Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler ya ilk dönemlerde yapamadım çünkü kendime fazla inanmıyordum ebru abla ve diğerleri baya ilgilendiler ama ben istemeyince olmadı tabi bu defa olacak inşallah :)

olacak canım, iradeni korursan olacak :34:

hadi bakalım sonucu merakla bekliyorum. fotolarıda

yürüyüş yürüyüş yürüyüş canım en etkili yöntem emin olabilirsin

tamam ebrucum :54:

kızlaar buraya baktıkça gidemiyorum. muhabbetiniz pek bol bugün, nazar değmesin. neyseki yemeğim hazır. ben kaçıyorum. yine gelicem :3:

Memnun oldum burcu :) annem iyileşmedi hastanede kalıyo haftaya ameliyat olacak ondan sonra tedavi süreci başlıyo şimdi dayımlarda kalıyorum o yüzden menülerim bi süre karışık olabilir ama yinede şartları zorluycam emin olun

Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
annene geçmiş olsun arkadaşım, inşallah sende hedefine ulaşırsın

kesinlikle katılıyorum dediklerine ebrucum. bende de keza aynen dediğin gibi olmuştu. :31: biraz kendimi sıkıp kurtulalım şu kilolardan gitsin artık :kkk:

bu arada hastalık demişsin ama detaya inmemişsin, grip gibi bir şey mi. şu sıra grip salgını var. çook geçmiş olsun her ne ise canım.
selülite ne iyi gelir bilmiyorum ama spor sanırım halledecektir onu. bacak egzersizleri yap. bacak popo çalış. onu haricinde ne yapılabilir bilmiyorum :26:bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :34:

burcuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuu :8::8: hadi göreyim senii, düğüne kadar sen 36 beden bile olursun yahuu, durmak yook :10:
canım hava güneşli diye incecik bişeyle terasa çıktım geçen gün, rüzgarda yedim, kaç gündür ateş titreme mahvoldum, küçük çocuğumda var nereye yatçan da dinlencen, neyse artık toparladım ama çoğu zaman hazır kolay şeyler yaptım yedik mecburen , artık bugünden itibaren daha dikkat edicem

kesinlikle katılıyorum dediklerine ebrucum. bende de keza aynen dediğin gibi olmuştu. :31: biraz kendimi sıkıp kurtulalım şu kilolardan gitsin artık :kkk:

bu arada hastalık demişsin ama detaya inmemişsin, grip gibi bir şey mi. şu sıra grip salgını var. çook geçmiş olsun her ne ise canım.
selülite ne iyi gelir bilmiyorum ama spor sanırım halledecektir onu. bacak egzersizleri yap. bacak popo çalış. onu haricinde ne yapılabilir bilmiyorum :26:bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :34:

burcuuuuuuuu işte buuuuuuuuuuu :8::8: hadi göreyim senii, düğüne kadar sen 36 beden bile olursun yahuu, durmak yook :10:

evet canım en kısa zamanda kurtulalım inş. belki birlikte mezun oluruz burdan :32::32:

kızlaar buraya baktıkça gidemiyorum. muhabbetiniz pek bol bugün, nazar değmesin. neyseki yemeğim hazır. ben kaçıyorum. yine gelicem :3:
görüşürüz canım afiyet olsun :56:
Memnun oldum burcu :) annem iyileşmedi hastanede kalıyo haftaya ameliyat olacak ondan sonra tedavi süreci başlıyo şimdi dayımlarda kalıyorum o yüzden menülerim bi süre karışık olabilir ama yinede şartları zorluycam emin olun
canım inş. ameliyat başarılı geçer ve hayırlısıyla bian önce atlatır annen bu süreci. sizde ona yardımcı olun canım bu süreçte çok önemli ve moral isteyen bi hastalık bu daima annenin yanında olmaya çalış

Allah şifa versin canım, zor hastalık

kızlar ben çamaşır asayım yemek yapayım akşam gelirim menümü yazmaya..
kendinize iyi bakın

amin busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :33:

tamam canım benim, durumun belli. yine de elinden geleni yapacağına eminim dediğin gibi. :34:

annene geçmiş olsun arkadaşım, inşallah sende hedefine ulaşırsın

canım hava güneşli diye incecik bişeyle terasa çıktım geçen gün, rüzgarda yedim, kaç gündür ateş titreme mahvoldum, küçük çocuğumda var nereye yatçan da dinlencen, neyse artık toparladım ama çoğu zaman hazır kolay şeyler yaptım yedik mecburen , artık bugünden itibaren daha dikkat edicem

ah canım çok doğru söylüyorsun. cocuk olunca insan kendine vakit ayıramıyor ki, dinlemesi kalsın bir de. çook geçmiş olsun tekrar. kendine çok dikkat et artık. hastalık havaları nisan ortasına kadar ince kıyafetleri falan unutalım bence. yoksa bi rüzgar esecek yine hasta olacağız :26:

menülerini de paylaşmaya başla bugünden itibaren, akşama bekliyorum. :31:

evet canım en kısa zamanda kurtulalım inş. belki birlikte mezun oluruz burdan :32::32:

görüşürüz canım afiyet olsun :56:

canım inş. ameliyat başarılı geçer ve hayırlısıyla bian önce atlatır annen bu süreci. sizde ona yardımcı olun canım bu süreçte çok önemli ve moral isteyen bi hastalık bu daima annenin yanında olmaya çalış

yok ebrucum ya, ben kendimden pek umutlu değilim. gıdım gıdım gidiyor kilolar. daha 47 olmama ohooo :ssz: en az 2 ay burdayım bence. olsun şu kilolar gitsin de isterse azar azar gitsin :31:

Allah şifa versin canım, zor hastalık

kızlar ben çamaşır asayım yemek yapayım akşam gelirim menümü yazmaya..
kendinize iyi bakın

tamam canım akşama görüşürz, afiyet olsun şimdiden :54:

amin busiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :33:

dilini koparcam senin burcuuuuuu :27:

saçımı boyayacağım şimdi. 3 gündür yıkanmadım, bugün iyice yağlandı saçım ve pis oldum artık :27: umarım boya tutar. :26:

:3:

tamam canım benim, durumun belli. Yine de elinden geleni yapacağına eminim dediğin gibi. :34:

Ah canım çok doğru söylüyorsun. Cocuk olunca insan kendine vakit ayıramıyor ki, dinlemesi kalsın bir de. çook geçmiş olsun tekrar. Kendine çok dikkat et artık. Hastalık havaları nisan ortasına kadar ince kıyafetleri falan unutalım bence. Yoksa bi rüzgar esecek yine hasta olacağız :26:

Menülerini de paylaşmaya başla bugünden itibaren, akşama bekliyorum. :31:

Yok ebrucum ya, ben kendimden pek umutlu değilim. Gıdım gıdım gidiyor kilolar. Daha 47 olmama ohooo :ssz: En az 2 ay burdayım bence. Olsun şu kilolar gitsin de isterse azar azar gitsin :31:

Tamam canım akşama görüşürz, afiyet olsun şimdiden :54:

Dilini koparcam senin burcuuuuuu :27:

tamam canım bende hemen haftaya mezun olmucamya zaten bende bu hafta umutsuzum hala hastalanmadım ve çok şişim yarın sabah artı bile çıkabilirim umarım çıkmam :14:
şu adetim gelsin gitsin ayran detoksuna merak saldım haftaya onu yapmayı planlıyorum. Aklıma çok yattı yapabilirim sanırım 2 gün çokta değil umarım faydası olu anlatılanlar gibi
bu arada bende bi mayısa kadar burdayım gibi duruyo tabi ayran detoksuyla 2 kilo vermezsem :52::52:

saçımı boyayacağım şimdi. 3 gündür yıkanmadım, bugün iyice yağlandı saçım ve pis oldum artık :27: umarım boya tutar. :26:

Buse'cim boyanın zaten kirli saça yapılması daha iyi. Hiç duymadın mı bunu? Hatta temizken dipleri yanıyor kirli olması daha iyi. :34:

Son derse giriyorum kizlar..:) vikinca yolda yazarim:) optuuumm, ikinci elmami da yedim:) akdam yemegini hafif atlatirsam iyi olucak:)

Tamam 7 yaş az değil ama abla demiyorum :) önceki menülerim çok kötüydü çünkü annem hep pasta börek yapıyordu ama artık yapamaz o yüzden menülerim daha düzenli olur
Artık yapamaz deyince neden diye soracaktım. Okuyunca ilerdeki mesajları gördüm Zeliş'cim. Çok çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat olacak? Memenin tamamınımı alacaklar. İnşallah biran önce düzelir. Allah yardımcısı olsun. Sende risk altına girmiş oluyorsun biliyorsun dimi? Lütfen biran önce zayıfla. Çünkü şişmanlıkta birçok hastalığa neden olabiliyor.
Arkadaslar derse girmeden yazayim defim:)

Benim diyetim tam diyet degil aslinda, ben kendimi sakindirarak istedigim seylerden hic yemeyerek bi diyet uygulamicam bu sefer, cunku o sekilde nezaman yaptiysam sevdigim seylere hasret kalip diyeti birakinca fazlasiyla kilo aldim, hep boyle oldu bu, o yuzden ben busefer duzenli ve miktarlari az tutarak bi beslebme programi olustirmak istiyorum kendime, ve sadece zayiflayana kadar defil, oturmus bir duzen olsun sitiyorum, yeri gelicek tatlimi da yicem yani.. Tabi bir de spor, ben firsat buldukca yapmaua gayret gostericem ins.. Iste boyle,:)
Güzel bir düşünce Tuba'cım ama tatlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Diyet boyunca. Yoksa olmaz bu iş. Zamanla zaten alışıyorsun canın istemiyor. Sadece sağlıklı beslen. O söylediklerin zaten sağlıksız yiyecekler. Yemesende olur. Şimdiden kendini böyle şartlandırma çünkü bu şekilde kilo veremezsin. Sadece olduğun kiloyu korursun.
denicem canım ayran detoksunu heleki aynı etkiyi görüceksem haftaya denemeyi düşünüyorum
menüy gelirsek kadın budu köfteyi nasıl bişeymiş görmek için yedim hiç yememiştim
sarmaysa tek alternatifimdi makarnanın yanında napimmmm bide annem yapmış yaniiiii :17::17::17:
Biliyorum ama kadınbudu köfte yenmemesi gereken bir köfte. Hem kızartma hem pirinç var içinde bol bol. Gayet lezzetli bir yiyecek ama diyette cıssss :47:

Kaptancim normal pc yok:(( sadece yollarda ders aralarinda ve kizimi uyuturken aksam elimdeki telefonum var... Kutuphaneden baglanirsam orada normal bilhisayar var ..
Tuba'cım o zaman telefondan da alıntı yapmaya çalış. Çünkü böyle kuru kuru mesajları sevmiyorum ben. Şu mesajların altında bir işaret var. Cepte de çıkıyor. Orayı işaretlediğinde alıntı yapabiliyorsun. Hatta ben birazdan cepten deneyeyim. Sende dene olur mu?

merhaba kızlar, nasılsınız?
ben geldim sanki kilo almışım gibi şişkinlik var , adetimde 2 gün gecikti onun stresi
yeni arkadaşlar gelmiş galiba hoşgeldiniz,
bende yeniyim ama gelemedim bu aralar hastalıktan
şimdi yeşil çay demlicem kendime

ayran detoksunu ben denemiştim ama irade yok işte , az az diğer yemeklerden de yemiştim, o yüzden pek bir fayda göremedim
dayanabilirseniz çok işe yarıyormuş

kaptancım doğum tarihinde belli olmuş hayırlısıyla al kucağına inşallah
Hoş geldin canım. Geçmiş olsun yeniden. Doğum tarihi içinde teşekkürler. Az kaldı ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım. Çünkü gerçekten doğum yaklaştıkça daha zor oluyor herşey . :52:

şuraya bakııııınnnnn :52:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)

:21::21::21::21::21:
bana burcu demişsin kaptan :27: ay sana bırakcam falan deme heyecan yapıyorum, altından kalkabilirim inşallah alnımın akıylaa :18:

evet ebrucum ben de tatlılardan şüphelenemeye başladım, ne kadar tatlandırıcıyla yapılsalar da tatlandırıcı da duraklama yapabiliyormuş :ssz: dünden bugün için yaptıgım puding vardı onu da yiyeceğim. sonra tatlıya bir süre ara vereceğim. umarım faydasını görürüm :31:

bir de dediğin gibi alarmı kuracağım erken kalkacağım yarın, bu işe yarayabilir, sağ ol kaptancımm :54:

tamam kaptan :31:
Kız kafamı bıraktınız insanda. Burcu, Buse b larla dolu takım :9:Şaka bi yana artık hafızada yetmez oldu. İsim özürlü değilim ama arada bir olacak artık. Bencede biran önce kes o tatlıları. Bak gör haftaya ne güzel bir sonuç alacaksın. :34: Bide ikide bir aşağıdaki isimlere takılma nazarın değcek sonra :nazar::9: Takım konusunda da altından kalkamayacağın bişey yok canım. Dün yazdım sanırım sana yada düşündüm yazmadım hemen yazayım. Mesaj sayılarını senin buraya yazmana gerek yok. Kendi bilgisayarında not et. Gerekli uyarıları oraya bakarak yap. Ben geldiğim zaman toplu şekilde eklersin buraya. Zaten çok uzun sürmez gelirim ben. Bu arada takıma girmesi gerekenlerde bi süre daha bekleyebilir. Heyecan yapma çünkü 9. takımda bu işi gayet güzel yapıyordur. :34:

Ebru abla annemle aram düzeldi annemde meme kanseri çıktı onun üzüntüsüyle aldım zaten vermek için elimden gelen herşeyi yapıcam bu defa sizide uğraştırmiycam söz :)
Aranın düzelmesine çok sevindim ama hastalığına çok üzüldüm canım. :14:

evet emel ismim busecim, bir kaç gündür dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam
kızlar selülitim çok var benim ya :(
tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmı, kahve telvesi falan sürüyorlarmış banyodan önce ?
En güzel yöntemi önce kilo vermek canım. Zayıfladığın zaman selülütlerde azalacak. Önce zayıfla sonra kalanları bi şekilde halledersin. Belki kalmaz bile:34:

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum alıntılayamıyorum ebru abla ankarada onkoloji hastanesinde şu an orda ameliyat olacak tehlike bende de var biliyorum araştırdım ki şişmanlık tetikliyor

artık yapamaz deyince neden diye soracaktım. Okuyunca ilerdeki mesajları gördüm zeliş'cim. çok çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat olacak? Memenin tamamınımı alacaklar. Inşallah biran önce düzelir. Allah yardımcısı olsun. Sende risk altına girmiş oluyorsun biliyorsun dimi? Lütfen biran önce zayıfla. çünkü şişmanlıkta birçok hastalığa neden olabiliyor.

Güzel bir düşünce tuba'cım ama tatlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Diyet boyunca. Yoksa olmaz bu iş. Zamanla zaten alışıyorsun canın istemiyor. Sadece sağlıklı beslen. O söylediklerin zaten sağlıksız yiyecekler. Yemesende olur. şimdiden kendini böyle şartlandırma çünkü bu şekilde kilo veremezsin. Sadece olduğun kiloyu korursun.
Biliyorum ama kadınbudu köfte yenmemesi gereken bir köfte. Hem kızartma hem pirinç var içinde bol bol. Gayet lezzetli bir yiyecek ama diyette cıssss :47:

Tuba'cım o zaman telefondan da alıntı yapmaya çalış. çünkü böyle kuru kuru mesajları sevmiyorum ben. şu mesajların altında bir işaret var. Cepte de çıkıyor. Orayı işaretlediğinde alıntı yapabiliyorsun. Hatta ben birazdan cepten deneyeyim. Sende dene olur mu?

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun yeniden. Doğum tarihi içinde teşekkürler. Az kaldı ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım. çünkü gerçekten doğum yaklaştıkça daha zor oluyor herşey . :52:

Kız kafamı bıraktınız insanda. Burcu, buse b larla dolu takım :9:şaka bi yana artık hafızada yetmez oldu. Isim özürlü değilim ama arada bir olacak artık. Bencede biran önce kes o tatlıları. Bak gör haftaya ne güzel bir sonuç alacaksın. :34: Bide ikide bir aşağıdaki isimlere takılma nazarın değcek sonra :nazar::9: Takım konusunda da altından kalkamayacağın bişey yok canım. Dün yazdım sanırım sana yada düşündüm yazmadım hemen yazayım. Mesaj sayılarını senin buraya yazmana gerek yok. Kendi bilgisayarında not et. Gerekli uyarıları oraya bakarak yap. Ben geldiğim zaman toplu şekilde eklersin buraya. Zaten çok uzun sürmez gelirim ben. Bu arada takıma girmesi gerekenlerde bi süre daha bekleyebilir. Heyecan yapma çünkü 9. Takımda bu işi gayet güzel yapıyordur. :34:

En güzel yöntemi önce kilo vermek canım. Zayıfladığın zaman selülütlerde azalacak. önce zayıfla sonra kalanları bi şekilde halledersin. Belki kalmaz bile:34:

evet canım cıs bi yiyecekmiş ama zaten çok sevmedim normal ızgara köfte daha iyi bence bana pek hitap etmiyo yani bidaha yicemi zannetmiyorum. :34:

Artık yapamaz deyince neden diye soracaktım. Okuyunca ilerdeki mesajları gördüm Zeliş'cim. Çok çok geçmiş olsun. Nerde ameliyat olacak? Memenin tamamınımı alacaklar. İnşallah biran önce düzelir. Allah yardımcısı olsun. Sende risk altına girmiş oluyorsun biliyorsun dimi? Lütfen biran önce zayıfla. Çünkü şişmanlıkta birçok hastalığa neden olabiliyor.

