• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet hilal, tamda bu...
ya parayı vermesine ben bişi demiyorum.. hadi eltimin yüzünden abisinede versin..

ama benim ihtiyacı kısmasın, beni arkaya atmasın..
benide dinlesin, benide anlasın...

zayıf noktası ne bilmiyorum su an aklıma gelmiyor...
ama gecenlerde cok kötü bi olay yasadım,sizede söylemiştim..

o zaman " beni bırakırsan yasayamam ben " dedi..
şimdide bunları yapıyor...

o gün hatta cıkıp gidecektim,anlayınca gitmeyeyim diye kapıyı kilitledi..

Ahh kuzum ya, yine gideceğini düşünse nasıl olur ?
HAtta bir kaç gün ailene yansıtmadan gidip onlarda kalsan.

hatice, ben sakin zamanlarında konusmayıda denedim..
ama asla laf söyletmeden, beni aşagılayıp konuyu kapatıyor.

defalarca senin ailen biziz,bizi zora sokma dedikçe, o zaman senin ailenede bundan sonra bişi yok gibilerinden tepki alıyorum..
en sinir oldugum şey... çok üzgünüm çok... :14:
Canım ne desem bilmiyorum. Şuan ki duyguların biraz dinince eğrisini doğrusunu iyice düşün. Eşini en iyi tanıyan sensin.Ne desek boş aslında. inşallah bu kırgınlık biter ve sorun çözülür. Sen ağlama üzülme canım. Hep kendimizi yıpratıyoruz. sonra bakıyoruz sanki hiçbirşey olmamış gibi davranılıyor. bizim gözyaşlarımız,üzüntümüz yanımıza kar kalıyor.

hayır,oraya gitmem...arar bulur beni...
ben ogün arkadasıma gidecektim, tesadüf msjını gördü öyle haberi oldu...

telimide kapatmıştım gidecegim sırada... istedimki beni hiç bulması görmesin..

ama su ana öyle bi yerim yok gidebilecegim.. :14:

hayır,oraya gitmem...arar bulur beni...
ben ogün arkadasıma gidecektim, tesadüf msjını gördü öyle haberi oldu...

telimide kapatmıştım gidecegim sırada... istedimki beni hiç bulması görmesin..

ama su ana öyle bi yerim yok gidebilecegim.. :14:

O arkadaşını tahmin eder artık başka gidebileceğin bir arkadaşın yok mu Melek?

Hilal,ailesi anlayacak giibi degil.. hepsi asalak ya...
alışmışlar para olmadan harcamaya... bizde burda sıkıntı cekiyoruz...

inş. ama sanmıyorum :14:

ebru bak,senin ekonomik özgürlüğün var,istedigin zaman posta koyarsın...

ama öyle olmuyor..bak az önce konustum, beni anla dedim.. "sen sana bişey dendimi,banane deyip gececeksin" diyor.ve dün ablalarıyla konsutum diye,"bu ay sana para vermeyecegim" diyor...

sinirden üzüntüden kafam bozuldu.. sürekli aglıyorum...

onlara bişi desem,yine ben suclu oluyorum.
"bundan sonra sizinkilerede bişi almayacksın" diyor bu sefer.
halbuki benim ailemle ne alaksı var?

bıktım valla... gidecek bi yerim olsa,anında bırakıp gidicem..o duruma geldim...
Güzeel mütimmmmmm sil gözyaşlarını..boşuna ağlıyorsun..iş ekonomik özgürlükle alaklı değil..buna takılma..eşin kendini şartlandırmış..o ailesi ve verecek yanlış burada başlıyor..ona göre olması gereken normal bir olay ve zannediyorki hayr yapıyor..sen razı değilsen dinimize göre hayr olmaz zira senin rızkında onun içinde hele senden keserek yapması direk hata..Sevgili eşin hoca değilmi az kuranı üst makamdan okusun alıştığı gördüğü şekilde değil HAKKIN GERÇEKTE ANLATMAK İSTEDİĞİ DİLDE..
Şimdi gelelim soruna bir kaç gün sesiz kal hiç lafını açma ağlama üzülme tepkide verme tavsiye ederim...üstüne gittkçe seni üzecek anlaşıldı..niyet et ve iki rekat namaz kıl mütim..derdini hele bu tür konularını aile efradına anlatma Aç ellerini rabbine dök içini o senin ve kalbini senden daha iyi bilendir..:34:

duru n yav ne yapıyorsunuz.ne gitmesi..

evet hilal, tamda bu...
ya parayı vermesine ben bişi demiyorum.. hadi eltimin yüzünden abisinede versin..

ama benim ihtiyacı kısmasın, beni arkaya atmasın..
benide dinlesin, benide anlasın...

zayıf noktası ne bilmiyorum su an aklıma gelmiyor...
ama gecenlerde cok kötü bi olay yasadım,sizede söylemiştim..

o zaman " beni bırakırsan yasayamam ben " dedi..
şimdide bunları yapıyor...

o gün hatta cıkıp gidecektim,anlayınca gitmeyeyim diye kapıyı kilitledi..

kaçarak değil evinde kalarak bu işi çözeceğiz..kendinden mahrum bırak ama gözünün önünde olmalı..gitmene üzülse bile inada binip şeytana uysa git gelme derse yıkılırsın kuzu..Az sakin ol..SAKİN SAKİN..

kaçarak değil evinde kalarak bu işi çözeceğiz..kendinden mahrum bırak ama gözünün önünde olmalı..gitmene üzülse bile inada binip şeytana uysa git gelme derse yıkılırsın kuzu..Az sakin ol..SAKİN SAKİN..

Geçen çok korkmuş diye düşünmüştüm ama eminim evliler bu konuda daha doğru düşünür Derya'cım ..
Hele senin görüşlerine çok güveniyorum.

yok malesef... :50:
cogu evlendi,diğerleride kalabilecegim bi yer degil... :50:
keşke gitsem,uzaklassam ama...

uzaklaş başka odaya geç İnan başka yerlerde olmak çözüm değil canım çok sıkılmışsın..sana güzel bir enerji gönderelim rahatla bilgisayar başında 5 dk yeter ..olurrmu..etrafında full negatif var seni boğuyor şu anda..

Canım bence de Deryanın dediği gibi yap. Bence evden gitmek en büyük hata. Durum daha ciddi,daha çözülemez hale gelir. En son olabilecek şeyi baştan yapman çok yanlış olur. Derya nın dediği gibi sessiz kal,iyice düşün ve kendini kesinlikle üzme. o seni öyle gördükçe üzülüyordur ancak aile durumu olunca sözünün geçtiğini düşünerek sesini çıkarmıyordur. Bir süre sessiz kalman hatasını anlamaya başlaması için ders olabilir.

melekcim ne desem bilmiyorum valla.ama çalışma imkanın varsa ne yap ne et, çabala işe başla çalış.senin tek çözümün bu görünüyor.evi o geçindirmek zorunda. alacağın maaşta sana yeter ona bağımlı kalmazsın.artık borc mu verir evi nasıl gecindirir o düşünür.sen kendine bakarsın sadece, eşin ancak bundan anlar çünkü. şuan için ağlayıp asla yıpratma kendini yazık değil mi sana başka şeyler odaklanmaya çalış imsenin seni böyle üzmesine müsade etme hayat arkadaşın olsa bilse..her zaman güçlü ol karşında dik dur,biraz umursamaz davran eşine karşı, önemsemiyormuş gibi.

Güzeel mütimmmmmm sil gözyaşlarını..boşuna ağlıyorsun..iş ekonomik özgürlükle alaklı değil..buna takılma..eşin kendini şartlandırmış..o ailesi ve verecek yanlış burada başlıyor..ona göre olması gereken normal bir olay ve zannediyorki hayr yapıyor..sen razı değilsen dinimize göre hayr olmaz zira senin rızkında onun içinde hele senden keserek yapması direk hata..Sevgili eşin hoca değilmi az kuranı üst makamdan okusun alıştığı gördüğü şekilde değil HAKKIN GERÇEKTE ANLATMAK İSTEDİĞİ DİLDE..
Şimdi gelelim soruna bir kaç gün sesiz kal hiç lafını açma ağlama üzülme tepkide verme tavsiye ederim...üstüne gittkçe seni üzecek anlaşıldı..niyet et ve iki rekat namaz kıl mütim..derdini hele bu tür konularını aile efradına anlatma Aç ellerini rabbine dök içini o senin ve kalbini senden daha iyi bilendir..:34:
canım onunla dini boyutu tartısamam ben, gercekten ilmi cok cok güzel.. ama senin dediğin su nokta var onda:" ona göre olması gereken normal bir olay ve zannediyorki hayr yapıyor.." defalarca "bizi göz ardı edip, yapacagın hayırdan sana sevap iyilik gelmez " diye söyledim ama bunu anlamıyor.. beni "cahilsin" deyip incitiyor... aslında nasıl anlatayım, bunu istemedigimi sanıyor ama sorunum para vermesi degil.. beni kırması...

Anladım canım yani şu an yapabileceğin bir şey yok.
Sakinleştiğinde Derya'nın bahsettiği dini yönünden bahsetmeyi denesen ?
ah hilalim, söyledim söylemem mi? dedigim dedik, çaldıgım düdük...

ne yapayım derya? ağlamadan duramam ben,onu gördükçe sinirleniyorum.
ii davransam olmaz, kötü davransma olmaz...

ben uzaklastıkca o hiç yanasmaz zaten... yine adım atan taraf ben olacagım :14:

canım gitmek çözüm değil malesef.hatta işleri daha da zorlaştırır blöf olacak gitmen, buda evliliğe çok zarar verir.bir kadın tam anlamyla eşinden vazmediği sürece evinden ayrılmamalı asla!!!

uzaklaş başka odaya geç İnan başka yerlerde olmak çözüm değil canım çok sıkılmışsın..sana güzel bir enerji gönderelim rahatla bilgisayar başında 5 dk yeter ..olurrmu..etrafında full negatif var seni boğuyor şu anda..
gönderin enerjilerinizi bana bakim :1:
deryacım, bugün benim gidişat belii,, hava yagmurlu...
Canım bence de Deryanın dediği gibi yap. Bence evden gitmek en büyük hata. Durum daha ciddi,daha çözülemez hale gelir. En son olabilecek şeyi baştan yapman çok yanlış olur. Derya nın dediği gibi sessiz kal,iyice düşün ve kendini kesinlikle üzme. o seni öyle gördükçe üzülüyordur ancak aile durumu olunca sözünün geçtiğini düşünerek sesini çıkarmıyordur. Bir süre sessiz kalman hatasını anlamaya başlaması için ders olabilir.
yok ya, ne üzülmesi... ders falan almaz o...
melekcim ne desem bilmiyorum valla.ama çalışma imkanın varsa ne yap ne et, çabala işe başla çalış.senin tek çözümün bu görünüyor.evi o geçindirmek zorunda. alacağın maaşta sana yeter ona bağımlı kalmazsın.artık borc mu verir evi nasıl gecindirir o düşünür.sen kendine bakarsın sadece, eşin ancak bundan anlar çünkü. şuan için ağlayıp asla yıpratma kendini yazık değil mi sana başka şeyler odaklanmaya çalış imsenin seni böyle üzmesine müsade etme hayat arkadaşın olsa bilse..her zaman güçlü ol karşında dik dur,biraz umursamaz davran eşine karşı, önemsemiyormuş gibi.

