• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Nasi gidio kizlar suan kondisyon bisikletindeyim totom fena ario tel guzel oyalio beni yoksa bu kadar kalmazdm ustunde :60:

vay vay vay hamarat hatun seni.
teknolojidende süper faydalanıyorsun...

bende daha tam ezberleyemedim isimlerinizi
şaşırırım diye çekinerek yazıyorum
ama hilalcim beni yanlız bırakmaz gibi görünüyor bu konuda :1:
:1:

ebru dün yiyemediğin çiğ köftelerini mi yedin kız sabah sabah.

kızlar menüme tam puan verdiğiniz için çok mutlu oldum.
sayenizde başaracağım ben bu işi
kendime güven geldi...
sağolun kızlar:16:

Dün akşam yiyemedim. Bende sabahtan yersem sorun olmaz diye düşündüm. :60:

Dün sporumu yazmıştım görmedin galiba canım. Çok olmasada leslie ile 2 mil + 10 dk zumba.

Aklına takılınca kalktığın gibi yiyorsun değil mi :1:

Uff benim hafıza sorunumu ne yapsak ki ?
Bu arada mesaj attım gördün mü?

bende daha tam ezberleyemedim isimlerinizi
şaşırırım diye çekinerek yazıyorum
ama hilalcim beni yanlız bırakmaz gibi görünüyor bu konuda :1:
:1:

Siz beni hiç anlamıyorsunuz benim tek amacım yeni gelen arkadaşlar şaşırırlarsa kendilerini yalnız hissettirmemek :1:

kendime güven geldi...

Başaracağız tabi o incecik hatunlardan neyimiz eksik, fazlamız bile var ..

Vayy vayy vayy hem yazıp hep bisikletteyim diyorsun kalori miktarı da artar bence :60:
ole mi dersin :60:

Gönül herkesin ismini biliyorum da doğru yerde kullanamıyorum bir türlü :60:
Aman anlayın canım siz de beni :1:
Iste sarteller kopiyor iki beyin arasinda bahlanti gidiyor ben anliorm sni endiselenme :60:
vay vay vay hamarat hatun seni.
teknolojidende süper faydalanıyorsun...
Yazilari renklendirmek oyalasada oyalior iste beni spor yaparken aslinda kk nin iphone app lari warsa yuklesem bu kadar sorun cekmem burda bi arkadasta gormustu sanirim elif teydi
kendime güven geldi...

Masallah sende ozen gosteriosn dmkki :nazar:

Cig kofte mi dedinizzzz aman allahim fenalil gecircem cig kofteyi mukemmel yapan bi arkadasim war hemen aklima o geldi smdi bugun aklima geldi aslinda gecistirmistim bana noluyosa bu aralar kuduruyom cn
Ne cok sey istio :60:

Cig kofte mi dedinizzzz aman allahim fenalil gecircem cig kofteyi mukemmel yapan bi arkadasim war hemen aklima o geldi smdi bugun aklima geldi aslinda gecistirmistim bana noluyosa bu aralar kuduruyom cn
Ne cok sey istio :60:

Uff ben de yiyeyim bari aklıma ama önce biraz kilo vereyim :1:

Selam kızlarr tartım bir kilo fazla tartıyormuş :)) çok mutlu oldum. Meğer 59 kiloymuşum bu gün 3 tane tartıda tartıldım :))

sabah
peynir ve bir adet simit

akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran

2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu

ve 5 saat hiç oturmadan yürüdüm arada durdum markette falan ama sürekli yürüdüm :))

Selam kızlarr tartım bir kilo fazla tartıyormuş :)) çok mutlu oldum. Meğer 59 kiloymuşum bu gün 3 tane tartıda tartıldım :))

sabah
peynir ve bir adet simit

akşam
2 adet içli köfte
bir bardak ayran

2 lt su içtim şimdiye kadar
2 bardak soğan suyu

ve 5 saat hiç oturmadan yürüdüm arada durdum markette falan ama sürekli yürüdüm :))

