• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Merhabaaaa kizlar:16:

Vaaayyy en kötü gunumuz böyle olsun diycem ama kötü,erden biriydi harbi yinede 3. olmusuz..demek diger takimlar baya kötü

Gecmis olsun canim

Melegim olsun bilmiyorum bende benimi kasttettin:)
Benim bebegim 15 aylik olucak bende 6 ay emzirdim ama emzirirken bile benim lohusalik bitti hemen regl oldum ve eski duzenimdeki gibi 21 gunde bir duzenli adet gördüm..bu sekilde ilk defa yasamistim ..
B

Offf feci gorunuyo:)) bende pide deyince normal pide ekmegi hayal ettim :))) biz gariplerin tabi burda ne kebab ne pide bildigi mi var..burda bi ekmek arasi döner..onuda ben yiyemiyorum..cogu yerde kötü yapiyorlar..turkiyeye gelince saldiriyoruz resmen yemeklere

Canim bu sabah nihayet sükürler olsun oldum:)) belim sirtim heryerim agriyor..ama yinede pazartesi doktorar gidicem kan tahlili fln yaptiricam zaten gitmek istiyordum bu bahane oldu..nettede baktim neden olabilir diye
Hep bildigimiz bir kac sebeb yaziyor..ben gecen cuma sanki resmen allah soyletmis..tamam biraz stres sikinti yapiyordum ama bukadar reglimis geciktiricek kadar degil:) ama baskada allaha binlerce kere sükür bir sikintim bir stresim yok..elbet yoruluyorum kuzularmla ilgilenirken ama bilemiyorum:44:
Gecen carsambada beni cok uzen bir sey duymustum gunlerce kabus gördüm..bir arkadasin cocugu tacize ugramis..daha 5 yasinda hemde anaokulunda:(((( okadar uzuldum ki...3 gece soguk terler doktum geceleri ,,kabuslar gordum hep...bukadar takmamaya calisiyorum ama olmuyor,,sürekli aklima ve gozumun onune geldi
Ama bu olayi duydugumda zaten 6 gun gecikmisti..direk onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
Allah yavrularimizi karusun ..cok zor bir zamanda yasiyoruz

Az önce cnn de bir begesel vardi..suriye ic savasiyla ilgili...devam bakamadim:(( gelecekte bizi neler bekliyor:/

Zaten sikiliyosunuz bide ben sikmiyayim caninizi..ama su siralar biraz keyfim yok
Canım benim stres sıkıntı etkiliyordur.Yazdığını okuyunca canım sıkıldı.Allah ailesine yardım etsin. Çok kötü bir durum.Şimdi birşeyler söyleyesim var ama ........................ noktalarla geçiştireyim.Allah bu tür iğrençlikler yapanların belasınbı versin diyede ekliyorum. Yarın umarım birşey çıkmaz.

Kızlar gırdım ama hc yazamadım bayram temızlıgı alısverısı ...
Bgn kısa etek aldm 40 beden ama 38de oldu yanlrm cıktı dıye 40 aldm :)

Sac boyası aldım. Akmıs durumda suan bayagı aynı renge boyayacm ama bu sefer fusya karıstırcm boyama :)))
Oh oh eteklerde alınırmış.38 bedenlerde giyilirmişte daha rahat olsun diye 40 aqlınırmış.Maşallah kız sana. Valla faceteki resimlerede bakıyorum gittikçe daha da güzelleşiyorsun.:nazar::nazar::nazar:

Selam nabersinzi kizlar ins hersey yolundadir kilo durumlari ne alemde cok merak ediyorum kim ne kadar verdi diye epeydir dogru duzgun giremiyorum..

kilolar gidiyor bende stresten olsa gerek, istahim cok kesildi spor falan yapamiyorum yalniz ..

gecmise bir goz gezdireyim simdi kimler neler yapmis :)))
Hoşgeldin Gönülcüm.Nasılsın canım? :16: Çok özledik seni.

Kahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu

Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu

Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran

Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt

1 brdk kayısı çayı

Su: 2 lt

Spor: :50::50:
Afiyet şeker olsun Banucum :16:

Arkadaşlar, günlerdir uğraştığım bir çalışmam vardı. Ne mutlu bana ki; az önce bitirdim..

Karnelerimizin yer aldığı konunun ilk mesajına, tek tek karne linklerini ekledim.

Sadece ilk mesajı tıklayarak, tarih sırasına göre mezun olan bütün yarışmacılara, karnelerine ve eğer paylaştı iseler; başarı öyküleri ve fotoğraflarına ulaşabileceksiniz.

Eksiğim, yanlışım varsa affola.. :34:

Buyrun lütfen:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-mezunlari.html#post1304813

Dilerim motive edici olacaktır.

Sağlıkla ve keyifle zayıflamalar dilerim. :71:
Teşekkürler Püsküüt :71:

merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim
Mesleğin neydi? Eşinin yanında olmaması üzücü.

geçmişi okuyum dedim birsürü alıntı yaptım ama silindi hepsi:((
hasta olanlara geçmiş olsun , biz neyse de çocuklar hastalanınca insan mahvoluyor
kilo verenleri tebrik ediyorum harikasınız
birkaç sorum var
1-menüleri aynı gün mü yazıyoruz bir gün öncesini mi
2- bi de mesaj olayı var anlayamadım onu
3-ceza puanı vs var mı
4-ararnızda dukan diyeti yapan var mı
5- bayram haftası kilo bildirimi yapılacak mı , yeni başlayanların bildirimi 2 hafta sonra mı yapılyor
şimdiden teşekkür ederim öpüldünüz iyi geceler
Ferhan tüm sorulara güzelce yanıt vermiş. Aklına takılan birşey olursa herzaman sorabilirsin.:16:

"cumbo ve meleğimolsun" daha önce yarıştıysanız hangi takımda olduğunuzu ve hangi etpata ayrıldığınızı öğrenebilir miyim?Ayrıca şuanki kilonuz ve hedef kilonuz kaç? Bunları not almam lazım.
Cumbo şuan 6 aydır herhangi bir grupta olmadığın için diskalifiye listesinde görünüyorsun.Paylaşımına göre listeye girmen durumunda diskalifiye listesinden çıkacaksın.

bugün hiç yazamadım.sevgili kocam sabah bir oturdu başına kalkmadı.işgal etti resmen bilgisayarı.şimdiyse benim yazacak halim yok.başım kazan gibi sabah görüşürüz.öptüm hepiciğinizi.:54:

günaydın arkadaşlar iyi ve güzel haftalar dilerim herkese:16:

Gunaydin kizlaar :16::16::16::16:

Haftanin ilk gununde tum guzellikler bizlerle olsun dilerim tum sorunlarimiz bi nebzede olsa cozulsun gonlumuzden gecen guzelliklerin
gerceklesmesi icin guzel kapilar acilsin insallah :16:

merhaba arkadaşlar yolculuğum vardı o yüzden giremedim fazla..ama bundan sonra düzenli girerim artık. aslında haftaya başlayacağım diyete . annemi bekliyorum gelince beraber dukan diyeti yapıcaz kısmetse..bugün sabahtan beri uçaktaydık sandviç yedim hep.
biz aslında bursada oturuyoruz ama ben mecburi hizmetim dolayısıyla siirte geldim 2 yıl burdayım eşim gelmedi oğlumla beraberiz, bu hafta eşim yanımda bayram dolayısıyla sonra annem ve babm gelecek ve yaşasın diyeeeeeetttttt diyeceğim

Ay ne kötü olmuşşş.. Ne iş yapıyorsunuz ki siz?