ayse bende bunu düşünüyordum..
pazartesi müftülüğe basvurup, fahri görev için bilgi isteyecegim.
cocugu düşündüm şimdiye kadar ama onu bi kreşe falan bırakabilirim...

amac benim para kazanmamda degil, su evden biraz uzaklasmam..
benim bi görev alabilecegime dahi inanmıyor :14:

umursamaz davranıyorum ama odadan cıkınca sürekli aglıyorum...

canım onunla dini boyutu tartısamam ben, gercekten ilmi cok cok güzel.. ama senin dediğin su nokta var onda:" ona göre olması gereken normal bir olay ve zannediyorki hayr yapıyor.." defalarca "bizi göz ardı edip, yapacagın hayırdan sana sevap iyilik gelmez " diye söyledim ama bunu anlamıyor.. beni "cahilsin" deyip incitiyor... aslında nasıl anlatayım, bunu istemedigimi sanıyor ama sorunum para vermesi degil.. beni kırması...

ah hilalim, söyledim söylemem mi? dedigim dedik, çaldıgım düdük...

ne yapayım derya? ağlamadan duramam ben,onu gördükçe sinirleniyorum.
ii davransam olmaz, kötü davransma olmaz...

ben uzaklastıkca o hiç yanasmaz zaten... yine adım atan taraf ben olacagım :14:

ÇÖZECEĞİZ ÖNCE BUNU BİL KUZU..SADECE AZ SAKİN..TAMAMMI..İLMİ YÜKSEK OLMAKLA KALP KIRMAK ÇOK TEZAT BE MÜTİM..SEN ÜZÜLME ADIMDA ATMA SENİMN YUMUŞAYACAĞINI BİLYOR ALIŞMIŞ..
Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [Hazreti Muhammed (S.a.v)]

İşte bu çok güzel olur Melek.
En azından ona bağımlı olmadığını görsün, ondan başka uğraşların olmuş olsun.
Oğlunu kreşe de bırakırsın anneannesine de bir şekilde halledilir büyüdü sonuçta.

ÇÖZECEĞİZ ÖNCE BUNU BİL KUZU..SADECE AZ SAKİN..TAMAMMI..İLMİ YÜKSEK OLMAKLA KALP KIRMAK ÇOK TEZAT BE MÜTİM..SEN ÜZÜLME ADIMDA ATMA SENİMN YUMUŞAYACAĞINI BİLYOR ALIŞMIŞ..
Canı Yanan Sabretsin, Canı Yakan, Canının Yanacağı Günü Beklesin... [Hazreti Muhammed (S.a.v)]
derya, çözülecek gibi degil ki.. senelrdir bu böyle sürer gider...
onlar ister,biz sürünüp gideriz...

sabredeyim ama onun beni anblayacgı gün gelemyecek gibi... :14:

İşte bu çok güzel olur Melek.
En azından ona bağımlı olmadığını görsün, ondan başka uğraşların olmuş olsun.
Oğlunu kreşe de bırakırsın anneannesine de bir şekilde halledilir büyüdü sonuçta.

onuda dinlemicem artık...
yasıtlarım hep üni mezunu oldular. ben aman para gitmesin diye basvuru bile yapmadım. üni mezunu olsaydım coktan atanmıstım..
pazartesi ilk işim bu işi halletmek olacak...

derya, çözülecek gibi degil ki.. senelrdir bu böyle sürer gider...
onlar ister,biz sürünüp gideriz...

sabredeyim ama onun beni anblayacgı gün gelemyecek gibi... :14:

onuda dinlemicem artık...
yasıtlarım hep üni mezunu oldular. ben aman para gitmesin diye basvuru bile yapmadım. üni mezunu olsaydım coktan atanmıstım..
pazartesi ilk işim bu işi halletmek olacak...

Hallet Melek hallet hiç ihmal etme artık.
Üniversiteyi açıktan okuyabiliyorsan ona da başvurebilirsin aslında.

en kısa zamanda başvur inş. olur canım.senin için şuan en iyisi bu

Back
X