ebruuuuuuuu ben yoktum kiii :18: Yarın ki yemek için muz çorabımın olmadığı aklıma geldi hemen fırladım evde daha yarım sa oldu eve gireli, beyazları makinaya attım yarına lazım olanları, yemeği fırına verdim anca geldim.

Altta online olmasak bile bir süre online görünüyoruz, sanırım o yüzden online sandın beni
Ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. Bu çok programlı bir diyet. Ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. Onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. Hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani
Ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. Dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. Düşün yani hayat boyuuuuu
Boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa
Evet canım cuma çok uzar işler bilirim deeee :26:
Ah canım öyle olur mu ne bekliyorsun keroşu yaa, o boğazlar gitti bitti, iltihap dolu var ya şuan. çok üzüldüm senin için, ne yapsan fayda etmez tek çaren antibiyotik

Tekrar geçmiş olsun.