Dünkü menümü yazayım

Sabak 1 bardak ılık su
Brunch :9:1 yumurta 5 zeytin yarım kk peynir salata yoğurt
Akşam 1 adana salata çeşitleri ayran çok az ekmek
Ara bir adet erik

Spor camlar kapılar silindi çok sayıda kol bel ve bacak hareketi yapıldı :9::9::9:

Hala 100 gr fazlam var toparlayamadım iyi ki bu hafta bildirim yok. Benim kızda yeme problemi var kolay kolay hiçbirşey yemiyor. Dün sabah küstüm yumurtasını yemiyor diye. Sonra da öğlen kaşık mamasını yemiyor diye küstüm. Sonra bayram çikolatası istedi benden. Verdim bi tane. Sen de bunu ye dedi. Olmaz ben yemiycem dedim küstü bana zıbıdı:19:. Yedim ben de.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkk :60: :17::17:Şu an size dolma barnaklarımla yazıyom:9::9::9:. 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır :60: Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler:51::51::51:

Geçmişi okuyup döneceğim :60:(kim bilir kaç sayfadır)

Son düzenleme:
yasemincim çok geçmiş olsun canım :)))) helal olsun valla o kadar işin üstesinden nasıl geldin. ee sen bu haftasonu kızını görmeye gitmedin onlarmı geleceksana bayramda.

yeni gelen arkadaşlarla hala konuşma tanışma fırsatımız olmadı. kaç kişi geldi.

bu hafta kilo bildirimi yapmıcak olmamız iyimi kötümü bilemedim. dün tartıldığımda cuma günkü tartıdan 300 gram daha azdım. anlamıyorum ki her defasında cuma ile pazar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor.

ayy bugün şıkır şıkır dün eşimle bana bayramlık almaya gittik bugün giydim işe gelirken çocuk gibiyim ya bekleyemedim bayramı hhhaahahahaaa.

Bende hala tikirti pikirti yok

Yoga hareketleri yapicam simdi,belki faydasi gelir

Ferhan bugün doktora git artık:18::18::18:

Gunaydin kizlar

Haha nevrim kayar

Ayrica 4 ? Hic guzel bi rakam degil ,,her zaman tek rakamlar:129:

Tek güzelde, örneğin 1 çocuktan 3 e çıkmak zor yafuuuu:1::1::1::1::1: Sen 4 4 lüksün ya Ferhancım, yukardaki sana 4. yü yolluyo galiba:9::9::9:

Bende bugün atistirmalikla hep gecirdim bilerek!!!
Krize giricem
Sabah. 4 kuru erik
Ögle 2 aktivia
Aksamda lahana salatai yaptim yedim simdi

Circirim resmen ama umurumda degil kilom fazla cikiyor..ve hani olurya bazen dunya yansa umurun olmaz:(( öyleyim suan
Pazartesi sabah ilk isim doktora gitmek olucak...neden öyle sikildigim gerildigim anlasiliyor simdi

Bugunde cok sessizsiniz

Cırcır mode, arada iyi gelir, Ama menün çok kötü olmuş canım:20:

menüm:
uyanınca 1 kuru incir
öğlen: 1 simit,yarım poğaça
2 kaşık yumurtalı patates salatası
peynir

ara:1 neskafe

akşam:küçük bir tabak tavuklu pilav
bol salata

ara:mandalina,erik

su:1 litre
spor:yok
Zeynep sabah gün mü vardı hihihihihiih:1::1::1:

neden bugün burada kimse yok, çok sıkıldım:6::6::6:
Burda olmayı tercih ederdimi, temizlik yaparken kendimi kakılmış gibi hissettim:27::27::27:

bu günkü menüm
sabah
3 dilim light ekmek
lor, salça, bal, domates salatalık çay yumurta

arada
1 kase sütlü nesfit

öğlen
yarım dilim su böreği
2 tane mercimek köftesi

akşam
ızgara hamsi
salata
yarım elma

Öğlen olmasa menün örnek menü olurmuş hani:9:

yasemincim çok geçmiş olsun canım :)))) helal olsun valla o kadar işin üstesinden nasıl geldin. ee sen bu haftasonu kızını görmeye gitmedin onlarmı geleceksana bayramda.

bu hafta kilo bildirimi yapmıcak olmamız iyimi kötümü bilemedim. dün tartıldığımda cuma günkü tartıdan 300 gram daha azdım. anlamıyorum ki her defasında cuma ile pazar arasında nasıl bu kadar fark olabiliyor.

ayy bugün şıkır şıkır dün eşimle bana bayramlık almaya gittik bugün giydim işe gelirken çocuk gibiyim ya bekleyemedim bayramı hhhaahahahaaa.

