Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste spor siralamasinda ilk 3 e girebilen sevgili uyelerimizzzzzz
Eki Görüntüle 344360 Eki Görüntüle 344360
tamam anlaşıldı
İzindeydin ya Gülçin 2 hafta bildirim yapmamış oldun bu haftayla 3 ona bölüyoruz izin dönüşü ..
yap yap bende daha yapıcamKızlar ben gideyim spor falan yapayım gelirim yine ..
evet biryanda oğlan ağlar bir yanda kız ders sorar ne günlerdi bea.önceden tek tek sayardık...
Ne sıkıntılı dönemler gecirdik bir bilseniz siz![]()
![]()
Hilal iyice gülmeye basladım valla.
Kız kuş kadar yersen acıkırsın iyice böyle
Yarın yersinn onları,sil kafandan yemeği hemen
ya sen şu spor sonuçlarını eklemicek misin betül?
Bakalım hipodromda hangi at önde gidiyor![]()
unutmam normal sebebi az sonraaaaaaaaa..Yemiyoruz Ebru yemiyoruz, gel sabredelim biz beraber..
Al derin nefesini.
Burnundan all ağzından ver ..
Bak istemiyor canımız ..
Ebrucum henüz unutuluyor sanırım mesaj sayımları sık sık hatırlatıyorum ama bir süre sonra umarım kimse unutmayacak.
2 günün toplamını atmıyormuyduk..ee enn bugünki son mesajımı yazmadımkine..Diyecek hiç bişey bulamıyorum Betül'cüm. Bu hafta azda olsa + çıkmıştın dimi canım. Bu arada kaçamak listeleri ne oldu
Teşekkürler canım nazar değmesin bize
Yaaaa adamı delirtmeyin, yeter artık bakın bende dayanamayacağım sonra haftaya sonuncu grup olcaz.
Biri beni durdursun :18::18:
Ne demek canım rica ederim. Derya ile Su'yun mesajlarını bilerek saymadım canım. Geriye dönüp bakmak zor oluyor. Bildirim yapmayanlarada bi yaptırım uygulasak mı ne :44:
09 ŞUBAT 2012 MESAJ SAYIMLARI
eski_bir_masal : 78 +
mutedeyyin : 40 +
LAydLiNe : 40 +
fefilifa : 26 +
Semiha : 24 +
aysecig : 21 +
tadLi : 17 +
betuld : 11 +
ozlew_19 : 9 +
balkaymak : 9 +
pompon_89 : 8 +
ysfmir ve hayattanazicik mesaj atmadılar.
ortimo ne yaptın sen ya..O kadar kotu bir sey mi kaymak yaa:))
Yok yok, bu kadar lezzetli bir sey boylesine kotu olamaz, nayiirr:))
Ya annem bi yerden taze sut almis, kaynatti , yogurt yapti falan
Kaymagini almis iste, evde taze taze ilunca yedim valla
Her zaman olan bir sey degil, cok az yapiyoruz evde taze sutten yogurt falan:26:
kızlar bu hafta bişey deniycem dr ömer coşkundan öğrendim aç karnına günün her saatindeolabilir çörek otunu taze taze havanda dövüp yada çiğneyerek yersek etkisi çok olurmuş
Yaa betül herkesin dakikalarını yazsana merak ettim![]()
Yaa betül herkesin dakikalarını yazsana merak ettim![]()
malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..
malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..
Yazicam yazicam o da geliyor
merak etmeyin :))
SPOR LISTESI
1. GONUL 795 DK.
2. OZLEM_19 700 DK.
3. GULCIN 665 DK.
4. HILAL VE CANSU 430 DK.
5. MELEK 265 DK.
6. SEMIHA 240 DK.
7. DERYA 160 DK.
8. BETUL 115 DK.
9. EBRU 80 DK.