Güzel bir düşünce Tuba'cım ama tatlı ve şekerli yiyeceklerden uzak durmamız lazım. Diyet boyunca. Yoksa olmaz bu iş. Zamanla zaten alışıyorsun canın istemiyor. Sadece sağlıklı beslen. O söylediklerin zaten sağlıksız yiyecekler. Yemesende olur. Şimdiden kendini böyle şartlandırma çünkü bu şekilde kilo veremezsin. Sadece olduğun kiloyu korursun.

Tuba'cım o zaman telefondan da alıntı yapmaya çalış. Çünkü böyle kuru kuru mesajları sevmiyorum ben. Şu mesajların altında bir işaret var. Cepte de çıkıyor. Orayı işaretlediğinde alıntı yapabiliyorsun. Hatta ben birazdan cepten deneyeyim. Sende dene olur mu?

Hoş geldin canım. Geçmiş olsun yeniden. Doğum tarihi içinde teşekkürler. Az kaldı ama ben iyice sabırsızlanmaya başladım. Çünkü gerçekten doğum yaklaştıkça daha zor oluyor herşey . :52:

Kız kafamı bıraktınız insanda. Burcu, Buse b larla dolu takım :9:Şaka bi yana artık hafızada yetmez oldu. İsim özürlü değilim ama arada bir olacak artık. Bencede biran önce kes o tatlıları. Bak gör haftaya ne güzel bir sonuç alacaksın. :34: Bide ikide bir aşağıdaki isimlere takılma nazarın değcek sonra :nazar::9: Takım konusunda da altından kalkamayacağın bişey yok canım. Dün yazdım sanırım sana yada düşündüm yazmadım hemen yazayım. Mesaj sayılarını senin buraya yazmana gerek yok. Kendi bilgisayarında not et. Gerekli uyarıları oraya bakarak yap. Ben geldiğim zaman toplu şekilde eklersin buraya. Zaten çok uzun sürmez gelirim ben. Bu arada takıma girmesi gerekenlerde bi süre daha bekleyebilir. Heyecan yapma çünkü 9. takımda bu işi gayet güzel yapıyordur. :34:

En güzel yöntemi önce kilo vermek canım. Zayıfladığın zaman selülütlerde azalacak. Önce zayıfla sonra kalanları bi şekilde halledersin. Belki kalmaz bile:34:

Hadi bakalım iyi dersler. Hangi bölüm okuyordun bu arada Tuba'cım.

Kaptancim ben cepten yazdigimi soyledigimde alintilayamiyorum dememistimki zaten:) zaten mesajlarimin bir kismi da alintilayarak yaziyorum.. Sadece kucuk olduu icin harf hatalarim oluyor , birde uzun uzun gonlumce yazamiyorum:)

Bu arada ilahiyat okuyorum:)

evet emel ismim busecim, bir kaç gündür dikkat edemedim ama bugünden itibaren tam gaz devam
kızlar selülitim çok var benim ya :(
tavsiye edebileceğiniz bir yöntem varmı, kahve telvesi falan sürüyorlarmış banyodan önce ?

canım hiç yağdı kahveydi uğraşmaya gerek yok kilo verip spor yapmak. benim ev arkadaşımda da vardı 6 kilo verdi bi de spor yaptı hala da devam ediyo bi görsen dümdüz bacakları selülitten eser kalmadı

buseeeee boya artık ben çatladım burda meraktan :35:

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkür ediyorum alıntılayamıyorum ebru abla ankarada onkoloji hastanesinde şu an orda ameliyat olacak tehlike bende de var biliyorum araştırdım ki şişmanlık tetikliyor

çok geçmiş olssun canım sende dikkat et kendine. gerekirse tetkikleri bile yaptır artık kadınlar çok genç yaşta yakalanabiliyo bu hastalığa. umarım annen de çabucak kavuşur sağlığına

Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm. :34:

aaaaa buldum sonunda mesajı :):) yarın sbah bi tartılayım yapacağım bunu. bugünde çıkamazsam her yöntemi denicem :) karnım şiş duruyo 2 gün önce çok güzeldi :(

Back
X