Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bende kaçıyorum bazı ufak işlerim var onları halledeyim. Uğrarım belki sonra. Byeeeee :5::5:

Ben geldimmmm gecmisi oku oku bitmiyor bu gun cok guzel yedim ama aksam yine istifra ile sonuclandi gecmiste bir anoreksiya vakkam var gerimi dondu diye cok korkuyorum.

Sabah

Omlet beyaz peynir ve zeytin yedim.

Aksam

Bugday unu corbasi kereviz yaprakli

Biraz kavurma ve patlican ezmesi...

Su'cum geçen gün ben de aynısını düşündüm, bir şey yemiyorsun ama çok yedim diyorsun hep anoreksiya belirtileri bunlar canım ..

Hilal ve Betül'cüm bu fotoğraf sizin için. Bayılıyorum bu nevresim takımına. Bugün görünce siz geldiniz aklıma. Bunu mutlaka kızlarında görmesi lazım dedim ve ekledim. (Eşimin hediyesi bu arada)Eki Görüntüle 359806

Ebruuuuuu ..
Öldüm bittim ama çook güzel ya.
Bu resim benim ekran görüntüm ve eşine kocamann biralkışş :46:

Sabah çok kötüydüm canım yaaaa. Baş ağrısıyla uyandım sonra geçmedi bi türlü devam etti durdu. Şimdi baş ağrısı yok ama ani hareketlerde vertigo diye bir hastalık var (baş dönmesi) o başlıyor. Bi ara atak yapmıştı bende sürekli başım dönüyordu. Şimdide yavaştan yavaştan başladı umarım devamı gelmez.

Nevresim eşimin hediyesi bende bayıldım görünce. Bugün kızlarda şirinlerden bahsedince aklıma geldi çektim.

Ebru bir ara benim de sürekli başım dönüyordu ama o kadar berbat bir durum ki dışarı çıkamıyordum çünkü her an başım dönebiliyor bazen hafif bazen çok şiddetli bu sıralarda yok ama arada delirtiyor beni ..

kızlar meraba geçmişe bakmadım şimdi bakacam
spor yaptım yazayım
15 dak oklava çevirme
35 dak leslie
25 dak egzersiz
10 dak oklava hareketi
85 dak toplamda dünde
80 dak yaptım
top:165 dak

Maşallah ..
Ben bu hafta tembellik yapacağım :1:

Ay ELif Allah iyiligini versin:)
Yukarda sana alinti yapacaktim unutmusum yorum
Yazmayi
:1:

Canim evli degilim ama, henuz dehilim, insalaah sevdicegimle bir an once evlenebiliriizz
Basim bagli yanii:1:
Nasil kacrdin anlatiyorum o kadar:1:

Elif abisine bakacaktı seni ama olmadı :60:

Eki Görüntüle 359889

günaydın kızlar

günün ilk güzel mesajı benden gelsin

Eki Görüntüle 359890

Ayy ne güzel bir mesajdı bu böylee ..

Teşekkürler canım kızımınki winx club'lı pembe pembe. Siz o kadar şirinlerden bahsedince dün gittik bizde aldık sürpriz yumurta ama şirinler çıkmamdı üzüldük.

Vallahi Elif kaşla göz arasında götürüyordu seni Betül'cüm.:9::9:

Süpriz yumurta istiyorummm .. Alayım mıııı ?

arkadaslar dun doktorumla konusurken dedim ki
sevgili doktor ablacigim simdi ben biraz wc ye cikamiyorum ustelik cok zor kilo veriyorum benim listemde ki sebzelerle corba yapsam proteinleri de mesela tavuk corbasi dugun corbasi gibi yapsam dedim hep sivi beslensem de bu hafta 1 kilo falan versem olmaz mi dedim
doktor ablacigim da bana
-elifcigim git gozum gormesin seni! yavrucugum bizim bu metabolik balans vucudun surekli yapacagi seyleri onerir diyet boyunca boyle yasa sivi beslen haftanin hergunu spor yap sonra diyeti birakinca yine kati beslen sporun haftada 2 gun olsun bak bakalim sürunerek verdigin kilolari gobek ata ata almiyormusun :50:
bide dedi ki bunu cidden bu sekilde soyledi
-elifcigim her zaman cig tuketilen sebze ve meyve posali seyler daha cok kilo verdirir.

yani napiyomusuz sonradan yapmayacagimiz seyleri diyetimize almiyormusuzzzzzz :34:

Kesinlikle böyle düşünenlerdenim.
Ben normalde de 3 öğün yaptığımı hiç bilmem abur cubur yememi saymazsam.
Genelde kahvaltı yapmaz öğlen veya akşam abur cubur yer, bir öğünde de yemek yerdim ..

Eki Görüntüle 359909 Eki Görüntüle 359909 Eki Görüntüle 359909

2 - 3 Mart 2012 Tarihli Mesaj Sayım Sonuçları

Aysecig: 37 / 14 :32: :46: :66:

Betuld: 19 / 24 :79: :81: :71:

Eski_bir_masal: 55 / 54 :62: :29: :12:

Fefilifa: +100 / 12 :65: :87: :119:

Hayattanazıcık: 0 / 18 :20: :44: :23:

LaydLine: 43 / 27 :64: :80: :124:

Mutedeyyin: 37 / 30 :118: :119: :66:

Semiha: 21 / 19 :128: :42: :46:

TadLi: 22 / 9 :16: :10: :21:

Ysfmir: 15 / 9 :70: :81: :122:

Eline sağlık Melek ..
Turta mesaj atmadı mı ?
Dün girmiş miydi ki ?

Gunaydin
:12::62::66::64::71::74:
ve ac karna spor kahwalti oncesi 30 dak kond bisikleti:52:

Barıştınız mı kız bisikletinle :1:

Ben dun biraz gec yattim 9 da uyanabildim :1:
Ayricana dun aksam bahsetmistim 5 kasik kadar etli manti yemek durumunda kaldim, yemesem
ew sahibi cok kirilcakti :50:
2 tabak yiyenler mi ararsin 3 tabak yiyenler mi :53:
Patatesli tawuktan hic almadim bile we baklawa da yemedim :16:

hosbuldum :29:

iyi olmuş 5 kaşık mantı diyorsun zararı yok ki ..

Son sayfayı sadece ben mi göremiyorum yoksa kimse göremiyor mu? Site sapıttı yine.

Ebru'cum arada bana da oluyor cevap yaz bölümünden son mesajlardan görebiliyorum :1:

Bugün çok durgun grup yaaaa. Hadi canlandıralım biraz :9::9:

Camdan bakınca hava çok güzel görünüyor mis gibi güneş var ama hava çok ayaz. Canım bisiklet sürmek istiyor belki çıkarız birazdan.

Ayy burası hala buz buz ..

Ewet baristim bisikletimle Hilal cim hemde cuma gecesi :1:
Muti liste yine $ikir $ikir olms eline saglk :29:

slm kızlar tam yazayım diyorum elektrik gidiyor.
ben bu gün hem çok hastayım hemde çok sinirliyim.eşime kızgınım söylemiştim foto çekçem diye hazırlandım çağırdım çeksin diye o sıra yatağın üstündeki pardüsümü gördü nişanlıyken almıştım,alay eder gibi yoksa sen buna sığmayı mı düşünüyorsun dedi.

slm kızlar tam yazayım diyorum elektrik gidiyor.
ben bu gün hem çok hastayım hemde çok sinirliyim.eşime kızgınım söylemiştim foto çekçem diye hazırlandım çağırdım çeksin diye o sıra yatağın üstündeki pardüsümü gördü nişanlıyken almıştım,alay eder gibi yoksa sen buna sığmayı mı düşünüyorsun dedi.

:47::47: Eşine ben de kızıyorum ve en kısa zamanda zayıflayıp o pardesüye giriyorsun ve karşısında şöyle bir dönüyorsun ?
Kaç kiloydun o zaman ?
Hem sanki o aynı halinde kınadım eşini :1:

Ben de etrafta dolaşıyordum odada, oda arkadaşım yaramaz çocuklar gibi bakınıyorsun bir şey mi yiyeceksin dedi :60:
Oturdum ben de, çok belli ettim sanırım :60:

Ben de etrafta dolaşıyordum odada, oda arkadaşım yaramaz çocuklar gibi bakınıyorsun bir şey mi yiyeceksin dedi :60:
Oturdum ben de, çok belli ettim sanırım :60:

Cok guldum :60:
Kuzucum ye bir Kinder benden iZin:1:
Ama sen gecen gun yaptigin kacamgi soylemedin
Ben hala dusunuyorum ne yedi Hilal acaba diye
?????

Cok guldum :60:
Kuzucum ye bir Kinder benden iZin:1:
Ama sen gecen gun yaptigin kacamgi soylemedin
Ben hala dusunuyorum ne yedi Hilal acaba diye
?????

İtiraf ediyorum, lütfen kaçamak kapasitesi olanlar bu bölümü atlasınn !!

1 ) Kİnder pengui
2 ) Kinder süt dilimi
3 ) Ülker kare çikolata

Bunların üstüne bu izinimi cumaya saklayayım mı betül cuma günü kinder yiyeceğim :1:

İtiraf ediyorum, lütfen kaçamak kapasitesi olanlar bu bölümü atlasınn !!

1 ) Kİnder pengui
2 ) Kinder süt dilimi
3 ) Ülker kare çikolata

Bunların üstüne bu izinimi cumaya saklayayım mı betül cuma günü kinder yiyeceğim :1:
Hmm evet kinder i cuma ye
Bir suru kinder yemissin zaten ama onlar supriz yumurtanin yerini tutmaaz :1:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 tane sevdiceğimin keklerinden :17:

Akşam :

- 1 tabak mercimek yemeği
- Biraz turşu
- 1 dilim ekmek
- Soğannn ( bunu da canım çok istiyordu)

Şimdi bakınıyorum ufak çikolata yesem mi diye ama :17:

Sıvı :

- Bol su
- 3 bardak yeşil çay

Spor :

- Yarım saat yürüyüş

selam kızlarrrrr nabersinizz cumartesi günü annem rahatsızlandı hastaneye kaldırdık 2 gündür o yüzden giremedim foruma falan. şimcik geldim daha yeme düzeni falan bozuldu doğal olarak artık yarından sorna toparlıcaam :44:

Back
X