• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel.Böyle devam et.:46:

oooo maşallah yakında 3 litrede olur :46:

Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.

Amanın bu nasıl bir menü.Kübra kızmaya başladım:47: Hiç olmamış.Toparlan kız artık.Zaten kilonun duraksamasından şikayetçidin birsüre sonra iyice duraksayacak .
[/COLOR][/B]
Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem:1:

saol haticecimmmm :) yaa şu muz olayına taktım, kakaoya batırıp falan ben de haftada 1 yiyim diorum kahvaltıya öğle arasında :D

Tereyağlı kepekli spagetti oh afiyet olsun.Çok fazla tercih etmediğin sürece sorun yok.Muz konusunu biliyorsun.Hiç masum bir meyve değil hiç.Allahtan kendilerini hiç sevmem:1:

Haklisn muz konusunda allahtan iki tanecik kaldi yarinda dokunmam malum persembe:1:
kalanida dier gunlere dagitir yerim uzunca bir donem almayi dusunmuyorum :1:

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok :60::60::60:

bak seeen bizim hamarat kaptana ben denemedim hc ins tutar konservelerin datlum:16:

Son düzenleme:
:56:MENÜM:56:
SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve
3 petibör:17:

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay

ARA
Yarım avuç badem

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Henüz spor yapmadım ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Sadece birkaç hareket yapıp bırakırım.

Kızlar burdan çıkınca gidip 10 kg domates soyup, doğradım.Sonra pişirdim konserve yaptım .İlk kez yapıyorum inşallah tutar ve lezzetli olur.Çok hamaratım çok :60::60::60:

maşallahhh eline sağlık canım inşallah olur da hevesin kırılmaz :) hem neden olmasın ki ya?? :) annem de bugün kırmızı biberi közleyip, sonra tencerede kendi suyu ve yağıyla kaynattı. sonra da konservelediii. o da olmuştur zannımca :D

tereyağın faydalarını biliorum tatlım, ben ne kadar yediğini yazmamışsın die demiştim daha çok :) yağsız da gzl oluo ama, domates ve sarımsağı rendeleyip içine kat, dadından yinmezz :)

bu arada ben bi ara koreye sarmıştım :D ramen almıştım baya bi, hala da var ya bir ara öğünlerimde yemeyi düşünüorum, ayranla :D heh diyeceğim şu, bol karabiberli (acılı olsun baya:)) tavuk suyuna çorba yap ve içine spagettiyi at piişirmeden, bırak çorbanın içinde pişsin. çakma ramen yap yani :) o da fena bişe oluooo, kuru kuru yemekten iidir spagettiyi :)

son dediklerini anlayamadim kizim kore ne ramen ne :D su cin yemekleri mi yoksa:44:

alla allaaaaaaaaaaaa :S nası çok gelio ya, psikolojin bozulmuş kuzum diim ben sana!!!

Canim soyle soyleyim sana, suan verilecek kilon fazla kendini alistirip simdiden bu kadar az yemeye baslarsan hem cok az kilo verirsin hemde zamanla yiyeceklerini
dahada kisman gerekecegi icin senin icin cok daha zor olur..

Bana gelince bugun menum abarti olmus zannimca :1:

bebegim bilerek tereyagli yaptim diyetisyenlerde tereyag yenmesi gerektigini savunuyor, faydali yaglardan oldugu icin..
Glisemik indeksi yukselmesin diye max 9 dakika hasladim spagettiyi, kepekli oldugunu eklemeyi unutmusum olcusu bi kase kadardi cok lezeetliydi ama:56:

Afiyet olsun Banu.Menünde sporunda çok güzel.Böyle devam et.:46:

oooo maşallah yakında 3 litrede olur :46:

Afiyet olsun Zeynep güzel olmuş.

Amanın bu nasıl bir menü.Kübra kızmaya başladım:47: Hiç olmamış.Toparlan kız artık.Zaten kilonun duraksamasından şikayetçidin birsüre sonra iyice duraksayacak .
[/COLOR][/B]
:17::17::17::17::17::17::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
Düzeltecem kızlarr...

