Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dünkü Menüm

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık

ara:(11:30)

1 çaybardağı fındık+siyah üzüm

öğle:(14:00)

4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt

ara(16:00)

1 elma

akşam:(18:30)

4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates

Bugünkü Menüm

sabah(09:00)

1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik

ara:(11:00)

1 kivi

öğle:(13:40)

5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği

akşam:(18:00)

1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata

3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe

1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian

:42::42::42::42:

önce yukarıdaki mesajına cevap yazayım da :9:
ben canımı sıkmıyorum canım :) elbette veremediğim zamanlar olacak farkındayım:) 13 haftam var önümde her hafta 1 kilo verirsem çok vermiş olacağım arada az çıksın ki denge olsun :16:

canım diyetisyene git söylediklerini yapmasan bile testlere göre bir öneride bulunacaktır mutlaka ben verdiği diyeti aynen uygulamıyorum ama önerileri kulağıma küpe :23:

Gideceğim balım haftaya inşallah :31: Randevu alıyorum alıntılardan sonra hemen.

Kızlar bu arada, bi şey keşfettim, çok güzel..
Doğadan'ın nane-limonlu yeşil çay'ı... tadı çok güzel.. sade yeşil çay içmek zor, alışıyor insan ama sıkılmaya başladığınızda deneyebilirsiniz... yeseminli de aldım ama o biraz ağır olabilir... bu şahane... bilginiz olsun güzellerr.....

Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)

canım tebrik ederim ya, üzülecek bir şey yok. haftaya daha iyi verirsin, spor konusunda doğru düşünüyorsun :26:

Bu hafta sporuma daha fazla asılacağım busem :41:

tamam canım bu akşamdan itibaren başlıyorum spora emoşu verdiği linkler vardı bide walk at home yapıcam bu akşam başlıyorum inş. :42:
mezuniyet için yazımı yazmam gerekiyo yaaaa :18::18: nereye yazıcam :26: ayy heyecanlandım şimdi bilmiyodum :17:

Ben öyle biliyorum canım, yani mezun olanlar bu süreci anlattıkları bi yazıyı paylaşıyorlar diye biliyorum :44: Belki de yanlış hatırlıyorumdur tabi. Buse'ye bi sor istersen.

geçen hafta: 51.1
bu hafta: 50.4
fark: 0,7
%1,37
:21::32::24:

Çok iyiiiiiiii balımm :46:

kg sabit kızlar 69,9
ama 1 haftada 2 cm inelmişim basenlerimden:53: sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,keşke tartıya da yansısaydı bu durum var ama nedenini anlmadığım bir şişlik var

Tabi ki de sevinmelisiinnnnnnnn :52: 2 cm incelmekten söz ediyoruz ayşecim ya :)) Bravo gerçekten....

Kızlar bir ton alıntı yapmıştım, forumdan düşmüşüm bütün yazdığım cevaplar gitti. Herkesi çok tebrik ediyorum ve herkese çok teşekkür ediyorum. Pazartesi diyetisyende tartıldığım için sonuca pek şaşırmadım. Bakalım bu Pazartesi ne olacak... Her zamanki gibi süper, bu hafta da birincilik bizdeee!:52::52:

Canım onu ben de çok yaşıyordum aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama şöyle bi çözümü var, "cevapla" seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ve yazdığım cevapların tamamını kopyalıyorum, sonra foruma yeniden giriş yapınca "geri" düğmesinden o cevapları yazdığım sayfaya dönüp yapıştırıyorum. O zaman kaybolmuyor alıntılar. Ve sen de sinirden çılgına dönmemiş oluyorsun :27: :9:

Bu arada seni 1 kez daha tebrik ediyorum :16:
kızlar paylaşım alanında paylaştım listemizi :16: daha yeni kahvaltı yapacağım :53: sonra da evden çıkacağım, acil kargoya gitmem gerek, markofoniden aldığım bir eteği son iade günüm.. 1 aydır beklettim :27:

vee sonra eve dönüp işe koyulacağım saatlerce :18: bugün beni unutun dostlar, bir ara gelip mesajlistelerimizi paylaşacağım ama :34:

hepinizi öpüyorum :16:

veeeeeeee tebrik ediyoruuuuuummmmmmmm :46:

Kolay gelsin bebeğim ya :31: Allah yardımcın olsun. Fazla özletme de :29:
Hesaplamalar doğru.Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar:16:

:16: teşekkürler canımm emine'nin de söylediği gibi asıl seni tebrik etmek lazım :46:
kızlar yaa ben deli gibi susuyorum 2 lt bitti şimdiden bugüm 3ü baya bi geçicem sanırım :18:

ouwwwww süpersin :32: Ben suyu hala sevemedim zorla içiyorum. Susamak hissinin nasıl bişey olduğunu unuttum :44:

slm kızlar nasılsınız bugün eve geldim kardeşim hastaneden çıktı artık eski hali yok buna da alışacağız artık Allah bundan daha kötüsünü vermesin
bende geldim temizlik yapıyorum kapı komşum ingilizce öğretmeniymiş yeni geldi 2 ay oldu ama anca tanıştık kızı oraya gönderdim ingilizce öğrenecek artık
babası baskete de götürmüş ben yokken babannesi götürememiş
ama yorgunum akşama yemek yapıp yürüyüşe çıkacağım hava güzel hem açılırım hemde yorgunluğa temiz hava iyi gelir zayıflamak için de şart değil mi bugün dengelemeye çalıştım
ama kilo almadım zaten vermedim de bu hafta dikkat ediyim de listeyede haftaya girerim artık buse cevap yazmıştı galiba kaptan o bu konuda bilgilendiirirse sevinirim
ayrıca ebrunun da bebeği tekrar hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah

Gülçin'cim çok geçmiş olsun öncelikle. Beterin beteri vardır demişler, çok da doğru söylemişler, her halimize binlerce kere şükürler olsun.
Aramıza dönmene çok sevindim. Evet ebru'nun yokluğunda buse takım kaptanı olarak görev yapıyor. Gayet de iyi götürüyor işleri maşallah. O gelince onunla konuşursunuz canım benim.

menüm

8:45
2 yumurta ve 1 kibrit kutusu beyaz peynir (50%) ile omlet (yagsiz)
1/2 dilim tam bugday ekmegi
4 zeytin

16:00
limonlu (haslanmis/yagsiz) brokoli 1 tabak
yarim arap döneri (yaprak döner, salata, disi ince bir ekmek)

aksama kutlamada büyük ihtimalle
ya kavurma et yada izgara tavuk cikar
yaninda salata veya garnitür (brokoli, karnibahar, havuc) onlardan yiyecegim.
(lahmacun cikarsa tadina bile bakmak istemiyorum;
meyve ve cerezlerdende yememek icin kendimi tutacagim;
fanta, cola vs zaten gözümün ucuyla bile bakmiyorum artik)

simdiye kadar 2 lt su. (2 bardak yesil cay dahil)
aksama kadar daha 1-2 litre daha icerim.

bol yürüyüs yaptim, cikmam gereken merdivenleri saymiyorum bile :9:
aksamada kutlamada kurtlarimi dökücem insallah spor niyetine :9::9:

Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun :34:

kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?

dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi:50:
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim :16:

Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..
Kızlar bugün cuma ve ben yanınızda olamadımm :5:

nasıldı sonuçlar kaçıncı olduk geçmişi okuyamiyorum

ben tartılamadim bu gün çok geç kalmıştım inşallah iyidir sonuçlar kaç gündür menülerimi paylaşamadim bugün paylaşıcam

Zelişim hoşgeldin sınavların bitmş hayırlı olsunn :16:

Menü

sabah
2 dilim ekmekten tost

öğlen
2 dilim ekmekten tost
ayran

akşam
1.5 balık
salata
cacık

ara
1 muz
su 1 litre
40 dk yürüyüş

bugün geç uyandığım için su alamadım yanıma şimdi icicem :16:

Menün güzel canım. Ama sen çok az yiyorsun bence :31: Daha yaşın genç. Özellikle sabahları sütlü yumurtalı dolu dolu bi kahvaltı yapman lazım.

kızlar bugün felaket yoruldum çok kötü bi gündü sadece 20 dk yemek yerken oturdum o kadar abartmıorum gerçekten :43: şimdide yemek yapcam misafir varmış akşam gelmeye çalışıcam öptüm hepinizi :54::54:

bugün de çok yorulmuşsun desene :\ ve kolay gelsiinn bu arada..
Buse ve ebru mezun oldunuzmu bu gün ya tebrik ederim burayı bırakmak yok ama :16:

Ebru mezun oldu da Buse 1 haftada daha burda bebeğm. Ama zaten ikisi de takımı tamamen bırakmazlar :34:
kuzucuklarım hepimizi tebrik ediyorum 3 olmuşuz :nazar:

yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52:

hoşgeldin bebeğim :16:

Hoşbuldum bebeğimmm :16:

Dünkü Menüm

sabah:(09:00)

1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates
1 salatalık

ara:(11:30)

1 çaybardağı fındık+siyah üzüm

öğle:(14:00)

4 yk kabak yemeği
salata
1 kase yoğurt

ara(16:00)

1 elma

akşam:(18:30)

4 yk et sote(sadece etin kendi yağında pişirdim)
1 kase yoğurt
salata

3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 2 fincan elma çayı

30 dk yürüyüş, 65 squats, 1 saat pilates

Bugünkü Menüm

sabah(09:00)

1 kk peynir
3 çeri domates
5 zeytin
1 salatalık
bol yeşillik

ara:(11:00)

1 kivi

öğle:(13:40)

5 ızgara köfte
bol salata
2 yk yoğurt
1/2 dilim tam buğday ekmeği

akşam:(18:00)

1 kase mantar çorbası
2 tane yoğurtlu haşlanmış kuru biber
1 kase salata

3,5 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan sade nescafe

1 saat yürüyüş, 70 squats, 30 dk jillian

:42::42::42::42:

Menüler, su'lar, sporlar.. Çok iyi çok. Bizimlesin :D

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay

ara(11:00)
5 fıstık

öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği

akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği

1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok

kızlar ben de bu egzersizleri bulmuştum çooook önceden. Resme tıkladığınızda hareketli bi biçimde görürsünüz her birini.
Bunları da deneyebilirsiniz :34:

bugünkü menüm:

sabah(08:00)
kepek ekmeğine domatesli beyazpeynirli tost (yağsız)
1 bardak çay

ara(11:00)
5 fıstık

öğlen(12:00)
ızgara tavuk + 1,5 dilim kepek ekmeği

akşam(19:30)
2 köfte + haşlanmış brokoli/havuç (az zeytinyağlı limonlu) + 1 dilim çavdar ekmeği

1,5lt su (2yi geçicem)
2 kupa yeşil çay (3 olabilir)
spor yok

Güzel olmuş canımcım :42:
Bu arada ben de arkadaşlık isteği göndermiştim sana kabul etcek misin beniiii :71:

kizlar yesil cay icmeye ragmen wcye cikamayan var mi?
siz bu sorunlari nasil gideriyorsunuz?

dün 5i bi yerde cay ictim ve dün veya önceki gün 1 kuru kayisi yedim ama fayda etmedi:50:
normal zamanlarda 5 kuru kayisi yemeden bu durumu atlatamiyordum, ama simdi 5 kuru kayisi yemek istemiyorum.
önerebileceginiz baska bisey var mi?
yardimci olursaniz cok sevinirim :16:

cnm, ben doğuştan sorunluyum bu konuda diyebilirim...
sabah açkarnına 3 kuru kayısı yiyorsun, ve ardından en az 250ml ılık su (olabildiğince sıcak iç,dayanabildiğin kadar)
ve sonrasında 45dk kadar bi şey yemeyeceksin tamam mı? en fazla 2. günde işe yarar cnm.. ve devam edersen her gün düzenli olur.. ben hep yapmıyorum ama 3 günü bulursa yapıyorum hemen :51:

