Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah ya gönül ne güzel spor yapıyorsun vücudun şekillen dimi29/02 spor bildiirm 1 saat kond bisik+ 20 DAKKA kond bisiklet+ 1 saat kond bisikleti
geç oldu canım ama tünaydınGunaydiiiiiiiin
Ama kimse yooook:2:
bende öncewden hep öyle yapardım süper kilo verdiriyo bugünde aç karnına 15 dak yürüdümGunaydin muticik
Haydi kizlar herkesi sabah ac karna spor yapmaya davet ediyorum, normalin 2-3 kati kalori yakiyoruz
günaydın kızlarrrr
Gunaydin kizlarr![]()
geç oldu ama selamlar kızlarHerkesciklere günaydın. Ben geldim biraz baktım şimdi çıkmam gerekiyor. Çok kaynatmayın olur mu![]()
ben burdayım muticim ama çıkıcam az sonraYine kimse gelmemeye başladı :44:
Gunaydin muticik
Haydi kizlar herkesi sabah ac karna spor yapmaya davet ediyorum, normalin 2-3 kati kalori yakiyoruz
ayrıca dün akşam 30 dak leslie
10 dak oklava hareketi yaptım
toplam spordak
560 dak oluyo bugünle birlikte
menümüde yazıyım
SIKI BASLADIM AYRICA SABAH TARTILDIM TAM 57 KİLOYUM DÜNKÜ 900 GR FAZLA NEYDİ ANLAMADIM
-SABAH-
-1 BARDAK SU 400 ML
-1 BARDAK ELMA SİRKELİ SU
-15 DAK YÜRÜYÜŞ
-1 YUMURTA
-2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
-ROKA,NANE ,MAYDANOZ
-1 KK BEYAZ PEYNİR
-2 ZEYTİN
-ARA-
-YOĞURT PUL BİBERLİ VE NANELİ
-AKŞAM
-HAŞLAMA TAVUK 1 PORSİYON
-1.5 DİLİM EKMEK
-YEŞİLLİK
-SIVI
-3 LT SU 1 LT KARBONATLI
-3 BARDAK YESİL ÇAY
-2 BARDAK FORM ÇAY
-SPOR
-15 DAK SABAH YÜRÜDÜM
-15 DAK AKŞAM YÜRÜYECEĞİM
-AKŞAM 30 DAK LESLİE
-10 DAK OKLAVA HAREKETİ YAPACAĞİM
:44:nednekine..arada böyle oluyor cuma stresimi bastıki..Yine kimse gelmemeye başladı :44:
seni düşünüp kimse uğramamış..Herkesciklere günaydın. Ben geldim biraz baktım şimdi çıkmam gerekiyor. Çok kaynatmayın olur mu![]()
tünaydın...Gunaydin kizlarr![]()
sanada tünaydın..günaydın kızlarrrr
vay tayyar vay...kusura bakma abi yannış yaptık affet..abdullah mı ayy ne baneel bayılazaiiiiim siz beni ne kadanda yanlış tanımışsınız öyle taaaayyyyyaaar canım tarrrrraaakcı tayyyaaar![]()
![]()
bu dünkü menüydü dimi yoksa yinemi lahmacun diyecektim ..:44:benim de bugün kü menüm
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 yumurta
az bal
salatalık
peynir
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
2 lahmacun
akşam
1 bardak sütlü nescafe
spor olarak da 2 saat salondaydım iştee
ayyyyyyyyyy :18::18::18::18::18:ben ettim siz etmeyin acıyın bana teyzelerim amcalarım ablalarım
![]()
ama bütün gün tek yediğim şey oydu kızlar ya bu kadan gaddar olmayın birazdan yaziciğiiiim menümüü zati bu kaçamaktan sonra kesin bu hafta haberler de benimle alakalı çok özel şeyler yazacakdır betül ama çok güzeldi be lahmacunlarr
![]()
![]()
29/02 spor bildiirm 1 saat kond bisik+ 20 DAKKA kond bisiklet+ 1 saat kond bisikleti
dedektif gibisiniz...
cansu izin istedimi ebru ,izne ayriliyorum diye mi gecelere (pardon baska topiklere) akti ki![]()
derya menem ..
Sana hep derya diyesim geliyor ebru ya, ebru oldugunu biliyorum ama bikac kere farkettim derya diyesim geliyo
kontrolsuzce :44:
Cansu nun olayi da iyimis oleDDD
kendisi bilir...bizmki gibi bir topiğe kabul edilip değerlendiremdiyse oda onun şansızlığı..Evet canım sadece biz üç kişiyiz zaten diğer ortiler iki kişi. Biz özeliz :60::60:
Sanırım onu ben yazmıştım Gönül'cüm. Hatta bugün profiline baktım nerdeyse hergün buralarda ama bizim gruba uğramıyor
İyi geceler canım görüşmek üzere.
:44:Alinti cikmamis nedense ,Derya cim cansunun baska topikte oldugunu bidaha gelmiceni yazmissin![]()
niye geciktiki hepmi gecikir..?aman ev halleri iste hastalanmam lazimdi ama hastalanmadim bu arada karnim davul gibi sisti sogan suyu bir ise yaramadi saniyorum yada ben 15 gun yapmadim diye boyle oldu bilmiyorum ama yine gecikme yine + lar gelecek gibi![]()
ayy ben sabahları popomu zor kaldırıyorum sen spor diyorsun![]()
![]()
bu arada herkese hello ama kimse yok
vay tayyar vay...kusura bakma abi yannış yaptık affet..
bu dünkü menüydü dimi yoksa yinemi lahmacun diyecektim ..:44:
:
hello
by by .
.malesef misafirm geldi..
menümüde yazıyım
SIKI BASLADIM AYRICA SABAH TARTILDIM TAM 57 KİLOYUM DÜNKÜ 900 GR FAZLA NEYDİ ANLAMADIM
-SABAH-
-1 BARDAK SU 400 ML
-1 BARDAK ELMA SİRKELİ SU
-15 DAK YÜRÜYÜŞ
-1 YUMURTA
-2 DİLİM KEPEK EKMEĞİ
-ROKA,NANE ,MAYDANOZ
-1 KK BEYAZ PEYNİR
-2 ZEYTİN
-ARA-
-YOĞURT PUL BİBERLİ VE NANELİ
-AKŞAM
-HAŞLAMA TAVUK 1 PORSİYON
-1.5 DİLİM EKMEK
-YEŞİLLİK
-SIVI
-3 LT SU 1 LT KARBONATLI
-3 BARDAK YESİL ÇAY
-2 BARDAK FORM ÇAY
-SPOR
-15 DAK SABAH YÜRÜDÜM
-15 DAK AKŞAM YÜRÜYECEĞİM
-AKŞAM 30 DAK LESLİE
-10 DAK OKLAVA HAREKETİ YAPACAĞİM
ayrıca dün akşam 30 dak leslie
10 dak oklava hareketi yaptım
toplam spordak
560 dak oluyo bugünle birlikte
Kızlar nasılsınız ..
Bugün biraz durmaya çalışacağım ama yine çok aktif olamayabilirim fakat yarına inşallah toparlanmaya çalışacağım.
Siz nasılsınız iyi misiniz ?
Geçmişe bakayım şimdi ama alıntı yapamam heralde ..
hoşgeldin Hilal
tekrar geçmiş olsun.
nasıl oldun bugün?
kolay gelsin canımmerhabalar..tam işlerimi bitirip buraya takılayım dedim ama birazdan misafirim gelicek..erken kalkarlarsa tekrara gelirim..
azcık geçmişe bakayım ..kapı çaldımı by..
hello canımayy ben sabahları popomu zor kaldırıyorum sen spor diyorsun![]()
![]()
bu arada herkese hello ama kimse yok
boncuklu ha
bak boncuklu menü sana harika olmuş..az dişini sık 1 ay böyle devam et bak nasıl gidiyor kiloların..
:44:nednekine..arada böyle oluyor cuma stresimi bastıki..
seni düşünüp kimse uğramamış..
tünaydın...
sanada tünaydın..
vay tayyar vay...kusura bakma abi yannış yaptık affet..
bu dünkü menüydü dimi yoksa yinemi lahmacun diyecektim ..:44:
tekraraı olmazsa olur yoksa
dedektif gibisiniz...
derya menem ..
kendisi bilir...bizmki gibi bir topiğe kabul edilip değerlendiremdiyse oda onun şansızlığı..
:44:ben değilim..epru dedi..
niye geciktiki hepmi gecikir..?yoksa
![]()
menümü yazayım
çıkacağım bende...
sabah
1 bardak limonlu ılık su
kahvaltı
2 dl.çavdar ekmeği
peynir
zeytin
1 bardak şekersiz çay