• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam canları 4 adet lahana sarma bulgurlu kıymalı
2 kaşık yoğurt
2 çatal mor havuç salatası yoğurtlu

Off yaa kardeşime canım sıkıldı aradı çocuğum yanlız başına çorlularda yiyecek birşeyi yokmuş evde aç aç oturuyor maaşta alamamış varya uçsam gitsem dedim içimden neler yapardım kardeşime ama o kadar uzağızkı bu yediklerimi bile zor yedim ne yapıp gönderebilirim diye düşünüyorum saatlerdir hazır bir ısıtıp yesin?

$SL270001.webp $SL270004.webp Buda eşimin dün kızımla birlikte yaptığı kek. :9::9:

Ama ben yemedimmmmm :14::14:

azıcık değil sonuna kadr haklı ama cok ugrasıyo benimle...

eliff,, saat kaç olmuş, biz yemek faslını bitirdik.
Günahımıza girme lütfen ...

Sevdiğinden uğraşıyordurr Melekk :1:
Bizimkisi de bir ara popomla dalga geçiyordu ama vereyim deyince de kızıyorduu, kızdığını bilince güzel geliyor onlara

Bak görüyor musun :47:
ben frenliyorum kızın yaptığına bak seviniyo :47::47:
oh canıma değsin Yemicem iste :60:

Yeme tatlım yeme. Biraz takılayım dedim sana. Nede olsa artık rakibiz. :9::9::9:

yeme yeme bende yemedim 38 i duşun bikinileri duşun 36 var daha :1::1:

Yeni gördüm bu mesajını canım. Ayyyyy zaten bi zayıflayayım bütün mağazaları satın alacağım. :9::9:

Kızlar kime gönderiyoruz mesaj sayısını bu hafta? Ben eşimle yabancı dizilerimiz gelmiş onları izleyeceğim.

Ben cıkıyorum kızlar..
İyi geceler...

Kizlar ben geldiiim
Ebru sinemaya gitmedik ya vazgectik hava yagnurluydu arabayi da almamisti donus sikintili okur diye vazgectik
Ama the help e gidecektik, muhakkak izlemek istiyorum onu

Melek hani atakta ekmek yoktu
Dukan tarifine uygun yapinca yenilebiliyo mu??

Back
X