cook gecmis olsun allah beterinden korusun
kizlar masallah bu ne hiz sayfa sayfa mesaj dolmus burasi sadece goz attim fazla okuyamadim :dance: ne guzel artik kardes takimda hizlaniyo guzel kilo vermeleeeeer kizlar :sm_cool:
selam güzeller definay çok geçmiş olsun canım.yeni gelenlerede tekrar hg diyorum.
zenan ya seni kovalamaktan yoruldum be kızım takımında dursana bacım:)))
hadi hepinize kolay gelsin cuma günüğ güzel sonuçlar görmek dileği ile
aa-a-aa definya kazamı geçirmiş ayy canım çok ama çok geçmiş olsun...a.s.
melisim mesaj çok güzel olmuş yerimseniben
haydi iyi paylaşımlar... yeni arkadaşlara kardeş takım yolunuda göstermeyi unutmazsınız değil mi
Melis canım bizim için(5. takım) söylediklerin çok hoş,çok tşk ederim canım
Günaydınlar,
İşe gitmeden bir bakayım dedim, ne o akşam kimse girmemiş mi, sonlara düşmüşüz.
Benim kilo vermem iyi gidiyor, ama söylemiyeceğim kilomu cumaya süpriz olsun. Çok beklentiye girmeyin ama, biliyorsunuz sıkı diyet yapamıyorum. Sizin nasıl gidiyor. Bizim yumuk olayı işe yarıyor Sidanur.
Öpüldünüz.
günaydııınnnnn....
uzun 1 haftanın sonunda 300 gr vermiş olmama bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdimmm...
şeytanın bacağını kırdığımı düşünüyorum...
kızlar günaydın ben regl etkisiyle şişmeye agresif olamaya başladım zaten 66.4 gram olmuşumbir an önce olsaydım prinç lapası diyetini yapcam hergece egzersiz yapayım diyorum üşeniyorum ya çok tembelim
günaydııınnnnn....
uzun 1 haftanın sonunda 300 gr vermiş olmama bu kadar sevineceğimi hiç tahmin etmezdimmm...
şeytanın bacağını kırdığımı düşünüyorum...
kızlar günaydın ben regl etkisiyle şişmeye agresif olamaya başladım zaten 66.4 gram olmuşumbir an önce olsaydım prinç lapası diyetini yapcam hergece egzersiz yapayım diyorum üşeniyorum ya çok tembelim
Burada acayip fırtına vardı bundan dolayıda elektirikler yoktu
Gerçekten az az sık yemek işe yarıyor bende veriyorum madem sen söylemiyorsun benimkiside süpriz olsun.
Sabah evden acele çıktım kahvaltıyı okulda yaptım kaşarlı çeyrek tost yedim.Ama hiç yağ sürdürmedim.
melis bizim takıma kaç yeni arkadaş katıldı dosbayı biliyorum diğerleri kimler di?
ben katılabılırmıyım melis08
Bizim tartı bozuldu. Evde eski tartılardan var ama pek güvenemiyorum. Tartılmayınca insan motive olamıyor ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?