Ayy ne güzel bir haber bu Sucum ..
Ama sen niye bu kadar az yiyorsun bak güçsüz düşeceksin ..

beni davet ettiginiz icin cok tskr ederim =)
115 kg suan, istahim acildi birden kapatmak istiyorum.

bugün 15 dakika ip atladim ve 3 saatlik bir orman yürüyüsü yaptim.

en son yemegimide aksam 6 yedim, hazir corbalar varya, mantarli kremaliydi bugün.
salata ile onu yedim. 6 dan sonra bisey yemiyorum, günde 3 litre su iciyorum.

kilo vermek istiyorum, ramazandan sonra dügün var :S allahim yardim et bize

selamlar, cansu

Kizlar eve yedide geldim saat 7de cikmistim zaten
Bugun 10 saat okulda kaldim
Beynim patliyo su an
Yazilanlari zor okudum

İdare edin beni bu hafta..

en son yemegimide aksam 6 yedim, hazir corbalar varya, mantarli kremaliydi bugün.

selamlar, cansu

Hoşgeldin Cansu aramıza emin ol burada o kilolar kolaylıkla gidiyor.
ben sana kuralları ekleyeyim hemen ..

1) Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirde ilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izinden dönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Kardeş takımımız 5. Takımdır. Fırsat buldukça onlara ziyarette bulunup yaptıklarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunulabilir.
Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Ayy ne güzel bir haber bu Sucum ..
Ama sen niye bu kadar az yiyorsun bak güçsüz düşeceksin ..

:( canım birşey istemiyor bu ara yemek yemeye küstüm resmen ama haklısın saçlarım aşırı dökülmeye başladı yine birde ağzımda yara çıktı ben ne zaman böyle beslensem sonucu bu oluyor. :( Yarından sonra doya doya yiyeceğim zorlada olsa. Kendime yemek yaptım yarın için bu günden en sevdiğim yemek karnıyarıktır cacıkla yerim diye düşünüyorum.

selamlar, cansu

Hoşgeldin

Çok güzel vermişsin adet dönemindeysen vs açılıyor iştah biraz azim lazım ki bu kadar güzel kilo vermiş birinde vardır bu azim. Gözlerimizi kapayıp her yiyeceğe kilo olarak bakıyorum bir tabak baklava 2 kilo gibi kalori vs bağlamıyor bizi direk kilo olarak görmek lazım. Bu gün tulumba tatlılarını gördüm ve nasıl istedi canım direk dedim Su kuzu bu eksilen yan yağların geri gelişi demek değermi ? Yok dedim kapadım gözümü zayıflayalım istediğimizi yiyeceğiz nasılsa az az :)

kızlar neyi atıyoruz msj sayımınımı ya ge.mişe baktım farketmedim olay nedir

Özlemcim mesaj sayımlarını tek tek bulmak zor olur sayacakkişiye mesaj atalım kolaylık olsun dedik ..

Kizlar eve yedide geldim saat 7de cikmistim zaten
Bugun 10 saat okulda kaldim
Beynim patliyo su an
Yazilanlari zor okudum
İdare edin beni bu hafta..

Ayy kolay gelsin betül idare ederiz tabi, yalnız mesaj sayımlarını yapabilecek misin bir ara ?

:( canım birşey istemiyor bu ara yemek yemeye küstüm resmen ama haklısın saçlarım aşırı dökülmeye başladı yine birde ağzımda yara çıktı ben ne zaman böyle beslensem sonucu bu oluyor. :( Yarından sonra doya doya yiyeceğim zorlada olsa. Kendime yemek yaptım yarın için bu günden en sevdiğim yemek karnıyarıktır cacıkla yerim diye düşünüyorum.

Benim de zaman zaman öyle dönemlerim oluyor ama hem sağlığın için hem de bu dönemin sonunda bir fazla yeme dönemi olabiliyor.
Uykunu düzene sokabildin mi ondan da olabilir.

Patates harici çok güzel bir menü. Afiyet olsun canım.

1208097726_1.gif

seksi seksi spor yaparım artık patatesi ertmek için :9::53:

Son düzenleme:
Back
X