Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ramazanda oruç tutmamak daha kötü oluyor. Belki tansiyonun düşmüştür. Büroda da düzgünce bişey yiyemediysen eğer patrondan dolayı o da etkilemiştir. Dikkat et kendine. Hasta olma sonra. :34:

Canım kilonu yazarken 61,4 değilde 61.4 yazacaksın. Virgül yerine nokta koyacaksın. :34:

Beni takıma çağıran kaptan eski_bir_masal (Hilal) Ondan önceki kaptanda neyneyse' ymiş. Ayyıldızım bi ara geldi ama şimdi başka takımda sanırım. Hilal dünya tatlısı bir insan. :16:Uzun zamandır görüşemiyoruz. Ondan sonraki kaptanda benim zaten.

evet patron oruçlu sabahkı sandviçle duruyorum.
virgül yerine nokta koymayı düşünemedim ya bir daha kı haftaya artık :1:
ben de diyorum hilal ismini bi yerden hatırlıyorum diye :1: ben takımdan ayrılırken hilal daha yeni aktif olmaya başlamıştı. neyneyse kaptan yardımcısıydı. inanılmaz azimliydi. ayyıldızım 14. takımdaydı galıba ama o takım kapanmış nı bişey olmuş

Tatlım zaten sana hayatından çıkar demiyoruz. Tickerına göre hedefe yaklaşık 15 kilon var. Bu 15 kilo gidene kadar boğazına dur diyeceksin kaba tabirle hedefine ulaşacaksın. Hedefe ulaştıktan sonrada her şeyden yiyebilirsin ama azar azar ve dengeleyerek. Ama kilo verme aşamasında bunlardan uzak durman lazım. Anlaştık mı?

Ramazanda oruç tutmamak daha kötü oluyor. Belki tansiyonun düşmüştür. Büroda da düzgünce bişey yiyemediysen eğer patrondan dolayı o da etkilemiştir. Dikkat et kendine. Hasta olma sonra. :34:

Canım kilonu yazarken 61,4 değilde 61.4 yazacaksın. Virgül yerine nokta koyacaksın. :34:

Beni takıma çağıran kaptan eski_bir_masal (Hilal) Ondan önceki kaptanda neyneyse' ymiş. Ayyıldızım bi ara geldi ama şimdi başka takımda sanırım. Hilal dünya tatlısı bir insan. :16:Uzun zamandır görüşemiyoruz. Ondan sonraki kaptanda benim zaten.

Hayırdır inşallah canım geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur. Sana çocukları sormuştum cevap vermemişsin. :44:

Takmadım canım merak etme senin sporuna. Sadece sıkılaş daha ince görün istiyorum. :34: Seni izne ayırmayı istemiyorum. Eğer izne ayrılmayacaksan seni bu hafta listeye alıyorum canım. Hazır birincilik gitti elden, ortalamamızda güzelken gir listeye çok etkilenmeyelim. Tatile giderken de lütfen baskülünü valizinin bir köşesine iliştir. Tartı değişikliği olsun istemem. O karıştırıyor çünkü işi. Çok fazla paylaşım yapamasan da cuma bildirim yaparsın. Gerekirse telefon numaralarımızı alırız bildirimi de telefonla yaparsın. Tatilde de dikkat edersin. Ama + çıkmamak şartıyla. Önce bana söz vermen gerekiyor. Daha zamanımız var karar ver senide ekleyeyim listeye. Cevap bekliyorum.

söz söz söözzzz kaptiiişşşş... artı çıkmıcam... walla tartımı da götürücem... sen yeter ki izne ayırma ben de rahatlamiyim...:16::16::16::16:

kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyrum
hadi oku bakalım tatlım, ben yine mesaideyim , arada gelirim :51::51:

Ay yazamadim biturlu, bi mukabeleye gittim geldim ne cok kaynatmissiniz dicektim, 3-4 sayfa ilerlemis:))

Neyse ben de jillianimla sporumu yaptim sinra da geldim yemegimi yaptim, corba pilav filan yapicam daha ...

Aslında ölçülerimi almadım.1,5 ay önce göbek çevrem 100cm'ti şimdi 90'a yakın sanırım.Tabi bunda düzenli beslenmenin etkiside büyüktür.Mezuramda yok metreye ölçüyorum.:9::9: Hiç bir şey yapmasa bile saatlerce koşmuş etkisi yaratıyor insanda.:52:

Burcucum üzme kendini maşşallah o kadar kilo verdin şu an bunların olması normal bence.Birde şişkinliğin, kabızlığın var onlarında etkisi vardır.:16:

ayy canım sorma ya dün biraz tuvalete çıktım sabah yne tık yok çıldırcam yaaaa :50:

Kilo bildirimimi yapiyorum

Baslangic : 75
Gecen hafta : 69.9
Bu hafta : 69.5
Fark : 400gr

Dun aksamki kotu menu ne bicim etkiledi yaaa:(((

canım + çıkmandan iyidir tebriklerrr :52:

Kizlar gunaydin, toplantidayim uzun yazamayacagim,telden girdim..

Bu sabahki kilom 70.3
Izne ayrildigim 69,7ydi, listeye donemiyorum yaniiii :((

2 hafta sonra yine tatile gitcem, naapcam ben yaa :((

bebegim toparlıcaksın ben inanıyorum :52:

Gayet güzel bir menü olmuş canım. Sen oruç tutarken normaldekinden daha doğru besleniyorsun. Ama ekmeğini pide değil de tam buğday tarzı ekmeklerden yersen daha iyi olur.

Çok belli değil eski resimlerdeki kiloların ama bariz bir fark var yenileriyle. Senin en kısa zamanda spora başlayıp incelmen lazım. Çünkü 9 kilo oldukça fark etmesi gerekiyor. Sende gözle görülür çok büyük bir fark yok. Nedeni de sanırım spor yapmaman. Ama hafta sonu başlayacağım demişsin. Bence bekleme bugünden başla.

Tamam canım çok teşekkürler. :16:

İlk günlere göre suyun gayet iyi. İnşallah zamanla daha da iyi olacak. Limonataya hiç mi şeker katmadın? Katmadıysan çok iyi. Afiyet olsun.

Nee diyecektim ki düzeltmişsin mesajı. Ona göre

(0,2/72,1) x 100 = 0.28 (Yuvarlamamışsın :34:)

Sarma ve ekşili dolma (ekşili dolma nasıl oluyor?) ve tavuk göğsü menün çok kötü olmuş Tuba'cım. İnşallah bu günkü kilonu kötü etkilemez. :47:

Dedin dedin sonunda kilonu bu hale getirdin. Tamamen düşünce gücü. Bi daha böyle düşünme lütfen. :47:

Ellerine sağlık canım. :16:

kötü düşünce yok bdan sonra vereceğim o lanet kiloların hepsiniiii :kkk:

:46: tebrikler

2 şer tane alıyordum :17:

aynen bende öyledim. karaköy favorimdi :17:

menün çok kötü değil bence. reçel ve nutella az da olsa yenmemeli. üstelik sahurdan sonra hemen yatıyoruz. vişne suyunu kendin yaptığını yazmışsın aşağılarda. bence içilebilir. dolmaları da bulgurla yapmanı öneririm. gayet lzzetli oluyorlar.

güzel olduysa tarif isteriz.

ha ha süper fikir

her zamankı gibi süper menü :46:

kaptan adımsayar arıyorum bulduğumilk yerden alacağım. netten alayım dedim ama 6 liralık şey için daha fazla kargo ücreti ödemek akıl karı gelmedi.
valla 2şer 2şer alıyordum kaptan :17:

ben dukan diyetini pek bilmıyorum ama yıne de sabah sabah kola pek mantıklı gelmedi

kaptan naptın ya :19:

haftaya daha iyi olur kaptan eminim

aslında az yemişsin ama olmasaymış iyiymiş. aslında baştan hata yapmışsın. keşke hiç pişirmeseydin . evde olunca dayanamıyo insan aç aç

sen de diyet menü hazırla misafirlere :1:

evet uyku çok öenmli. sahura kalkamam diye korkundan mı uyumuyordun ?

nerde ekledin canım?

özlemcim harikasın tebrikler :46:

akşamki menü olmamış canım ya kola içmişsin bide :20:

afiyet olsun canım. gecenın 12sinde kavun nerden aklına geldi :1:

bence gayet iyi. yarım litre sudan sonra 1,5 lt su da iyi :1:

:44: :44:

canım hem öğlen sarma hem akşam dolma yemişsin. tavuk göğsü de üstüne tuz biber olmuş

he doğrusu burdaymış

burcu üzülme şimdiye kadar verdiklerine say. bu hafta da böyle olsun napalım. üstelik hafta boyu tüm menülerin güzeldi.

ben de ölçülerimi alayım iyi aklıma getirdin.

evet canım dolmaların ahı . ama yıne de vermişsin

:14: :14:

tamam kpatan öyle yaparım bundan sonra
sağol kuzummm

günaydın arkadaşlar. sabah oğlanı aşıya götürdüm. yıktı ortalığı. özlemcim senin kızın 18 ay aşılarında ateşlendi mi? yanında değilim ya evham yaptım. gerçi annem var ama.

neyse kilo bildirimi yapıyorum.
dün iftardan önceki kilom : 61,4
geçen haftaki kilom:62,10
aradaki fark 700 gr.

tebrikler canım :46:

bu da dünkü menüm:

sahur(2.45)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
2 dilim kızarmış ekmek
1 çay kaşığı tereyağ
2bardak tarçınlı süt

iftar(20.36)
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe taze fasülye
1 kase yoğurt
2 yemek kaşığı tavuklu pirinç pilavı.

su :2,5 litreden fazla
yürüyüş:
sabah oğlumu anneme bıraktım. 15 dk
öğlen takipçiye gittim. gidiş geliş .1 saat
akşam evden anneme gittim. 15 dk.
iftardan sonra eşimle ailece yürüdük. 1 saat

ben pilav dışında beğendim canım :52:

Ay bu arada alintiliyamadim ama , "SOSYETEYE KARİS BURCU" ya cok guldum:))

ahahahahahahah ama karışmak lazımmm :52:

önce dünkü menümü paylaşayım hala uyku sersemiyim açılamadım daha:23::27:

sahur :
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
3 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay

iftar:
1 hurma
1 kase yayla çorba
1/2 servis kaşığı nohut
1/2 servis kaşığı pilav
1 kase cacık
2 kk kadar sakızlı muhallebi:56:

3.5 lt su
30 dk da hafif tempoda yürüyüş yaptım:46:

canım yayla ve pilav olmamış :50:

Kızlar biliyorsunuz ki normalde deneme süremiz 3 hafta. Ama ben bu hafta Burcu' nun paylaşımlarından ve menülerinden oldukça istikrarlı gittiğini düşünüp onu bu hafta listeye almaya karar verdim. Kilosu haftaya ikiye bölünmesin diye. Tabii ki Burcu' dan sözde almak istiyorum hep bu şekilde istekli ve kararlı olacağı konusunda? Siz ne dersiniz bu konu hakkında?

sen istersinde olmazmı kaptancım benim :52:

dün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş:7::52:

tebriklerrr :46:

günaydın kızlar. bu hafta çok kötü geçti. hastamız var demiştim. halam doğum yapmıştı 2 hafta kadar önce birden rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. hastane ev arasında koşturup duruyoruz. bi süre daha gelemiycem sanırım.

kaptancım dün tartılmıştım kilom 58. aslında 57 olmak istiyodum ama takımdaki arkadaşlara haksızlık olmasın. ben mezun olmak istiyorum. durumlar düzelince gelmeye devam edicem ama şu anda takıma gelip aktif olmam çok zor. 1 kilo için de izin almak istemedim. daha iyi bir çözüm bulamadım kendim için.

emoşum çok geçmişler olsun özlerim ben seni ya arada gel lütfennn :5:

geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.

tebriklerrrrrrrrrrrr :52:

Stevia hakkında ne düşünüyorsunuz? Çok alasım geliyor.

STEVIA
Stevia, Paraguay ve Brezilya'da yetişen bir bitkidir. 1887 'de Paraguay yerlilerinin kullandığı şifalı bitkiler üzerinde inceleme yapan Güney Amerikalı bilim adamı Antonia Bertoni tarafından keşfedilmiştir. Paraguay kızılderilileri tarafından "Tatlı ot" ve "Ballı yaprak" ismiyle anılan ve tatlandırıcı olarak kullanılan stevianın sırrını çözmek için, 1931'de Bridel ve Lavieille adında iki Fransız kimyacı bitkinin yapraklarından elde ettikleri ekstre (öz) üzerinde çalışmaya başladı. Onların çalışmaları sonucunda beyaz kristal yapıda ve "Stevioside" adı verilen saf bir ürün elde edildi ve bu maddenin normal rafine şekerden 100 ile 300 kat daha tatlı olduğu fark edildi. 1971'de Çinli araştırmacı Dr.Tei-Fu-Chen Paraguay'ı ziyaretinde ilgisini çeken Stevia bitkisi üzerinde çalışmalar yaparak, kimyasal olmayan doğal yöntemlerle Stevia ekstresi (özü) elde edilmesinde ve yapraklarda bulunan keskin tadın kaldırılmasında başarılı oldu.

Paraguay ve Brezilya'da yüzyıllardan beri tatlandırıcı ve tedavi edici özellikleri nedeniyle kullanılan stevia (şeker bitkisi) , Japonya'da da otuz yılı aşkın bir süredir milyonlarca kişi tarafından tatlandırıcı ve gıda katkısı olarak kullanılmaktadır. Bu bitkiden elde edilen özütün, kan şekerini düzenleyici etkileri olduğu kabul edilmektedir. Stevia'nın insülin duyarlılığını ve hatta salınımını arttırıcı etkilerinin olduğunu gösteren bazı araştırmaların varlığı diyabet tedavisinde kullanımını destekler niteliktedir.

Stevia Ekstresi'nin en büyük özelliği bir doğal tatlandırıcı ve diyet gıdası olarak hiç bir şekilde kalori, yağ, sakarin ve toksik maddeler içermemesidir. Su bazlı olarak üretilir ve üretiminde alkol ya da herhangi bir kimyasal madde kullanılmaz. Stevia Ekstresi kandaki şeker düzeyini yükseltmeksizin, şişmanlatmaksızın ve kalori vermeksizin içeceklerinizi veya gıdalarınızı tatlandırır. Şeker hastalığı, yüksek tansiyon, kabızlık, depresyon ve asabiyete karşı olumlu etkileri vardır. Mide ve bağırsak florasını, asit alkali dengesini korur. Bir büyük fincan black (sütsüz) nescafe için 1 gr 'lık paket fazlasıyla yeterli olur ve alıştığınız şeker tadında herhangi bir fark ya da koku hissetmezsiniz

Diye yazıyor. Ben bitkiyi almaycağım (bitkisi de satılıyor) hazır tatlandırıcı hali var. Onu düşünüyorum.

ben her türlü tatladırıcıya karşıyım. ben şekeri 3 yıldır bıraktım. bizde evde yani kimse şeker kullnmıo mesela erkek arkadaşımın evindede bi tek erkek arkadaşım kullnıo şeker ekmek insana yüktür. sanayi türleri ise insana hastalık yaapr

söz söz söözzzz kaptiiişşşş... artı çıkmıcam... walla tartımı da götürücem... sen yeter ki izne ayırma ben de rahatlamiyim...:16::16::16::16:

ay anca geldim kolay gelsin kuzummmm

kızlarrr bugün ulucanlar cezaevi müzesine gittik herşey o kadar gerçek ki ya ordaki duygu çok başkaydı herkesin eşyaları duvar yazıları olduğu gibi herşey o vahşetin kokusu insanlara yapılan zulümler herşey bir bir ortada balmumu heykeller çok başarılı tam gerçek zindanlardaki sesler bizi çıkarı burdan filan gerçekten zamanında aydınlar içerde iş yapmıcaklar adamlar dışardaymış o dar ağacını gördüm ya yüreğim sıkıştı gerçekten :14:

neyse 1 saat orda gezdik ordan hayvaat bahçesine gittik 1.5 saatte orda gezdik ayaklarım ağrımış artık dışarda olmama rağmen sıfır kaçamak bugün sadece suyu biraz az içmişim onuda geceye kadar tamamlıcam hayvanat bahçesinde çok eğlendik ama :52:

bu hafta o kilolar gidecekkkkkkkkkkkk
:kkk:

