- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Neyin kafasını yaşıyorsam eğerHem cacık hem ayran iyi olmus:)))

Hadi bakalım 1 kilo benden, 1 kilo senden. Diğerlerinden de hedef alalım. Ama emin ol aklından geçen oluyor.benimde hep aklımdan 1 kilo vermek geçio kaptiş bu hafta inşallah vercem kabız olmazsam ki olmamak için ne var ne yok yiyorum acı biber kayısı filan![]()

İnşallahı maşallahı yok canım. Eğer istersen çok ama çok kolay atlatırsın. Eve misafirliğe gitmiyorsun ki restoran da ne istersen onu getirirler. Yarın ki menünde kaçamak istemiyorum ona göre.Ay insallah dediğiniz gibi kolay atlatırım kızlar yaa.. Bakalım artık

Ben bir defa yaptım leslieyi hepsini indirmiştim. Hemen sıkıldım bana göre değil. Ben daha çok zumbayı seviyorum. Aranızda zumba yapan yok galiba. O daha zevkli.ben leslie de sıkılıyorum artık eşlik edecek dizi film bişi olmayınca yapılmıo![]()

Su az olmuş. Menün genelde güzel ama meyve çok geldi bana. Tatlı ve pilavda olmasa iyiymiş. Bize az az görünüyor ama onlar kilo vermemizi engelliyor bence.Bugunku menum
Sabah 10:00
Yarım yumurta (tereyaglı, kızımın artan yumurtası)
Domates
Salatalık
Beyaz peynir
oglen 14:30
1 kase Patlıcan kebabı , kofteli( kızartma filan degil)
Bir kac catal semizotu salatası
17:00
10 tane fındık
1 kuru incir
18:30
2 hurma
Aksam 20:40
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
3 yemek kadıgı sebzeli tavuk yemegi
1 y kasıgı fasulye
Salata
3 y kasıgı yogurtlu kabak
Kızımın kalan ceyrek dilim tatlısı
Su
2 lt
Spor
25 dk jillian
1 saat park gezintisi cocuklarla
Tamam anlaştık o zaman 4 gün 3 millik yapıyorum.4 gun leslie fazlamı verdik burcu ne dersin, cezasına indirim yapalım mı kaptanın? Sevmiyormus yazık, mesela 5 degil de üç millik olabilir , sporu eziyete donusturmeyelim.. Tadında kalsın:)