artık yapamaz deyince neden diye soracaktım. Okuyunca ilerdeki mesajları gördüm zeliş'cim. çok çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat olacak? Memenin tamamınımı alacaklar. Inşallah biran önce düzelir. Allah yardımcısı olsun. Sende risk altına girmiş oluyorsun biliyorsun dimi? Lütfen biran önce zayıfla. çünkü şişmanlıkta birçok hastalığa neden olabiliyor.
Güzel bir düşünce tuba'cım ama tatlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Diyet boyunca. Yoksa olmaz bu iş. Zamanla zaten alışıyorsun canın istemiyor. Sadece sağlıklı beslen. O söylediklerin zaten sağlıksız yiyecekler. Yemesende olur. şimdiden kendini böyle şartlandırma çünkü bu şekilde kilo veremezsin. Sadece olduğun kiloyu korursun.
Biliyorum ama kadınbudu köfte yenmemesi gereken bir köfte. Hem kızartma hem pirinç var içinde bol bol. Gayet lezzetli bir yiyecek ama diyette cıssss
Tuba'cım o zaman telefondan da alıntı yapmaya çalış. çünkü böyle kuru kuru mesajları sevmiyorum ben. şu mesajların altında bir işaret var. Cepte de çıkıyor. Orayı işaretlediğinde alıntı yapabiliyorsun. Hatta ben birazdan cepten deneyeyim. Sende dene olur mu?
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun yeniden. Doğum tarihi içinde teşekkürler. Az kaldı ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım. çünkü gerçekten doğum yaklaştıkça daha zor oluyor herşey .
Kız kafamı bıraktınız insanda. Burcu, buse b larla dolu takım

şaka bi yana artık hafızada yetmez oldu. Isim özürlü değilim ama arada bir olacak artık. Bencede biran önce kes o tatlıları. Bak gör haftaya ne güzel bir sonuç alacaksın.

Bide ikide bir aşağıdaki isimlere takılma nazarın değcek sonra

Takım konusunda da altından kalkamayacağın bişey yok canım. Dün yazdım sanırım sana yada düşündüm yazmadım hemen yazayım. Mesaj sayılarını senin buraya yazmana gerek yok. Kendi bilgisayarında not et. Gerekli uyarıları oraya bakarak yap. Ben geldiğim zaman toplu şekilde eklersin buraya. Zaten çok uzun sürmez gelirim ben. Bu arada takıma girmesi gerekenlerde bi süre daha bekleyebilir. Heyecan yapma çünkü 9. Takımda bu işi gayet güzel yapıyordur.
Aranın düzelmesine çok sevindim ama hastalığına çok üzüldüm canım.
En güzel yöntemi önce kilo vermek canım. Zayıfladığın zaman selülütlerde azalacak. önce zayıfla sonra kalanları bi şekilde halledersin. Belki kalmaz bile