- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Hadi bakalım iyi gezmeler. Ama gelince oku mutlaka geçmişiMerhaba kızlar sabahtan beri evde değilim.aksam geç döneriz muhtemelen.bugün uğrayamazsam yarın görüşürüz.hoşçakalın..;-)

Farkettin dimi canım aç kalınca insanın gözü hiç bişey görmüyor. Önemli olan kendini aç bırakmamak. Bu sefer ben bu nedenle zorluyorum kendimi. Ama dünkü kaçamaklardan sonra imkanı yok bir daha hiç bişey benim gözümü döndüremez. Balık alacağım canım alacağımda maalesef ben temizlemiyorum. Çipurayı çok seviyorum onu da temizleyip veriyorlar. Tamam o zaman pazar günü menüde balık var. Burcu'nun cezasını onayladım. Var mı başka ceza vermek isteyen?haklısın kaptan dün çok aç kaldım. eve gidince de önüme ilk çıkana saldırdım. çok acıkmıştım.
annem uyandırdı güya yıen de kalkamadım
melesef yemek konusunda hiç okadar iradelı olamadım. ne güzel başarmışsın yıne başarırsın ama eski iradeli halıne geri dönmen gerek tabi.
evet canım . listeyi yazdıktan sonra farkettim ben de hiç protein almadığımı
kaptan sen bir kilo balkı alıp aykla sonra da pişir ye. yanında da bool salata. balığı ayıklamak ceza , yemek de telafin olsun![]()
Sana güzel bir haftasonu diliyorum canım. İnşallah kaçamaksız halledersin, pazartesiye güzel menülerle gelirsin. Güle gülearkadaşlar ben çıkarım az sonra . patron toplantıda bitmesini beklıyorum. msj sayımı tubaya gönderiyorum şimdi. pzt ye kadar hoşçakalın.

Tatlım mesajları günlük özel mesaj olarak gönderiyoruz. Dünkü ve bugünki mesaj sayılarını mavera87 yani Tuba ya göndereceksin.Dünkü mesaj sayımı yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Toplamda 13 mesajım var.

Hadi bakalım iyi eğlenceler o zaman sana. Kaçamak yok. Morali bozuk olan kuzenin moralini düzeltin, kendi moralinizi bozmayın sakınselam Kızlaaaaarrrr,
sabah yine biraz keyif falan derken 10u geçiyordu yataktan kalktık
kahvaltı, ortalık toplama vs bu saat oldu... hemen bi geçmişe bakayım, 3e doğru evden çıkıcam.. kuzenimle buluşucam.. yani şu hafta başı gittiğim, morali bozuk olan..diğer kuzen de geliyor, kuzenler günü yapıcaz![]()