Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun:9:

evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim :9:

sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.

bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal:56:
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve :50:

ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)
bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir :9:

buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis :20::51::9::9::9::9:
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim :9: :9:

hayirli geceler kizlar :12:
öpüldünüz :54:

:9::9: çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum :16:düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı :52:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr :54:

günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiii :16: bu ne enerji sabah sabah maşallah :nazar:
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn :52:

kilom bu sabah itibari ile 50.8
:21::32::21:

2 günde 300 gr. daha gitmiş :8:
busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr :23:
burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk :9:

ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra :10:

afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım :16:
kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi :54::54::54:

kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah :16:

sabah(09:30)

1 haşlanmış yumurta

kıvırcık maydanoz roka

5 zeytin

1 kk peynir

4 bardak şekersiz çay

öğle(14:00)

1 tatlı kaşığı yağ 1 yumurta1 domates 1 biber 1 soğan ile menemen

5 zeytin

2 bardak şekersiz çay

ara(16:00)

4 fındık 4 ceviz

akşam(18:00)

1 kase mercimek çorbası

salata

2 lt su

1 saat walk at home

50 tane mekik :42::42::42::42::42:

canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım

elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.

Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?

canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi

bugünki menüm

kahvalti

13:30

yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi

ara
4-5 catal makarna

aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik

su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.

leslie ile yürümek 30dk.

yine misafirlige gidiyoruz :9:
ama kendimi tutucammm:10::10::10:

canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.

bugünkü menüm

sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne

ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata

ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz

akşam (20:00) :50::50::50::50::50:
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)

1lt su + 1 yeşil çay
spor yok :50::50::50::50:

noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım :51:

canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.

şansa bak yaa :9:

canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsa :31: listede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz :34: çook geçmiş olsun :54:

ay maşallah oeh güzel canım :nazar: ben de platese başlayacağım. :31: hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım :32:

24. sıradayım kaptiişşşşşş :32:

zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle al :34: takita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun :31:

yettim zelişimmm :10:

ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi bana :9: çook teşekkür ederim :17:

spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor :ssz:

canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz :9:

cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazla :20: söz verdin, sözünü tut ceronimoooo :52:

hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşum :16: şu platese de bugün başlıyorum :72:

utanma canım utanma :9: ne güzel işte düşssün ceneler :16: bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma :9:

harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şey :16: tebrikler :46:

nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsun :34: emoş da vermiş hatta onu da gördüm :31:

boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara :31:

okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçe :27: beynim yoruldu valla :9:

canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor :9:

ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuu :27: valla kaptiş bizi kesecek :52: hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim. :9: benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii :9:

ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüü :nazar::nazar: ayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır :10: -200 için de ayrıca tebrik ederim :16:

ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün :8:

canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yani :32: ne güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla :9:

ahahah bayıldım bunaaaaaaaa :35:

canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bile :34: ama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi :31: sınavlarında başarılar tatlım :16:

ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaa :16: canım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder :8: ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da :9:

ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaa :9: hadi bakalııım :34:

ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım :ssz:

elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence :27:

bence deeeeeeeee :52: grupça plates yapmak çok iyi fikiiir :52: bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın :52: ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı :16:

canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadece :9: sporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo :16:

canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur :31:

geldim geldiiim :10:

canım çok güzel afiyetler olsun :54:

ay yerim ama ben seni emoooş :17: sen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii :54:

canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü

bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir :9:

buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis :20::51::9::9::9::9:
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim :9: :9:

hayirli geceler kizlar :12:
öpüldünüz :54:
canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn :52:

kilom bu sabah itibari ile 50.8
:21::32::21:

2 günde 300 gr. daha gitmiş :8:

yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum :46::46::46::46:

Günaydın bebişlerim :16: bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum :16: bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam :16: 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 :52: Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık :16:

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 hurma

akşam (07:30)

2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği

su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

100 adet mekik

plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.

Günaydın bebişlerim :16: bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum :16: bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam :16: 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 :52: Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık :16:

günaydın canım yaaa süpersin kutluyorum... :46::46::46:

evet yaaa kesinlikle sporun diyetten daha çok faydası var bence.
haydi kızlar spor spor spor........:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:

Ebruuuu bende bugün ayran detoksu yapıcam bi anda karar verdim gaza geldim 900 gr gitti bile 1 kilo daha giderse eğer bu hafta yüzdeler süper olacak gibi:32: nohutu falan koydum ocağa haşlanıyo 2 saat kadar sonra yemeye başlarım :16:

Ebruuuu bende bugün ayran detoksu yapıcam bi anda karar verdim gaza geldim 900 gr gitti bile 1 kilo daha giderse eğer bu hafta yüzdeler süper olacak gibi:32: nohutu falan koydum ocağa haşlanıyo 2 saat kadar sonra yemeye başlarım :16:

bende yarın başlıcam canım inş. cumaya faydası olsun. hemde yarın akşam annemlere gidicem onların tartısında tartılmak istemiyorum o yüzden yarın başlayıp cuma kendi tartımda tartılıcam..
yaa canım ne kadar koydun mohutu haşlamaya göz kararımı yaptın?

Günaydın :16: busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim :( burcu sınavında başarılar canım :16:

Emoş süpersin 900 gr hiç az değil :16: birincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun :16:

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor
1:30 saat yürüyüş

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

canım keşke sabahları bişeyler yeseymişsin çünkü sabah yemek akşam yemekten daha önemli. metobolizman ne kadar erken yemek yersen o kadar hızlı çalışmaya başlıyo unutma. kahvaltı etmeye çalış canım. genel olarak menün güzel afiyet olsun

bende yarın başlıcam canım inş. cumaya faydası olsun. hemde yarın akşam annemlere gidicem onların tartısında tartılmak istemiyorum o yüzden yarın başlayıp cuma kendi tartımda tartılıcam..

4 kaşık koydum canım :) yapabilecekken bugünden başliyim dedm canım :)
Emoş süpersin 900 gr hiç az değil :16: birincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun :16:

zelişşş nasıl sevindim ya tartıyı öpücektim neredeyse :9:
Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

zelişşşş akşam yine ekmek yemişsin nedenini biliyosun heralde sabah yemediğin için :47: biraz peynir zeytinle 1 dilim ekmek yesen çok daha güzel olurdu bu hafta yine iyi menülerin :) inşallah güzel sonuç alıcaksın canım :16:

Emoş benim yerimede öp o tartıyi :D :9: sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)

4 kaşık koydum canım :) yapabilecekken bugünden başliyim dedm canım :)

zelişşş nasıl sevindim ya tartıyı öpücektim neredeyse :9:

zelişşşş akşam yine ekmek yemişsin nedenini biliyosun heralde sabah yemediğin için :47: biraz peynir zeytinle 1 dilim ekmek yesen çok daha güzel olurdu bu hafta yine iyi menülerin :) inşallah güzel sonuç alıcaksın canım :16:

tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?

kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi :54::54::54:

tamam canıım, sınavında başarılar sanaa :16:

ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)

:9::9: çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum :16:düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı :52:

günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiii :16: bu ne enerji sabah sabah maşallah :nazar:

busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr :23:

afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım :16:

kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah :16:

emoooş evet yaaa :52: haydi bastır dım-dım-dımmm :32: haydi bastır dım-dım-dııım :21:

canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım

elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.

canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi

canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.

canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.

canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü

canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için

yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum :46::46::46::46:

eksileri görmek motive eder tabi :27: benim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak :27: ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii :32:

böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18::9:

gel bebeğim gel peşimdeeen :52: koş hattaaaaaaaa :32:

Günaydın bebişlerim :16: bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum :16: bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam :16:900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 :52: Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık :16:

ay ay ay aaaayy :8: bu ne güzel haberdir böyleeeeee :52: tebrik ederim emoşuum :16:

ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta :32:

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 hurma

akşam (07:30)

2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği

su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

100 adet mekik

plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.

kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaa :50: kilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut :31: hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa :ssz:

ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarr :52: vallahi gaza geldiiim :32:

perşembe başlayacağım ben de ebruuum :16: 1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah :8:

Günaydın :16: busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim :( burcu sınavında başarılar canım :16:

yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi :27:

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum :34:

suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seni :nazar: yepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey :16:

bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zeliş :kkk: henüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana :47:

amin kuzum amiiiin :16: acil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir :ssz: yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak :50: bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi :23:

bu akşam başlıyoruz kuşum biz, sorucam akşama merak etme ;)
tam hangi bölgeler tarif et bakiim, kolun hangi kısmı? basende tam neresi? popo altı mı yanlar mı? detay lazım şekerim, mühim konular bunlar... yalnız adama diicem ki, bi arkadaş için soruyorum ....:52::52::52::52: adam diicek hep ööle derler zaten :32::32::32:

harikasın Emooşşş, ya kızlarrrr, ben hala +dayım tartıdaa :( bu akşam PT ile başlıyoruz, bi de perşembe var.. umarım cumaya geçen haftayı görürüm, bi de -100 olsa da utanmasam bariiii

tamam canıım, sınavında başarılar sanaa :16:

emoooş evet yaaa :52: haydi bastır dım-dım-dımmm :32: haydi bastır dım-dım-dııım :21:

eksileri görmek motive eder tabi :27: benim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak :27: ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii :32:

böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18::9:

gel bebeğim gel peşimdeeen :52: koş hattaaaaaaaa :32:

ay ay ay aaaayy :8: bu ne güzel haberdir böyleeeeee :52: tebrik ederim emoşuum :16:

ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta :32:

kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaa :50: kilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut :31: hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa :ssz:

ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarr :52: vallahi gaza geldiiim :32:

perşembe başlayacağım ben de ebruuum :16: 1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah :8:

yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi :27:

zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum :34:

suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seni :nazar: yepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey :16:

bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zeliş :kkk: henüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana :47:

Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Back
X