Evet canım ben de bi ara başka bi markanın nane-limonlu çayını içiyordum. Kokusu yetiyordu yani, çok güzeldi cidden. Şimdi ot şeklinde olanını kendim demleyip içiyorum. Bu bitince de aktardan yaprak şeklinde alıp onu demleyeceğim bakalım :)

ya aslında aktardan alınca daha iyiymiş gibi geliyor bana da ama bu hazır poşetleri de yapması çok kolay... hele iş yerinde öteki imkansıza yakın.. günde 1 tane yapabiliyordum ancak.. bunu ooohhh salla gitsin... bi de tazelik hissi veriyor ya nane.. bayıldım..

ya aslında aktardan alınca daha iyiymiş gibi geliyor bana da ama bu hazır poşetleri de yapması çok kolay... hele iş yerinde öteki imkansıza yakın.. günde 1 tane yapabiliyordum ancak.. bunu ooohhh salla gitsin... bi de tazelik hissi veriyor ya nane.. bayıldım..

En güzel yanı pratik olması canım zaten :34: Umarım hepimiz, yaptıklarımızın içtiklerimizin faydasını görürüz :16:

aşkolsun güzelim, etmiştim bile :)

Yaşasııınnnnn :16: Teşekkür ederim :)

wuhuuuuuww ceren'cim sen ne güzel bişeysin öyle maşallah :29: Ve katılıyorum kilonu gerçekten de göstermiyorsun hiç. Bu güzel bişey :34: Dilerim en kısa zamanda hedefine ulaşırsın canımm benim

huu huuuu :6:yarın sabahtan akşama kadar evde yokum yapmam gereken hazırlıklar var bilgisayarın başından kalkıcam kalkmadan birileri gelse de sohbet etsekk

canlarımm
çok üzülerek söylüyorum ki haftaya izne ayrılabilirim :50: haftaya 1 haftalığına Denizlye gidiyorum annemlerin yanına az önce babmla konuştum. alerjim için yaptırmam gereken bir iğne var onun için randevu almış. 3 yıl önce yaptırmıştım en son çok pahalı olduğu için yaptıramamıştık. ailemizde kemik erimesi olduğu için de bol süt ürünü tüketmem gerekiyo ama alerjiden dolayı 15 yıl hiç tüketemedim. iğneler sayesinde tüketmeye başlamıştım. sorun şu ki iğneden sonra ödem oluşuyo ve inanılmaz bi kilo artışı oluyo. ilk iğneden sonra 5 kiloya yakın bi fark olmuştu. şimdi o kadar olacağını düşünmüyorum ama yine de takımımı zor durumda bırakmak istemiyorum :50: haftaya cumartesi vurulacağım. sonraki 3 gün de iğnenin yan etkilerini azaltıcak ilaçlar kullanmam lazım. yediklerime içtiklerime dikkat etmeye devam edeceğim. büyük ihtimalle spor yapamam ama elimden geldiğince ona da devam ederim. topiği de bırakmaya hiç niyetim yok paylaşımlara tam gaz devam :):)

durum bundan ibaret. yani lafın kısası izne ayrılmam benim için de takım için de çok iyi olacak.

hoşgeldin canım:) kardeşin daha iyidir inşallah çok geçmiş olsun canım.

can sıkıntısından o :9: kaç gündür aksattım sporu bugün devam edeyim dedim :)

nurrr bende okulda öyleyim fırlıyorum masadan birisinde hocam bu kadar sıkıldıysan söyleseydin bi hava almana izin verirdim dedi ben kıvırmaya çalışırken anladı adam çok utanmıştım :9:

tebriğin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım :) ben kesin sert bir karar alarak başladım zayıflamaya. hiç bir şekilde taviz yok kaçamak yok sporsuz günüm yok :) hedefime kadar böyle gidicem inşallah :) yazdığın için de ayrıca teşekkür ediyorum canım :)

bugünkü menün güzel canım akşam da kavurma değil de ızgara yersen daha iyi olur :) ekmekler gözüme çarptı biraz ama ona bişey demiyorum afiyet olsun tatlım :16:

canım sabah kalkınca ayakta 1 bardak ılık su iç hatta ben 2 içiyorum kayısıyı tamamen bıraktım sadece bunu yapıyorum ve yeşilçay tabiki :) her gün çıkıyorum :)

tam hıh çok güzel menü diyecektim ki oradan muz bana bi bakış attı :) muz tüketmemeye çalış bebeğim ya da sabah-öğle arası ye akşamdan sonra olması biraz sıkıntı. afiyet olsun bebeğim :16:

ayy kıyamam bebeğime ben :16: kolay gelsin canımcım azcık dinleneydin bari :31:

ebru mezun oluyo zelişim buse de haftaya inşallah :) bi de 3.yüz bu hafta :16:

hoşgeldin bebeğim :16:

dinlenemedim emoş yarında gencayla buluşcam saçımı filan yapcam şimdi :9:

Gideceğim balım haftaya inşallah :31: Randevu alıyorum alıntılardan sonra hemen.

Bu hafta sporuma daha fazla asılacağım busem :41:

Ben öyle biliyorum canım, yani mezun olanlar bu süreci anlattıkları bi yazıyı paylaşıyorlar diye biliyorum :44: Belki de yanlış hatırlıyorumdur tabi. Buse'ye bi sor istersen.

Çok iyiiiiiiii balımm :46:

Tabi ki de sevinmelisiinnnnnnnn :52: 2 cm incelmekten söz ediyoruz ayşecim ya :)) Bravo gerçekten....

Canım onu ben de çok yaşıyordum aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama şöyle bi çözümü var, "cevapla" seçeneğine tıklamadan önce alıntıları ve yazdığım cevapların tamamını kopyalıyorum, sonra foruma yeniden giriş yapınca "geri" düğmesinden o cevapları yazdığım sayfaya dönüp yapıştırıyorum. O zaman kaybolmuyor alıntılar. Ve sen de sinirden çılgına dönmemiş oluyorsun :27: :9:

Bu arada seni 1 kez daha tebrik ediyorum :16:

Kolay gelsin bebeğim ya :31: Allah yardımcın olsun. Fazla özletme de :29:

:16: teşekkürler canımm emine'nin de söylediği gibi asıl seni tebrik etmek lazım :46:

ouwwwww süpersin :32: Ben suyu hala sevemedim zorla içiyorum. Susamak hissinin nasıl bişey olduğunu unuttum :44:

Gülçin'cim çok geçmiş olsun öncelikle. Beterin beteri vardır demişler, çok da doğru söylemişler, her halimize binlerce kere şükürler olsun.
Aramıza dönmene çok sevindim. Evet ebru'nun yokluğunda buse takım kaptanı olarak görev yapıyor. Gayet de iyi götürüyor işleri maşallah. O gelince onunla konuşursunuz canım benim.

Menü, su, spor gayet iyi nur'um. Ama dikkat et akşam yemeğini çok geç vakitte yeme. Onun dışında zaten sen yemen gerekenleri yememen gerekenleri çok iyi biliyosun :34:

Eğer bu sendeki de, benimki gibi bi problemse, diyete başlamandan kaynaklandığını söyleyebilirim. Doktora gittiğimde o da aynı şeyi söylemişti zaten. Zamanla geçicek bişey.. Ama elbette ki senin de yapabileceğin şeyler var. Sıvı tüketimini arttırmak, patates kabızlık yapıyor ondan mümkün olduğunca uzak durmak hatta yememek gibi..

Zelişim hoşgeldin sınavların bitmş hayırlı olsunn :16:

Menün güzel canım. Ama sen çok az yiyorsun bence :31: Daha yaşın genç. Özellikle sabahları sütlü yumurtalı dolu dolu bi kahvaltı yapman lazım.

bugün de çok yorulmuşsun desene :\ ve kolay gelsiinn bu arada..

Ebru mezun oldu da Buse 1 haftada daha burda bebeğm. Ama zaten ikisi de takımı tamamen bırakmazlar :34:

yaşasııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :52::52::52::52:

aynen cnm staj çok kötüydü bugün bebekler ölümden döndüler filan :43: ama iyiym mesleğimin cilvesi :43:

sabah(07:30)

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği arasına haşlanmış yumurta yağsız peynir maydanoz

1 bardak şekersiz çay (200 ml)

öğle(13:15)

1 kase mercimek çorba

yarım haşlanmış tavuk gögsü

salata

(bulgur vardı yemedim)

ara(14:00)

sade kahve(300ml)

akşam(19:00)

1.5 ızgara alabalık