öyle deme turti 1 kere tuvalete çıkmak 35 kalori bunu düşün
masallah erkenciyiz sporlarda yapılıyo hadi bakalım
bu arada hoş geldin ismim gülçin ya sen?
ayy desene o zaman benim giden kiloların cogu tuvalete gitmekten gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle deme turti 1 kere tuvalete çıkmak 35 kalori bunu düşün
masallah erkenciyiz sporlarda yapılıyo hadi bakalım
bu arada hoş geldin ismim gülçin ya sen?
evet canım aynen öyle oluyoayy desene o zaman benim giden kiloların cogu tuvalete gitmekten gidiyor![]()
![]()
saol canım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıkları iyi gidiyordur umarım ben şimdilik kaçıyorum işlerim duruyotünaydınlar arkadaşlarrrr
nasılsınızz....
mutimm evde deilim giremicem demişsinn inşallah bi sıkıntı yokturr
kolay geleeee ex ortimm:))kızlar şimdilik kaçıyım ben işlerimi hallediyim
reglyim ödem de vardır büyük ihtimal ama sabah tartıldım 57.5 kiloyum haftaya listeye girerim inşallah
ebrucum valla tebrikler mesaj yazdım ama gitmedi sen geldiğinde ben 58 kiloydum sen 15 kilo verdin ben yerimde sayıyorum![]()
herkeseeeeeeeeee gönaydınn canlarım kahvaltı yapıp spora gidicem sonra görüşürük çok çok öpüööreee siziiiii![]()
saol canım iyiyim sen nasılsın düğün hazırlıkları iyi gidiyordur umarım ben şimdilik kaçıyorum işlerim duruyo
kızlar şimdilik kaçıyım ben işlerimi hallediyim
reglyim ödem de vardır büyük ihtimal ama sabah tartıldım 57.5 kiloyum haftaya listeye girerim inşallah
ebrucum valla tebrikler mesaj yazdım ama gitmedi sen geldiğinde ben 58 kiloydum sen 15 kilo verdin ben yerimde sayıyorum![]()
kolay geleeee ex ortimm:))
günaydın şekerrrr
kız turtaaaaa noldu daa benim gibiiii geri kilo aldın sen bakimmmmm
ben seniii daha zayıf hatırlıyorum bebekk ya
evet almanyadayim bensen almanyadaydın dimi gülüm..
herkeseeeeeeeeee gönaydınn canlarım kahvaltı yapıp spora gidicem sonra görüşürük çok çok öpüööreee siziiiii![]()
Hayırdır Melek'cim. Sorun ne? Özel değilse :26:
neden diyeceğim ama özel değilse
tünaydınlar arkadaşlarrrr
nasılsınızz....
mutimm evde deilim giremicem demişsinn inşallah bi sıkıntı yokturr
zor kararlar veriyorum
çok zor durumdayım... ne yapacagımı bilmiyorum..![]()
- yemek yemeden 1 saat önce çiğ olarak iki – üç
adet keçi boynuzu yemelisiniz.
- Keçi boynuzu sizi iştahtan kesip ihtiyacınız olan
yemeği yemenizi sağlayacaktır.
- Keçi boynuzu sayesinde uzun saatler tok
durabilirsiniz. Özellikle Gece 24 00 gibi yatan birisi 16 30 gibi iki – üç adet keçi boynuzu tüketip 17
30 gibi akşam yemeği yerse 24 00 a kadar
acıkmazsınız.
- Keçi boynuzunu Uzun uzun ağzınızda
çiğnemelisiniz.
- Kansızlar için ideal bir diyet formülüdür keç boynuzu.
- 200 Gram keçi boynuzu 308 Kalori’dir
kizlar keci boynuzu yiyen varmi,tadi naisl??
zor kararlar veriyorum
bende nedense artık kaçamak yapmak hissi gelmiyor içimden
inş. hayırlı olur hersey...
öyle yapayım,dedigin gibi bide uzamasını beklersem üzülürüm..
