• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şaka yaptım şaka :)
Çıtır olarak girecez inşş... :16::16::16:
İnşallah:16:

Menum

Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)

Ara 1 kase yogurt (136 kalori)

Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)

Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)

Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)

Toplam 1095 kalori

Spor yok

Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))

Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..
Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmiş:16:

Dun esaretin bedelini seyrettim uzuuun sure aradan snra, seyreden var mi bilmiyorum ama yine etkisinde kaldim :5:

afiyet olsun.bugün menünü çok beyendim ferhan.:46:
Ben pek begenmedim ne bulduysam yemisim menusu :))

Ben geri geldim, uykum kacti :30::32:

regl olundugu nasi belli ben gibi salirmisin tatlilara :1: kek cukulata mukulata yemeyim diye kahvaltida tahin pekmeze sarilmistim direkt afiyet olsun sanada :34:

kubraaa gotuuur islak kekler fln ooooh afiyet olsun baciim:35:

Hehe dimi menuye baksana sakinlestirici gibi hepsi yada tam tersi azdirici bende anlamadim

İnşallah:16:

Öğle yemeğinin kalorisi benimde dikkatimi çekti.Sadece ekmek o civarda değil mi? Yemekle beraber 97 kalori:44: Menün güzel olmuş afiyet olsun.Çikolata bile yenmiş:16:

Bu itter cikolatalar aslinda bi zartbitter var birde bitter var bitter olan en iyisi yani diyetteyken benimkinin /64 kakao..zartbitter biraz daha hafif vollmilche yakin ama kalori daha yuksekmis..buda aslinda hatir hair hic iseye benzemiyor..dur bakayim yeniden ekmek kac yemek kac...hesaplarken 10 gr bulguru bile koydum aslinda..ekmekte tamtahilli..

Dun esaretin bedelini seyrettim uzuuun sure aradan snra, seyreden var mi bilmiyorum ama yine etkisinde kaldim :5:[/.

Benim en sevdigim filmlerdendir oo..cocuklarada izlettigim filmlerimden..bazi filmler vardir ozel cocuklar daha kucukten bilmeli esaretin bedeli onlardan biri benim icin

Haticecim 10 gr blgurda 8,kabakta 18, ekmektede 71 kalori yaziyor ama bunlarada birde 50 100 ilavemi etsemki salca fln vardi icinde 1 tatli kasigi ve 2 yk fln soyayagi

Haticecim 10 gr blgurda 8,kabakta 18, ekmektede 71 kalori yaziyor ama bunlarada birde 50 100 ilavemi etsemki salca fln vardi icinde 1 tatli kasigi ve 2 yk fln soyayagi
100 cal eklesende hiçbirşey değilmiş.Afiyet şeker olsun canım :16:

Hani sey demek istedim...baya guzel karnim doydu ve tatda superdi 100 kcl cik

Aslinda hep o tarz haif ßebzelerle beslensek demek ciddi fark edicek

Zeynebin sirri cozulduuuuuuu ;)))

Hatice iyi geceler canim...ben yarin 8:30 da kolne seminere idicem canim aksama kadar surucek...yol vs derken cok gec evde olurum...msj acisindan beni izinli sayabilirmiyiz canim

AnEeee hatuncuklar kaymis bile

Haydi banada musade o halde...iyi geceler herkese

Msjlar bana..duyanlar duymayanlara duyursun

Kahvaltı: 1 adet kepek ekmeğine kaşarlı tost, 1 brdk çay

Öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık pilav, yarım tabak kuşbaşı tavuklu türlü
Akşam: 1 kase çorba, 1 haşlanmış yumurta, 2 köfte, 2 nugget, 1 brdk ayran (uff amma da yemişim :D) böle yazınca ne çok duruo :52::52:

1 bardak süt

Su: 2.5 lt

Spor: leslie 2 miles + 100 twist + 50 mekik + 2 kgluk dumbellarla kol çalıştırma

menüm
sabah:1.5 dilim light ekmek
1 kaşık lor
melemen
1 tane yeşil zeytin
2 tatlı kaşığı reçel

ara:1 erik

öğle:1tabak patlıcan yemeği,2 kaşık yoğurt

ara:1 neskafe 3ü birarada,2 ceviz,2 incir

akşam:2 kepçe zetinyağlı barbunya pilaki
3 kaşık bulgur pilavı
morlahana,havuç salatası

su:2 litre
spor:60 dakika leslie 5 mile

bugün yoğundu ama kaçamaklarım ile menümü yazacam hepsi çok güzeldii midem bayram etti :21::21::21::21:

Sabah :
1 kaşık kaymak
peynir
çok tahıllı ekmek
domates salatalık

Ögle :
mercimek corbası
acıbiber

Ara:
1 bardak süt
ıslak kek :17::17::17::17:( 1 dilimcik )

Akşam :
2 biber dolması
1 domates dolması
1 kase cacık

ara:
1 dilim börek :17::17::17:

yedikçe yedim
bununda tek sebebi bgn regl oldm bayağı geçiktm gibi oldu siskindm ama canm çok şey istedi..

Menum

Sabah
3 dilim ekmek,2 domates,1kk peynir,5zeytin,1tatli kasigi recel,biraz tereyagi (305 kalori)

Ara 1 kase yogurt (136 kalori)

Ogle
1tabak az bulgurlu kabak yemegi,1 dilim ekmek (97kalori)

Ara
20 gr bitter cikolata (96 kalori)

Aksam
Light sutle musli icerisine 2 incir..biraz badem ve ceviz attim (458kalori)

Toplam 1095 kalori

Spor yok

Simdi program yeni ya hevesle yazarim biraz:)))

Ogle yemeginn kalorisine bakin..bu sekilde biraz takip eince bi sure onra ezberle ogrenirim iye dusunuyorum
Bana 1176 kalori onerdi ..

afiyet olsun kızlar.kübra menüne bayıldım

kızlar saat 11 gibi geldim ama yazamadım çocuklar oturtmadı.şimdi onları uyuttum.arada bana yazdığınız ve kaçırdığım olduysa özür uykusuzluğuma verin.

bende yatayım kızlar gelen olursa herkese iyi geceler.

canım önce kutunun üzerinde member login yazıyor.oraya bak.kutunun içinde sing up now yazan yeri tıkla üye ol.sonra giriş yaptığında boyunu kilonu yazman gerek.o senin günlük alman gereken kalori miktarını yazıyor.sonra yukarıda FOOD yazan yeri tıkla.your food diary yazan yer senin yiyecek günlüğün.breakfast yazan yerin altında add food yazıyor.oraya tıkayıp çıkan sayfada SEARCH yazan kutunun içine mesela ekmek yazacaksın.türkçe çok yiyecek var.sen search dediğinde başka bir sayfa çıkıyor.çeşit çeşit ekmekten birini seçince yanda miktar var.onu seçiyorsun.tüm yediklerini bu şekilde seçtikten sonra tüm yediklerini gördüğün listenin altında COMPLETE THİS ENTRY yazan yeri tıklıyorsun.exersize yazan kısmı tıkladığında spor çıkıyor.tür ve süre belirliyorsun oda sana yaktığın kaloriyi söyleyip yemek listenin altına eksi kalori olarak ekliyor.
aklıma gelen bukadar.başka bir sorun varsa sor canım.

canım yaptım teşekkürler.benim günlük 1620 kalori almam gerekiyormuş hergün yapıcam bakalık

Gunaydin kizlar

Sabah dayanamayip tartildim:)) + yok - azicik var:))))

Bugun tum disaridayim ne yerim bilmiyorum..simdi yulaf gevregi ile kahvaltimi yapicam...yanima meyve alicam...ogle yemegini yemeye calisicam..ara ve aksam biraz meyveyle gecisicek...eve geldikten sonra yada disarida yemek istemiyorum aksam yemegini...yarin cumaaaaaaaa

günaydın kızlar ben geldim.herkese iyi günler

günaydın kızlaaaarr :))
dün iş yerinde çok yoğundum , nete giremedim akşam da telefon hatlarımızda problem vardı nete giremedim !
haber de veremedim bu nedenle , merak etmiş olabilirsiniz ?

bi geçmişe bakiim , neler kaynatmışsınız :)p

günaydın canım senin kız erkenci.gece kaçta yatıyor zeynep.benimkinlerde kalktı ben dün gece 12 gibi uyuttum,oğlan tekrar uyandım 1 gibi tekrar uyuu

canım benimkki en geç21.30 gibi uyur.sabahta 6 da uyanıyor.gün içinde de3 saat kadar uyuyor.doğduğudan beri uykucu benimki.

Back
X