anam battaniyede sallama işi çok kötüymüş..ama bende kızm 6 aylık olana kadar iyidi kendi uyurdu uyanırdı oynardı ağlamzdı çok rahattım..ve bir hastalandı kucağımda taşıyamyınca ayağıma ldım soğuk havale geçiriyormuşl ondan sonra korktum hep yağaımda uyuttum..
oğlum arsız çıktı ilk günden yapışık modunda ee yine yanlızım birde diğer çocuk var mecburen buda ayağıma alıştı..
kızım öyleydi yavrum ama hastalık tüm düzenimizi alt üst etmişti..
sallamak kötü alışkanlık demeyelimde mecburiyetten diyelim..

kızım 1. sınıfa başaldığında oğlum 2 aylıktı ve hep ağlardı çocuğa yazı yazmayı okumayı söktüreceğim ama diğeri mıyık mıyık kucağımda yavrucakta stres oldu biri ayağımda diğeri yanımda ders çalıştırırdım hey yarabbim ne günleri bitecekmi derdim hep..ama geçti gitti önemli olan herkesin rahat ve mutlu olabildiği hali ortamı ayarlıyabilmek diyelim buda benden ayakta sallamaya bir bakış açısı olsun..
olsun bir günden bişey olmaz hatta iyi olur kilo daha iyi gidiyor..
ilginç bir durum ne insanlar var.laf taşımak başlı başına kötü birde bu özel istekle istenince yorumsuz..
anam menüye bak..
afiyet olsun güzel menü..
vay ortimde aynı kafadan çıktı..

:13:
bol hareket iyidir..
kuzu ben unutmadım kendimi mezuniyete odakladım arayı az soğuturyom yoksa alışkanlık oldunuz..insan stres oluyor mesaj attımmı atmadımmı kimdi kimeydi..
ellerine sağlık iki orti sıfır..

çok güzel senin adınada sevindim..