Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayım böceğiiiiim, burdayım lokumlu kurabiyemmmm, içi karamelli pirinç patlaklı sütlü çikolata kaplı nugam (bu sakıncalı kelimeleri yüksek sesle okumayınız ve hafızanızdan siliniz)![]()
bizden kacarmi usta
sende gitmem benim ablam arkadaslarim bekler, aglar deseydin.yada int.baglanana kadar oraya gidemem izin vermiyorlar deseydin.
hadi hadi sende istedinnnnnnnn![]()
Ya ben oraya gitmeyi çok seviyorum, yalan değil. Ama sizinle olmayı daha çok seviyorum şu anBabama ne kadar yalvardım bilmiyosun
Ama babaannemler de köye gitti ya hani, üst kat da boş olduğu için babam tek bırakmadı beni evde
![]()
okul yokmu bugun
sen benim cift kaymakli ekmek kadayifimsin
soyle catali batirinca sip sip karamel rengi serbetinin damladigi
yok yok sen benim hakiki tereyagli antep fistikli baklavamsin.hani sicak yazgunu buzlukta dondurdugum sonra caktirmadan gizli gizli mutfakta yedigim.(bunu deneyin)
Nolmuş bakimmm ? Geçmişe bakmadım henüz, gerçi artık korkuyorum bakmayayazdik ama mizraklanmayalim
ebru seni mahveder ben emekliyimde
Bugün boş günüm ama birazdan spora gitcem
bunları yazmicaktık biz aşağıda ebru'nun adını gördüm tabanları yağla beriiiilll![]()
Yok canım zaten işten 16:00 da çıkıyorum. Eve geleyim üzerimi başımı değiştireyim diyene kadar zaten buçuk oluyor. Bugün işe gitmedim ama doktor kontrolüm vardı. Sonrada banka işleri felan. Yine eve girdiğimde saat 16:00 olmuştu. Allaha şükür bebişte hiç bir sorun yok, herşey yolunda. Buda benim moralimi yükseltti. Son zamanlarda etrafımdaki hamilelerde hep bir sorun çıkıyor ister istemez bende etkileniyordum. Acaba benimkine bişey olur mu diye. Ama bugün çok rahatladım. İzne ayrılmama iki hafta var. Daha doğrusu sadece 9 gün (iş günü) daha çalışacağım. Sonra doğum öncesi izne ayrılıyorum. Allah izin verirseebrum nasilsin,iznemi ayrildin seni son zamanlarada gun ici pek goremiyordumda.
Selam kızlar ben geldimNe var ne yok?
![]()
yazdik ama mizraklanmayalim
ebru seni mahveder ben emekliyimde
Nolmuş bakimmm ? Geçmişe bakmadım henüz, gerçi artık korkuyorum bakmayaKim mızraklanacak hemen mızraklayayım
![]()
Sen öyle san diyomuşumkactim kactimmmmmmmmmmmmmm
hem o hamis beni yakalayamazki............
Kıyarım kıyarım hemde gözünüzün yaşına bakmam ama bugün işi günümdeyimhiiiiiç :26: herşey yolunda. Biz Beril'le bişey yapmadık ki bişey demedik ki baklava kurabiye çikolata falan hiç demedik hele
o bize kıyamaz
Hamiş dediğin biraz duygusal olur hiçbişeye kıyamaz pembe kurdelalar falan bağlar başına öyle mızrak falan saplayamaz kimseye ya ne zaman duygusallaşcan sen balım ya hala aynı performastasın ceza kanunu iyi işliyo hala![]()
Yaaa şimdi hadi baklava bir yere kadar da ben bayılırım kaymaklı ekmek kadayıfına, şimdi hamile hamile canımı çektireceksiniz? Beril hemen bana kaymaklı ekmek kadayıfı yolluyorsun![]()
Kıyarım kıyarım hemde gözünüzün yaşına bakmam ama bugün işi günümdeyimŞaka bi yana bu benim duygusal halim :26:Ama arada bir cadılığım tutuyor. Dün delirdim akşama doğru, kızın bütün oyuncaklarını kaldırdım iki hafta ceza verdim.
![]()
Hayaldi gerçek oldu diyomuşumTakım kaptanıyla ekmek kadayıfı yiyerek kaçamağın dibine vurmakNe güzel hayaller bunlar
Ama adı üstünde hayal
![]()
Hayaldi gerçek oldu diyomuşumBetül Konya'ya geldiğinde karşılıklı çiğköfte dürüm yemiştik. Hatta o zaman ikimizde diyetteydik
Bi bakarsın sizinlede ekmek kadayıfı kaçamağı yaparız
![]()