- 15 Şubat 2011
- 7.011
- 20
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burcu telden giriyorum ama ınan on kere yazıyorsam iki kere çıkıyorşimdi bile kaç kere yazdım mesajları :-D
Esin bazı tavırlarından daral gelince diyorsun Burcu'cum![]()
Ya evlilik piyango gibi birşey.Esin iyiyse senden mutlusu olmaz.Ama illaki görüş ayrılığına düştüğümüz durumlar oluyor.Eğer aklında ailesi ve onun hakkında bir şüphe falan varsa, şimdiden hallet.Yoksa evlendikten sonra düzelmiyor
Daha düzelmedi mi Melek'cim seninki, ama iyi ediyosun borç konusunda evine harcasın başkalarına değil. Oğluşun nasıl bu arada?Selam kızlar.Netin faturasıni ödemeyi unutmuşuz,pcden giremedim.Televizyonumuz bozulmuş,iki gündür onunla uğraşıyorum.Eşimi de iyice borca soktumiyi oldu,sağa sola vereceğine eve gitsin daha iyi :-D
Hemen başlayayım kötü kötü yorumlarıma MelekMenümu yazayım
Sabah: 10.30
2 dilim kepek ekmek
Peynirli biber kavurmasi
Domates salatalık ve çay
Öğle: 15.00
2 baget
1 bardak ayran
Ara:
Special K kraker
Akşam: 19.00
1 porsiyon tantuni
2 bardak ayran
30 dk yürüyüş
3 lt su
Sakın haaa burcu sen bakma Melek'e. Melek te inat, eşide inat iki inat bi araya gelince böyle oluyorsiz böle dedikçe ben evlenmekten korkuorm![]()
daha düzelmedi mi melek'cim seninki, ama iyi ediyosun borç konusunda evine harcasın başkalarına değil. Oğluşun nasıl bu arada?
Hemen başlayayım kötü kötü yorumlarıma melekKraker ve tantuni olmamış. Hem tantuniyi nasıl ekmeksiz yedin? Bide yağlı olur tantuni, sen başka şekilde mi yaptın? Su ve yürüyüş güzel.
Sakın haaa burcu sen bakma melek'e. Melek te inat, eşide inat iki inat bi araya gelince böyle oluyor![]()
gelinim derken anlamadım ben bu mesajı :44:yok kaptancım ya ama sanırım 2014 ağustos eylül gelinim sanırım![]()
gelinim derken anlamadım ben bu mesajı :44:
Kraker diyette olsa biliyorsun bizim düşüncelerimizi. Sana böyle derken Hilal geldi aklımaEbru durumlar şu an iyi ama birden kötüleşebiliyor.Ben inat değilim ya :-D belkide öyleyimdir![]()
Kraker diyet ti.bir paket bir elma kalorisinde.Tantunide babam yapmış.Az yağlı,domates soslu.Ekmeksiz yeniyorduoğlum iyi çok şükür,sen nasılsın bebiş nasıl?
Bende hatlar karıştı Burcu'cum o mesajı Melek yazdı sandım. Ne gelini diyorsa dedim. Anlaşıldı ki sen yazmışsın mesajıszlüyüm ya kaptancım ben artık düğün tarihi konuşuluo mezun olcam kpss ye gircem zaten atamam çıkar büyük ihtimal sonra düğün dernek![]()
Kraker diyette olsa biliyorsun bizim düşüncelerimizi. Sana böyle derken Hilal geldi aklımaİnatlık konusunda bence ikinizde inatsınız. Ben öyle düşünüyorum. Tantuniyi biz bol yağlı ekmek arası yapıyoruzda ondan sordum. Benim bebişte iyi allaha şükür ama ben unutmuşum sanırım bebiş bakmayı. Zor geliyor bana
Bende hatlar karıştı Burcu'cum o mesajı Melek yazdı sandım. Ne gelini diyorsa dedim. Anlaşıldı ki sen yazmışsın mesajıİnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Biran önce atanırsın hayırlısıyla. Gerisi gelir zaten.
![]()
kızlarrrr bugün çok güzel bi gündü gencay çok güzsel süpriz bi parti yaptı arkadaşlarım filan zorla pikniğe götürdü ama süprizmişçok mutlu oldum
diyet noldu derseniz pasta dışında diyeti bozacak bişi yapmadım şimdi erkende geldim sporumu yapıcam ama egzersiz olarak sadece![]()
kayisi etkisini gösterdi![]()
Canlarım ben kaçıyorum şimdilik. Fırsat buldukça uğramaya çalışacağım. Kocaman öpüyorum hepinizi İyi geceler![]()
helloooo, kızlar şimdi girdim eve.. 7ye kadar baby shower'daydım.. sonra da kayınvalideme gittim, eşim de geldi, yemek falan yedik...
partide hiç bir şey yemedimactivia götürmüştüm yanımda onu yedim.. görseniz neler vardı.. canım da çekti ama arkadaşlarım ayyyy ceren çookk zayıflamışsın dedikçe yemedim walla ..
bakayım ben yokken neler konuşmuşsunuz?
süper olmuş Burcuuumm, eğlendiğinize sevindim.. öpücükler doom günü çocuuuu
hahhaaaa, süpergözün aydın...
biz de öptük kaptancııımm ,![]()
merhaba kızlar, yarın diyete başlamaya karar verdimbana destek olun lütfeenn 15 kilo vermem lazım