• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iste spor siralamasinda ilk 3 e girebilen sevgili uyelerimizzzzzz

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

$spor.webp $spor.webp

önceden tek tek sayardık... :ssz:
Ne sıkıntılı dönemler gecirdik bir bilseniz siz :60:
evet biryanda oğlan ağlar bir yanda kız ders sorar ne günlerdi bea.

:60: :60:

Hilal iyice gülmeye basladım valla.
Kız kuş kadar yersen acıkırsın iyice böyle :1:

Yarın yersinn onları,sil kafandan yemeği hemen :1:

ya sen şu spor sonuçlarını eklemicek misin betül?

Bakalım hipodromda hangi at önde gidiyor :60:
:52::60::9:
Yemiyoruz Ebru yemiyoruz, gel sabredelim biz beraber..
Al derin nefesini.
Burnundan all ağzından ver ..
Bak istemiyor canımız ..

Ebrucum henüz unutuluyor sanırım mesaj sayımları sık sık hatırlatıyorum ama bir süre sonra umarım kimse unutmayacak.
unutmam normal sebebi az sonraaaaaaaaa..:52::37:
Diyecek hiç bişey bulamıyorum Betül'cüm. Bu hafta azda olsa + çıkmıştın dimi canım. Bu arada kaçamak listeleri ne oldu :60::60:

Teşekkürler canım nazar değmesin bize :nazar::nazar:

Yaaaa adamı delirtmeyin, yeter artık bakın bende dayanamayacağım sonra haftaya sonuncu grup olcaz. :52::52:

Biri beni durdursun :18::18:

Ne demek canım rica ederim. Derya ile Su'yun mesajlarını bilerek saymadım canım. Geriye dönüp bakmak zor oluyor. Bildirim yapmayanlarada bi yaptırım uygulasak mı ne :44:
2 günün toplamını atmıyormuyduk..ee enn bugünki son mesajımı yazmadımkine..
azcuk geçmişe bakarak kaç mesajım olduğunu görebilirdin bu kadarda hazırcı olmayın:52: mesaj sayımı nefis kalori harcatyormuş..senin iyiliğin için yaptım..:34:
09 ŞUBAT 2012 MESAJ SAYIMLARI

:46::46::46:eski_bir_masal : 78 +:46::46::46:

mutedeyyin : 40 +

LAydLiNe : 40 +

fefilifa : 26 +

Semiha : 24 +

aysecig : 21 +

tadLi : 17 +

betuld : 11 +

ozlew_19 : 9 +

balkaymak : 9 +

pompon_89 : 8 +

ysfmir ve hayattanazicik mesaj atmadılar.

:14::19:
O kadar kotu bir sey mi kaymak yaa:))
Yok yok, bu kadar lezzetli bir sey boylesine kotu olamaz, nayiirr:))

Ya annem bi yerden taze sut almis, kaynatti , yogurt yapti falan
Kaymagini almis iste, evde taze taze ilunca yedim valla
Her zaman olan bir sey degil, cok az yapiyoruz evde taze sutten yogurt falan:26:
ortimo ne yaptın sen ya..:22:

kızlar bu hafta bişey deniycem dr ömer coşkundan öğrendim aç karnına günün her saatindeolabilir çörek otunu taze taze havanda dövüp yada çiğneyerek yersek etkisi çok olurmuş

Ben her gün çiğneyerek yiyorum 1 tatlı kaşığı bal ve tarçında ekliyorum. Yumurtlama ve adet düzeni için.

Kızlar ben 2 haftadır aynı kiloda kaldım ne ileri ne geri aslında kaçamaklarım oldu baya ama almadım da herhalde duraklama evresi yaşıyorum. Haftaya bu 30 day olan sporu yapacağım. Belki harekete gecer kilolar yine.

Akşam 1 köfte 5 dilim kabak kızartma(fırında) 5 dilim patlıcan kızartma(fırında),bir kase yoğurt,bir kaşık tahin pekmez
2 lt su 5 km yuruyuş...

hADI OZLEM VE GONUL IKISI DE SPOR DA DERECEDE AMA BEN YA BEN....

VURUN KAFAMA KAFAMA ..:1::1::1:

Eklentiler

• $KACAMAK.webp
    $KACAMAK.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 30
malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..

bu haftada 2. olmuşuz.. değilmi..
bu site ne böyle ya gözüm yoruldu..

malum bugün kaynana kayın baba geldi..eşim şimdi gitti bana soruyor ne yapayım diye..annesinin elini öpmeyecekti yapma dedim..hava soğuk kar yağışlı biz gidemedik aslına bakarsanız iyide oldu..
bugün öğleden sonra misaifr trafiğim arttı..abimle ablam geldi peşinden kayın babam ve küçük abim..kayın baba eve girmedi aslında kendisi bizzat amcamdır benim..ne acı değilmi hiçbir saygısızlığım yok ama hep ben hırpalandım..artık kimse için kendimi ne üzerim nede üzdürüm..yoğunluktan daha yeni fırsat bulup geldimçmesaj sayımıda alınmamış zaten ..
ben saydığımda bana kimse mesaj atmadı hilal hariç..hilal harici kimseyi yazmamalıymışım buda iyi bir örnek oldu..

Ya boşveeer kimseyi takmaya degmez deryacım benim...

" Men dakka dukka " :34:

sıkma canını el olsa bi nevi kolayda benimkide akraba ya insanın içine dokunuyo derya
ayrıca özür dilerim ben 3 gündür mesaj atıyorum sendeyken bilimiyodum sıra kusura bakma belkide izinli olduğum haftaydı ama unuttuysam kusura bakma seni yormuş oldum hakkını helel et

Canım benim yaaaaa alındın mı yoksa. Zaten yeni çıktı bu mesaj olayı. Hem sadece bildirmediğinizi yazdım. Çünkü Hilal öyle söylemişti. Sonuçta senin paylaşımların belli. Ama istersen senin için geriye dönüp sayarım senin mesajlarını. Sorun yok. :26:

:8::8::8::8::8::8: SPOR LISTESI :8::8::8::8::8:

1. GONUL 795 DK.:nazar::46:
2. OZLEM_19 700 DK.:10::46:
3. GULCIN 665 DK.:46::52:
4. HILAL VE CANSU 430 DK.:46::21:
5. MELEK 265 DK.:32:
6. SEMIHA 240 DK.:32:
7. DERYA 160 DK.:34:
8. BETUL 115 DK.:34:
9. EBRU 80 DK.:1:

Derya seni faceden ekleyemiyorum.
Özelden msj attım ama posta girişin doluymuş :44: