Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Zeytin konusunda çok sevindim. Ben bayılıyorum zeytine.

Merak etme Hilal'cim daha 14 kilom var yaza kadar buralardayım hep ama, umarım sende gitmezsin. Kilolarını verirsin inşallah ama gitmezsin. Bizi bırakmazsın dimi :14::14:

Ben daha yürüyorum koşmayı öğrenemedim :9::9: Ama arada bir hafif koşu yapıyorum yürürken ama tempom yüksek oluyor yürürken. Geçen gün eşimi öyle yürütmüşüm ki bacağı ağrımıştı.

ebrucum doktor bana dedi ki yesil zeytini sebzeden sayiyoruz ve 3-5 degil istersen 135 gr sebze hakkini onunla doldur hic farketmez :40:

Kizlar icinizde pucca nin kitabini okuyan var mi ya
Oyle romantik komedi izlemek istedigin mod olur ya insanda iyle bir anda almistim bugun okumya basladim bitmek uzere simdi
Bazi yerlerine cok guldum :1:

cnm google a leslie kucultulmus linkler yazinca cikan ilk siteye tikla rapidshare den linkler acilior ordan indirebilirsin...

25/02 spor bildirimi:

1 saat+ 1 saat 15 dak+ 1 saat 15 dak kondisyon bisikleti

Valla canım adet gecikmesi yüzünden başladım ben zaten adet düzensizliği problemim var benim kızlığımdan beri bu ay ilk defa kullandım bakalım 28 inde göreceğim işe yarayıp yaramadığını. Tadını içerken almıyorsun ama son yudumuda içince soğan kokusu geliyor bende yöntem olarak bal tarçın çörekotu karışımıda yapmıştım aynı sebepten ardından onu yiyordum hemen. O zaman anlamıyordum kokuyu falan.

Anladım Su'cum bakalım nasıl oalcak 28inde ben o zamana olmazsam ben de deneyeyim ..

İkimiz de 4 kiloyu vermis olsaydik daha az veren odeyecekyi kilo basina 125 liraydi :1:

Ohh herkes yesilcay iciyo ben kahve ictim sekerli
Telvesini de yedim :1:
Hilal bizim seninle kilolarimiz yakin ya insallah ben cok salmazsam ayni zamanlarda bitirmis olursak mutlu olcam
İlk zamanlar ay ben mezun olana kadar Hilal coktan gider uff diye uzuluyordum :1:

Yok kız versem de buradaydım daha koruma falan keşke verip kalsaydım :1:

Uff vazgeçtik :1:
Fileyle silecektik küçük geldi zor oldu biz de bir kaç leke vardı onları sildik ..

Kizlar icinizde pucca nin kitabini okuyan var mi ya
Oyle romantik komedi izlemek istedigin mod olur ya insanda iyle bir anda almistim bugun okumya basladim bitmek uzere simdi
Bazi yerlerine cok guldum :1:

Okumadım Betül ben çok severim öyle kitapları çerezlik gibi ..

Kızlar bu gün tam 4 saat yürüdüm. Sabah 2 saat akşam iki saat birde pazara gittim geldim anlayacağınız bu gün öldüm. Yemek

sabah
bir simit büyük parça bir peynir

akşam 1 köfte 1 tabak domatesli fesleğenli makarna
yarım bağ dereotu

3 lt su

1 fincan kahve

Afiyet olsun canım. Sen bu haftada güzel kilo vereceksin demek ki.

Kızlar halı silmeye karar verdik :60:
Gelirim yine ben ..

Kolay gelsin canım. Keşke gündüz yapsaydınız daha iyi olmaz mıydı?

ya regl diilim ki ben :18:
cenefarım eti hoşXbeş diyip duruyom esegin aklina karpuz kabıyını sokuyom yaaa demicem daha:45::45:

Yanlış anlamışım canım o zaman. Ama öyle hatırlıyorum.

ebrucum doktor bana dedi ki yesil zeytini sebzeden sayiyoruz ve 3-5 degil istersen 135 gr sebze hakkini onunla doldur hic farketmez :40:

Vallahi bu zeytin konusuna çok sevindim çünkü ben çok severim hem yeşilini hem siyahını. :9::9:

25/02 spor bildirimi:

Bu hafta su yla gonul acayip kapisiyorlar spor konusunda
Hadi bakalim kim birinci olcak :1:

Ben de anca oturup izliyim :24:
Totom cok kucuk ya nasilsa :26:

tesekkur ederim tatlı'm :16::16::16:

Inmesi biraz uzun suruyor idare et =)
ben sadece 3 mili indiriyorum 5 uzun gelio rica ederm cnm

Anladım Su'cum bakalım nasıl oalcak 28inde ben o zamana olmazsam ben de deneyeyim ..

Fileyle silecektik küçük geldi zor oldu biz de bir kaç leke vardı onları sildik ..

Vazgectiginiz iyi olms hilal su saatte hali mi silinir sizin yerinize ben darlandim :27:

Kizlar ben de cikayim artik
Gece yatinca benden sonra kaynattiklarinizi okurum tekrar :1:

Sonra birikitirince cok oluyo :1:

Su'cum alıntılayamadım senin mesajları. Öncelikle zeytinyağının fiyatını öğrendiğin için teşekkür ederim. Sanırım Betül görmedi. :9:Bana kayınvalidem bedava getiriyor daha tatlı oluyor :9::9:

Uydurmasyon yemek konusunda da çok komik bir durumum var benim. Ben yaptığım yemekleri unuturum. İkinci defa başına geçince ancak hatırlarım. Mesela yeni bişey deneyeceğim internetten tarif gördüm, beğenmediğim kafama yatmayan kısımlarını değiştiririm. Her defasında bişeyler ekler yada çıkartırım. Eskiden yemek yapabilmem için aç olmam lazımdı. Karnım tokken yemek yapmaktan nefret ederim. Ama son bir aydır mecburen karnım tokken yapıyorum onada alıştım. :9::9:

Bu arada senin blogunu merak ettim. Nasıl bakabilirim?

İyi geceler Betül'cüm ama erken yat leptinler uğrasın biraz sana. Bak Melek erkenden yattı. :9::9:

25/02 spor bildirimi:

Ben bu gün 4 saat yürüdüm naberrr :19::36:

:9:

Kuzum adetten sonra ki 7. gün başlanıyor 15 gün devam ediliyor ben herzaman ki gibi onun yarısını yaptım.:26:

tamam tamam kızma :1:
:38:

Afiyet olsun canım. Sen bu haftada güzel kilo vereceksin demek ki.

Yanlış anlamışım canım o zaman. Ama öyle hatırlıyorum.

Vallahi bu zeytin konusuna çok sevindim çünkü ben çok severim hem yeşilini hem siyahını. :9::9:

İnşallah hayatım :) zaten böyle gidersem 3 hafta sonra ben mezun olurum :) sizle muhabbet çok güzel ben mezun olmamak için arada hamburger falan mı yesem :)

Ben yatıyorum artık kızlar...
İyi geceler...

Ben geldim sen gidiyorsun...
İyi geceler hayatım.

Evet yaa gönül ve ben tatlı rekabet için kalabalık lazım kaldırın totoları bakiiim.:8:

:1: iyi o zaman, gece gece hamaratlıgınız tutacaktı

Valla karnım da ağrıyor zaten.

Bitki çayı döktük de o yüzdendi Ebru sonra adam akıllı sileceğizz ..

Ben yatıyorum artık kızlar...
İyi geceler...

İyi gecelerr ..

Kız bizim totomuz büyük ondan kaldıramıyoruz :1:

Inmesi biraz uzun suruyor idare et =)
ben sadece 3 mili indiriyorum 5 uzun gelio rica ederm cnm

Vazgectiginiz iyi olms hilal su saatte hali mi silinir sizin yerinize ben darlandim :27:

Ayy benim de elim acıdı zaten küçük gelince file ..

İyi geceler canım...

Su'cum alıntılayamadım senin mesajları. Öncelikle zeytinyağının fiyatını öğrendiğin için teşekkür ederim. Sanırım Betül görmedi. :9:Bana kayınvalidem bedava getiriyor daha tatlı oluyor :9::9:

Uydurmasyon yemek konusunda da çok komik bir durumum var benim. Ben yaptığım yemekleri unuturum. İkinci defa başına geçince ancak hatırlarım. Mesela yeni bişey deneyeceğim internetten tarif gördüm, beğenmediğim kafama yatmayan kısımlarını değiştiririm. Her defasında bişeyler ekler yada çıkartırım. Eskiden yemek yapabilmem için aç olmam lazımdı. Karnım tokken yemek yapmaktan nefret ederim. Ama son bir aydır mecburen karnım tokken yapıyorum onada alıştım. :9::9:

Bu arada senin blogunu merak ettim. Nasıl bakabilirim?

Oh en güzeli ben sordu betül fiyatı diye sordum ablasına da sorsun bakalım malum kargo vs ben hazır askerim kim ne isterse desin hatta bedava mandik gönderiyim bodrum mandalinası dolu bahçem mis kokulu :))

hayattanazicik blogspot canım benim bloğum :) çok ilgilenemedim uzun zamandır ama bende kesin ekler çıkartırım tariflerden birşeyler asla aynısını yapamam :)

Ay gordum su yun mesajini ama cevap yazmayi unutmusum sagol EBru hatirlattigin icin :)

Su ben sana haber vericem canim
Hadi kactim grsrz :3:

Back
X