Perçem falan atarsa Halil Sezai gibi dolasmayayım ortalıkta
oh oh maşallah..
ah o çiğ köfteler yok mu hilal eşim 2 kez yaptı yedikçe yedik tabi yanlar da yağlar arttı bi odaklanamadım gitti sizden de ayrı kaldıkça salıyorum kendimi bırakmıycam artık burayı
vav süper olmuş ben de 1 saat dışarda yürüdüm bugün
kızlar bu 4 günde sobayı kaldırdım eşim evdeydi dışarı çıktık sehre indik bayram çocuğun telaşı derken ev berbat oldu bugün temizliğe daldım
kızımın resimlerini bir ara yüklerim
kilom malum tartılmıyorum bile cumartesi bayıldım acile kaldırılmıştım ilaçları bıraktım yan etki yapıyorlarmış
sabah bi uyandım kulağım fanıldıyo,basım dönüyo,nefes alıp vermekte çok zorlanıyorum elimi yüzümü yıkayım derken lavabonun önünde tutunduğumu hatırlıyorum gerisi hastanedeyim
Allahdan eşim evdeydi
sonra hep birlikte vakit geçirdik bolca konuştuk falan çocuklara da iyi geldi bu kısa tatil bana da
sizleri çok özledim ayrılmadan devam ederim inşallah çünkü son 6 haftam verdim verdim artık şu kiloları uğraşmıycam artık
rahat edelim incecik incecik zorlanmadan yanlardan bişeyler taşmadan gireceğim artık kıyafetlere
sabah yine yoğun bir maraton beni bekliyo
günnaydınn kızçeler
ben bu dukancıyım Allahın izniyle..hazırım başlıyorum..şimdi sabah yürüyüşüme gidicem.gelince de kahvaltı.sarıyerdeyim ben.sahilde yürüyorum bana psikolojik açıdan özellikle çok iyi geliyo.antidepresanı bıraktım yürüyüşe başlayınca..şimdilik bye..
DÜN kü Menüm
SABAH
2 dilim ekmek
Yeşillik+domates salatalık
2 lokma sucuklu yumurta
peynir
yeşil çay
Öğle
YOK(Kahvaltı 11 deydi)
ARA
Sütlü kahve
1 elma
AKŞAM
Tavuklu pilav vardı(tavuklar Allahtan karışık değildi.Üstten tavuklarını ayıkladım)
Salata
Cacık
aa saol bitanem ben yeni gördüm bu mesajını..
Günaydın Kızlar...
Bugünlerde giremezsem diye haber vereyim dedim...
Cumaya kilo bildirmeye calısırım...
günaydın kızlar.öğlen yokum davetliyim.
kahvaltı etmedim daha canım bişey istemiyor hiç yiyesim yok ya olmadı zorlayıp kendimi 1 tane dukan kabak dolması yiyeceğim.
hilalcim bu arada dünkü msj sayım 8 canım
zor kararlar veriyorum
Meraba kizlar nabersiniz ?
Doktor islerimi halledip eve gelebildim kahvaltim bu saate kaldi, biraz dinlenip ev islerine baslarim
daha sonra musterim gelecek ..
Arkadaşlar merhaba,
Ben geçen yaz başında bu gruptaydım, 7 kg kadar vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, paylaşımlarım da gayet iyi ve faaldi, fakat bebeğim çok küçüktü, hastalığıyla beraber uzun süre katılımda bulunamadım ve dolayısıyla devam edemedim.
Şimdi tekrar grubun motivasyonuna ihtiyacım var eşimle diyete başladık 2 gün önce. CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler bölümüne mesaj atıcaktım ama grupta belki hala tanıdığım kişiler kalmıştır diye önce buraya sormak istedim, alıştığın birkaç kişi varken adapte olmak daha kolay olur diye, şu an kaptan kim bilmiyorum ama eğer yeriniz varsa burda tekrar başlamak isterim.
93 kiloyum ve yaz ortasına kadar kilo vermem lazım, egzersiz de yapıyorum diyetle beraber. 3 gündür 1,5 kilo verdim. Umarım yeriniz vardır ve birbirimize faydalı olabiliriz.
Cevabınızı bekliyorum![]()