Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ara ara baktım ama sarmadı beni
Mute haklı ama ben bütün gün dışarıda olmak zorunda olduğum günler oluyor aklım genel olarak burada oluyor ne yapsam bilemedim birilerine motivasyon olarak - olacaksam çıkabilirim bile 5 mesajı doldurmaya çalışıyorum çünkü bütün gün giremiyorum ben sorumluluğum çok büyük kendime ayırabileceğim zaman sınırlı kimseye engel olmakta istemem![]()
girip msj atıyosan sorun yok alıntılı msj beklentisi var halkı olarak sohbet edilmiş oluyor haklı
dediği gibi sadece kendimizden bahsetmemiz yeterli değil msj lara cevap vermemiz yada fikirlerde bulunmamızı istiyor
öyle düşünme hemen kısa yolu seçip ayrılırım deme
biz bi takımız yaza cıtır hatunlar olcaz izin iste istersen mute seçenekler sunmuş
bak bu kadar anlayışlı topik bulamazsınmucuruk mucuruk
Yok ben birine engel oluyorsan gideyim dedim yoksa ben bırakmam sizi kovarsanız giderim ihihihih çok seviyorum hepinizi :)) Bu arada bu gündemi mesajı Hilale atacağız?
Ben geceleri gelebiliyorum daha çok zaten gecelerin kadını suuuuuuuuu :) ayyy eskiden arkadaşlar arkamdan suuuuuuuuuu membaaa suyuuuuuu diye bağırırsı suuuuuuu yazınca o geldı aklıma :)
Yok ben birine engel oluyorsan gideyim dedim yoksa ben bırakmam sizi kovarsanız giderim ihihihih çok seviyorum hepinizi :)) Bu arada bu gündemi mesajı Hilale atacağız?
Kizlar ben de gunah cikarmya geldim
Tovbe tovbe
Aksam burdan ciktiktan sonra cayla badem yedim 1.5 avuc kadar
Ahh ah kendime soyle bir hedef liste yaptim
HedefX
21.02 ->su anki kilo 62.600
Tarih. X X kilo. X XFark
24.02. X X 62. X X -600
02.03. X X 61.2 X -1000
09.03. X X 60.2. X -1000
16.03. X X 59.2. X -800
23.03. X X 58.4. X -700
30.03. X X 57.7. X -600
06.04. X X 57.1. X -500
13.04. X X 56.6. X -500
20.04. X X 56.1. X -500
27.04. X X 55.6. X -600
04.05. X X 55. X X XFinitoo <3
Hedefleri ilk iki haftadan sonra dusurdum yavas yavas duraklama olirsa fln diye daha gercekci olsun diye bakalimm
Telefonuma da kaydettim bu sekilde.. Tabi daha onde gidersem bu listeden daha da iyi.
Bu haftayi saymazsam 10 hafta
70 gun.. Hem cok geliyor hem de bir yandan dusunuyorum cok da degil..
tebrik ederim kizlarKizlar telefondan girdigim icin renkli guzel bir liste yapamiyorum malesef
HAfTANiN SPORTİFİ
SuPER KApTaNİMİZ HİLAL-290 dk-
PESİNDEKiLER
2. MELEk 250 dk:128:
3. GULCİN 240 dk.
4. ELİF 135 dk.
5. SEMİHA 45 dk.
6. BETUL 35 dk.![]()
merhaba kizlar inanin simdi oturdum oyle yorgunum ki
evet bu bir bahane degil telden girseydin diyebilirsiniz ama kotami asmisim![]()
bu arada dun mutfagima perde diktim cok guzel oldu yaaaaaaaa offf cok begendim fotografini ceker yollarim![]()
Kizlar telefondan girdigim icin renkli guzel bir liste yapamiyorum malesef
HAfTANiN SPORTİFİ
SuPER KApTaNİMİZ HİLAL-290 dk-
PESİNDEKiLER
2. MELEk 250 dk:128:
3. GULCİN 240 dk.
4. ELİF 135 dk.
5. SEMİHA 45 dk.
6. BETUL 35 dk.![]()
Ayrica spor dk sini bildirmeyen arkadaslara da teessuf etmekle kalmiyor onlari
"sporun dakikasini bile mesajla bildirmeyen haftanin tembelleri" ilan ediyorum..
Kendimi de spor listesini bu kadar gec yayinladigim icin esefle kiniyorum :26:
Ama hem magazine vurmustum kendimi, hem de az kisi atinca.. Kem kum.. Sorry babies..![]()
evet bu bir bahane degil telden girseydin diyebilirsiniz ama kotami asmisim![]()
bu arada dun mutfagima perde diktim cok guzel oldu yaaaaaaaa offf cok begendim fotografini ceker yollarim![]()
tesekkur ederim simdi cektim ama isiktan guzel cikmadi yani foto gozukmuyor sabah denicem :)Aa gonder gonder bakalim
Merak ettim
Ellerine saglik, ne guzel evine kendi zevkine gore dikip asmak..
gecmisi mi :18::18:tebrikler
nasılda bozaladın geçen haftanın tembeli benim regl oldugum için sporda diyette out oldu benim için
olmaz affetmeyiz asmak lazım kesmek lazımmm
yok kız baksana bu gün hepimiz aynı şeyi yapmışız geçmişi oku melek bizi fırcalamış kimse yok nerde bu millet diye
aman görmesin :18::18: msj
hadi ya nasil bi patik ki o yaaway bende merak ettim kıs bende bot patik yapmaya calışıyorum bitsin resmini cekip paylaşırımbenimki örgü ama
ama kıslar ben kaçar sıpacık vızıklıyo gidiyim emdiriyim
inş. uyanmaz neyse ben kaçar mucurdum hepinizi byyyy![]()
Ayrica spor dk sini bildirmeyen arkadaslara da teessuf etmekle kalmiyor onlari
"sporun dakikasini bile mesajla bildirmeyen haftanin tembelleri" ilan ediyorum..
Kendimi de spor listesini bu kadar gec yayinladigim icin esefle kiniyorum :26:
Ama hem magazine vurmustum kendimi, hem de az kisi atinca.. Kem kum.. Sorry babies..![]()