11:30 a kadar yapmak zorundayız canım sen daha erken bi saatte yapamaz mısın?
karar değişmedi mi geçen hafta 18:00 e kadar die
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11:30 a kadar yapmak zorundayız canım sen daha erken bi saatte yapamaz mısın?
karar değişmedi mi geçen hafta 18:00 e kadar die
Liste derken genel sonuç listesinden bahsediyorum Ayşe'cim. Bu arada karar defteri değişti yenisini okudun mu bilmiyorum ama artık bildirim saatlerimizde değişti. En geç cuma günü saat 18:00 de yapıyoruz bildirimi. Sonuç listeleride en geç cumartesi saat 12:00 ye kadar yayınlanıyor. Buse daha önce yapmadığı için sana söyledim. Diğer cuma listesini (takım listesini) halledersiniz zaten. Önemli olan genel sonuç listesii.
Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum kızları.
emoşş kaptan böle bişi yazmış geçen hafta ama :26:
emoşş kaptan böle bişi yazmış geçen hafta ama :26:
ben mi yanlış anlamışım acaba
burcuuuuuuu niye bu kadar dert ettin kızımmmnumaramı yollayayım sane sen bana mesaj at ben senin yerine yaparım bldirimi sabah :)
dert etme değil ya sınavım var ya stresimsabah 10 dk erken kalkar yazar çıkarım ya napım artık
![]()
sıkıntı olcaksa dediğim gibi yapalım istersen
tamam o halde yanlış anlamam ben merak etme :)yok cnm ben halletcem sağol yinedeyanlış anlama bak numaramı vermek istemediğim için filan değil ben dert etmem öyle şeyleri ama sana yük olmayım canım sabah 10 dk erken kalkar hallederim
![]()
Hani ben doktor zoruyla hap kullanıyodumya iki buçuk haftada 6 kilo aldım bugün ağlama krizine girdim sonra annemle kullanmıcam işte diye kavga ettim annemde ne halin varsa gör dedi yaniiiiiiii bıraktım bu sabah almıştım bi dahada öldürseler almam caneri görmeyi 1 saniye bile geciktiremem kızlar eğer kabul ederseniz dönüp songaz başlamak istiyorummmm çok mutluyum görseniz mal mal sırıtıyorum felannnnn ::)::))::):):))::)):)
hoigeldin tatlım :) kapımız tamamen açık sana :) canım şu hastalığından biraz bahsedermisin ne teşhis koymuştu doktor? benim de çok düzensizliğim oldu ama testler normal çıkmıştı doktor doğum kontrol hapı yazdı sonra özele gösterdim kullanma senin hiç bişeyin yok stresten oluyo dedi kafana takmayı bırakırsan düzene girer dedi öyle de oldu 7 aydır 1 gün bile sekmedi :)[/QUOTE .!.:Bebeğim ben çook uzun süredir ayda 2 kere hasta oluyorum ama bu 1 yıla yakın süredir böyle stresten kaynaklandığı söylendi takmadık ama mart ayında ayda 3 kere olunca bi obaaa dedik annemle doktora gittim tahlil felan yaptı sonuçları almaya ben gitmedim annem gitti mımyaralon du galiba hapın ismi her neyse o hapı yazdı ama hap adet düzenleyici değil mübarek iştah açıcı annemle babam doktor olduğu içinde hapı kullanmıcam diyemiyosun sonunda bugün doktora karamel isyanı çıkardım :):):):) Annemde ne halin varsa gör dedi rahatım yaniiiiii :) Hapıda gittim tek tek çöpe attım ihihihiBu yani yavrum :)
Bebeğim ben çook uzun süredir ayda 2 kere hasta oluyorum ama bu 1 yıla yakın süredir böyle stresten kaynaklandığı söylendi takmadık ama mart ayında ayda 3 kere olunca bi obaaa dedik annemle doktora gittim tahlil felan yaptı sonuçları almaya ben gitmedim annem gitti mımyaralon du galiba hapın ismi her neyse o hapı yazdı ama hap adet düzenleyici değil mübarek iştah açıcı annemle babam doktor olduğu içinde hapı kullanmıcam diyemiyosun sonunda bugün doktora karamel isyanı çıkardım :):):):) Annemde ne halin varsa gör dedi rahatım yaniiiiii :) Hapıda gittim tek tek çöpe attım ihihihiBu yani yavrum :)
benim de ayda 3 kere olduğum zamanlar oldu da ondan sordum. aslında çok iştah açmaması lazım myralon sanırım adı ev arkadaşım da ondan kullanıyo da iştah sıkntısı yaşamamıştı. bıraktığın iyi olmuş hiç gerek yok kullanmaya. kist falan varsa o zaman ayrı tabi.
o zman diyete tam gaz devam tatlım :) aldığın kiloları bir an önce vermelisin :)Yok yok :)) ama nasıl mutlu oldum anlatsam tahmin edemezsin :))))
o zman diyete tam gaz devam tatlım :) aldığın kiloları bir an önce vermelisin :)
Hoşbulduk canımcımmmm :)hoşgeldin karemelcim