Temizliği yaptım ama tabiri caizse anam ağladı.Çamaşır suyundan mıdır nedir bugün sesim travesti gibi çıkıyor :60:
Annemler gelince rahat etsinler diye dip köşe temizledim. Bu haftasonu gidemedim, kızımıda çok özledim. Telefonda annecim seni çok özledim diyo yaa yüreğim eridi gitti. Hatta cuma temizlik yapacağım için gidemedim kızımın yanına diye oturdum ağladım, gün içinde bişey yiyemedim. Boğazıma dizildiler.

Ayyyyy nee ciciler aldınız:1::1::1:Bende yarın öğlen bakıcam bişeyler, kızımınkini almıştık ama yinede ona bişeyler daha alırım güzel görürsem:9::9::9:

evt ya benimde oglum sabah ateslendi soydum soguk bezle eklem yerlerine masaj yaptim dusunce ates dusurucusunu verdim ayaklarinin altinada viks surdum kalicna corap giydirdim ayakkabilarini giydirdim simdi durmadan ter dokuyor sirtindan havlu aliyorum bizim gezme isi yatti yani esim cikti hasta ziyaretine bizde oglusla evde havlu deistiriyoz sirtindan ama kendine geldi sanki cok hareketlendi birden ins bisi olmaz ya atesten korkuyorum trde bi ateslendi 1 ay hastaneye yatcakti resmen ya offfff hersey ust uste geliyo boyle yemeyi icmeyi bile unuttum tek onu dusunuyorum bi bardak su bitanede muzli yedim bu zamana kadar oda daha cok halsizlesmiyim diye zorla gozumden sakiniyorum neden boyle oluyo cuma arkiler geldi oglu oksuruyodu kesin ondan gecti offff

geçmiş olsun, kendine dikkat et

Merhabaaaa kizlar:16:

Canim bu sabah nihayet sükürler olsun oldum:)) belim sirtim heryerim agriyor..ama yinede pazartesi doktorar gidicem kan tahlili fln yaptiricam zaten gitmek istiyordum bu bahane oldu..nettede baktim neden olabilir diye
Hep bildigimiz bir kac sebeb yaziyor..ben gecen cuma sanki resmen allah soyletmis..tamam biraz stres sikinti yapiyordum ama bukadar reglimis geciktiricek kadar degil:) ama baskada allaha binlerce kere sükür bir sikintim bir stresim yok..elbet yoruluyorum kuzularmla ilgilenirken ama bilemiyorum:44:
Gecen carsambada beni cok uzen bir sey duymustum gunlerce kabus gördüm..bir arkadasin cocugu tacize ugramis..daha 5 yasinda hemde anaokulunda:(((( okadar uzuldum ki...3 gece soguk terler doktum geceleri ,,kabuslar gordum hep...bukadar takmamaya calisiyorum ama olmuyor,,sürekli aklima ve gozumun onune geldi
Ama bu olayi duydugumda zaten 6 gun gecikmisti..direk onunla ilgisi oldugunu sanmiyorum
Allah yavrularimizi karusun ..cok zor bir zamanda yasiyoruz

Az önce cnn de bir begesel vardi..suriye ic savasiyla ilgili...devam bakamadim:(( gelecekte bizi neler bekliyor:/

Zaten sikiliyosunuz bide ben sikmiyayim caninizi..ama su siralar biraz keyfim yok

ay ferhan çok üzüldüm ya içim bi kötü oldu. gerçekten söyleyecek kelime yok bu insanlara, allah hepimizi ve yavrularımızı korusun.