İnş güzel olur canım :16:

SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay

ARA
Yarım avuç badem

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt
Henüz spor yapmadım ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Sadece birkaç hareket yapıp bırakırım.

Afiyet olsun canım ..

SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay

ARA
Yarım avuç badem

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt

afiet olsun canımmm :)

SABAH
2 dilim çavdar ekmeği
Omlet
Domates,peynir
Yeşilçay

ARA
Sütlü kahve

ÖĞLEN
Peynirli dukan krep
Domates,zeytin
Yeşilçay

ARA
Yarım avuç badem

AKŞAM
Müslili kayısılı yoğurt

iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu var :1: petibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)

maşallahhh eline sağlık canım inşallah olur da hevesin kırılmaz :) hem neden olmasın ki ya?? :) annem de bugün kırmızı biberi közleyip, sonra tencerede kendi suyu ve yağıyla kaynattı. sonra da konservelediii. o da olmuştur zannımca :D

ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel:16:

Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.:16:

iki gundur petibor ler hayirdir kaptan bir durum mu var :1: petibor harici guzel o da nazarligin olsun afiyet olsun :)

ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel:16:

ayy deli misin kuşuummmmm ben kış gelsin die adaklar adıom resmenn ahhahhah :D

Onuda yapacağım.Bu sene iyice heveslendim.Bu cumartesi hepsinden alıp ya dondurucuya atacağım yada konserve yapacağım.Bu sene deneme senesi güzel olursa seneye bol bol yapar kışın rahat ederim.:16:

valla yap canım, sarımsaklı-sirkeli-maydonozlu olandan da yap derim bütün sene kahvaltıda, akşam yemeğinde falan yersin tabi seviosan :)

ee kis hzirliklari basladi artik demi ama sevmiyorum soguk kapali havalari ben yaa hep yaz olsa gulluk guneslik olsa ne guzeeeeel
Canım okullar açıldı .Sabah 7de kalkıp kahvaltı yapıyoruz.Öğlen 12 ye kadar okuldayım.Acıkırım diye pazartesi 1 paket petibör götürdüm.Arkadaşlar poğaça,açma,simit getiriyor bende onlardan yememek için birkaçtane bisküvi kemiriyorum :1: O kadarda ikram ettim birkaç tane kaldı.İnşallah benimkide yarın bitecek :60:

Acıkmadan yenilmezkiiii anlamıommm :1:

yiceksin zorla kendini. mesela diyetisyenin bana verdiği liste (1600 kcal) yi uygularken ben de aralar için acıkmıodum ama zorla da olsa yiodum :S böle yiyerek zayıflayacağını sanma,aksine Allah koruusun hastalıklara davetiye çıkarıosun :S

Az gideyim ben su kalan utuyude yapiyim, bu ev isleri hic bitmez zaten:ssz:
bekarlar hayat size guzel valla, banu kubra sozum size hiih :33::33:

yıh yıhhhh :D bekarlık sultanlık dedikleri şey işte tam da bu anda devreye girio hihohaaaa :D kolay gelsin canımm:P ben de akşam sporuma kaçıiimmmmmm grşrz hatunlar :D

ayy deli misin kuşuummmmm ben kış gelsin die adaklar adıom resmenn ahhahhah :D
Niye kız???
valla yap canım, sarımsaklı-sirkeli-maydonozlu olandan da yap derim bütün sene kahvaltıda, akşam yemeğinde falan yersin tabi seviosan :)

Sevmem miiii :16::60:Ondan bundan şundan hepsinden yapçam :16: Sen annenden tarif alda yanlış yapmayayım.Sor bakalım başka neler neler yapıyor.Değişik birşeler varsa deneyeyim.Bu arada sen nerde yaşıyordun???

Offf Gönül neden hatırlattın.Benimde yapmam gereken birsürü ütü var.Ne güzel unutmuştum:30:

yıh yıhhhh :D bekarlık sultanlık dedikleri şey işte tam da bu anda devreye girio hihohaaaa :D kolay gelsin canımm:P ben de akşam sporuma kaçıiimmmmmm grşrz hatunlar :D

Görüşürüz Banu.Kolay gelsin.

Back
X