Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6. olmuşuz bu hafta :44:

Ya ezgide maşallah, her hafta kilo veriyor ama hergünde protein yenmez ki ya :120:
Ben şimdilik sadece akşama alacagım proteini...

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurta
- 1 parça peynir

Akşam :

- Dukan tavuk dürüm
- 1 bardak ayran ..

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 fincan bitki çayı

[ı]memnun oldum canım. Bende 4 yıl yaşadım adana'da. çok severim adana'yı. Sen neresinde yaşıyorsun. Ve ne iş yapıyorsun sakıncası yoksa

[/ı]

öylemi ne güzel adanayı sevmeyen azdır
bn özaldayım cnm atikop tarafında da bir markette çalışıyorum
siz görev için mi burdaydınız

hiç farkında değilim :1:

Hoşgeldin.. Nasib kısmet.. Keşke olmasaydı...

Yaaa kimmiş o? :44:

hoşbuldum cnm

maaşallah canım. :nazar:

menü süper. Afiyetler olsun :46:

merhaba gülden, aramıza hoşgeldin ben hatice

merhaba cnm hoşbulduk

saolun bu sıcak karşılama içinde

liste ve spor paylaşımı yapacağım ..motive olayım yerimde sayıyorum..hoş ne diyet ne spor gelişi güzel devam ettim şükür korudum..herşeyi yedim ama nasıl korudum
size yazdığım sabit lerimi bozmadan 3 litre suyumu 6 dan sonra birşey yememeye sadık kaldım ..:nazar::3::42:
şimdilik bana müsade az kitap okuyup kafamı dağıtacağım.:ssz:
takımı tebrik ederim bu haftada oldukça başarılıydınız..:9::nazar:

Süpersin Derya'cım. Bizim takımdan olduğunu çok belli ediyorsun. Bizde seni tebrik ediyoruz seninkide büyük başarı. :16:

ben de kayseriliyim canım:16:

Ben Kayseri'yide çok severim. Üniversiteyi Kayseri'de okudum yaklaşık 6 yıl orda yaşadım. Hatta kızım Kayseri doğumlu :16:

Kızlar 6. olduk bu hafta kaç haftadan sonra sonucumuz güzel değil ama haftaya daha iyi olur umarım.

Şuana kadar yani benden sonra aldığımız en kötü sonuç. Bunun tek suçlusu Gönül'dür. Ona kocaman bir ceza vermek lazım :9:

Ben de 2-3 gün saf protein yapacağım, maşallah Ezgi son kiloları olmasına rağmen çok iyi kilo vermiş.

Bakın elalemin kızı nasıl veriyor, siz sürünün durun buralarda. Siz böyle oldukça ben bile sizden önce mezun olurum :9::9:

(Azcık gaza getireyim dedim ) :60::60:

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurta
- 1 parça peynir

Akşam :

- Dukan tavuk dürüm
- 1 bardak ayran ..

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 fincan bitki çayı

Afiyet olsun canım benim. Güzel olmuş menün.

öylemi ne güzel adanayı sevmeyen azdır
bn özaldayım cnm atikop tarafında da bir markette çalışıyorum
siz görev için mi burdaydınız

hoşbuldum cnm

merhaba cnm hoşbulduk

saolun bu sıcak karşılama içinde

Evet canım. Ben memurum. İlk tayin yerim Adana. Bende Turgut özalda oturdum. Ceylan Sürücü kursunun orda. Çok özledim Adanayı yaaaaa.

Şuana kadar yani benden sonra aldığımız en kötü sonuç. Bunun tek suçlusu Gönül'dür. Ona kocaman bir ceza vermek lazım :9:

Bakın elalemin kızı nasıl veriyor, siz sürünün durun buralarda. Siz böyle oldukça ben bile sizden önce mezun olurum :9::9:

(Azcık gaza getireyim dedim ) :60::60:

Evet Gönül'e iyi bir caze kesmeliyizzz :45:

Valla veren nasıl veriyor hıh benin ne eksiğim var yapabildiğim kadar saf protein yapacağım bakalım ..
Artık yetti ..

Evet Gönül'e iyi bir caze kesmeliyizzz :45:

Valla veren nasıl veriyor hıh benin ne eksiğim var yapabildiğim kadar saf protein yapacağım bakalım ..
Artık yetti ..

Ne kalmış şurda topu topu üç kilocuk. Ben geldiğimden beri nerdeyse senin verdiğin kilonun 3 katını verdim. Hatta Meleğe bile yaklaştım. Birazda onla uğraşayım :60:

Ayy haklısın valla.
Zaten 55' mayısın sonu haziranın başı gibi ulaşamazsam bırakıyorum.

Ayyy ne bırakması yaaaaaaa. Ben seni gaza getireyim diye söyledim. Sen hemen vazgeçiyorsun. Beynine öyle düşünceler yükleme. O zaman hiç olamazsın.

Yok Ebru'cum elimden geleni yapacağım.
Ama baktım cozutuyorum veya olmuyor tamam diyeceğim.

Aslında vücut kitle indeksine göre senin kilon normal. Hedefe ulaştığın zaman zayıf olacaksın. Bu aralarda bende düşünmeye başladım acaba hedefimi 60 mı çeksem diye. Kilo verdikçe daha çoğunu istiyor insan :9:

Aslında vücut kitle indeksine göre senin kilon normal. Hedefe ulaştığın zaman zayıf olacaksın. Bu aralarda bende düşünmeye başladım acaba hedefimi 60 mı çeksem diye. Kilo verdikçe daha çoğunu istiyor insan :9:

Canım şu an da fena değil ama daha ince olmak istiyorum, bir de sevdiceğime söyledim ya 55 olacağım diye olmam gerekli artık.
Bir gör bakalım 65 kilodaki halini eğer istersen tabi devamı olur niye olmasın.

Canım şu an da fena değil ama daha ince olmak istiyorum, bir de sevdiceğime söyledim ya 55 olacağım diye olmam gerekli artık.
Bir gör bakalım 65 kilodaki halini eğer istersen tabi devamı olur niye olmasın.

Hilal'cim sen mesafeyi çok uzun tutuyorsun. Aslında en fazla bir ay içinde sen bu 3,8 ü kesin verirsin. Ama şartlandır artık kendini kaçamak yapma. Gönül'e bak bu hafta resmen geriye gitti. 100 gr bile vermek için ne çok uğraşıyoruz. Her kaçamak yaptığınızda geriye gidiyorsunuz. Ben kendi listeme baktım ve en az verdiğim kilo yanlış hatırlamıyorsam ya 300 yada 400 gr. Her hafta mutlaka kilo verdim. Hiç yerimde durmadım ve hiç kilo almadım. Eğer gerçekten istiyorsan sende geriye gitmeden yerinde saymadan ara vermeden ulaşırsın hedefine. Çok az kalmış zaten.

Hilal'cim sen mesafeyi çok uzun tutuyorsun. Aslında en fazla bir ay içinde sen bu 3,8 ü kesin verirsin. Ama şartlandır artık kendini kaçamak yapma. Gönül'e bak bu hafta resmen geriye gitti. 100 gr bile vermek için ne çok uğraşıyoruz. Her kaçamak yaptığınızda geriye gidiyorsunuz. Ben kendi listeme baktım ve en az verdiğim kilo yanlış hatırlamıyorsam ya 300 yada 400 gr. Her hafta mutlaka kilo verdim. Hiç yerimde durmadım ve hiç kilo almadım. Eğer gerçekten istiyorsan sende geriye gitmeden yerinde saymadan ara vermeden ulaşırsın hedefine. Çok az kalmış zaten.

Yok canım artık kaçamak yok.
Ödül falan da vermiyorum kendime, sevdiceğim gelince salarım biraz ne zaman gelirse onun haricinde gerçekten düzgün gideceğim ve bu yaz mutlaka 55ten az olacağım.

Yok canım artık kaçamak yok.
Ödül falan da vermiyorum kendime, sevdiceğim gelince salarım biraz ne zaman gelirse onun haricinde gerçekten düzgün gideceğim ve bu yaz mutlaka 55ten az olacağım.

Tamam şimdi oldu. Zaten yazda geliyor kilo vermek dahada kolaylaşıyor. Merak etme ben güveniyorum sana 55 i göreceksin. :16:

Bugün acaip şebeklik yapasım var ama yapamadım bi türlü :9:

Tebrik ederim azimli rakibem benim...:16::46::46::46:

Gönül'cüm belki de dersin herkes aynı şeyleri söylüyor diye ama bu hafta menülerin çok düzensizdi. Amaaa haftaya ben bu artı kiloyu onun üstüne de dahada verebileceğine inanıyorum canım.

Tebrikler Hatice'cim. Biz de görürüz 6'lı rakamları inşallah...

Aaaaa ne artısı Melek ya. Sen geçen hafta kaç kiloydun ki...

Teşekkür ederim rakibem benim. Sende güzel vermişsin. Şuan 100 gr öndeyim. :9:

Ciddi konulara mı girdik :1:

Şımar kuzum şımar hadi :60:

Sen çok ciddi konuştun bende ciddi ciddi cevaplar verdim. Ondan yani :17:

Son düzenleme:
Menümü yazayım ..

Sabah :

- 2 yumurta
- 1 parça peynir

Akşam :

- Dukan tavuk dürüm
- 1 bardak ayran ..

Sıvı :

- 2.5 litre su
- 3 fincan bitki çayı
afiyet olsun
Ne kalmış şurda topu topu üç kilocuk. Ben geldiğimden beri nerdeyse senin verdiğin kilonun 3 katını verdim. Hatta Meleğe bile yaklaştım. Birazda onla uğraşayım :60:

:1: inş. verdikçe ilerleyen zamanlarda sıkılmazsın :9:
zira benim öyle oldu :9:

ayy ama cok kızdım şimdi bak :60:

Back
X