Kesinlikle bu yüzden diyetisyene ve sizlere başvurdum zaten kiloyu korumayı, diyeti devam ettirmeyi beceremiyorum. Onca kiloyu geri almak beni depresyona sokmuştu. Kilolarımdan kurtulmak bana yepyeni bir hayat verecek! Hep beraber başaracağız, manken gibi olacağız umarım :)zor evetçok irade istiyor ama alıştın mı da sanki çok kolay gibi
yani benim meyveyle aram olsa asla alışamazdım tabi, ona rağmen canım arada muz çilek ve kivi çekiyor
sağ ol tatlım
sen de 22 kg vermişsin zamanında çok büyük başarı benceinşallah bu sefer geri almayacağız kiloları, geçmişten ders alacağız dikkat edeceğiz inşaallah
benim bugün sebze protein günüm oldugu için ben köstenin yanında sebze yemeliyim mutlaka, belki salatayı yemem de sırf sebze yemegi yerim yanında. çünkü insan sebze yemegini bile özlüyor yahu eheheh
hepimiz kurtulalım şu yüklerimizdençıtır olalııım yuppiiiiiiiii
tutmayın biziiii 13. takım geliyoooorrrrrrrrr![]()
KOLAY GELSİİİN! Dolay olayı sıkıntılıkızlaaar ben gideyim devasa dolabımı düzenleyeyim5 kapılı ve bana 5 kapı daha lazım. sığamıyorum. ben evlenince adamın eşyalarıyla nasıl sığacam dolaba yaaaaa
![]()

Venüs beyaz olmana sevindim :)) direk hayal dünyamda canlandırdım tipini :)
Buse bu ne hız ya gün aşırı mı kilo veriyorsun ne??? :)
Hihihi eskiden tam Venüs'tüm. Beyaz ten, kızıl saç... Hem Venüs de benim gibi dombili