Kahvaltı: yarım dukan krep, 1 kk süzme peynir, 1 haşlanmış yumurta, marul, yarım brdk şeftali suyu

Ara: 1 kase light yoğurtlu semizotu

Öğle: 4 kaşık semizotu yemeği, 3 nugget, 1 brdk ayran

Akşam: 1 tabak kıymalı kapuska, 1 kase light yoğurt

1 brdk kayısı çayı

Spor: :50::50:

afiyet olsun

zor bi durum, sendemi öğretmendin canım

Günaydın kızlar:)))
Haftasonu giremedim. Cuma mesaj sayımıda göndememişim, çok şuçluyum çoookkk :60: :17::17:Şu an size dolma barnaklarımla yazıyom:9::9::9:. 135 m2 ev komple,camlar ciflenir, koltuklar halılar silinir, bannyo mutfak tuvalet itinayla çiflenir ve çamaşır sulanır :60: Sonuç bugün sabah kalkamadım işe 30 dakika geç kaldım, ellerim hamileyken bile bu kadar şişmemişti, balon gibi üflesen gidecekler:51::51::51:

Geçmişi okuyup döneceğim :60:(kim bilir kaç sayfadır)

ohhh mis gibi olmuşsun işte, bende yapaydım haftasonu iyiydi ama olmadı arife gününe kaldı temizlik

günaydın canım, kız niye giydin bayramı bekleseydin ya

çizelgemi 55,2 yapmak istiyorum :1::1:

bende 70 yapmak istiyorum

perşembeden beri ağrı çekiyorum ama hala regl olmadım. düzenli olan ağrılarım gir çık şeklinde devam ediyor:27::27::27:

Kahvaltı: 1 dukan krep, 1 dilim kaşar, yarım domates

Öğle: pide arası tavuk döner (pidenin yarısını yedim), 1 brdk ayran

Akşam: 3/4 palamut, salata

Spor: yok:17:
Kız Gülşah hep senin başının altından çıkıyo bu pideler di mi:1::1::1::1: Banuyu da pideci yapmışsın:9::9::9:
banu kızzzzzzzzzzzzzzz
durumunu ilişkisi var yamışın hayrola, varmı güzel haberler:38:
Yoksaaaaa:17::17::17::17:

kizlar iyi geceler oglusu yatiricam yaticam bende cok fenayim adet oldum geberiyom adeti geciken arkadasim ben emzirmeyi 6 Ayda kestim 5 aylikken bebisim adet olmaya basladim ve gecen ay ondan onceki ay adet olmadim 2 ay yani doktora gittim emzirdigin icin normal dedi ama emzirmiyom degince sasirdi hamissin dedi kan aldi yok meger kansizlik varmis d vitamini aksikligi ve vucutta yag bitmis bence doktora git suanda adet oluyorum ve yataklara dustum elim ayam tutmuyo oglumla bile ilgilenemiyom agladim gun boyu ona bakamiyorum ilgilenemiyorum diye yanlizimda
Baya bir rahatlamışsındır:1::1::1:Geçmiş olsun:34:

yok kuzum yaa çok fazla musallat olan var faceten, onlardan sıkıldığıma değiştirdim :D nerde ben de o şans:50::50:
İnsan fıstık gibi olunca asılan çok oluyodur, bak bende tık yok:9::9::9::9::9::9::9::10::10::10::10:

sabah kalktigimda bi bardak suyu zor ictim
oglen 1 buttan az tavuk eti firinda suyla pismis yaninda uc minik dilim patates miyde bos kalmasin diye ogurdum resmen
ara bi portakal
aksam bi dilim balli ekmek bi kuru uzumlu musli
cok fenayimmmmm karnim davul gibi yarin giremeyebilirim kocis izin gezme goturur
Süte geçmeyen ağrı kesiciler var ondan iç:34:

Selam kızlar ben 7.takımdan esra vücut ölculerimizi alıp iki haftada bir ölçülelim spor motivasyonumuzu yarısma ortamında arttırlım diyorum katılmak isterseniz http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...yarismasi.html (Cafe Light / Cuma Zayıflama Yarışması) buraya mesajlarınızı bekliyorum listeye haftaya cum baslamayı düşünüyorum .iyi haftasonları:)

Biz zaten aylık olrak ölçülerimizi alıyoruz, bilgilendirme için teşekkürler

Back
X