şansa bak yaa
canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsa

listede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz

çook geçmiş olsun
ay maşallah oeh güzel canım

ben de platese başlayacağım.

hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım
24. sıradayım kaptiişşşşşş
zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle al

takita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun
yettim zelişimmm
ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi bana

çook teşekkür ederim
spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor
canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz
cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazla

söz verdin, sözünü tut ceronimoooo
hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşum

şu platese de bugün başlıyorum
utanma canım utanma

ne güzel işte düşssün ceneler

bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma
harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şey

tebrikler
nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsun

emoş da vermiş hatta onu da gördüm
boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara
okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçe

beynim yoruldu valla
canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor
ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuu

valla kaptiş bizi kesecek

hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim.

benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii
ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüü

ayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır

-200 için de ayrıca tebrik ederim
ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün
canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yani

ne güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla
ahahah bayıldım bunaaaaaaaa
canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bile

ama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi

sınavlarında başarılar tatlım
ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaa

canım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder

ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da
ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaa

hadi bakalııım
ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım
elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence
bence deeeeeeeee
grupça plates yapmak çok iyi fikiiir
bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın
ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı
canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadece

sporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo
canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur
geldim geldiiim
canım çok güzel afiyetler olsun
ay yerim ama ben seni emoooş

sen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii