Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Burcu telden giriyorum ama ınan on kere yazıyorsam iki kere çıkıyor :-) şimdi bile kaç kere yazdım mesajları :-D

Esin bazı tavırlarından daral gelince diyorsun Burcu'cum :-)

Ya evlilik piyango gibi birşey.Esin iyiyse senden mutlusu olmaz.Ama illaki görüş ayrılığına düştüğümüz durumlar oluyor.Eğer aklında ailesi ve onun hakkında bir şüphe falan varsa, şimdiden hallet.Yoksa evlendikten sonra düzelmiyor

Ya evlilik piyango gibi birşey.Esin iyiyse senden mutlusu olmaz.Ama illaki görüş ayrılığına düştüğümüz durumlar oluyor.Eğer aklında ailesi ve onun hakkında bir şüphe falan varsa, şimdiden hallet.Yoksa evlendikten sonra düzelmiyor

şüphelerim çoktu ama halletmeye başladım en azından mantıklı düşünüyolar artık ve sanırım bende bi cevher olduğunu düşünüyolar bana 5000 lirada versen kenara 3000 bin atarım ama bi ayda ayda bin lirada versen kenara 3000 atarım ama 5 ayda ama atarım yani cimrimiyim yok asla sadece para tumayı biliorum onlarla tek çatıştığım konu paraydı şükür hallediorum :52:

Selam kızlar.Netin faturasıni ödemeyi unutmuşuz,pcden giremedim.Televizyonumuz bozulmuş,iki gündür onunla uğraşıyorum.Eşimi de iyice borca soktum :-) iyi oldu,sağa sola vereceğine eve gitsin daha iyi :-D
Daha düzelmedi mi Melek'cim seninki, ama iyi ediyosun borç konusunda evine harcasın başkalarına değil. Oğluşun nasıl bu arada?

Menümu yazayım

Sabah: 10.30
2 dilim kepek ekmek
Peynirli biber kavurmasi
Domates salatalık ve çay

Öğle: 15.00
2 baget
1 bardak ayran

Ara:
Special K kraker

Akşam: 19.00
1 porsiyon tantuni
2 bardak ayran

30 dk yürüyüş
3 lt su
Hemen başlayayım kötü kötü yorumlarıma Melek :9: Kraker ve tantuni olmamış. Hem tantuniyi nasıl ekmeksiz yedin? Bide yağlı olur tantuni, sen başka şekilde mi yaptın? Su ve yürüyüş güzel.

siz böle dedikçe ben evlenmekten korkuorm :52:
Sakın haaa burcu sen bakma Melek'e. Melek te inat, eşide inat iki inat bi araya gelince böyle oluyor:9:

daha düzelmedi mi melek'cim seninki, ama iyi ediyosun borç konusunda evine harcasın başkalarına değil. Oğluşun nasıl bu arada?

Hemen başlayayım kötü kötü yorumlarıma melek :9: Kraker ve tantuni olmamış. Hem tantuniyi nasıl ekmeksiz yedin? Bide yağlı olur tantuni, sen başka şekilde mi yaptın? Su ve yürüyüş güzel.

Sakın haaa burcu sen bakma melek'e. Melek te inat, eşide inat iki inat bi araya gelince böyle oluyor:9:

yok kaptancım ya ama sanırım 2014 ağustos eylül gelinim sanırım :52:

Ebru durumlar şu an iyi ama birden kötüleşebiliyor.Ben inat değilim ya :-D belkide öyleyimdir :-)
Kraker diyet ti.bir paket bir elma kalorisinde.Tantunide babam yapmış.Az yağlı,domates soslu.Ekmeksiz yeniyordu :-) oğlum iyi çok şükür,sen nasılsın bebiş nasıl?

Ebru durumlar şu an iyi ama birden kötüleşebiliyor.Ben inat değilim ya :-D belkide öyleyimdir :-)
Kraker diyet ti.bir paket bir elma kalorisinde.Tantunide babam yapmış.Az yağlı,domates soslu.Ekmeksiz yeniyordu :-) oğlum iyi çok şükür,sen nasılsın bebiş nasıl?
Kraker diyette olsa biliyorsun bizim düşüncelerimizi. Sana böyle derken Hilal geldi aklıma:16: İnatlık konusunda bence ikinizde inatsınız. Ben öyle düşünüyorum. Tantuniyi biz bol yağlı ekmek arası yapıyoruzda ondan sordum. Benim bebişte iyi allaha şükür ama ben unutmuşum sanırım bebiş bakmayı. Zor geliyor bana :9:

szlüyüm ya kaptancım ben artık düğün tarihi konuşuluo mezun olcam kpss ye gircem zaten atamam çıkar büyük ihtimal sonra düğün dernek :16:
Bende hatlar karıştı Burcu'cum o mesajı Melek yazdı sandım. Ne gelini diyorsa dedim. Anlaşıldı ki sen yazmışsın mesajı :9: İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Biran önce atanırsın hayırlısıyla. Gerisi gelir zaten.:16:

Kraker diyette olsa biliyorsun bizim düşüncelerimizi. Sana böyle derken Hilal geldi aklıma:16: İnatlık konusunda bence ikinizde inatsınız. Ben öyle düşünüyorum. Tantuniyi biz bol yağlı ekmek arası yapıyoruzda ondan sordum. Benim bebişte iyi allaha şükür ama ben unutmuşum sanırım bebiş bakmayı. Zor geliyor bana :9:

Bende hatlar karıştı Burcu'cum o mesajı Melek yazdı sandım. Ne gelini diyorsa dedim. Anlaşıldı ki sen yazmışsın mesajı :9: İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Biran önce atanırsın hayırlısıyla. Gerisi gelir zaten.:16:

inş. kaptancımmmm :52:

Evet Hilal'de inatti çok :-)
Seninde seneler geçmiş artık,zorlanıyorsun tabi.Ama çok güzel şu bebekler.Hayatımızda iyiki varlar :16:

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Fırsat buldukça uğramaya çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi İyi geceler :16:

helloooo, kızlar şimdi girdim eve.. 7ye kadar baby shower'daydım.. sonra da kayınvalideme gittim, eşim de geldi, yemek falan yedik...
partide hiç bir şey yemedim :52::52::52::52: activia götürmüştüm yanımda onu yedim.. görseniz neler vardı.. canım da çekti ama arkadaşlarım ayyyy ceren çookk zayıflamışsın dedikçe yemedim walla ..:46::46::46::46:

bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz?

kızlarrrr bugün çok güzel bi gündü gencay çok güzsel süpriz bi parti yaptı arkadaşlarım filan zorla pikniğe götürdü ama süprizmiş :16::16: çok mutlu oldum :16:

diyet noldu derseniz pasta dışında diyeti bozacak bişi yapmadım şimdi erkende geldim sporumu yapıcam ama egzersiz olarak sadece :52:

süper olmuş Burcuuumm, eğlendiğinize sevindim.. öpücükler doom günü çocuuuu:52::52::52:

kayisi etkisini gösterdi :9:

hahhaaaa, süper :33::33::33::33: gözün aydın...

Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Fırsat buldukça uğramaya çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi İyi geceler :16:

biz de öptük kaptancııımm , :54::54::54:

helloooo, kızlar şimdi girdim eve.. 7ye kadar baby shower'daydım.. sonra da kayınvalideme gittim, eşim de geldi, yemek falan yedik...
partide hiç bir şey yemedim :52::52::52::52: activia götürmüştüm yanımda onu yedim.. görseniz neler vardı.. canım da çekti ama arkadaşlarım ayyyy ceren çookk zayıflamışsın dedikçe yemedim walla ..:46::46::46::46:

bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz?

aferin cerenime hadi bak gel bakalım :D

Back
X