122: :130:
6. Eski_bir_masal: % -0.56![]()
![]()
Eki Görüntüle 334455
Süpersin sen ya
ben ucuza gitmişim desene![]()
evet bende öyle düşündüm.... hem zayıflayınca kıyafet ihitiyacım olcak.... bol bol alışveriş yaparım...![]()
Kızlar size bir şey anlatacağım.
Sevdiceğim askeriyede biliyorsunuz.
Şimdi mecburi hizmet süresi azalacakmış.
İlerleyen zamanlarda macburi hizmeti bitince devlete geçsem mi diye bir düşüncesi var.
Ama kararı bana bırakıyor.
Askeriyede olsa sürekli şehir değişecek ( Bu sorun değil benim için.)
Nöbetleri olacak bazen görevlendirmedir, atışlardır, arazidir derken 1 ay olmayacak.
Memuriyet olsa saatleri belli.
Ama biliyorsunuz ben çok aşırı kıskancım ve bayanlarla aynı yerde çalışmasını istemem.
Problemler olacaktır muhtemelen benim kıskançlığımdan.
Siz olsanız ne derdiniz ?