kızlaaar ay oku oku bitmediiiiii 40 dk dır falan okuyorum sanırım

ağzınıza sağlıııkk

Eki Görüntüle 665330
Eki Görüntüle 665331
Kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)
köftecide 6 köfte ama normal kofteyle 3 yapar, yanında yoğurtlu semizotu -haşlanmış brokoli ve karnıbahar :)
çok güzel canım, afiyet olsun.
tamam canım sen bi yap anlatırsın sonucunu bize
sabah annemlerden geldim işe orda kahvaltı edemiyorum simite poğaçaya yarım da olsa son verdiğim ve form bisküvileride bıraktığım için iş yerinde hurma vardı attım ağzıma iki adet yetti oda oyüzden öyle oldu yani yoksa yapmaya çalışıyorum kahvaltı...
inş. Canım yaaaa
canım yaaaa bilemedimki şimdi ne yorum yapsam çok güzel gözüküyolar ama yinede köftelerin 5 tanesini falan yesen hepsini yemesen daha iyi sanki bana biraz fazla geldi....şahsen ben o iki tabağın hepsini yiyemem 3-4 köfte anca yerim sebze tabağını belkiiiii :26:
anladım ebrucum, dikkat ettiğini biliyorum zaten
Ayran detoksunu sana göre düzenleyelim. İnşallah ters tepmez. Dukandan sonra böyle olması normal canım çünkü çok katı bir diyet. Ayrıca her zaman aynı şekilde yeme canım. Değiştir şekilleri. Bigün haşlanmış ye diğer gün pişmiş. Mesaj sayıları ve adaptasyonları iyi olduğu için önerdim zaten. Merak etme istediğin gibi konuşmaya hakkın var. Bu hak herkes için geçerli. Çünkü takım hepimizin takımı.

Maşşallailon çok iyi Ecem'cim. Tebrikler. Gzel dileklerin içinde teşekkürler. Betü içinde Betül bu naparsın

Umarım kilo almamıştır dicem ama kesin almıştır
Böyle olumsuz düşünürsen olmaz Venüs'cüm. Böyle sözler duymak istemiyorum artık. Ben diyet yaptığım altı ay boyunca hiç sabit kalmadım. Duraklamadı 100 gr bile olsa hep verdim. Böyle düşün ve iyi sonucunu gör. Olumsuz düşünmek yok.
İnsan kiloluyken resim çektirmeyi çok sevmiyor ama allahtan benim çok
Hadi bakalım inşallah Zeliş'cim.
Dua oku bol bol Ecem nazar değmesinler dikkat et.

Afiyet olsun canım. Kahvaltıyı açıklamışsın zaten. Ayrıca yeşil çayı çok içmişsin. Bişey olmadı dimi?
Şiişşşştt kızcam artık sana Venüs'cüm böyle düşünme
Şuan sana uzun uzun yazamıyorum ama seni şuan çok kararsız ne yapacağını ve hedefini bilemeyen biri olarak görüyorum canım. Müsait bir anımdabu konuyu konuşalım seninle. Bazı düşüncelerin yanlış Öncelikle sağlıklı beslenmek bizim amacımız. Onu tam olarak öğrenmek ve uygulamak içinde zaman lazım. Kızlar yazmış zaen biçoğunu ama daha söylenecek çok şey var.
Ebru'cum o tabak sana göre çok ama Ceren'e göre normal. Kendinize göre yorumlamayın menüleri Karşıdakinin boyuna ve kilosuna göre yapın yorumları. O tabağı sen yesen gün boyu bi daha bişey yiyemezsin. Anladın dimi?
ebrucum evet şu detoksu bana göre ayarlasak da ben de yapsam çarşamba ve perşembe günü. cumaya da bomba gibi bildirim yapsam çok iyi olur. ne yapabiliriz benim için? salatalık ve ayran uygun bana. bakliyata iznim yok. içine başka sebzeler de katabilirim ayranın ama çok da sebze katamam, proteini geçmemeli karbonhidrat biliyorsun :26:
Baya şişkinlik yapmıştır, vücudun su toplamıştır canım. Tartıda biraz sorun çıkarabilir ama regl olunca geçer :)
Afiyet olsun canım süper gidiyorsun :)
Afiyet olsun Buseceğim. :)
Börek, kazandibi ve pilav aynı menüde çok cıs olmuş Tubacığım :)
Süpppeeer :) Demekki cısların olmasa 3 kilo verecektin
Ay maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Nazar değmesin canlarımmm
Canım adetten sonra - 1 kg olur en az. Bu durum çok normal sakın moralini bozma
Teşekkür ederim brokolimmm
Ayh bi ben az vermişim resmen
Sen gram gram versen de sabırla ve azimle devam etmeyi biliyorsun. Ben de bu daha yeni yeni oluştuğu için imreniyorum sana canım.
Teşekkür ederim Buseciğim :)
Yok kaptişkom sonra kızma diye öyle dedim. Sayı düşünerek mesaj atmıyorum ben sadece gün sonu bir düşünüyorum kaç mesaj attım diye :) Teşekkür ederim ayrıca, bende çok sevindim.
Okadar zayıfsın ki artık bünyen zayıflamak istemiyor Buseeeğğğ
Benim için hiç bir sorun yok kaptancığım. Buralar boş kalmasın da :)
Maşallah Tuğbacım, yerim yaaa unutmamış bildirimini :)
Herzamanki gibi en süper takım bizim takım! Nihihihahaha
Ah şu regl yok muuuu? Hiç üzülme Emelciğim zaten regl olunca normale dönersin :)
Hayır ben bir tane de değil iki ayrı işte çalışıyorum busiş
Evet canım hiç üzülmüyorum zaten hiç gitmeyecek sanıyordum 900 gitti süper :)
Menün süper canım, hurma yerine normal kahvaltı yapsaymışsın daha iyiymiş tabisi ama :)
Ay ben öyle hiç dayanamazdım, illa bir düzen olacak. :) Bence de kesinlikle tatlı sorunu büyük problem benim için de.. Üstüne düşmek lazım.
Ay bu köfteler benim 10 köftem kadar eder. Ben mi az yiyorum acaba :)
Tımam kaptişko kızma yahu

Moralim yerinde merak etme :)
ay dimi bünye vermek istemiyor venüğğss, ama verdireceğiz o bünyeyi yeneceğiz
bi de şu işlerden tekini bana versene bari
Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş

şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim
canım kaptanımız doğru söylüyor, çok falan yediğin yok. hem yağsız olduktan sonra bunları daha fazla da yiyebilirsin. protein hem doyurucudur hem kalorisi karbonhidrat ve yağlara göre iki katından fazla şekilde azdır. 1 gram protein 4 kalori, 1 gram yağ 9 kaloridir

bu konuları dukan diyetim sayesinde çok iyi biliyorum. afiyetler olsun
çok sağol canım

darısı nice nice kilolara
gelecek bu azimle çok yakında görcez o sayıları
cadı mı çok ayıp
hiç kaçmıyor kaptan liste için çok mesudum ama ben geçen hafta 73 tüm yani bi kilo verdim arada bildirimde yapmıştım
mutluyum
teşekkürler
sende muhteşemsin canım
çok ayıp mııı

aaa çok ayııp
Sabah(07:30)
yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin
1 bardak şekersiz çay
ara(11:00)
kivi+galeta
öğle(13:00)
1 kase mercimek çorbası
1 tabak nohut
1 tane salatalık turşusu
ara(15:00)
kivi+galeta
akşam(18:00)
1 kase yogurtlu çorba
salata
sabah 25 dk tempolu yürüyüş
biraz önce 30 mekik
şu ana kadar 2 lt su
öğle 1 tane soda
kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum
sanki nohutla mercimek bir arada fazla olmuş, turşu da çok yeme su tutar canım

benim diyetimde günde 2-3 tane izin var turşuya ama ben su tutar ddye hiç yemiyorum
21.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
3 kuru kayısı
6-8 yemek kaşığı pırasa yemeği
1 porsiyon mevsim salatası
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)
3 kuru kayısı
1 kutu süt (%0,15 yağlı)
Akşam (17:45 - 18:15)
1 porsiyon karışık salata
1 kupa domates çorbası
Yağsız tonbalığı (80gr)
1 kutu yoğurt (%1 yağlı)
* 10 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
her zamanki gibi harika menüler, afiyet olsun venüscüüm
söz kaptanım, paylaşım eksilmicek artıcak, kilolar yerinde saymıcak eksilicek.. :) ama benim tiroidim var, veriş hızım yavaş olabilir, kızmayın yani :)
kızmayız tatlım, yeterki faydamız dokunsun, ver şu kiloları

aramıza yeniden hoş geldin
Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal
ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)
ekmek 2 olsa iyi olurmuş, çok açsan haşlanmış yumurta da tavsiyemdir, hem kalorisi düşük hem çok doyurucu olur. ama fazlası kolestrole iyi gelmiyor, gerçi karatay ın dediğine göre kolestrol diye bir rahatsızlık yok

ye yani yee
geç kalkmışsın sanırım ama ben yine de ilk menülere göre menünü beğendim canım

öğün atlama ve çok acıkıp çok yememk için ara öğün yap. öğleden önce ara öğünün meyve, öğleden sonra da yoğurt olsun. benim tavsiyem bu şekilde. abartmam dersen leblebi de yiyebilirsin 1 avuç ara öğün olarak
Çok doğru bir tespit
Canım aslına bakarsan bir yerde kadayıf ve fıstıklı çikolatayı reddetmek senin, benim, bizlerin görevimiz. Bu övünülecek bir şey olmamalı, bu hayatımızın gerçeği olmalı. Mesela ben en az 6 ay daha diyet yapacağım, aynı şekilde sen... Dolayısıyla onları reddetmek zaten boynumuzun borcu, kimse bunun için bize madalya takmaz. Sağlıklı ve düzenli beslenirsen böyle dalgalanan menülerin olmaz, hiç bir besini de abartmadan yemiş olursun bence. Öğle yemeğini atladığın için belkide o kadar canın çekti. :)
venüscüm zelişin üstüne çok gitmişsin bence sen. henüz 16 yaşında ve 100 kg. yardıma ihtiyacı var. tatlıları yememesi, iradesine sahip olması övünülecek bir şey tabiki. hepimizin yaptığı övünülecek bir şey. bu yaptıklarımızı yapamayan bir sürü insan var. bize imrenen iradesine yenik düşen insan dolu etrafımız. ki biz bile nadiren de olsa kaçamak yapabiliyoruz dimi

bence bunları da paylaşsın ve biz de onu tebrik edelim bol bol motive edelim. böyle düşünüyorum ben
canım kiloma göre normal diyip kilonun arkasına sıgınma ekmek ne kadar az o kadr iyi ve ögün atlamak sana kilo verdirmez
burcucum zeliş bence kilosunun arkasına sığınmıyor zaten çok kilolu. üzerine gitmeyelim ve onu yapıcı şekilde motive edelim. zamanla menüleri de, yeme saatleri de düzelecektir. biliyorsunuz ki annesinden ötürü özel durumu da var, ve kendi evinde değil şuan istediklerini yiyemiyor, bunları da unutmayalım
22.3.13
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
3 kuru kayısı
6-8 yemek kaşığı yaprak döner yemeği
1 porsiyon mevsim salatası (lahana, havuç)
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran
3 kuru kayısı
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
Akşam (20:00 - 20:30)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 kase k-flex (tepeleme)
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
harika tabiki, afiyet olsun venüscüüm
Venüs ebru abla ilk takıma geldiğim zamanlarda reddettiğin şeyleri söylersen seni motive eder demişti ordan kalma bi şey yani :) zaten önümde uzun bi süreç var reddetmem gereken çok şey olacak bunun farkındayım :)
ebruya katılıyorum, bil hassa bu tip olayları paylaşmanı rica ediyorum. burdaki çoğu kişinin buna ihtiyacı olmayabilir, iradesine hakim olmayı öğrenmiş olabilirim. ama ben senden paylaşmanı istiyorum canım. buna ihtiyacın olduğunu düşünüyorum
merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek
menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk
öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası
12:30 bir türk kahvesi
ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık
17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)
bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)
sucuk, 1,5 kase çorba, makarna olmamış bence canım.

onun harici güzel
canım şimdi kaptan sana dicek ki sucuk olmamış makarna olmamış dicek
ahahah evet öyle diycek
Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
çok sevindim canım. Allah acil şifalar versiin

pazar günleri mesaj yazma zorunluluğumuz yok takımda, sorun değil yani. özel durumun var cumartesi gününü de sorun etmeyecektir kaptanımız bence
yok demem canım sıfır kaçamak bi diyet olacak bu defa :) ilk menünün verdiği bi acemilik var sadece :)
helal olsun zelişimee
cnm sadece 2 öğün mü yaptın? o şekilde yapmamalısın bence. ana ve ara öğünleri atlatma.. azaltırsın ekmeği de , bakalım ilk haftaki tepkileri nasıl olacak vücudunun?
bu yoruma tamamen katılıyorum
Bugünkü Menüm Kızlar:
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)
Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası
Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe
Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedim

üzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)
1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok

1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..
kısır olmasaymış iyiymiş canım. bak ben yanıma 4 lü satılan light yoğurtlardan alıyorum. kriz anlarında yiyorum. tavsiye ederim yanında bulundurmanı, diyet kurtarır
Selam kızlar.
Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk.
İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum.
İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın.
Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
hepimizi tebrik ederiim

haftaya da derece yaparız inşallaah
linki okudum kaptan, ara ara bakacağım merak etme. bunu söylediğin iyi oldu
hoş geldiin
Kızlar, bu arada yrn ayran detoksuna başlayacağım :)
şöyleydi değil mi:
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği+1 haşlanmış yumurta+az beyaz peynir+bol domates-salatalık-yeşillik
2 lt ayranın içine- 2 salatalık 4er kaşık haşlanmış bulgur-nohut-yeşil mercimek
ayranı normal yoğurttan yapsam olur mu sizce? light yogurt sevmiyorum hiç yaa...
ben de yapmak istiyorum
normalle yapsan daha az kilo verrsin ama verrsin normalle yapanlar 750 gr 1 kilo light ile yapanlar 1.5 2 kilo veriomuş cnm baya araştırdım ilk evde kaldıımda bende yapcam
güzel bilgi, ben de kendimce uyarlayacağım deneyeceğim işe yarar umarım bende dee
ne demek canım ama üzerine az bişi de spor koy bide bnce çarşamba perşembe yapmak daha mantıklı çnkü cuma taze taze kilo bildirimi yaparız ben bi evde kaldıımda bu dönemlerde yapcam
evet çarşamba perşembe düşünüyorum ben dee
Kızlar bu arada, şirkette measideyim dedim yaa.. Pizza siparişi verdiler, etrafta 30-40büyük pizza var, yanında 20-25 tane sufle... tadına bakmadım, koklamıyorum bile, yeşil çayı içiyorum nefes almadan ki yemeyeyim.. destek lazım bana, alkış alkış...yok yemicem :)
harikasın canım harikaaaaaaaa

zayıflayınca gülen kişi sen olacaksın, o zaman abartmadan yiyebileceksin her şeyden
Kızlar, hani ilk başta yememek zordu da, şimdi yeşil çayı içtikçe inanın canım istemez oldu... artık kokusu bile kötü geliyo.. zaten bitirdiler, teklike geçti :)
bu arada ben kaçıyorum, son kontrolleri yapıp, eve gidicem muhtemeleni artık geç olur, açamam sanırım.. yrn görüşürüz...
bak işteee, süpersin canım başarıyorsuun
görüşürüz iyi geceler
ohh imrendiriyorsunuz valla beni yaa eşya meşyaa oohh

iyi geceler burcucum

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah
09:00)
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek
ara
11:30)
1 activia çilekli
öğle
13:30)
3 yemek kaşığı dolusu haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt
ara
15:00)
1 küçük boy elma
akşam
18:30)
4 yk türlü (yağı süzdürülmüş)
birer tane közlenmiş biber+patlıcan
ara
20:00)
1 ayran
+++
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe

30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz (birazdan 15-20 dk daha çalışıcam)

afiyet olsun, pek beğendim emoşum
gitçem canım sağol, bir fırsat bulamadım
benim babannemde şekerden vefat ettide , bende ondan tırsıyorum doktora gitmeye
benim iradem zayıf canım dayanamıyorum

pazar günü misafirlerim var, boşnak böreği, süpangle, üzümlü kek, kısır yapıcam
ve dayanmaya çalışıcam bakalım :)
canım dayanman gerek, sonrasında kazanacaklarını düşün. sakın kaçamak yapma. kendine onlarla yiyebileceğin ayrı şeyler hazırla.
canım kusura bakma sık sık giremiyorum internete fırsat olmuyor ondan geç cevap yazıyorum.. Ben ilk diyet olayıma basladıgımda 86 kiloydum. sonra 60 kiloya kadar düştüm. Dediğin gibi istediğim kiloya ulaşınca saldım tekrar 2 ay içinde 68 kiloya çıktım sonra tekrar diyete başladım
şimdi 59 kiloyum ama bu sefer çok zor verdim sürekli kilo al ver vücut metabolizması bozuldu tabi. İlk diyete başladığımda 26 kiloyu 3 ayda hiç kasmadan verdim ama sonra tekrar kilo alınca 9 kiloyu 3 ayda zor verdim o da deli gibi egzersizle verdim. yani en iyisi hiç salmamak :))
harikaymış canım yaa, diğer arkadaşlar da merak etmiş acaba nasıl verdin o kadar kiloyu 3 ayda bahseder misin

ben de veremiyorum gram gram veriyorum artık kilom azaldı tabi bunun da etkisi var
elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa
kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam
iyigeceler herkese..
iyi geceler tatlım
Ben geldiim vee gecmise bakmaya gidiyorumm
bak bakalım bitecek mi
dikkat dikkat yaklaşık yarım saat önce geçmişi okumaya giden buseden halen haber alınamadı gören duyan varsa derhal yetkililere haber versin

öldüm bittim yaaaaaaa