bu arada analiz raporları eklenmiş takip eden oldumu bilmiyorum ekliyorum buraya
Cuma Yarışması Takımlarının Analiz Raporları - Sayfa 14 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
dosbacım sen sınıfta kalman dolayısı ile, şişgocum sen de takımın en iyi kilo verini olarak açıklama yapman gerekiyor. Acelimiz yok ama.
Seni tekrardan tebrik ediyorum şişgocum takımın en iyi kilo vereni olduğun için.
ay çok umutluyum bunu yazarken
şöle başlamak istiyorum ben diyete şubat ayı ortalarında 67 kilo olarak başladım öncelikle hedefimi belirledim boyun 1,62 buna göre ideal olanı benim için 55 kilo olmak (mezuniyet karnesi gibi oldu ama ama daha hedefime 2,3 kilo daha var) neler yaptım
genel olarak bir günde ;
sabah 07 de kalkıyom ilk 2 ay ılık sirkeli su içtim 7,30 da kahvaltı(2 dilim light ekmek ve arasına peynir+ yeşil çay)
kahvaltım genelde aynı
ara muhahakka yedim bir elma genelde
öğlen yemekte ne varsa sebzeyi tercih ettim çorba yada salata veya balık ama ekmek yok kesinlikle
ara yine meyva yada şekersiz kahve
akşam çok çok az yedim bazen sadece salata veya sadece yoğurt yada yapılan yemekten bi kaç kaşık
akşam yemeğimi genelde 5,30 bitirmiş oluyom ondan sonra hiç bişey yemiyom bazen bir meyva yiyom ama çok nadir
ayrıca günde 3 lt su ve haftanın 3 günü 1 saat masa tenisi ve haftanın 2 günüde 1 saat yüzüyorumm işte bu benim ortalama yaptığım şeylerr hiç kaçamak yapmıyomuyum elbette yapıyom insanız sonuçta ama telefi ediyom muhakkak bir sonraki öğündee işte bu şekilde verdim kilolarımı:dance: