Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet cnm ya, sezon ürünleri çok pahalı oluyor, ben de sinir oluyorum başka zaman 20Tlye alacağın şeye 70TL diyor... değmez diyorum ama öyle olunca da bi şey alamıyorum...:52::52: Gencay kanunları var bi de diosun yani.. dekolte falan mı istemiyor?:51::51:

türkan şorayın kanunları bile daha haff kalıo yanında ya :52: aynen öle gömlekler filan 30 dan başlıo onlarda pek dandik iyi şeyler 50 60 70 hep :52:

[SUB][/SUB]
Zuzuu, sen bulursun bir yolunu, ben çatal konusuna diyorum içime body giydim alttan bağlamalı falan.. çok da karışmaz zaten... halledersin seeenn :52::52::52:

Zeliş'çim seni de öpüyorum, hastanede çok iyi bile yaparsın, refaketçiye diyet istiyoruz de, yağğsız tuzsuz gelsin işte hahhaa :52::52: rekor kırarsın walla tatlım..:52::52: anneciğine çok geçmiş olsun, eskiye takma kafanı, geçmiş bitmiş, zamanın tadını çıkar :34::34::34:

güzellerim öpüyorum, ben kaçar, kocişşle ilgileniim biraz..

mesaj sayılarını unutmayııınnn akşaammm, yrn yayınlıyorum.. :54::54::54::54::54::54::54:

hehehe görüşürüz cerencim hastane işime gelir inşallah ende öpüyorum seni yanacıklarından :9:

baa baa ba ba baba ba ba baaaaammmm benim guclu kocaman babammmmmmm:))))))))bugun pepenin pesinde yollarda perisan olduk kizlar.Kizimla pepeyi izlemeye bi ciktik bu saate kadar gezmece tozmaca.surekli mizmiz mizmiz cildirtti beni.simdi babasi uyutmaya calisiyor cok yorucu bi gundu. yarinda kv vr kp piknik yapmak istedi onlari piknige goturucez dinlenmek yok bu hafta malesef:(((((

baa baa ba ba baba ba ba baaaaammmm benim guclu kocaman babammmmmmm:))))))))bugun pepenin pesinde yollarda perisan olduk kizlar.Kizimla pepeyi izlemeye bi ciktik bu saate kadar gezmece tozmaca.surekli mizmiz mizmiz cildirtti beni.simdi babasi uyutmaya calisiyor cok yorucu bi gundu. yarinda kv vr kp piknik yapmak istedi onlari piknige goturucez dinlenmek yok bu hafta malesef:(((((

yarın o zaman bol proteinli ve kosusturmalı bigün olcak :52: pepe ya aşkım benim o dün balon istedim hain gencay almadı :14:

bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum

bugun icin menum sabah 1 haslanmis yumurta oglen ciger tava aksam kofte ve zero su 2.4 lt spor yok telden yazdigim icin duzenleyemedim kizlar uzgunum

Kızlar, benim anladığım bu havalar sadece bizim diyetleri, şişklinliği falan etkilememiş, erkekleri de etkilemiş :52::52::52:
Esad , Gencay, Nur'un erkek arkadaşı hepsinin bu davranışları havalardandır diyelim :33::33::33::33::33:

bu arada ben bir duş yapıp, dışarı çıkıcam, saçlarımı kestirmek , biraz şekil vermek istiyorum.. akşam gelirim kuzucuklaaarrr :54::54::54:
BENİMKİ İYİ SU ARALAR :9:
bugünkü menüm:

sabah(11:30)
2 yumurta ve beyaz peynirden (1 kkdan az) yapılmış omlet (tavanın dibine 2-3damla yağ koydum o kadar)
light sütlü neskafe (250ml)
1 dilim tam tahıllı ekmek

ara(16:00)
1/2 paket eti form + ananaslı activia

ara(18:00)
1/2 paket eti form

akşam(19:30)
1 tabak bamya yemeği
ve bolca cacık (çok sulu yaptım ki ekmeksiz şişeyim :52:)

şimdiye kadar 2 kupa yeşil çay içtim, 1 kupa daha içerim --> 3 kupa yeşil çay
spor yok.
2LT su içtim, 2,5LT yapacağım...:52:

:42::42::42::42::42::42::42::42:
Afiyet olsun cerencim
sabah(10:00)
1.5 haşlanmış yumurta
1 kızarmış kepekli roll ekmek
domates salatalık
5 zeytin
yarım kk peynir
şekersiz çay

ara(13:30)
4 tane kayısı

öğle(15:00)
1 kase yulaf kepekli yoğurt

akşam(18:30)
döner
salata
1 dilim ekmek
közlenmiş mantar

2.5 litre su
30 dk jillian
30 dk karın basen egzersizi
500 ml kayısılı form çayı

:42::42::42::42:
afiyet olsun burcu, şu közlenmiş mantarınada hastayım ya :9:

doydunmu hilal? :26:

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
çoban ve patlıcan salatası
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

Burcu iyi geceler

cerencim telden giriyorum.yarın mesaj atarım ama özelden atamazsam mesaj sayılarımı yazayım

perşembe ve cuma 2 ser tane ,cumartesi 6

iyi geceler kızlar

Afiyet olsun cerencim

o mantarlar benm hayatım ya :52:

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

ıspanaklı bulgur nasıl oluo kuzucum bulgur şişlik yapmadı mı?:54:

günaydın iyi pazarlar kızlar

günaydın kuzucum

Günaydıııınnn kızlaaarrrr :54::54::54:

ay benim yine boğazım ağrıyor, yani 2-3 gündür hafiften vardı ama gece çok arttı.. artık bugün doktora gidicem.. kendi kendime geçiremicem belli ki :52::52: bildiklerimi denedim, artık kendimi tıbbın eline bırakıyorum :33::33::33::33: öğlen çıkarım...

Günaydıııınnn kızlaaarrrr :54::54::54:

ay benim yine boğazım ağrıyor, yani 2-3 gündür hafiften vardı ama gece çok arttı.. artık bugün doktora gidicem.. kendi kendime geçiremicem belli ki :52::52: bildiklerimi denedim, artık kendimi tıbbın eline bırakıyorum :33::33::33::33: öğlen çıkarım...

geçmiş olsun canım havalar biraz öle böle gidio bu ara ondandır pastil filan aldın mı :31:

ohhh, minnoşunla güzel vakit geçirmişsin işte, süper :52::52::52: yrn da mesai devam desen :51::51::51:

Afiyet olsun cerencim

Zuzum'un mantarlarına ben de hastayım... ondan görüp canım çekio, ben de yapıyorum :52::52::52:

Menüm

Sabah 12
2 dilim ekmek
1 dilim peynir ve çay

Ara
1 paket special k kraker

Akşam 19
1 tabak ıspanakli bulgur
2 kozlenmis biber

30 dk yürüyüş
2 lt su

Bulgur olmuş mu bilemedim, gerçi yanında ekmek yok.. afiyet olsun Melek...

Burcu iyi geceler

cerencim telden giriyorum.yarın mesaj atarım ama özelden atamazsam mesaj sayılarımı yazayım

perşembe ve cuma 2 ser tane ,cumartesi 6

iyi geceler kızlar
tamamdır, not adım cnm..

günaydın iyi pazarlar kızlar
günaydın tatlıımm :34::34:

o mantarlar benm hayatım ya :52:
:56::56::56:

geçmiş olsun canım havalar biraz öle böle gidio bu ara ondandır pastil filan aldın mı :31:

ya Burcum, biliyosun aslında olay 3-4haftalık.. önce antibiyotik kullandım, şirket doktoru verdi, 5gün sonra bitti, geçmişti, ama 2 gün sonra yine başladı, yine antibiyotik aldım, bu sefer 1/2 kutu kullandım yine geçti.. 1-2 gün sonra yine başladı.. bu sefer gargarayla idare etmeye çalışıyodum, iyiye de gidiyordu ama dün geceee :14::14::14::14:

ohhh, minnoşunla güzel vakit geçirmişsin işte, süper :52::52::52: yrn da mesai devam desen :51::51::51:

Zuzum'un mantarlarına ben de hastayım... ondan görüp canım çekio, ben de yapıyorum :52::52::52:

Bulgur olmuş mu bilemedim, gerçi yanında ekmek yok.. afiyet olsun Melek...

tamamdır, not adım cnm..

günaydın tatlıımm :34::34:

:56::56::56:

kız sırf markete mantar için gidiyorum hiç üşenmiyorum :52: her türlü yerim yani :56: hep gencay ın yüzünden ya bağımlı yaptı beni her mangalda yedirio şimdide önümü alamıo :52:

Back
X