canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta
1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin
tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor.
yine de sen bilirsin tabi.
venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadım

normalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa

hem soruyor hem atarlanıyor hatun
sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok
hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum
sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
pek beğendim burcucum, afiyet olsun
iyi geceler venüscüüm

kendine dikkat et, bi tuzlu ayran içseydin :26:
iyi geceler canım

sen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim
ay emineeeeeeee

içime doğmuş vallahi

bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı
kolay gelsin fıstığım