selam kaptanım evet şimdi fark ettim bana yazdığınız mesajı geç oldu özür dilerim.benım konuya gelince belki çok fazla zaman bulamıyorumdur sizlerle mesajlaşmaya.çünkü benım eşim evde olmadığından cocuklarla okul durumlarınla hep ben ilgiliyim market pazar fatura çarşı işlerinle hep ben ilgileniyorum.birde çalışma hayatim olunca. haklısınız sizlere fazla zaman arıramadım.çocuklarımda eve gelince pc den zor kalkıyorlar.ben ancak bu saatlerde fırsat buluyorum sizlere mesaj yazmaya.çünkü cocuklarım şimdi derse oturdular.egerki sizlere engel oluyorsam ve başkalarının hakkına giriyorsam bu hafta sonum olsun takımdan cıkabilirimde.
Aslında ben de bişey söylemek istiyorum.
Sözü sadece Ebru'ya bırakmak niyetindeydim ama şu kısmı hatırlatmak istiyorum ben.
Hani Ebru hep diyor ya, buraya gelmeden önce sizlerden bi söz almıştık.Bol paylaşımda bulunma sözü..
Ve sonuçta herkes de bunları kabul ederek, bilerek, güvence vererek buraya geldi.
Herkes iyi ki de geldi.
Hele ki arzu, bana kalırsa senin menülerin gerçekten örnek menüler.
Kaçamağın nerdeyse yok denecek kadar az.
Ve böyle üyelerin olması her zaman temennî edilen şey..
Ama o en başta verilen sözlerin tutulmadığını görmek.. Bu kabullenilebilir olamıyor malesef.
Eşinin yanında olamaması evet zor bi durum, muhakkak ki yükün 2 kat daha fazla..
Bunu kabul etmeyecek, zorluğnu anlayamayacak biri yok aramızda. Allah yardımcın olsun..
Ama problem senin özel durumundan kaynaklanmıyor zaten.
Neticede sen bu takıma gelirken de durumun belliydi.. Yani bu senin hayatında yeni bi süreç değil ki?
Bunun bilincinde olduğun halde verdin o sözü bize.. Problem orda.
Açık söylemek gerekirse ben kendimi enayi gibi hissediyorum böyle şeyler olunca.
Kendi durumunu bile bile bol paylaşım sözü veren bi arkadaşımız var,
geliyor son sayfadan bikaç kişinin yazdığına cevap veriyor,menüsünü yazıp çıkıyor.
Ama bizler gerçekten çaba sarfediyoruz burası için. Biraz da bizim emeğimize çabamıza saygı olması gerekmiyor mu?
Son günlerde biraz sert bi profil çizdim ama bunları yazarken hiç de öyle değilim.
Sinirli de değilim. Düşündüğüm şeyleri açık açık yazmak, içimde tutmamak istedim..
Böyle sorunların olumsuz bi sonuçla bitmesini istemiyorum, kimseyi kolayı seçmesin.
Burda kalsın gayret etsin, önce kendini sevdiği, kendisine olan saygısı için yapsın bunu.
Hakkında, hakkımızda hayırlısı olsun.