günaydın kızlar. bu hafta çok kötü geçti. hastamız var demiştim. halam doğum yapmıştı 2 hafta kadar önce birden rahatsızlandı hastaneye kaldırıldı. hastane ev arasında koşturup duruyoruz. bi süre daha gelemiycem sanırım.
Geçmiş olsun emoş acil şifalar diliyorum..:16::16:
İyi eğlenceler canım. :16:
Bu sıcakta ne eğlencesi ya :52:toplam 2 saattir çarşıdaydık.Bunun 1,5 saati yürümekle geçti:52:
dün akşam iftardan önce 53.7 kg çıktım kızlar
300 gr gitmiş:7::52:
tebrikler:46::46:
geçen hafta : 59.4
bu hafta : 58
fark : 1.4
yüzde : 2.36

ebrucum yüzdeyi de hesapladım. bu hafta pek bişey yiyemediğimden baya bi kilo verdim uzun zamandır bu kadar verememiştim.
güzel kilo vermişsin ama sıkıntıdan yemek yiyememişsindir ondan üzüldüm senin için:16:
selam kızlar, ayy giremedim yaa, ancak kiloumu bildirebildim...bakayım ne durumdayız.. yine yoğun bir gün işyerinde.. :14:
iyi çalışmalar cerenn:16:
bazlama diyetime uygun olarak yapıldı çıkartamam :52::52::52:
yulaf kepeğiylemi yapıyorsun yoksa bazlamayı:52:
Evet evet birinciligi kaptirdik:)) napalim artik, tebrikler ozlleeeeemmmm:))
teşekkürler tuba:46:

Kızlar çarşıya çıkmadan önce üzerimdeki elbiseyle tartıldım.69.900 çıktım.2 saat sonra eve geldiğimde tekrar tartıldım 69.300 çıktım.Üzerimdeki elbiseyi çıkartıp tartıldım.68.800 çıktım.:52:

Birde akşama kıymalı makarna yapicam.yanına yoğurt veya ayran ve salata.Artık bugün böyle olacak.:56::56:

Kızlar çarşıya çıkmadan önce üzerimdeki elbiseyle tartıldım.69.900 çıktım.2 saat sonra eve geldiğimde tekrar tartıldım 69.300 çıktım.Üzerimdeki elbiseyi çıkartıp tartıldım.68.800 çıktım.:52:

Birde akşama kıymalı makarna yapicam.yanına yoğurt veya ayran ve salata.Artık bugün böyle olacak.:56::56:

özlem ramazan sana ters etki yaptı sanırım :52:

şu tartıyı kırıp atsam mı ne:47: eşim çok haklıymış tartı istememekte:50:

evet patron oruçlu sabahkı sandviçle duruyorum.
virgül yerine nokta koymayı düşünemedim ya bir daha kı haftaya artık :1:
ben de diyorum hilal ismini bi yerden hatırlıyorum diye :1: ben takımdan ayrılırken hilal daha yeni aktif olmaya başlamıştı. neyneyse kaptan yardımcısıydı. inanılmaz azimliydi. ayyıldızım 14. takımdaydı galıba ama o takım kapanmış nı bişey olmuş
Keşke tutsaymışsın daha iyiymiş. Bişey yiyip içememişsin düzgünce:25:13. Takım hep böyle güzeldi yani :16:

benim mesaim bitt kızlar yarın görüşürüz.
Görüşürüz canım. :16:

kızlar ben geldim geçmişi okuyup geliyrum
Hoş geldin Burcu' cum. Emoş' ta gittiğine göre kaptan yardımcısı ilan ediyorum seni :34:

Tamam canım. Sözünü aldığıma göre listeye ekledim seni. Ama unutma giderken tartını mutlaka götür. Gerçi ben hatırlatırım sana. + çıkmakta yok. Çıkarsan çok fena yaparım seni :47::34:

Ay yazamadim biturlu, bi mukabeleye gittim geldim ne cok kaynatmissiniz dicektim, 3-4 sayfa ilerlemis:))

Neyse ben de jillianimla sporumu yaptim sinra da geldim yemegimi yaptim, corba pilav filan yapicam daha ...
Hamarat hatunun hali başka oluyor :9:Eee işleri bitirmişsin gel de iki lafın belini kıralım :52:

kızlarrr bugün ulucanlar cezaevi müzesine gittik herşey o kadar gerçek ki ya ordaki duygu çok başkaydı herkesin eşyaları duvar yazıları olduğu gibi herşey o vahşetin kokusu insanlara yapılan zulümler herşey bir bir ortada balmumu heykeller çok başarılı tam gerçek zindanlardaki sesler bizi çıkarı burdan filan gerçekten zamanında aydınlar içerde iş yapmıcaklar adamlar dışardaymış o dar ağacını gördüm ya yüreğim sıkıştı gerçekten :14:

neyse 1 saat orda gezdik ordan hayvaat bahçesine gittik 1.5 saatte orda gezdik ayaklarım ağrımış artık dışarda olmama rağmen sıfır kaçamak bugün sadece suyu biraz az içmişim onuda geceye kadar tamamlıcam hayvanat bahçesinde çok eğlendik ama :52:

bu hafta o kilolar gidecekkkkkkkkkkkk
:kkk:
Ne güzel bir gün olmuş senin için. Gitmezse zaten o kilolar ben götüreceğim :27:

Ne güzel o kadar yürüyüşün ödülü bu olmuş. Ama kıymalı makarna ne onu anlamadım :44: Bence yeme hazır bu kadar güzel kilo veriyorken kendine başka bişeyler yap bence.

şu tartıyı kırıp atsam mı ne:47: eşim çok haklıymış tartı istememekte:50:
Noldu Özlem, hiç bişey anlamadım, neden kavga ediyorsun tartıyla :53:

Keşke tutsaymışsın daha iyiymiş. Bişey yiyip içememişsin düzgünce:25:13. Takım hep böyle güzeldi yani :16:

Görüşürüz canım. :16:

Hoş geldin Burcu' cum. Emoş' ta gittiğine göre kaptan yardımcısı ilan ediyorum seni :34:

Tamam canım. Sözünü aldığıma göre listeye ekledim seni. Ama unutma giderken tartını mutlaka götür. Gerçi ben hatırlatırım sana. + çıkmakta yok. Çıkarsan çok fena yaparım seni :47::34:

Hamarat hatunun hali başka oluyor :9:Eee işleri bitirmişsin gel de iki lafın belini kıralım :52:

Ne güzel bir gün olmuş senin için. Gitmezse zaten o kilolar ben götüreceğim :27:

Ne güzel o kadar yürüyüşün ödülü bu olmuş. Ama kıymalı makarna ne onu anlamadım :44: Bence yeme hazır bu kadar güzel kilo veriyorken kendine başka bişeyler yap bence.

Noldu Özlem, hiç bişey anlamadım, neden kavga ediyorsun tartıyla :53:

gitcek kaptiş gitcek inş. dinimiz aminnn :52:

sabah(08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına peynirli yağsız tost

öğle(13:00)
1 porsiyon gögüs ızgara tabağı
(tabakta salata pilav közlenmiş sebzeler
bide gögüs vardı işte pilav hariç hepsinin yedim)
1 büyük ayran

akşam(18:30)
roka salatası
3 cin biber
yarım dilim zeytinyağlı tam bgday ekmek
4 yk yoğurt

3.5 litre su
500 ml yeşilçay
spor yok ama bolca yürüdüm

:42::42:

$970456_523435584387672_36227121_n.webp

ahahahahahahahahahha benm böle bi arkadaşım varrrrrrrrrrr
:52::52::52:

iyi çalışmalar cerenn:16:

saol cnm, çıkıyorum birazdan artık :24::24::24:

eee ne güzel habire hafifliyorsun... kıymalı makarna nerden çıktı şimdi yaa?:52::52:

anlaştıkk :34::34::34:

1 büyük ayran

roka salatası
3 cin biber
4 yk yoğurt

3.5 litre su
500 ml yeşilçay

kuzum yaa akşam bi şey yememişsin kii... neyse ki öğlenki protein var.. güzel menü cnm :56::56:

Eki Görüntüle 754010

ahahahahahahahahahha benm böle bi arkadaşım varrrrrrrrrrr
:52::52::52:

ahhhaaa, ama ben de hep light içerim.. iskender yerim yanında light kola :17::17::17:

1 büyük ayran

roka salatası
3 cin biber
4 yk yoğurt

3.5 litre su
500 ml yeşilçay

Çok güzel bir menü olmuş tebrikler..

Back