Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben her şeye uyarım...

Venüs'cüm, yoğunmuşsun gerçekten.. neyse ki atlatıyorsun cnm.. şimdi diyetine sıkı sıkı sarılma zamanı.. 1 temmuza ne kaldı kiii :52::52::52: bu arada yrn 2de taksimde toplanma durumları var.. katılıcak mısın? benim eşim eğitimde yaa, yalnız mı gitsem ki :26:

bu ceza meselelerini yazarken, bir taraftan da yeşil elma yedim :52::52: ama o kaçamak sayılmaz.. kahvalıtımı zaten 11i geçiodu yaptım, sonra 1 activia, bir de elma... süpeeerr di mi....

akşam için de bişeyler çıkardım, birazdan yaparım.. o ara müsade isterim kızlar...

bugün topik süper yaa, haftasonu olmasına rağmen sayfalarca yazdık :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben her şeye uyarım...

Venüs'cüm, yoğunmuşsun gerçekten.. neyse ki atlatıyorsun cnm.. şimdi diyetine sıkı sıkı sarılma zamanı.. 1 temmuza ne kaldı kiii :52::52::52: bu arada yrn 2de taksimde toplanma durumları var.. katılıcak mısın? benim eşim eğitimde yaa, yalnız mı gitsem ki :26:

bu ceza meselelerini yazarken, bir taraftan da yeşil elma yedim :52::52: ama o kaçamak sayılmaz.. kahvalıtımı zaten 11i geçiodu yaptım, sonra 1 activia, bir de elma... süpeeerr di mi....

akşam için de bişeyler çıkardım, birazdan yaparım.. o ara müsade isterim kızlar...

bugün topik süper yaa, haftasonu olmasına rağmen sayfalarca yazdık :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yeşil elma kaçamak değil gayet sağlıklı bende bi egzersiz yapıp bi bakıyorum uzun zamandır ilk defa topik bu kadar hareketli ve ben çok mutluyummmm :52:

en son ne zaman tartıldın ki kuzucum ay çok yoğunmuşsun gerçekten neyse düzenin oturcak inş. artık :16:

eşleme yaparız o sıkıntı değil anlaşamayan yok zaten aramızda kabul görürse yaparızzz :52:
30 - 31 Mayıs'ta falan tartılmıştım canım. Bu arada Batman ile görüştük gelişmeleri diğer topice yazacağım az sonra

Yok ben destek kuvvet ihtiyacı olduğunda gideceğim bir daha.. Pazartesi büyük ihtimalle. Hedeflerimi ve son tarihlerini yenilemeyi düşünüyorum. Batman ile görüşmem beni biraz garip etkiledi sanırım. Neyse ben onu yazacaktım bak gidip yazayım

30 - 31 Mayıs'ta falan tartılmıştım canım. Bu arada Batman ile görüştük gelişmeleri diğer topice yazacağım az sonra

Yok ben destek kuvvet ihtiyacı olduğunda gideceğim bir daha.. Pazartesi büyük ihtimalle. Hedeflerimi ve son tarihlerini yenilemeyi düşünüyorum. Batman ile görüşmem beni biraz garip etkiledi sanırım. Neyse ben onu yazacaktım bak gidip yazayım

hadi koş yaz da okuyalımmm :52:

Kızlar, o zaman şöyle yapalım:

1. Takımdaki haftada 1 ikili eşleşmeler olsun.
Eşler birbirinin menü ve aktivitilerini takip edip, motive etsin...

2. Kaçamak yapıldıgı zaman, takımca kacamak yapan kişiye, kaçamagın kalorisi oranında spor cezası verilsin.

3. haftalık hedef konulsun, ve o hedefine % 80 oranında yetişemeyen kişiye günlük 1 saat aktivite cezası verilsin.
Taa ki hedefledigi kiloya inen kadar...

2. Kaçamak yapıldıgı zaman, takımca kacamak yapan kişiye, kaçamagın kalorisi oranında spor cezası verilsin.

3. haftalık hedef konulsun, ve o hedefine % 80 oranında yetişemeyen kişiye günlük 1 saat aktivite cezası verilsin.

evet sanırım önerilerin toplamı bu ben kabul ediyorum :46:

Ya kızlar akşama ben ne yesem ki :44:
Karnım aç ama ne yemek yapacagımı bilemiyorum ya :50:

hadi koş yaz da okuyalımmm :52:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi-10.html#post30733288
YAZDIMMM!

Venüs'cüm hoşgeldin canım :16:
Hoşbulduk canımmm:24:

Kaçamak kalorisi oranında spor cezası verilmesi nasıl düzenlenecek? Nasıl hesaplanacak?

O zaman takımda kaç kişi var? eşleşme yapalım...
Eşi cok sık giremeyen arkadasada online olanlar motive verir...

burcu ceren melek venüs yeni gelen arkadaşlar hatice ve özlem nur

devamlı online olanlar bunlar :44:

Protein olarak,bi yumurta var birde az bişey kıyma var.
Sebze olarakda, patlıcan,biber,domates,taze fasülye var.
semizotu var bide :1:

yogurt alıcam ama üşeniyorum ya :30:

o zaman kıymalı yumurta yap :52:

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/616886-batman-ask-hikayesi-10.html#post30733288
YAZDIMMM!

Hoşbulduk canımmm:24:

Kaçamak kalorisi oranında spor cezası verilmesi nasıl düzenlenecek? Nasıl hesaplanacak?

canım okudum da ben şimdi beklediğin gibi çıkmayınca ne hissettin.

canım onun için ben diyetisyen bi arkadaşımla iletişime geçip bi site önermesini isticem ona göre düzenlicez :51:

yada diyetisyene gittiğinde böle bi çizelge varsa faaliyete geçebilirsin venüsüm

Son düzenleme:
canım okudum da ben şimdi beklediğin gibi çıkmayınca ne hissettin.

canım onun için ben diyetisyen bi arkadaşımla iletişime geçip bi site önermesini isticem ona göre düzenlicez :51:

yada diyetisyene gittiğinde böle bi çizelge varsa faaliyete geçebilirsin venüsüm
Hüzünlendim açıkcası.. Ama daha doğru düzgün iletişim kuramadık. Sürekli bir olağan üstü hal var sonuçta. Ben de bunaltmamak adına uzak duracağım. Ararsa sıcak konuşurum, aramazsa da ne yapayım... Benim de duygularım dalgalanıyor sonuçta...

Hüzünlendim açıkcası.. Ama daha doğru düzgün iletişim kuramadık. Sürekli bir olağan üstü hal var sonuçta. Ben de bunaltmamak adına uzak duracağım. Ararsa sıcak konuşurum, aramazsa da ne yapayım... Benim de duygularım dalgalanıyor sonuçta...

yani canım benim akışına bırak bakalım hayırlısı olsun hakkında :16:

evet sanırım önerilerin toplamı bu ben kabul ediyorum :46:

bence de uygun , wallahi yeni gelenler kaçacak... nazi kampına benzicezz :52::52::52:

Ya kızlar akşama ben ne yesem ki :44:
Karnım aç ama ne yemek yapacagımı bilemiyorum ya :50:

Protein olarak,bi yumurta var birde az bişey kıyma var.
Sebze olarakda, patlıcan,biber,domates,taze fasülye var.
semizotu var bide :1:

yogurt alıcam ama üşeniyorum ya :30:

ben de kıymalı yumurta yap diicektim cnm... protein yemek iyi olur..

Öyle yapacağım. Hatta belirsizlik ve hayal kırıklığında hepten etkilenmemek için onu kaybetmeye kendimi hazırlamaya başladım. Gidişat iyi görünmüyor. Hayırlısı

ayy çatlıcam, neler oldu ben yemek yaparken.. hemen okuyoruuummmm:53::53::53::53:

Back
X