Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bırak omuzları tamamen belli ne kadar kilo verdiğin. çok farketmiş ama. Valla şuan çok iyi görünüyorsun.Tebrikler :46:

Sayende teşekkürler canım. :46:

Bende son çektirdiğim fotoğrafı görünce farkettim. Hastanede farketmeyen kalmadı zaten :60:

Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

Ne demek canım benim rica ederim. Keşke daha önce sorsaydın. Zorlanmazdın şimdiye kadar.

Kızlar defile fotoğraflarını ekliyorum, bakabilirsiniz.

BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH
2 dilim çavar ekmeği
1,5 kaynamış yumurta
Peynir
Yeşil çay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
5 kayısılı yoğurt

ARA
1 Elma

AKŞAM
1,5 kabaktan sote(az zeytinyağı)
Yoğurt
Salata

Allahtan bugün Perşembe.Akşamüstü arkadaşlara uğradık.(uğramaz olaydık :) ).gittiğimiz gibi baklava ve pasta olan bir tabak ile çay getirdiler. Beni görmeniz gerekirdi.tabağı bana uzattılar ben o anki heyecandan olsa gerek " yoooooook yoooook ben istemem" diye ani bir tepki verdim. :60: Sanki zorla yedirecekler. :60:

afiyet olsun canım.yemediklerin içinde alkış:46:
Evet canım yaaaa maşallah hepimize.

Ben artık gerçek hayatımda da çok dikkat çekmeye başladım. Beni gören diyet yapmaya niyetleniyor. Sürekli diken üzerindeyim nazar değecekler diye. Ben çok korkarım nazardan.

Bu arada benim albümümdeki resmime baktınız mı? Melek'cim özellikle sen baksana ne kadar zayıflamışım çok belli oluyor.

ben göremedim canım resimlerini merak ettim

Kızlar geçen ay yeterlik sınavına girmiştim,biliyorsunuz...
1 soruyla,tam 1 soruyla kacırmışım :50:

Neyse...
Belgem var ama süresini uzatmak için girmiştim...
seneye olursa yine girerim, panik yok :1:

Haziranda alım var,ona yerlesebilsem keşke,cok ii olacak... :10:

hayırlısı olsun cnm üzme kendiniii

paylaşım için sağol hilalcim aslında lıgt mağnum çıkarsalar ne güzel olur 0 şeker:27:

hakkaten ya bencedeeeee ama yaparlar onu da bu gidişle :1: :1:

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

canım maşallah çok fark etmişsin.çok hoş olmuşsun büyük fark gerçekten maşallahhhh.devamını dilerim inş. istediğin kg takılmadan ulaşırsın canım

Teşekkürler Ayşe'cim yaaaaa. Sizden bunları duydukça çok daha mutlu oldum. Ben bu kadar farkettiğini bilmiyordum. Sanki bana hala şişmanmışım gibi geliyor. Arada bir fotoğraf eklemek lazımmış demek ki. :16:

hello bebekler menümü yazayım

sabah
2 dilim k.e.
peynir

öğlen
sütlü nescafe
bir avuc fındık

akşam
menemen
1 tane dukan krep
fındık

spor : 2 saat

Afiyet olsun turticim. Çok güzel olmuş menün. Kepek ekmeğini üşenmeden kepek ekmeği diye yazsan. Hilal yine kek sanacak :60:

iyi aksamlar kizlar,bugünkü ictigim caylardan heralde uykum kacti,gelip size bakayim dedim :)

Ayşe'cim bu arada aklıma gelmişken sen dünki mesaj sayını bildirmemişsin bana. Biliyorsun mesaj sayıları önemli. Bildirim yaparsan iyi olur canım. :26:

Biz en iyisi bu menüyü unutalım MuMu'cum. Hilal'de yorumunu yapmış zaten. İnşallah zamanla senin menülerde düzene girecek.

Allah yardımcın olsun Melek'cim. Böyle düşünüp hem evliliğini hem kendini yıpratma. Biraz sakince düşün. Sakın öfkeyle sonradan düzeltemeyeceğin şeyler yapma.

İnşallah, inşallah. Takımınızı değil takımımızı diyeceksin. :9:

Geçmiş olsun canım. Tam ben diyecektim ki Hilal demiş zaten. Ihlamur ve limon ben bazen tarçında atarım içine. Çok iyi geliyor.

Limon, soda ve gripin karışımıda çok işe yarıyor. Ihlamurun faydasını gördün sanırım Hilal'cim.

simdi söyle oluyor,2 hafta deneme süresinde olup takima alinip alinmiycagim belli olmadiigndan öyle dedim ama sahsima sorarsin ben 13.takimli oldum bile :)

bende görebilirmiyim?

Tabiiki canım arkadaş olarak ekledim seni bakabilirsin.

kızlar bugün mesajlar kime atılıyor?Sonra

11 -12 Nisan : Laydline

13 - 14 Nisan : Mutedeyyin

16 - 17 Nisan : TadLi

18 - 19 Nisan : UZAYIM

simdi söyle oluyor,2 hafta deneme süresinde olup takima alinip alinmiycagim belli olmadiigndan öyle dedim ama sahsima sorarsin ben 13.takimli oldum bile :)

Bencede artık 13. takımdansın.

slm kızlar bilgisayar geldi sonunda kaç gündür tamirdeydi.biraz sesi var ama şimdilik idare ediyor.

hoşgeldin canımm :1:

Afiyet olsun turticim. Çok güzel olmuş menün. Kepek ekmeğini üşenmeden kepek ekmeği diye yazsan. Hilal yine kek sanacak :60:

saol cnm :60: ayy bir daha öyle okumaz diye yazmadım insanın canını da kek çektirtiyor :1:

sen simdi 71 kilomusun,hadi canim (sok olan smiley)

benim smileylerim niye gözükmuyo ya :(

Önceki fotoğrafta 85,5 kiloyum.

Sonrasındakinde 71,8

Boyum 172 cm olduğu için öyle görünüyor sanırım canım.

Tabiiki canım arkadaş olarak ekledim seni bakabilirsin.

11 -12 Nisan : Laydline

13 - 14 Nisan : Mutedeyyin

16 - 17 Nisan : TadLi

18 - 19 Nisan : UZAYIM

Bencede artık 13. takımdansın.

Teşekkürler Ebrucum. canım benim mesaj sayım 18 not eddermisin.HERKESE İyİ GECELER

Son düzenleme:
Back
X